Pokemon GO
עמוד 98 מתוך 99 ראשוןראשון ... 488896979899 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,456 עד 1,470 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    ניל~
    פידג'יוטו יוצא עם מתקפת מהירות, מנסה לתמרן בין הסלעים הענקיים אשר נופלים מהשמים, אבל לפתע- אבן ענקית נופלת על כנפו, והוא מתרסק על האדמה ברעש ענק. פידג'יוטו החובל לא מוותר וממשיך עם המתקפה המהירה לעברה של הרקרוס, ותופס את שריונה, בעזרת רגליו הקטנות ומרים אותה לאוויר. הרקרוס מנסה להחלץ ממנו, אבל פידג'יוטו מחזק את אחיזתו.
    לפתע, פידג'יוטו משחרר אותה, ועם כנפו יוצר כדור של אוויר דחוס, ומשחרר אותו על הרקרוס.
    הרקרוס, מסתובבת ועם קרנה חובטת בכדור- והוא מועף בחזרה לעברה של פידג'יוטו- אשר מתחמק והכדור מתנפץ על אחד מהזכוכיות- ומנפץ את הזכוכית.
    "את זה אתה משלם!" צורחת עליך אלכסיס. "עכשיו הרקרוס השתמשי בקבר אבנים!" צורחת אלכסיס.

פלינט~
    טיילו ממשיך בניסונותיו, אבל לא נראה שהוא מצליח יותר מידי עם המתקפה. "אולי תנסה בשיטה אחרת להסביר לו" מציעה תמי בדיוק כשלפתע בעזרת מכת מקור מהירה, טיילו מצליח להפיל ענף קטן ממרומים של עץ.
    אתה ניגש למונפרו, ומנסה להסביר אף לו, אבל הוא ממשיך לחפור ואחרי חמש דקות, הוא חופר בור גדול המכסה את ראשו.
    בינתיים, סנובול, בולבאזור ופינסר ממשיכים בקרב שלהם, ומתחמקים אחד מהשני ומנסים לתקוף את האחר. הקרב של שלושתם הולך בצורה חלקה, עם בלי יותר מידי פציעות.
    אתה בינתיים מכוון את הפוקדיע שלך לעברה של סנובול ומוצא קישור לדף אשר נראה כמו דף מויקיפדיה http://bulbapedia.bulbagarden.net/wi..._(Pok%C3%A9mon)
    אתה יורד למטה ומבחין בטבלה גדולה, שעליה רשימת המתקפות שסנובול מסוגלת ללמוד, ומתחתיה רשימת מתקפות TM שהיא מסוגלת ללמוד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    פלינט~
    טיילו ממשיך בניסונותיו, אבל לא נראה שהוא מצליח יותר מידי עם המתקפה. "אולי תנסה בשיטה אחרת להסביר לו" מציעה תמי בדיוק כשלפתע בעזרת מכת מקור מהירה, טיילו מצליח להפיל ענף קטן ממרומים של עץ.
    אתה ניגש למונפרו, ומנסה להסביר אף לו, אבל הוא ממשיך לחפור ואחרי חמש דקות, הוא חופר בור גדול המכסה את ראשו.
    בינתיים, סנובול, בולבאזור ופינסר ממשיכים בקרב שלהם, ומתחמקים אחד מהשני ומנסים לתקוף את האחר. הקרב של שלושתם הולך בצורה חלקה, עם בלי יותר מידי פציעות.
    אתה בינתיים מכוון את הפוקדיע שלך לעברה של סנובול ומוצא קישור לדף אשר נראה כמו דף מויקיפדיה http://bulbapedia.bulbagarden.net/wi..._(Pok%C3%A9mon)
    אתה יורד למטה ומבחין בטבלה גדולה, שעליה רשימת המתקפות שסנובול מסוגלת ללמוד, ומתחתיה רשימת מתקפות TM שהיא מסוגלת ללמוד.
    איזה גאון רציתי לראות איזה מתקפות היא יכולה עכשיו ללמוד לא את כל מה שהיא יכולה XD

"יפה מאוד כולם!" אומר להם בעידוד רב ואפנה לטיילו.
    "אוקיי טיילו,המתקפה שאתה בעצם מנסה ללמוד היא אס אווירי,מה זה אומר? המתקפה הזאת מבוצעת בכך שהפוקימון מתעופף באוויר,מאתר את המטרה שלו ומתחיל לצלול מהשמיים במהירות,הפגיעה מתרחשת כאשר המקור של הפוקימון פוגעת במטרה,הכוח שלה מושפע מהתאוצה של הצלילה אך שים לב! לא מדובר במתקפת ניקור אלא באס אווירי! אתה לא מתחיל לנקר את המטרה אתה פשוט צולל וחותך את נטרה עם המקור,בלי לפתוח אותו אפילו! תמשיך לנסות אני בטוח שתצליח בסוף!" אומר לו בחיוך ובעידוד רב,אטפח על ראשו בחיבה כדי להעלות לו את המוטיבציה, "ניסיתי להסביר לי הכי טוב שיכולתי" אומר לתמי ואפנה למונפרנו, "עכשיו מונפרנו,אתה משתפר מרגע לרגע! וזה טוב! אני צריך שתגיע בעזרת חפירה מהרה לנקודה שסימנתמ לך עליה! מתקפת חפירה מבוססת על כך שהפוקימון חופר במהירות מתחת למטרה שלו ואז הוא מגיח ממנה ופוגע בה בחוזקה! אני בטוח שאם עד כמה ניסיונות אתה תצליח!" אדריך את מונפרנו בחיוך,אתן לו כיף בכדי להחדיר בו מוטיבציה.
    ושלושתיכם,תמשיכו להתאמן עם התחמקויות! תתק!ו אחד את השני ותשתדלו להתחמק! סנובול אני רוצה שתלמדי מתקפה פשוטה מאוד,נשיכה! את מסוגלת?" אשאל את סנובול ואצפה בכולם

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    פידג'יוטו יוצא עם מתקפת מהירות, מנסה לתמרן בין הסלעים הענקיים אשר נופלים מהשמים, אבל לפתע- אבן ענקית נופלת על כנפו, והוא מתרסק על האדמה ברעש ענק. פידג'יוטו החובל לא מוותר וממשיך עם המתקפה המהירה לעברה של הרקרוס, ותופס את שריונה, בעזרת רגליו הקטנות ומרים אותה לאוויר. הרקרוס מנסה להחלץ ממנו, אבל פידג'יוטו מחזק את אחיזתו.
    לפתע, פידג'יוטו משחרר אותה, ועם כנפו יוצר כדור של אוויר דחוס, ומשחרר אותו על הרקרוס.
    הרקרוס, מסתובבת ועם קרנה חובטת בכדור- והוא מועף בחזרה לעברה של פידג'יוטו- אשר מתחמק והכדור מתנפץ על אחד מהזכוכיות- ומנפץ את הזכוכית.
    "את זה אתה משלם!" צורחת עליך אלכסיס. "עכשיו הרקרוס השתמשי בקבר אבנים!" צורחת אלכסיס.

"פיגיוטו תיצמד להרקרוס, אל תתן לו לברוח ואל תתן לו הזדמנות להשתמש במתקפה, מטווח אפס תשתמש בחיתוך אוויר ואחרי זה תשתמש ברוח בשביל להאיץ את המהירות של הכדור"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    גרובייל פותח את פיו ושולח משם להבה צהובה- סגולה, אשר שורפת את הקיר, אבל נהדפת לאחור ומתפשטת לצדדים אבל הקיר נשאר בשלו. הצלילים בינתיים חודרים דרך הקיר ומתחילים לעטוף את גרובייל לחלוטין. גרובייל מתחיל להסתחרר במקום. "עכשיו מיים ג'וניור קרן טעינה!" קורא דני בביטחון מלא.
    "גרובייל נסה להתרכז! בבקשה ממך אנחנו במרכזו של קרב מכון, בישבילי!" אבקש ואף אבציר בוא להקשיב לי וכך לנסות להוציא אותו מהחסרור!
    ואז אחשוב ואומר 'אוקיי, עם לא מוצאיפ פתח... יוצרים אחד!' ואז מיד אומר "אוקיי גרובייל שוב אל הקיר של תקרת הקופסא נשימת דרקון!"
    ואוסיף מיד "ואז הלום את אותו הקיר בחבטות זעם, שום ושוב ושוב, הקיר הוא שקוף אז חפש נקודה מבחוץ להתרכז בה והכה רק בה!"
    "אני יודע שאתה מסוגל אני יודע! אתה הכי טוב שיש!"

.

5. the bitch is back
    פלינט~
    נו?
    היא יכולה ללמוד את כולם :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טייל מהנהן בראשו ועף לאוויר גבוה, וצולל לעבר ענף גבוה ובודד ומנסה להפיל אותו. בינתיים, מונפרו ממשיך לנסות לחפור, אבל התהליך איטי מידי, והוא אינו מצליח לחפור יותר מידי עמוק, שלא לדבר על לעבור מרחק במהירות.
    אילו סנובול מהנהנת בראשה, ואז מסתכלת לעברו של פינסר, המהנהן לעברה להסכמה, והיא קופצת עליו כשפיה פתוח והיא נושכת אותו בעצמה אדירה ברגלו.
    פינסר מרים את רגלו ומעיף אותה אחורנית.
    סנובול מנסה עוד כמה פעמים, ומצליחה ללמוד במהירות את מתקפת הנשיכה!
    "שמע, החפירה.. זה לא בדיוק נכון איך שאתה מסביר לו. זאת לא רק המהירות" אומרת תמי ואז מוציאה פוקדור מכיסה. "זה פוקימון שלי שטרם הכרת. הוא יודע במקרה את שתי המתקפות שאתה מנסה ללמד" היא אומרת בחיוך "צאי סטורם!" קוראת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון צהובה, שעל גבה קוצים רבים "זאת סנדסלאש. אני יודעת שהיא לא אבן, אבל היא מאוד חזקה ומנוסה" אומרת תמי בחיוך ואז שולחת אותה עם מתקפת חפירה.
    סטורם, קופצת לאוויר, וידיה הקטנות זוהרות באור חום בהיר, ואז במהלך הצלילה שלה היא משלבת את ידיה, ואז שניות לפני שהיא מתנגחת באדמה, היא נעלמת בה, משאירה בור קטן, במקום בו נכנסה. אחרי כמה רגעים, היא קופצת במקום אחר לאוויר, וגופה מתחילה לזהור באור לבן, והיא משספת בעצמה אדירה את אחד מהענפים שטיילו ניסה להוריד.
    "זה הכל תלוי במהירות של הפוקימון וביכולת ההבנה שלו. חפירה, היא בעצם סוג של צלילה- כמו במים ואילו אס אווירי הוא יותר קרוב לשיסוף, אבל רק עם מהירות אדירה" מסבירה לך בחיוך.

ניל~
    פידג'יוטו חג סביבה של הרקרוס, ומציק לה עם רגליו, והיא והסלעים הענקיים שהיא שולחת, מפספסים אותו, ונערמים בכל הזירה. לפתע פידג'יוטו נוסג אחורה, ועם כנפו יוצר כדור של אוויר דחוס, והוא שולח אותו בעצמה אדירה לעברה של הרקרוס, המנסה לחסום את ההתקפה, אבל נכשלת כשפידג'יוטו מוסיף רוח לתערובת, ודוחף את הכדור בעצמה אדירה עליה, ומעיף אותה אחורה- פצועה קשה.
    "הרקרוס קדימה את מסוגלת השתמשי בחיתוך לילה ואז שוב מפולת אבנים!" קוראת אלכסיס, במעט היסוס מהול בזעם. קרנה של הרקרוס, זוהר באור שחור-סגול, והיא קופצת לעברו של פידג'יוטו, ומצליחה לשספו בבטנו, ולהפילו על האדמה.

אוסטין~
    גרובייל מניף את ידו בבלבול ומנסה לחבוט בקיר, אבל מפספס אותו, ומסתחרר באוויר- עד שנופל על גבו, בדיוק כשקרן הטעינה של מיים ג'וניור משתגרת מעל ראשו המבולבל. גרובייל, אתה מבחין, צופה בקרן בהיפנוזה מטורפת- והוא אינו מקשיב לך.
    אתה שומע את דני מחניק צחקוק קל, אבל למרות זאת על פניו- ארשת רצינית ונחושה.
    "טוב מיים ג'וניור בוא ננסה את מתקפת השריפה שלך!" קורא בקולו הבטוח. אש מתחילה לעטוף את מיים ג'וניור, ולפתע היא נעלמת ומתחילה להתלקח סביבו של גרובייל, והוא מועף לאוויר, מחזיק בישבנו הבוער.
    גרובייל מתחיל לרוץ במעגלים, מחזיק את ישבנו בהיסטרייה, ומנסה לכבות את הדלקה עם העלה שעל ראשו, אבל הוא רק מוסיף להתלקחות.
    עד שלפתע הוא שוב נופל על האדמה- ומתחיל להתגלגל- וכך מכבה את השריפה.
    כנראה, כל התרוצצות הזאת פיקסה אותו במעט, והעלים הקטנים שעל זרועו, מתחילים לצמוח מעט- ולזהור באור צהוב-ירוק והוא מתחיל לחבוט באוויר, עד שמגיע לקיר הבלתי נראה, והוא חובט בו בכוח אדיר, אבל לא נראה שזה משפיע יותר מידי על הקיר.
    גיל! 3>

6. אמאש'ך פלאפי ):

ניל~
    פידג'יוטו חג סביבה של הרקרוס, ומציק לה עם רגליו, והיא והסלעים הענקיים שהיא שולחת, מפספסים אותו, ונערמים בכל הזירה. לפתע פידג'יוטו נוסג אחורה, ועם כנפו יוצר כדור של אוויר דחוס, והוא שולח אותו בעצמה אדירה לעברה של הרקרוס, המנסה לחסום את ההתקפה, אבל נכשלת כשפידג'יוטו מוסיף רוח לתערובת, ודוחף את הכדור בעצמה אדירה עליה, ומעיף אותה אחורה- פצועה קשה.
    "הרקרוס קדימה את מסוגלת השתמשי בחיתוך לילה ואז שוב מפולת אבנים!" קוראת אלכסיס, במעט היסוס מהול בזעם. קרנה של הרקרוס, זוהר באור שחור-סגול, והיא קופצת לעברו של פידג'יוטו, ומצליחה לשספו בבטנו, ולהפילו על האדמה.
    "פיגיוטו אותו דבר תתקרב להרקרוס ואל תתן לה לנשום, תשתמש במתקפה מהירה בשביל להיצמד אליה ואז במתקפת חול בשביל לעוור אותה, אחריי שהאבנים מפסיקות ליפול תסיים את הקרב בחיתוך אוויר אשר מואץ בעזרת רוח!"

7. משתמש מנוסה
    פלינט~
    נו?
    היא יכולה ללמוד את כולם :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טייל מהנהן בראשו ועף לאוויר גבוה, וצולל לעבר ענף גבוה ובודד ומנסה להפיל אותו. בינתיים, מונפרו ממשיך לנסות לחפור, אבל התהליך איטי מידי, והוא אינו מצליח לחפור יותר מידי עמוק, שלא לדבר על לעבור מרחק במהירות.
    אילו סנובול מהנהנת בראשה, ואז מסתכלת לעברו של פינסר, המהנהן לעברה להסכמה, והיא קופצת עליו כשפיה פתוח והיא נושכת אותו בעצמה אדירה ברגלו.
    פינסר מרים את רגלו ומעיף אותה אחורנית.
    סנובול מנסה עוד כמה פעמים, ומצליחה ללמוד במהירות את מתקפת הנשיכה!
    "שמע, החפירה.. זה לא בדיוק נכון איך שאתה מסביר לו. זאת לא רק המהירות" אומרת תמי ואז מוציאה פוקדור מכיסה. "זה פוקימון שלי שטרם הכרת. הוא יודע במקרה את שתי המתקפות שאתה מנסה ללמד" היא אומרת בחיוך "צאי סטורם!" קוראת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון צהובה, שעל גבה קוצים רבים "זאת סנדסלאש. אני יודעת שהיא לא אבן, אבל היא מאוד חזקה ומנוסה" אומרת תמי בחיוך ואז שולחת אותה עם מתקפת חפירה.
    סטורם, קופצת לאוויר, וידיה הקטנות זוהרות באור חום בהיר, ואז במהלך הצלילה שלה היא משלבת את ידיה, ואז שניות לפני שהיא מתנגחת באדמה, היא נעלמת בה, משאירה בור קטן, במקום בו נכנסה. אחרי כמה רגעים, היא קופצת במקום אחר לאוויר, וגופה מתחילה לזהור באור לבן, והיא משספת בעצמה אדירה את אחד מהענפים שטיילו ניסה להוריד.
    "זה הכל תלוי במהירות של הפוקימון וביכולת ההבנה שלו. חפירה, היא בעצם סוג של צלילה- כמו במים ואילו אס אווירי הוא יותר קרוב לשיסוף, אבל רק עם מהירות אדירה" מסבירה לך בחיוך.
    "אז למה לא אמרת קודם שיש לך פוקימון שיודע את שתי המתקפות שאני צריך?!" אומר לתמי בפליאה.
    "אוקיי מונפרנו כמו שתמי אמרה! תנסה לקפוץ לאוויר ולהכין את ידיך שיתכוננו לחפור באדמה! תנסה לעשות זאת במהירות! ואם
    אתה מתקשה תצפה בסטורם ותנסה ללמוד ממנה איך מבצעים את המתקפה! אם זה לא מצליח תנסה שוב קדימה אני מאמין בך!" אדריך את מונפרנו בעידוד.
    "טיילו שמעת את תמי? אתה צריך לנסות לשסף את הענפים עם מקורך אך עם מהירות גדולה! תנסה לעשות זאת! אם לא הצלחת לא נורא! תנסה שוב!" אומר לטיילו בחיוך.
    "סנובול כל הכבוד! למדת נשיכה!" אשבח אותה, "עכשיו תמשיכי להתאמן! עם מתקפות הנשיכה שלך! כולן! תנסי להתחמק ולנשוך כמה שיותר חזק! את צריכה לפתח את כוח הלסת שלך! פינסיר אתה מתקדם יפה! רק תמשיך להתאמן על להדוף את היריבים שלך ולהכות בהם חזרה!" אדריך את פינסיר, "בלבזור אני רוצה שתלמדי מתקפה שקוראים לה עלי טער! פתוח ראית את המתקפה הזאת ביער! זאת מתקפה שאת בעצם משגרת מהפקעת שעל גביך עלים חדים ומהירים על מטרה מסוימת,תנסי!" אומר לבלבזור.
    "ותגידי...את יודעת איך אוכל ללמד את טיילו גם צוות כפול?" אשאל את תמי בחיוך

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    נינקדה מחכה תזמון שלך, וכאשר פעימת המים המהירה, נפגשת עם הרוח הקפואה, היא מתחילה לקפוא ושכבתה העליונה מתחילה להעלות רסיסי קרח גדולים. נינקדה קופץ וטלפו הקטנה מתחילה לזהור באור שחור, והיא מרסקת את השכבה העליונה של הכדור קרח הענקי. אבל אז, הקרח נשבר, ושאריות המים מתפוצצות על נינקדה והוא מוטח לאחור בעצמה אדירה.
    "עכשיו איגליבאף חבטה!" קורא דני באושר. איגליבאף שלו מתחילה לרוץ לעברו של נינקדה.
    "נינקדה!" אצרח בכל הכוח. כמעט חסר אונים. כל מה שניסיתי לעשות תוך כדי התעלמות מוחלטת ביכולותיו של נינקדה הוביל להרס. האפשרות היחידה שתמיד הצליחה היתה שימוש במהירות של נינקדה. הוא גם פגע בקרח מהר מדי, מה שמעיד על מהירותו. אולי הפתרון הוא למעשה, לחמוק?
    "נינקדה! חמוק מההתקפה!" אפקוד תוך כדי גיבוש מהלך מחודש. "עכשיו תקוף בחתך לילה לעבר הרגליים!"

9. the bitch is back
    ניל~
    פידג'יוטו מנסה את אותו תרגיל שוב, ועף לעברה של הרקרוס, ומתחיל לעופף מול עיניה, אבל בעזרת הנפת קרן פשוטה, היא מעיפה אותו ממנה. לפתע, מהאוויר, עשרות אבנים גדולות נופלות מהשמים, ומתחילות ליפול בחוזקה על פידג'יוטו, אשר מצליח להתחמק מרובן, אבל נפגע באחת גדולה בראשו, ומתרסק על האדמה, מאבד את ההכרה לכמה שניות. הרקרוס מנצלת את ההזדמנות, על מנת לפגוע בו שוב עם חיתוך לילה ענק- אשר מעייפו לאחורה.פידג'יוטו מסתכל בזעם לעברה של הרקרוס, ומנער את ראשו בזעם, ומתחיל לנופף בכנפיו במהירות ויוצר גל של חול, אשר עף במהירות לעברה של הרקרוס, ומכסה את כולה.
    בעוד הרקרוס המכוסה בחול מנסה להבין מה קורה, היא נפגעת בחוזק רב מעצמת חיתוך האוויר המחוזק של פידג'יוטו- ומועפת אחורה לתוך גזע עץ- ומתעלפת שם במקום.
    "הרקרוס אינה מסוגלת להלחם!" קוראת השופטת במעט הלם "המנצח הוא פידג'יוטו! והמאמן שלו ניל, הזוכה גם בתג המכון!" מכריזה.
    אלכסיס ההמומה מחזירה את הרקרוס שלה לפוקדור, ועל פניה היא מעלה ארשת של זעם טהור, אשר מעט מלחיצה אותך, ואת כושל צעד אחורנית כשהיא מתקדמת אליך כשאגרופה מורם למעלה.
    "הנה! מאושר?!" היא צווחת עליך וזורקת לבטנך דיסקית קטנה ואדומה "אבל, בגלל ששברת את המכון, אתה מקבל חצי מהתשלום של הזכייה במכון!" עוקצת אותך ומוציאה את לשונה בזעם, ומשלבת את ידיה "עכשיו לכו מפה!" היא צורחת על שלושתכם, כי בינתיים מורגן וג'וליה באים לברך אותך בחום.

פלינט~
    "כי סטורם היא לא מהמומחיות שלי" אומרת תמי, ונראית מעט מופתעת מהשאלה "אני לא מרבה להשתמש בה" מוסיפה.
    בינתיים, אחרי תשבחות לסנובול על למידתה המהירה את המתקפה, אתה פונה למונפרו ולטיילו ומסביר להם לחקות את סטורם ואת מה שהיא עשתה. שניהם מהנהנים בהסכמה, ויוצאים למשימה שלך, בזמן שסנובול ופינסר ממשיכים להתאמן. אתה מסתכל עליהם כמה רגעים, ואתה מבחין את המאמצים המרובים שטיילו מנסה להשתמש במתקפה, ולאט לאט, הוא מצליח להפיל את הענף, אבל לא כמו המתקפה של סטורם. מהצד השני, מונפרו מנסה את אותו טריק של סטורם, וקופץ לאוויר, אבל במקום לחתור דרך האדמה, הוא פשוט נופל על ראשו בצעקה גדולה.
    בולבאזור מהצד השני, מסתכלת עליך מעט מבולבלת וקופצת באוויר, ואתה רואה שהיא מותחת את הפקעת שעל גבה, אבל שום דבר אינו יוצא משם.
    אתה פונה לתמי בשאלתך, אבל היא נראית מעט מהורהרת "זאת מתקפה מאוד מסובכת ללמוד. אם אני לא טועה, טיילו אמור ללמוד אותה לבד. אבל אם אתה רוצה לזרז תהליכים, הכי קל לקנות בחנות בעיר את המתקפה" היא אומרת בקול שקט ובטוח.

אדם~
    הצעקה שלך מפקסת את נינקדה, ושניות לפני המתקפה של איגליבאף, הוא קופץ הצידה, ובאותו זמן, טלפו זוהר באור שחור- סגול והוא משסף את רגליה של איגליבאף, וגורם לה לפול ולהסתובב ככדור על הזירה הרכה.
    "איגליבאף לא מוותרים, הסתובבי והשתמשי בהתנפחות!" קורא דני.
    איגליבאף שלו פותחת את פיה ומתחילה לשאוב אוויר לתוכה, וגופה הקטן מתחיל להתנפח ולגדול, ועד מהרה, היא מגיעה לגודל ענקי, ומרחפת בזירה. "עכשיו שחררי את סילון האוויר שלך, בשילוב של רוח קפואה!" קורא דני.
    איגליבאף פותחת את פיה, וסילון אוויר יוצא ממנה, אבל לפני שהיא מאבדת את הגובה, היא פותחת את פיה ושולחת גם רוח תכולה וקפואה לעבר סילון האוויר, ויוצרת מערבולת ענקית של רוח וקרח, אשר מתקדמת לעברו של נינקדה.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    [B]
    פלינט~
    "כי סטורם היא לא מהמומחיות שלי" אומרת תמי, ונראית מעט מופתעת מהשאלה "אני לא מרבה להשתמש בה" מוסיפה.
    בינתיים, אחרי תשבחות לסנובול על למידתה המהירה את המתקפה, אתה פונה למונפרו ולטיילו ומסביר להם לחקות את סטורם ואת מה שהיא עשתה. שניהם מהנהנים בהסכמה, ויוצאים למשימה שלך, בזמן שסנובול ופינסר ממשיכים להתאמן. אתה מסתכל עליהם כמה רגעים, ואתה מבחין את המאמצים המרובים שטיילו מנסה להשתמש במתקפה, ולאט לאט, הוא מצליח להפיל את הענף, אבל לא כמו המתקפה של סטורם. מהצד השני, מונפרו מנסה את אותו טריק של סטורם, וקופץ לאוויר, אבל במקום לחתור דרך האדמה, הוא פשוט נופל על ראשו בצעקה גדולה.
    בולבאזור מהצד השני, מסתכלת עליך מעט מבולבלת וקופצת באוויר, ואתה רואה שהיא מותחת את הפקעת שעל גבה, אבל שום דבר אינו יוצא משם.
    אתה פונה לתמי בשאלתך, אבל היא נראית מעט מהורהרת "זאת מתקפה מאוד מסובכת ללמוד. אם אני לא טועה, טיילו אמור ללמוד אותה לבד. אבל אם אתה רוצה לזרז תהליכים, הכי קל לקנות בחנות בעיר את המתקפה" היא אומרת בקול שקט ובטוח.
    ארוץ למונפרנו במהירות, "מונפרנו!" אקרא ואעזור לו לקום, "אתה בסדר חבר?" אשאל אותו בדאגה, "אם אתה לא רוצה להמשיך להתאמן על חפירה נוכל להמשיך להתאמן עליה בפעם אחרת! מה שאתה מחליט!" אם הוא לא רוצה להמשיך להתאמן אני אומר לו להמשיך להתאמן על אגרופי המאך והבעיטות הכפולות על גזע העץ.
    "טיילו!" אקרא לו, "היית מצוין! תמשיך עוד! תיזכר באיך סטורם עשתה את זה אני בטוח שתצליח! אני מאמין בך קדימה!" אדריך אותו בחיוך.
    אגש לבלבזור ואלטף אותה בראשה, "זה בסדר, כנראה המתקפה הזאת תבוא עם הזמן" אומר לבלבזור בחיוך ועידוד, "תנסי עוד כמה פעמים,אם זה לא מצליח תחזרי להתאמן עם פינסיר וסנובול" אומר לה בחיוך אוהב ואחבק אותה.
    "קדימה תמשיכו להתאמן! עוד כעשר דקות נסיים את האימון ונלך למכון!" אומר להם בנחישות.
    "הם מתאמנים ממש קשה..ועם הכוח של פינסיר אני בטוח שנעבור את המכון הזה בקלות! מה את חושבת?" אשאל את תמי בחיוך

11. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    פידג'יוטו מנסה את אותו תרגיל שוב, ועף לעברה של הרקרוס, ומתחיל לעופף מול עיניה, אבל בעזרת הנפת קרן פשוטה, היא מעיפה אותו ממנה. לפתע, מהאוויר, עשרות אבנים גדולות נופלות מהשמים, ומתחילות ליפול בחוזקה על פידג'יוטו, אשר מצליח להתחמק מרובן, אבל נפגע באחת גדולה בראשו, ומתרסק על האדמה, מאבד את ההכרה לכמה שניות. הרקרוס מנצלת את ההזדמנות, על מנת לפגוע בו שוב עם חיתוך לילה ענק- אשר מעייפו לאחורה.פידג'יוטו מסתכל בזעם לעברה של הרקרוס, ומנער את ראשו בזעם, ומתחיל לנופף בכנפיו במהירות ויוצר גל של חול, אשר עף במהירות לעברה של הרקרוס, ומכסה את כולה.
    בעוד הרקרוס המכוסה בחול מנסה להבין מה קורה, היא נפגעת בחוזק רב מעצמת חיתוך האוויר המחוזק של פידג'יוטו- ומועפת אחורה לתוך גזע עץ- ומתעלפת שם במקום.
    "הרקרוס אינה מסוגלת להלחם!" קוראת השופטת במעט הלם "המנצח הוא פידג'יוטו! והמאמן שלו ניל, הזוכה גם בתג המכון!" מכריזה.
    אלכסיס ההמומה מחזירה את הרקרוס שלה לפוקדור, ועל פניה היא מעלה ארשת של זעם טהור, אשר מעט מלחיצה אותך, ואת כושל צעד אחורנית כשהיא מתקדמת אליך כשאגרופה מורם למעלה.
    "הנה! מאושר?!" היא צווחת עליך וזורקת לבטנך דיסקית קטנה ואדומה "אבל, בגלל ששברת את המכון, אתה מקבל חצי מהתשלום של הזכייה במכון!" עוקצת אותך ומוציאה את לשונה בזעם, ומשלבת את ידיה "עכשיו לכו מפה!" היא צורחת על שלושתכם, כי בינתיים מורגן וג'וליה באים לברך אותך בחום.
    לאחר שאצא מהמכון אלך לעבר חנות הפוקימונים ואקנה חמישה פוקדורים,אחר כך אשאל את תושבי המקום אם יש באזור אפשרות להחליף פוקימונים.

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    הצעקה שלך מפקסת את נינקדה, ושניות לפני המתקפה של איגליבאף, הוא קופץ הצידה, ובאותו זמן, טלפו זוהר באור שחור- סגול והוא משסף את רגליה של איגליבאף, וגורם לה לפול ולהסתובב ככדור על הזירה הרכה.
    "איגליבאף לא מוותרים, הסתובבי והשתמשי בהתנפחות!" קורא דני.
    איגליבאף שלו פותחת את פיה ומתחילה לשאוב אוויר לתוכה, וגופה הקטן מתחיל להתנפח ולגדול, ועד מהרה, היא מגיעה לגודל ענקי, ומרחפת בזירה. "עכשיו שחררי את סילון האוויר שלך, בשילוב של רוח קפואה!" קורא דני.
    איגליבאף פותחת את פיה, וסילון אוויר יוצא ממנה, אבל לפני שהיא מאבדת את הגובה, היא פותחת את פיה ושולחת גם רוח תכולה וקפואה לעבר סילון האוויר, ויוצרת מערבולת ענקית של רוח וקרח, אשר מתקדמת לעברושל נינקדה.__________________
    ''נינקדה חמוק!'' כפקיד על נינקדה. מסתמך על המהירות שהוא הפגין. ''ואז הרחק אותה ממך עם חתך לילה ואז מציצת חיים בעודה באוויר!''

13. the bitch is back
    פלינט~
    אתה רץ במהירות לעברו של מונפרו, הוא משפשף את ראשו בכאב, אבל מחייך אליך במבוכה. מונפרו, מסרב להתאמן על האגרפים שלו, והוא מנסה שוב, אבל הפעם הוא בולם מעט את ידיו את ההתרסקות הקשה. בינתיים, טיילו, נוסק את כנפיו במהירות, ומנסה שוב, והוא מצליח להפיל ענף במהירות, עזרת מקורו אבל המתקפה לא שלמה לחלוטין, אבל בהחלט לכיוון הנכון.
    מהצד האחר, בולבזאור מנסה שוב, אבל שום דבר לא מצליח לה, והיא מסתכלת עליך, ומשמיטה את פניה בעצב, וחוזרת לקרב של פינסר וסנובול, אשר קורה במהירות וברצינות מריבית.
    "אין ספק שעם צוות כזה, לנצח את אלכסיס, יהיה קלי קלות! פינסר בהחלט מוכיח את עצמו בכבוד" אומרת תמי בחיוך, ומתכופפת לעברו של אזוריל, ומדגדגת אותו בבטנו.

ניל~
    אתה הולך בחזרה למבנה המרכז- חנות ומרפא במהירות את פוקימניך בעוד מורגן וג'וליה מתלהבים מקרב המכון שלך "זה היה פשוט אדיר!" אומר מורגן "היראת לשחצנית הזאת!" קוראת ג'וליה בהתלהבות בעוד אתם עוברים לחנות ואתה קונה חמישה פוקודרים "עוד משהו?" שואלת המוכרת הצעירה, ואתה מסרב בנימוס ויוצא החוצה, וניגש למאמנים ושואל אותם על מתקן החלפות.
    רובם, מפנים אותך לעיר אפריט, ששם יש את המרכז החלפות הגדול. אבל, מאמנת מבוגרת אומרת לך שיש מתקן החלפות במרכז פוקימונים, אבל אתה צריך לחפש עם מי אתה רוצה להחליף ביוזמתך.

אדם~
    נינקדה מנסה לחמוק, אבל משב של רוח, לוכד אותו ומסחרר אותו במעלה העמוד האוויר הקפוא, ונינקדה מוטח אחורנית, על אחד מהקירות. נינקדה נמצא קשה, אבל הוא מנסה שוב, וקופץ מעבר לסופה הכבדה, המתחילה לדעוך ומשסף את בטנה של איגליבאף, עם טלפו הזוהר באור שחור- סגלגל. איגליבאף, שאינה הייתה מוכנה למהלומה, נהדפת אחורה, ונינקדה מנצל את ההזדמנות וקופץ עליה ונושך אותה בעורפה, ומתחיל למצוץ ממנה אנרגיה, אבל אז הוא מתנתק ממנה, באמצע היניקה, והוא מסתכל עליה, ובעיניו שתי לבבות גדולים ואדומים, נראה שהוא הושפע מהיכולת של איגליבאף 'טבע מתוק' והוא התאהב בה.
    "נהדר איגליבאף!" קורא דני בהתלהבות "עכשיו חסלי אותו עם פעימת מים!"
    גיל! 3>

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    גרובייל מניף את ידו בבלבול ומנסה לחבוט בקיר, אבל מפספס אותו, ומסתחרר באוויר- עד שנופל על גבו, בדיוק כשקרן הטעינה של מיים ג'וניור משתגרת מעל ראשו המבולבל. גרובייל, אתה מבחין, צופה בקרן בהיפנוזה מטורפת- והוא אינו מקשיב לך.
    אתה שומע את דני מחניק צחקוק קל, אבל למרות זאת על פניו- ארשת רצינית ונחושה.
    "טוב מיים ג'וניור בוא ננסה את מתקפת השריפה שלך!" קורא בקולו הבטוח. אש מתחילה לעטוף את מיים ג'וניור, ולפתע היא נעלמת ומתחילה להתלקח סביבו של גרובייל, והוא מועף לאוויר, מחזיק בישבנו הבוער.
    גרובייל מתחיל לרוץ במעגלים, מחזיק את ישבנו בהיסטרייה, ומנסה לכבות את הדלקה עם העלה שעל ראשו, אבל הוא רק מוסיף להתלקחות.
    עד שלפתע הוא שוב נופל על האדמה- ומתחיל להתגלגל- וכך מכבה את השריפה.
    כנראה, כל התרוצצות הזאת פיקסה אותו במעט, והעלים הקטנים שעל זרועו, מתחילים לצמוח מעט- ולזהור באור צהוב-ירוק והוא מתחיל לחבוט באוויר, עד שמגיע לקיר הבלתי נראה, והוא חובט בו בכוח אדיר, אבל לא נראה שזה משפיע יותר מידי על הקיר.
    'חייב להיות משהו שמשפיע על הקיר הזה!' אחשוב לעצמי טרוד נורא...
    אביט בגרובייל ואומר "אוקיי גרובייל חיתוך זעם, אתה חייב! עשה זאת התבונן מהקיר בו אפשר להשקיף עליי, וחבוט שוב ושוב, צא ותגיע אליי!"
    "בוא אליי גרובייל בוא, אתה מסוגל, אני רוצה שתגיע עד אליי אתה תצליח, שנינו יודעים זאת! אז הכה שוב ושוב, 10 שריטות וחבטה, 10 שריטות וחבטה והמשך כך!" אסביר לו.

.

15. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה הולך בחזרה למבנה המרכז- חנות ומרפא במהירות את פוקימניך בעוד מורגן וג'וליה מתלהבים מקרב המכון שלך "זה היה פשוט אדיר!" אומר מורגן "היראת לשחצנית הזאת!" קוראת ג'וליה בהתלהבות בעוד אתם עוברים לחנות ואתה קונה חמישה פוקודרים "עוד משהו?" שואלת המוכרת הצעירה, ואתה מסרב בנימוס ויוצא החוצה, וניגש למאמנים ושואל אותם על מתקן החלפות.
    רובם, מפנים אותך לעיר אפריט, ששם יש את המרכז החלפות הגדול. אבל, מאמנת מבוגרת אומרת לך שיש מתקן החלפות במרכז פוקימונים, אבל אתה צריך לחפש עם מי אתה רוצה להחליף ביוזמתך.
    'עדיף לחכות למרכז הגדול,זה יכול לקחת יותר מידי זמן לחפש לבד'אחשוב לעצמי.
    "מורגן אתה לא מתכוון לנסות להילחם במנהיגת המכון ?"אשאל.

עמוד 98 מתוך 99 ראשוןראשון ... 488896979899 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •