Pokemon GO
עמוד 97 מתוך 99 ראשוןראשון ... 47879596979899 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,441 עד 1,455 מתוך 1478
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אחרי מחשבה ארוכה, וכמה פרצופים לא מובנים, הגוררים הרמת גבה מצד דני ומצד השופט- אתה מורה על נינקדה להשתמש בהתקשחות. נינקדה קופץ לאחור, ועורו הקטן מתחיל מעט להתקשח, והוא נראה חזק יותר. אתה מחכה בציפייה לאיגליבאף- אשר תתחיל לאבד כוחות, אבל היא לא רק שלא נראה שהתעייפה, היא נראית כאילו מסוגלת להשאר ככה כל היום.
    "שכחת שהיא פוקימון בלון. זאת יכולת טבעית אצלה" אומר לך דני, ואתה שומע בקולו את הלגלוג של מייקל. "אבל, יש עוד משהו שבלונים מסוגלים לעשות!" הוא אומר וחיוך נלהב עולה על פניו "סילון אוויר!" מכריז דני.
    איגליבאף, שהגיעה עכשיו בדיוק מעל נינקדה, פותחת את פי וסילון אוויר, ענק ודחוס, נפלט מפיה- מותיר אותה לשקוע למטה במעגלים, ופוגע בנינקדה ישירות. עצמת הדף האוויר, מונעת מנינקדה לזוז, והוא מפספס את ההזדמנות לתקוף אותה. למרות זאת. הוא אחרי כמה שניות של איפוס, קופץ לעברה, כשטלפו זוהרת באור שחור- סגול.
    טלפו משספת את איגליבאף הקטנה, ומעיפה אותה בכוח על הזמרן הרך.
    לפתע, הלא צפוי מכל קורא. איגליבאף מתיישבת על המזרן ומתחילה למרר בבכי כבד. "מה עשית לה?!" דורש לדעת ועצבים בקולו. "היא עוד תינוקת! אינך מתבייש ככה לפגוע בה?" הוא צועק, בעוד איגליבאף ממשיכה לבכות.
    נינקדה מסובב את ראשו אליך, והוא נראה מובך ומבולבל בו זמנית.
    "נינקדה, התקשח והשתמש בחתך לילה פעם נוספת!" צרחתי בכל הכוח כדי לפקס אותו. "אל תתבלבל, מנהיג מכון מקצועי שבוחר להשתמש בתינוקת לא יכעס עליי בגלל שתקפתי! זה מזוייף! וכמו כל בלון, גם איגליפאף יודעת לעשות רוח."

2. the bitch is back
    ניל~
    לפני שהרקרוס מספיקה להשתמש במתקפה שלה. אתה משחרר את קלפרי במהירות עצומה, והיא מוחאת כפיים במהירות, ומתחילה לזהור באור אדום בהיר. האור עוטף את הרקרוס.
    "שיט" פולטת אלכסיס בזעם. לפתע היא מחייכת וזורקת משהו ורוד להרקרוס, אשר נבלע לתוך פיה. "היא השתמשה בתרופת היפר!" אתה שומע את מורגן פולט בקול גבוה "ניל, היא השיבה חיים להרקרוס! והרבה מהם!"

פלינט~
    פינסר ניגש אל באלבזאור וסנובול, ונראה מעט נבוך, אבל שתיהן מקבלות אותו בחיבה ומשתפות אותו בקרב.
    מהצד השני, מונפרו מתחיל להכות גזע עץ עם אגרופיו ורגליו. מעליו, על צמרת העץ, טיילו עף במהירות ומנקר בחוזקה את הענפים.
    אבל שום דבר לא נראה מיוחד מידי.

אדם~
    אחרי ההסבר שלך, נינקדה מתאפס, ומקשיח שוב את עורו- ואז יוצא כשטלפו זוהרת באור השחור סגול, לעברה של איגליבאף. איגליבאף משנה את הבעת פניה מבכי לחיוך מרושע והיא תופסת בטלפו של נינקדה ומסתובבת ומשחררת. כתוצאה מכך, נינקדה מועף על קיר המכון.
    "עכשיו השתמשי בנשיקה מתוקה!" קורא דני בהתלהבות. איגליבאף שלו מנשקת את ידה הקטנות, ואז פורסת אותם הצידה, משחררת נשיקה גדולה ואדומה מפיה- אשר מרחפת במהירות לעברו של נינקדה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    [b]
    פלינט~
    פינסר ניגש אל באלבזאור וסנובול, ונראה מעט נבוך, אבל שתיהן מקבלות אותו בחיבה ומשתפות אותו בקרב.
    מהצד השני, מונפרו מתחיל להכות גזע עץ עם אגרופיו ורגליו. מעליו, על צמרת העץ, טיילו עף במהירות ומנקר בחוזקה את הענפים.
    אבל שום דבר לא נראה מיוחד מידי.
    "טיילו כמו שאמרתי תנסה לצלול מהאוויר ולתקוף עם המקור שלך כדי ליצור אס אווירי!" אומר לטיילו ואביט בתמי.
    "האימונים נראים מצוין" אומר לתמי, "אני רוצה ללמד את מונפרנו גלגל להבה וחפירה,בשביל חפירה הוא צריך ידיים חזקות לכן האימון שהוא עושה עכשיו הוא טוב" אוסיף בחיוך.
    "את יכולה אולי לתת לי טיפים לקרב המכון?" אשאל את תמי בעודי מביט במונפרנו, "חזק מונפרנו בכל הכוח! אתה יכול לשלב גם חבטות זעם!" אומר לו ואלטף את אזוריל בעודי מביט בכל הפוקימונים שלי מתאמנים.

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    לפני שהרקרוס מספיקה להשתמש במתקפה שלה. אתה משחרר את קלפרי במהירות עצומה, והיא מוחאת כפיים במהירות, ומתחילה לזהור באור אדום בהיר. האור עוטף את הרקרוס.
    "שיט" פולטת אלכסיס בזעם. לפתע היא מחייכת וזורקת משהו ורוד להרקרוס, אשר נבלע לתוך פיה. "היא השתמשה בתרופת היפר!" אתה שומע את מורגן פולט בקול גבוה "ניל, היא השיבה חיים להרקרוס! והרבה מהם!"
    "זה לא כאילו זה שינה משהו היא הרגע השתמשה במנוחה" אומר למורגן.
    "קלפרי חזרי, פיגיוטו צא! השתמש חיתוך אווירי, ולאחר מכן במתקפה מהירה, תנסה לפגוע לו בכנפים"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. מנהל ראשי
    אדם~
    אחרי ההסבר שלך, נינקדה מתאפס, ומקשיח שוב את עורו- ואז יוצא כשטלפו זוהרת באור השחור סגול, לעברה של איגליבאף. איגליבאף משנה את הבעת פניה מבכי לחיוך מרושע והיא תופסת בטלפו של נינקדה ומסתובבת ומשחררת. כתוצאה מכך, נינקדה מועף על קיר המכון.
    "עכשיו השתמשי בנשיקה מתוקה!" קורא דני בהתלהבות. איגליבאף שלו מנשקת את ידה הקטנות, ואז פורסת אותם הצידה, משחררת נשיקה גדולה ואדומה מפיה- אשר מרחפת במהירות לעברו של נינקדה.
    הבטתי בנשיקה הגדולה שעפה לעבר נינקדה המסכן. אם הנשיקה הזאת תפגע בו הוא יבולבל כהוגן וסיכוייו לנצח יעשו אפסיים. למרות שכבר כך הם אפסיים. לא ידעתי מה לעשות. השאלה היא האם האפקט של הנשיקה יפגע אם איאלץ להחליף לצ'ארלה. צ'ארלה לא תוכל להתאהב באיגליפאף. ראיתי בעיני כיצד הנשיקה פוגעת בנינקדה ומבלבלת אותו לגמרי. מסכן, התאהב בבלון.
    "נינקדה חזור לפוקדור שלך!" אקרא לו בכוונה לקרוא לצ'ארלה.
    אבל משהו עצר אותי. אם אביס את איגליפאף מחכה לי פוקימון חזק. לא אוכל להביס אותו כשצ'ארלה מותשת. אאלץ להתמודד מול איגליפאף עם נינקדה. אני סומך עליו ועד כה הוא הוכיח שהוא חזק ואמיץ.
    "נינקדה חזור לקרב!" אקרא בכל הכוח! ואזרוק את הפוקדור שלו. "השתמש בחתך לילה!"

6. the bitch is back
    פלינט~
    "זה ייקח לו קצת להבין, זאת מתקפה קצת מסובכת להסברה" אומרת תמי למראה טיילו, שמנסה להשתמש בפוש של מתקפת המהירות שלו, בשביל ליצור מספיק תאוצה מהשמיים. "טוב, המכון בשבילי היה אחד מהקלים. מכיוון שזה מכון חרק." היא אומרת בקול שקט ובטוח "אלכסיס, פחות מסובכת מדני. אין לה יותר מידי טריקים. היא משתמשת במגוון מתקפות אשר מבלבלים את היריב. יש לה המון טקטיקות שונות" מסיימת את דבריה, בזמן שידיו של מונפרו זוהרות בלבן והוא מכה גזע עץ שלוש פעמים.

ניל~
    אתה מחזיר את קלפרי במהירות ומשחרר בחזרה את פידג'יוטו אשר בשניות יוצר כדור אוויר דחוס בין כנפיו- ומשלח אותו לעברה של הרקרוס. "מהר התחמקי! עלי גם את לאוויר ונסי להסיח את דעתו עד שהשפעת ההדרן תחלוף!" קוראת אלכסיס בכעס. הרקרוס שלה פורסת את כנפיה ועולה באוויר- ומתחמקת באלגנטיות מהמתקפה של פידג'יוטו, ובועטת בגבו פעם אחת.
    "זה שהיא לא יכולה להשתמש במתקפות, לא יעצרו בעדה לתקוף בחזרה" אומרת בשחצנות אלכסיס.
    "השתמשי בקרן שלך על מנת להדוף אותו!" קוראת במעט יותר ביטחון.

אדם~
    אתה מהסס ומחזיר את נינקדה לפוקדור שלו ומשחרר את צ'ארלה, אבל היא סופגת את הנשיקה. למרות זאת, אתה משחרר שוב את נינקדה. "מהלך חכם" אומר לך דני במעט פליאה "עכשיו כשתשחרר אותה, היא לא תהיה מבולבלת" ממשיך נינקדה טס לעברה של איגליבאף, וטלפו זוהרת באור שחור- סגול, והוא משסף את בטנה- מעיפה לאחור. "איגליבאף התאפס והשתמשי בהתנפחות ואז סילון אוויר!" קורא דני. איגליבאף פותחת את פיה ומתחילה לשאוב כמות רצינית של אוויר לפיה.
    גיל! 3>

7. מנהל ראשי
    אדם~
    אתה מהסס ומחזיר את נינקדה לפוקדור שלו ומשחרר את צ'ארלה, אבל היא סופגת את הנשיקה. למרות זאת, אתה משחרר שוב את נינקדה. "מהלך חכם" אומר לך דני במעט פליאה "עכשיו כשתשחרר אותה, היא לא תהיה מבולבלת" ממשיך נינקדה טס לעברה של איגליבאף, וטלפו זוהרת באור שחור- סגול, והוא משסף את בטנה- מעיפה לאחור. "איגליבאף התאפס והשתמשי בהתנפחות ואז סילון אוויר!" קורא דני. איגליבאף פותחת את פיה ומתחילה לשאוב כמות רצינית של אוויר לפיה.
    הרגשתי מעולה. סופסוף אני מקבל את התחושה הסיבוב הזה לטובתי. הביטחון עלה לי ועם הביטחון באה היצירתיות.
    "נינקדה שים לב!" אקרא לעבר נינקדה ואבקש ממנו ריכוז. "עמו מלפני הקיר שמאחוריי וחכה שאיגליפאף תעוף לעברך! ברגע האחרון הימלט וחמוק כך שהיא תיכנס אל תוך הקיר! לאחר מכן סיים את זה בחתך לילה נוסף, הפעם היישר אל תוך ראשה!"

8. the bitch is back
    אדם~
    סוף סוף המזל מאיר לך פנים, ואתה מתמלא בתחושת ביטחון וסיפוק אדירה. נינקדה קופץ לאחור, מתכונן להתקפה האווירית של איגליבאף. איגליבאף מתמקמת ופולטת מפיה סילון אוויר קטלני, אשר מטיח את נינקדה לאחור. התוצאה ההפוכה ממה שרצית, ורק כדי להוסיף מלח על פצעיך, היא עפה אחורנית- הרחק מנינקדה. מחייכת חיוך רשע. לפתע, ידיו הקטנות של נינקדה זוהרות בלבן בהיר, והוא קופץ לעברה של איגליבאף, וחובט בה ארבע פעמים.
    נינקדה למד חבטות זעם!
    "איגליבאף, השתמשי ברוח קפואה ומיד אחרי זה פעימת מים!" קורא דני בביטחון, ולא נראה שמזיזה לו או לאיגליבאף המתקפה.
    גיל! 3>

9. מנהל ראשי
    אדם~
    סוף סוף המזל מאיר לך פנים, ואתה מתמלא בתחושת ביטחון וסיפוק אדירה. נינקדה קופץ לאחור, מתכונן להתקפה האווירית של איגליבאף. איגליבאף מתמקמת ופולטת מפיה סילון אוויר קטלני, אשר מטיח את נינקדה לאחור. התוצאה ההפוכה ממה שרצית, ורק כדי להוסיף מלח על פצעיך, היא עפה אחורנית- הרחק מנינקדה. מחייכת חיוך רשע. לפתע, ידיו הקטנות של נינקדה זוהרות בלבן בהיר, והוא קופץ לעברה של איגליבאף, וחובט בה ארבע פעמים.
    נינקדה למד חבטות זעם!
    "איגליבאף, השתמשי ברוח קפואה ומיד אחרי זה פעימת מים!" קורא דני בביטחון, ולא נראה שמזיזה לו או לאיגליבאף המתקפה.
    ________אדם~
    נינקדה למד חבטות זעם!
    ________
    "נינקדה הערך בהתאם!" אקרא בקול ואחכה שהמים והקרח יתמזגו. פעימת המים אמורה להפוך לקרח בעוד רגע. "קפוץ על המזרון בעוצמה וזנק היישר לעבר ההתקפות עם חתך לילה מונף קדימה! היישר לעברה של איגליפאף!"

10. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "זה ייקח לו קצת להבין, זאת מתקפה קצת מסובכת להסברה" אומרת תמי למראה טיילו, שמנסה להשתמש בפוש של מתקפת המהירות שלו, בשביל ליצור מספיק תאוצה מהשמיים. "טוב, המכון בשבילי היה אחד מהקלים. מכיוון שזה מכון חרק." היא אומרת בקול שקט ובטוח "אלכסיס, פחות מסובכת מדני. אין לה יותר מידי טריקים. היא משתמשת במגוון מתקפות אשר מבלבלים את היריב. יש לה המון טקטיקות שונות" מסיימת את דבריה, בזמן שידיו של מונפרו זוהרות בלבן והוא מכה גזע עץ שלוש פעמים.

"כן,אבל טיילו חזק,אני מאמין שהוא ילמד את המתקפה הזאת" אומר לתמי בחיוך.
    לאחר מכן אקרא למונפרנו, "אוקיי מונפרנו אני עכשיו רוצה שתלמד מתקפת חפירה! מה זה אומר? מתקפה שאתה בעצם חופר באדמה ומפתיע את היריב בפגיעה באדמה! עכשיו אני רוצה שתנסה לחפור הכי מהר שתוכל!" אומר למונרפנו ואראה איך הוא מתקדם,בעודי מביט על שאר הפוקימונים שלי ובוסק מה איתם

11. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה מחזיר את קלפרי במהירות ומשחרר בחזרה את פידג'יוטו אשר בשניות יוצר כדור אוויר דחוס בין כנפיו- ומשלח אותו לעברה של הרקרוס. "מהר התחמקי! עלי גם את לאוויר ונסי להסיח את דעתו עד שהשפעת ההדרן תחלוף!" קוראת אלכסיס בכעס. הרקרוס שלה פורסת את כנפיה ועולה באוויר- ומתחמקת באלגנטיות מהמתקפה של פידג'יוטו, ובועטת בגבו פעם אחת.
    "זה שהיא לא יכולה להשתמש במתקפות, לא יעצרו בעדה לתקוף בחזרה" אומרת בשחצנות אלכסיס.
    "השתמשי בקרן שלך על מנת להדוף אותו!" קוראת במעט יותר ביטחון.
    "ואת באמת חושבת שאת יכולה לנצח פוקימון כמו פידג'יוטו במהירות ?ועוד באוויר, פיגיוטו מתקפה מהירה, תשתמש ברוח בשביל להדביק את הרקרוס לרצפה, בשביל לחסות שטח רב יותר, תעלה למעלה לבסוף תשתמש בחיתוך אווירי"

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    גרובייל מהסס במעט, אבל מזנק הצידה, רק כדי להתקע בעוד קיר בלתי נראה, אשר מעיף אותו לצידה השני של הקופסה הבלתי נראית. למרות זאת, הוא מצליח לחמוק מהקרן טעינה של מיים ג'וניור "קדימה מיים ג'וניור, השתמש בריקוד מנדנד ומיד אחרי זה עבור לבלבול!" קורא דני בהתלהבות.
    בינתיים גרובייל מיח את ידו ורגליו על שתי פאות הקופסה והוא מנסה לדחוף אותה, על מנת שתתפרק, אבל כלום לא קורא, והוא מחליט על הקירות על המזרן הרך.
    בינתיים, מיים ג'וניור מתחיל לרקוד באיטיות, ואט אט צלילים ורודים וקטנים מתחילים להיווצר סביבו והם עפים במהירות לעברה של גרובייל המנסה עדיין להיחלץ מהקופסה.
    "אוקיי בוא ננסה משהו אחר, הבט אל קיר התקרה של הקופסא ושלח לשם נשימת דרקון, נסה לפתוח דרך שם את הקופסא לצאת במהירות ליפני שהצלילים האלה יפגעו בך!" אסביר לו בלחץ.

.

13. the bitch is back
    אדם~
    נינקדה מחכה תזמון שלך, וכאשר פעימת המים המהירה, נפגשת עם הרוח הקפואה, היא מתחילה לקפוא ושכבתה העליונה מתחילה להעלות רסיסי קרח גדולים. נינקדה קופץ וטלפו הקטנה מתחילה לזהור באור שחור, והיא מרסקת את השכבה העליונה של הכדור קרח הענקי. אבל אז, הקרח נשבר, ושאריות המים מתפוצצות על נינקדה והוא מוטח לאחור בעצמה אדירה.
    "עכשיו איגליבאף חבטה!" קורא דני באושר. איגליבאף שלו מתחילה לרוץ לעברו של נינקדה.

פלינט~
    תנסה יותר לפרט מה אתה רוצה שהם יעשו. לומר להם להתאמן בלי לומר להם מה בדיוק, לא כזה יעיל. בעודה מידה הם יכולים להתאמן בקלפים...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טיילו ממשיך לנסות עוד מספר פעמים, אבל לא נראה שמשהו קורה עם זה. מהצד השני, מונפרו מתחיל לחפור עם ידיו, ואחרי כמה רגעים, הוא עומד בבור קטן בגובה ברכיו.

ניל~
    "ברור שאני יכולה" אומרת אלכסיס, ואתה רואה שהיא חושבת על משהו. פידג'יוטו טס לעברה עם מתקפה מהירה , ומטיח את הרקרוס על כיפת הזכוכית הגדולה. למרות עצמת ההתקפה, פידג'יוטו מתחיל לנופף בכנפיו במהירות, וגל של רוח ענקי פוגעת בהרקרוס, אשר מתחילה להחליק על האדמה. בנוסף לכל המתקפות האלה, פידג'יוטו מרים את כנפיו, ויוצר כדור של אוויר דחוס- בצבע תכול אפור בהיר, ומשחרר אותו לעברה של הרקרוס.
    הכדור מתפוצץ עליה, ומכסה את המגרש בעשן סמיך.
    כשהעשן מתפזר, אתה רואה את הרקרוס שוכבת על האדמה, ועל גופה חבלות קשות. אתה מחייך מנצוחנך, כלפתע אלכסיס מרימה את ידה ועם אצבעה מנידה אותה לשלילה. "עוד לא" היא אומרת בחיוך זדוני ואז מצביעה על הרקרוס "מנוחה!" היא קוראת. הרקרוס זוהרת לפתע באור תכול ובהיר ונרדמת במקום. "עכשיו קחי את זה" היא אומרת ומרססת עליה מתכשיר ורוד נוזל אשר מעיר אותה.
    הרקרוס חזרה לכוחה המלא. "מה דעתך על זה?" שואלת בקור אלכסיס "עכשיו לא רק שהרקרוס שלי בריאה, השפעת ההדרן שלך חלפה! מפולת אבנים!" צורחת אלכסיס, ועשרות אבנים ענקיות נוצרות משום מקום ועפות לעברו של פידג'יוטו.

אוסטין~
    גרובייל פותח את פיו ושולח משם להבה צהובה- סגולה, אשר שורפת את הקיר, אבל נהדפת לאחור ומתפשטת לצדדים אבל הקיר נשאר בשלו. הצלילים בינתיים חודרים דרך הקיר ומתחילים לעטוף את גרובייל לחלוטין. גרובייל מתחיל להסתחרר במקום. "עכשיו מיים ג'וניור קרן טעינה!" קורא דני בביטחון מלא.
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    "ברור שאני יכולה" אומרת אלכסיס, ואתה רואה שהיא חושבת על משהו. פידג'יוטו טס לעברה עם מתקפה מהירה , ומטיח את הרקרוס על כיפת הזכוכית הגדולה. למרות עצמת ההתקפה, פידג'יוטו מתחיל לנופף בכנפיו במהירות, וגל של רוח ענקי פוגעת בהרקרוס, אשר מתחילה להחליק על האדמה. בנוסף לכל המתקפות האלה, פידג'יוטו מרים את כנפיו, ויוצר כדור של אוויר דחוס- בצבע תכול אפור בהיר, ומשחרר אותו לעברה של הרקרוס.
    הכדור מתפוצץ עליה, ומכסה את המגרש בעשן סמיך.
    כשהעשן מתפזר, אתה רואה את הרקרוס שוכבת על האדמה, ועל גופה חבלות קשות. אתה מחייך מנצוחנך, כלפתע אלכסיס מרימה את ידה ועם אצבעה מנידה אותה לשלילה. "עוד לא" היא אומרת בחיוך זדוני ואז מצביעה על הרקרוס "מנוחה!" היא קוראת. הרקרוס זוהרת לפתע באור תכול ובהיר ונרדמת במקום. "עכשיו קחי את זה" היא אומרת ומרססת עליה מתכשיר ורוד נוזל אשר מעיר אותה.
    הרקרוס חזרה לכוחה המלא. "מה דעתך על זה?" שואלת בקור אלכסיס "עכשיו לא רק שהרקרוס שלי בריאה, השפעת ההדרן שלך חלפה! מפולת אבנים!" צורחת אלכסיס, ועשרות אבנים ענקיות נוצרות משום מקום ועפות לעברו של פידג'יוטו.
    "פידגיוטו מתקפה מהירה התחמקת מהמתקפה הזאת לא פעם אחת ולא פעמיים,תשתמש בתנופה של המתקפה המהירה על מנת להגיע לגבה של הרקרוס,ומשם תשתמש ברגליך על מנת לאחוז בגבה, לאחר מכן תשתמש בחיתוך אווירי מטווח אפס!"

15. משתמש מנוסה
    [b]
    פלינט~
    תנסה יותר לפרט מה אתה רוצה שהם יעשו. לומר להם להתאמן בלי לומר להם מה בדיוק, לא כזה יעיל. בעודה מידה הם יכולים להתאמן בקלפים...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טיילו ממשיך לנסות עוד מספר פעמים, אבל לא נראה שמשהו קורה עם זה. מהצד השני, מונפרו מתחיל לחפור עם ידיו, ואחרי כמה רגעים, הוא עומד בבור קטן בגובה ברכיו.
    אמרתי לך בקרב חופשי,אבל אם צריך יותר פירוט אין בעיה

"יפה טיילו! המשך לנסות!" אומר לטיילו בעידוד, "תצלול מהאוויר ותחתוך את הענפים באמצעות מקורך! המקור שלך צריך לקבל את כוח התאוצה מהצלילה מהאוויר וכך לשבור את הענף בזריזות!" אסביר לטיילו.
    "מונפרנו זאת התחלה טובה! אבל תצטרך לחפור הרבה יותר! תנסה להגיע מהנקודה שאתה נמצא,עד לנקודה שאני עומד עליה!" אומר למונפרנו ואלך מספר צעדים ואסמן לו להגיע לכאן.
    "סנובול בלבזור ופינסיר! אני רוצה שביחד עם בלבזור תתאמנו על התחמקויות! בלבזור את תעמדי בצד אחד ואילו פינסיר וסנובול בצד שני,את שתלחי אליהם את הגפנים שלך ותנסי להכות אותם! סנובול ופינסיר צריכים להתחמק או להגן על עצמם!" אדריך את שלושתם ואצפה בכולם מתאמנים,אוציא את הפוקידע שלי ואבדוק אילו מתקפות סנובול יכולה ללמוד.

עמוד 97 מתוך 99 ראשוןראשון ... 47879596979899 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •