Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 13 מתוך 65 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 971
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אריק
    אתה מתקרב בעדינות לשני הפוקימונים ואומר כי לא תפגע בהם.
    סקווירטל ''מתרגם'' את דברייך, אתה מתקרב לאט לאט לאמבריאון ולאיווי
    לאחר שאתה רואה שהם לא מגיבים ברע ולא בטוב.
    הם מיחים לך להתקרב, אתה רואה שאיווי נראה כמגונן על הרגל של אמבריאון ונושף בכל פעם שאתה מתקרב לרגל.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אריק
    אתה מתקרב בעדינות לשני הפוקימונים ואומר כי לא תפגע בהם.
    סקווירטל ''מתרגם'' את דברייך, אתה מתקרב לאט לאט לאמבריאון ולאיווי
    לאחר שאתה רואה שהם לא מגיבים ברע ולא בטוב.
    הם מיחים לך להתקרב, אתה רואה שאיווי נראה כמגונן על הרגל של אמבריאון ונושף בכל פעם שאתה מתקרב לרגל.

אני מתכופף בזהירות לאמבריון ואומר לסקווירטל להגיד לו: "תראה לי הרגל שלך. אני אוכל לעזור לך."
    אם הוא מסכים אני קורע חתיכה משרוול החולצה שלי ואם יש דם ברגש של אמבריון אני חובש אותו.
    'תמיד רציתי שיהיה לי אמבריון.' אחשוב לעצמי 'אני רק מקווה שהוא רוצה להיות שלי.'

3. student of Gakuen Alice
    אריק
    איווי זז, אבל רק מעט וחושף רגל מעוקמת לחלוטין מלאת שריטות, אתה מחליט שלא לחבוש את הרגל בלי ידע מוסמך.
    אתה חושב על כך שתמיד רצית אמבריאון שלפתע אתה מבחין בכתם לידה קטן על רגלו האחורית של אמבריאון, כתם קטן בצורת אוזן איווי, אתה שם לב שגם לאיווי יש כזה, ואתה מבין שאמבריאון היא בעצם אמא של איווי!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    אריק
    איווי זז, אבל רק מעט וחושף רגל מעוקמת לחלוטין מלאת שריטות, אתה מחליט שלא לחבוש את הרגל בלי ידע מוסמך.
    אתה חושב על כך שתמיד רצית אמבריאון שלפתע אתה מבחין בכתם לידה קטן על רגלו האחורית של אמבריאון, כתם קטן בצורת אוזן איווי, אתה שם לב שגם לאיווי יש כזה, ואתה מבין שאמבריאון היא בעצם אמא של איווי!

אני אומר לסקווירטל להגיד להם שאני רוצה לקחת אותם למרכז הפוקימונים הקרוב, אך לשם כך עליי לקחת אותם לשם בפוכדורים.
    אני רוצה לגדל אותכם.

5. student of Gakuen Alice
    אריק
    סקווירטל מתרגם את דברייך, אך פרוותו של איווי מתחילה לסמור והוא נעמד בתנוחה מאיימת, אמבריאון מדברת אל בנה, ונראה שמילותיה מעט מרגיעות אותו, הוא מלקק את פני אימו.
    אמבריאון אומרת משהו לסקווירטל שמתחיל להדגים לך בתנועות יידים עד שאתה מבין שהם מסכימים, בתנאי שלאחר שאמבריאון תתרפא תשחרר אותם.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    אריק
    סקווירטל מתרגם את דברייך, אך פרוותו של איווי מתחילה לסמור והוא נעמד בתנוחה מאיימת, אמבריאון מדברת אל בנה, ונראה שמילותיה מעט מרגיעות אותו, הוא מלקק את פני אימו.
    אמבריאון אומרת משהו לסקווירטל שמתחיל להדגים לך בתנועות יידים עד שאתה מבין שהם מסכימים, בתנאי שלאחר שאמבריאון תתרפא תשחרר אותם.

אני מסכים. אני זורק עליהם פוכדורים ורץ לעיר הקרובה.
    'הלוואי שהם ירצו להישאר אצלי אחר כך' אומר לעצמי בעת שאצא מהיער
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 07-08-2012 בשעה 11:50 AM

7. student of Gakuen Alice
    אריק
    אתה יוצא מהיער ורץ אל עבר מרכז הפוקימונים, אתה מגיע מתנשם
    ברוכה הבאה לעיר ג'ול!

יש שם-
    מרכז פוקימונים
    מלון לינה
    זירת אימונים
    זירת קרב לזוגות
    מכון תחרות סרט
    שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''

אתה נכנס אל המרכז במהרה והאחות ג'וי מגיעה אלייך מיד מודאגת מהמראה שלך, אתה מספר לה מה קרה והיא קוראת לפוקימון בשם צ'אנסי להביא אלונקה, האחות ג'וי מבקשת ממך לשחרר את האמבריאון על האלונקה, ברגע שאתה עושה את זה הפוקדור של איווי מתחיל להשתולל ואיווי יוצא לבד, ושוב קופץ על אמא שלו בדאגה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    בא לך מרתון עכשיו?

אריק
    אתה יוצא מהיער ורץ אל עבר מרכז הפוקימונים, אתה מגיע מתנשם
    ברוכה הבאה לעיר ג'ול!

יש שם-
    מרכז פוקימונים
    מלון לינה
    זירת אימונים
    זירת קרב לזוגות
    מכון תחרות סרט
    שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''

אתה נכנס אל המרכז במהרה והאחות ג'וי מגיעה אלייך מיד מודאגת מהמראה שלך, אתה מספר לה מה קרה והיא קוראת לפוקימון בשם צ'אנסי להביא אלונקה, האחות ג'וי מבקשת ממך לשחרר את האמבריאון על האלונקה, ברגע שאתה עושה את זה הפוקדור של איווי מתחיל להשתולל ואיווי יוצא לבד, ושוב קופץ על אמא שלו בדאגה.

אני מרגיע את איווי, לוקח אותו לידיים שלי ואומר לו "אמא שלך תהייה בסדר."
    אני שואל את האחות ג'וי: "מה קרה לה?"

9. student of Gakuen Alice
    אריק
    האחות ג'וי בוחנת את כף הרגל של אמבריאון בזמן שאתה מחזיק את איווי בחוזקה בזמן שהוא נאבק ומנסה להגיעה לאמא שלו.
    האחו ג'וי אומרת לך שכנראה היא הותקפה על ידי אמבריאון זכר, היא מספרת לך שאמבריאונים זכרים נוטים להתקיף גורי אמבריאון, כנראה שהיא ניסתה להגן על הבן שלה.
    האחות ג'וי נכנסת לחדר הטיפול עם אמבריאון ואתה נשאר בחדר ההמתנה עם סקווירטל ואיווי, איווי ממשיך להאבק בך ואתה מתכסה שריטות

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אריק
    האחות ג'וי בוחנת את כף הרגל של אמבריאון בזמן שאתה מחזיק את איווי בחוזקה בזמן שהוא נאבק ומנסה להגיעה לאמא שלו.
    האחו ג'וי אומרת לך שכנראה היא הותקפה על ידי אמבריאון זכר, היא מספרת לך שאמבריאונים זכרים נוטים להתקיף גורי אמבריאון, כנראה שהיא ניסתה להגן על הבן שלה.
    האחות ג'וי נכנסת לחדר הטיפול עם אמבריאון ואתה נשאר בחדר ההמתנה עם סקווירטל ואיווי, איווי ממשיך להאבק בך ואתה מתכסה שריטות

"איווי, אמא שלך תהייה בסדר." אני אומר לו ומלטף אותו כדי לנסות להרגיע אותו.

11. student of Gakuen Alice
    אריק
    אתה מלטף את איווי, שעדיין לא נרגע ומתחיל לבכות.
    לפתע האחות ג'וי יוצאת החוצה עם אמבריאון לצידה על אולקה עם תחבושת על רגלה.
    ''היא תהיה בסדר'' אומרת האחות ג'וי וסקווירטל מיד מתרגם את דבריה לאיווי
    שמקפץ מיד בשמחה.
    איווי מתקרב אלייך ביישנות ומלקק אותך בפנים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אריק
    אתה מלטף את איווי, שעדיין לא נרגע ומתחיל לבכות.
    לפתע האחות ג'וי יוצאת החוצה עם אמבריאון לצידה על אולקה עם תחבושת על רגלה.
    ''היא תהיה בסדר'' אומרת האחות ג'וי וסקווירטל מיד מתרגם את דבריה לאיווי
    שמקפץ מיד בשמחה.
    איווי מתקרב אלייך ביישנות ומלקק אותך בפנים
    אני מחבק את איווי ואז אני לוקח אותו לאמא שלו.
    אני שואל את אמא שלו ואת איווי(וסקווירטל מתרגמת): "אתם עדיין רוצים ללכת או שאתם רוצים להישאר אצלי?"

13. student of Gakuen Alice
    אריק
    רק שתדע שאין מצב שאני אתן לך אמבריאון שמסוגלת להילחם על ההתחלה, אמבריאון לא תוכל להילחם בגלל הרגל הרבה זמן
    לאחר כחצי שעה האחות מחזירה ל אותו, היא אומרת לך שהוא לא פגוע אבל היא ערכה לו בדיקת גיל, ושהוא נורא צעיר הוא בערך בן שבועיים בלבד! וזאת הסיבה שלא הפסיק לנסות להגיע לאמא שלו הוא קטן מידי בשביל להיפרד ממנה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין
    עוד נראה D: (נקמהd: )
    -_________________________
    סוובלו עף לשמים.
    אתה מחכה לו,שעה עוברת, שעתיים, וסוובלו לא חוזר!
    אתה מתחיל לדאוג שלפתע צל גדול מחסה אותך, אתה מסתכל למעלה וגם טליה, ''אומ..זה מטוס'' אתה אומר, ''תראה!'' אומרת לפתע טליה בחרדה, אתה מביט לנקודה אליה היא מצביעה, אתה רואה כלוב קטנטן משתלשל מזנב המטוס, סוובלו נמצא בו!
    כמה הערות:
    א.כתבת שלאחותי יש סוואבלו ויש לה בכלל סטארלי
    ב.את מנסה להפוך אותי לאשה בהריון עם כל השינויים האלה במצב רוח?!
    ג.אבל הוד שחקנותך, למה תמיד אני?!
    ד.מתי האוונט?

15. משתמש מנוסה
    ברור. אני רוצה אמבריאון כי אני אוהב את איווי ואת מתפתחיו, ובעיקר את פלירון ואמבריאון
    אריק
    רק שתדע שאין מצב שאני אתן לך אמבריאון שמסוגלת להילחם על ההתחלה, אמבריאון לא תוכל להילחם בגלל הרגל הרבה זמן
    לאחר כחצי שעה האחות מחזירה ל אותו, היא אומרת לך שהוא לא פגוע אבל היא ערכה לו בדיקת גיל, ושהוא נורא צעיר הוא בערך בן שבועיים בלבד! וזאת הסיבה שלא הפסיק לנסות להגיע לאמא שלו הוא קטן מידי בשביל להיפרד ממנה
    אני יוצא ממרכז הפוקימונים יחד עם סקווירטל, שמהלך לצידי, ואיווי ואמבריאון שנחים כעת בפוכדורים שלהם.
    אני אסתכל על שלט תחרות לכידת פוקימוני אש ואז אומר לסקווירטל:"בואי נלך לתפוס לנו פוקימון אש. היי, סקווירטל, מה את אומרת על השם סנדרה?"

עמוד 13 מתוך 65 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •