אוואטר
פוקימון-מעורבים
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
יש במשחק הזה בכלל תגים ? או מכונים ?
----------------------------------------------------------
"כמו שאמרתי זה לא בשבילי , אני מעדיף מכונים." אומר , "יש לי רעיון , יאנמה תעוף לידי , פוניטה אתה תלך/תרוץ (אם אני הולך הוא הולך , ואם אני רץ הוא רץ) לידי וסקווירטל תהיה על כתפי , ככה כולנו נהיה ביחד ולא כולכם תהיו בתוך הפוקדורים בלי מקום ." אומר ואסתובב בעיר עד שאמצע את החנות , כשאמצע אותה אבקש לקנות ביצה מסתורית (בבקשה שתהיה של שינקס/טריקו) ואתן למוכר 500 ש"ח , לאחר מכן אשים את הביצה בתיק בשביל שתתחמם ואחרי כשעה אוציא אותה ואחזיק אותה .
עקב שאלה אז אני רוצה לענות בארורר שיש מכונים אבל לא בעיר גו'ל, יש בעיר הבאה יש ערים שלא היו בהם מכונים אלה תחרויות סרט
ריי
אתה רץ עם כל הפוקימונים שלך לחנות הקרובה.
אתה נותן למוכר 500 ש''ח והמוכר בוחר לך באקראי ביצה כחולה עם ברק צהוב עליה.
אתה לוקח את הביצה ומכניס אותה לתיק.
לאחר כשעה אתה מוציא את הביצה, ולא רואה שום שינוי אז אתה מחזיר אותה.
אתה מחליט ללכת לראות את תחרות הסרט כי אין לך משהו אחר לעשות.
אתה הולך ועובר על יד אזור ההרשמה שם אתה רואה את דן!
דן
אכן כן
פוקימון לשלב הראשון שלב הראווה:
פוקימון לשלב השני והשלישי-לחימה:
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"טוב , בואו נירשם לתחרות הסרט הזאת , סתם בשביל הכיף." אומר לפוקימונים שלי ואלך למקום הרשמה וארשם .
שם: ריי
מספר סרטים כרגע(סמן V ליד)?:V0 1 2 3 4 5
פוקימון לשלב הראשון שלב הראווה: סקווירטל
פוקימון לשלב השני והשלישי-לחימה: פוניטה .
אחר ההרשמה אלך לדן , "אז מה קורה , הרבה זמן לא נפגשנו." אומר .
אני ממלא את הטופס כך :_________________________________
אתה הולך אל ההרשמה לתחרות הסרט שם אתה רואה טופס:
שם:
מספר סרטים כרגע(סמן V ליד)?:0 1 2 3 4 5
פוקימון לשלב הראשון שלב הראווה:
פוקימון לשלב השני והשלישי-לחימה:
שם : דן דרולייט
מספר סרטים כרגע : 0
פוקימון לשלב הראשון : טורצ׳יק
פוקימון לשלב השני והשלישי : נידורינה.
כולם להסתכל בעמוד הראשון, בדף שהיה כתוב בו ''שמור להמשך'' מופיעים כעט פרטים על איוונט ''היער הירוק''!
ריי
אתה ממלא את הטופס והולך אל דן ואומר ''אז מה קורה, הרבה זמן לא נפגשנו''
דן מחייך ואומר ''בסדר אצלך?'', לפתע נשמע קול המזכירה ''כל המתאמים לכו מיד לעמדות! בקרוב תתחיל התחרות.
שניכם הולכים אל חדר המתנה, שם מופיע מסך גדול, שמות כל המשתתפים מופיעים שם, נראה כי אתה עולה ראשון!
אתה הולך אל הבמה, ורואה את כל הקהל ביציע מביט בך.
דן
אתה ממלא את הטופס שלפתע ריי ניגש אלייך!
''אז מה קורה, הרבה זמן לא נפגשנו'' הוא אומר, אתה מחייך ואומר ''בסדר אצלך?''
לפתע נשמע קול המזכירה ''כל המתאמים לכו מיד לעמדות! בקרוב תתחיל התחרות.
שניכם הולכים אל חדר המתנה, שם מופיע מסך גדול, שמות כל המשתתפים מופיעים שם, נראה כי אתה עולה שני וריי ראשון!
רייהולך אל הבמה,אתה רואה אותו בטלוויזיה שמולך מביט מעט חושש בקהל.
מתאמת בשמלה ורודה מתיישבת לידך ואומרת ''שלום, אני אמלי ואתה?''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תגיבי אצליאתה ממלא את הטופס שלפתע ריח ניגש אליך!
''אז מה קורה, הרבה זמן לא נפגשנו'' הוא אומר, אתה מחייך ואומר ''בסדר אצלך?''
לפתע נשמע קול המזכירה ''כל המתאמים לכו מיד לעמדות! בקרוב תתחיל התחרות.
שניכם הולכים אל חדר המתנה, שם מופיע מסך גדול, שמות כל המשתתפים מופיעים שם, נראה כי אתה עולה שני וריי ראשון!
רייהולך אל הבמה,אתה רואה אותו בטלוויזיה שמולך מביט מעט חושש בקהל.
מתאמת בשמלה ורודה מתיישבת לידך ואומרת ''שלום, אני אמלי ואתה?''
--------------
״ היי אני דן״ אגיד לה ואסתכל על ריי בתקווה שהוא יעבור לשלב הבא.
מה הן המתקפות של פוניטה ?
-------------------------------------------------------
"סקווירטל צא עכשיו!" אומר בקול , "תסתובב תוך כדי שימוש בבועות." אומר בשמחה , "לאחר מכן תשתמש בנהמה על הבועות ולאחר מכן תקפוץ לאוויר ותסתובב תוך כדי שימוש בבועות , כשאתה נופל תסתובב ותנחת על הרגליים באיזה תנוחה שאתה רוצה." אומר לו , 'זה שאני לא מת על זה , זה לא אומר שלא אשקיע.'אחשוב לעצמי .
דן
אתה מביט במסך
סקווירטל יוצא מן הפוקדור ומסתובב תוך כדי שימוש בבועות, האולם נמלא בבועות וקול אהדה והתרשמות נשמע מן הקהל.
סקווירטל משתמש בנהמה ואז משתמש באקדח מים חלוש על הבועות שמתפוצצות ונוחת בתנוחה יפה! הקהל מריע.
אתה קולט שתורך לעלות!
אתה עולה לבמה, ורואה את הקהל סביבך.
ריי
דחיפה גלגל להבה גחלת(עידכנתי לך אותו)
אתה חוזר ואתה רואה על המסך שדן עולה לבמה.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יהיה לי קשה עם כמות המתקפות הקטנה של טורצ'יק.דן
אתה מביט במסך
סקווירטל יוצא מן הפוקדור ומסתובב תוך כדי שימוש בבועות, האולם נמלא בבועות וקול אהדה והתרשמות נשמע מן הקהל.
סקווירטל משתמש בנהמה ואז משתמש באקדח מים חלוש על הבועות שמתפוצצות ונוחת בתנוחה יפה! הקהל מריע.
אתה קולט שתורך לעלות!
אתה עולה לבמה, ורואה את הקהל סביבך.
----------------------------------------------
"אוקיי טורצ'יק אני בוחר בך!" אגיד בהתרגשות ואוציא את טורצ'יק מהפוקדור " טורצ'יק תקפוץ גבוה תוך כדי כמה גלגולים באוויר ותוך כדי הגלגולים תשתמש בגחלת! " אגיד לו בתקווה שהקהל יאהב את זה
ריי
אתה מוציא את פוניטה ויאנמה ולפתע אתה מבחין שדן עלה לבמה.
טורצ'יק של דן קופץ תוך די גלגול באוויר ומתעטף בגחלת, ואז הוא משנה תנוחה לגלגול על הצד שמפזר סביבו במעגלים את הגחלת כמו סביבון.
הקהל מריעה.
טורצ'יק נוחת וקד קידה.
דן חוזר לחדר ומתיישב לידך.
שמונה תמונות עולות על המסך וקולות נשמעים ''אמילי, מירי, שון, איית'ן, ריי, אמילי, דן ומור!''
אתה שמח שהצלחת לעבור, התמונות מתערבבות, אתה מגלה שאתה עולה שני אחרי דן, ואתה נלחם מול נער בשם אית'ן
דן
טורצ'יק קופץ תוך די גלגול באוויר ומתעטף בגחלת, נראה כי לטורצ'יק היה רעיון, והוא משנה תנוחה לגלגול על הצד שמפזר סביבו במעגלים את הגחלת כמו סביבון.
הקהל מריעה.
טורצ'יק נוחת וקד קידה.
אתה חוזר חזרה לחדר, בדרך אתה עובר על יד אמלי, לרגע אחד השיער שלה עף הצידה ואתה שם לב לכיתוב קטן מקועקע בדיו שחורה על העורף שלה, אתה מספיק לראות שכתוב שם ''הרס''.
''ועכשיו..העולים לשלב הבא'' נשמע לפתע הקול מהטלוויזיה, אתה מתיישב ליד ריי.
שמונה תמונות עולות על המסך וקולות נשמעים ''אמילי, מירי, שון, איית'ן, ריי, אמילי, דן ומור!''
אתה שמח שהצלחת לעבור, התמונות מתערבבות, אתה מגלה שאתה עולה ראשון, ואתה נלחם מול אמילי!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
'אמילי הזאת... היא מצוות הרס? ' אחשוב לעצמי ואגיד לה " אין לך סיכוי נגדי, צאי נידורינה!" אני אגיד ואז אומר לנידורינה " נידורינה תשתמשי בחפירה!"דן
טורצ'יק קופץ תוך די גלגול באוויר ומתעטף בגחלת, נראה כי לטורצ'יק היה רעיון, והוא משנה תנוחה לגלגול על הצד שמפזר סביבו במעגלים את הגחלת כמו סביבון.
הקהל מריעה.
טורצ'יק נוחת וקד קידה.
אתה חוזר חזרה לחדר, בדרך אתה עובר על יד אמלי, לרגע אחד השיער שלה עף הצידה ואתה שם לב לכיתוב קטן מקועקע בדיו שחורה על העורף שלה, אתה מספיק לראות שכתוב שם ''הרס''.
''ועכשיו..העולים לשלב הבא'' נשמע לפתע הקול מהטלוויזיה, אתה מתיישב ליד ריי.
אתה שמח שהצלחת לעבור, התמונות מתערבבות, אתה מגלה שאתה עולה ראשון, ואתה נלחם מול אמילי!
מרתוןן
ריי
אתה מביט במסך
אמילי מוציאה פוקימון מוזר שנראה כסנאי ()
נידורינה משתמשת על הפוקימון המוזר בחפירה, לרגע היא נעלמת באדמה ואף אחד לא רואה אותה, הדבר הבא שאתה רואה הוא הפוקימון של אמלי עף לאחור ונידורינה עומדת במקום בו הוא עמד.
הפוקימון תוקף את נידורינה במכת ברק, נידורינה עפה לאחור
דן
אמילי מוציאה פוקימון מוזר שנראה כסנאי ()
נידורינה משתמשת על הפוקימון המוזר בחפירה, לרגע היא נעלמת באדמה ואף אחד לא רואה אותה, הדבר הבא שאה רואה הוא הפוקימון של אמלי עף לאחור ונידורינה עומדת במקום בו הוא עמד.
הפוקימון תוקף את נידורינה במכת ברק, נידורינה עפה לאחור
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)