אוואטר
פוקימון-מעורבים
'חזק' אחשוב לעצמי "תן לי כבר פוקימון כדי שאני יוכל להילחם" עצעק לפרופסורעלילה
ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
מנחה:שלום לך מה שמך?
ילד:תומר
מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
כמו תמיד. עמיטריד.
דן
אתה מתחיל לברוח, אך לפתע אתה שומע את אחד האנשם אומרים ''תיזהר מצוות הרס...'' והם פשוט נוסעים משם!
פרופסור אוק מסמן בראשו לצוות העוזרים שלו והם מיד מתחילים לנקות את השברים כאילו כל יום זה קורה להם.
פרופסור אוק מתקרב אלייך ואומר כאילו כלום לא קרה ''אוקיי, הנה תיק מסע'' הוא מגיש לך תיק כחול עם ציור פוקדור גדול מאחוריו, ''הנה 5 פוקדורים ופוקדע'' הוא מוסיף ומגיש לך חמשיה פוקדורים ומכדיר אדום, ''ואחרון חביב כמובן הפוקימון הראשון שלך!'' אומר פרופסור אוק ומוביל אותךאל מאחוריי המעבדה, שם על הדשא משחקים שלושה פוקימונים-
''נו במי תבחר?'' שואל הפרופסור בחביבות
לן
אנא השקע יותר בתגובותייך
_______
אתה מתכוון לצעוק לפרופסור, אך לפתע אתה שומע את אחד האנשם אומרים ''תיזהר מצוות הרס...'' והם פשוט נוסעים משם!
פרופסור אוק מסמן בראשו לצוות העוזרים שלו והם מיד מתחילים לנקות את השברים כאילו כל יום זה קורה להם.
פרופסור אוק מתקרב אלייך ואומר כאילו כלום לא קרה ''אוקיי, הנה תיק מסע'' הוא מגיש לך תיק כחול עם ציור פוקדור גדול מאחוריו, ''הנה 5 פוקדורים ופוקדע'' הוא מוסיף ומגיש לך חמשיה פוקדורים ומכדיר אדום, ''ואחרון חביב כמובן הפוקימון הראשון שלך!'' אומר פרופסור אוק ומוביל אותךאל מאחוריי המעבדה, שם על הדשא משחקים שלושה פוקימונים-
ריי
לפני שאתה עוד מספיק לעשות משהו, אתה שומע את אחד האנשם אומרים ''תיזהר מצוות הרס...'' והם פשוט נוסעים משם!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ריי
אתה מחה לפרופסור שיביא לך את הפוקדור שלך.
הוא נכנס למעבדה, וביינתים סקווירטל ששיחק בדשא ושמע שבחרת אותו, התקרב אלייך לאט לאט, וחיבקר את הרגל שלך.
הפרופסור חזר והביא לך את הפוקדור שלך, יצאת מן המעבדה שסקיירטל עדיין מחובר לצדך, ''בהצלחה'' אתה דומע את הפרופסור מאחורייך וקל דלת נטרקת.
סקווירטל מרפא ומביט מעט בחשש על הדרך
דן
טורצ'יק מתקרב אלייך בדילוגים וקפיצות מאושר, אך הוא צובר תאוצה, מפספס אותך ונתקע בגזע העץ שבגינה בא אתם נמצאים.
אתה מצחקק מעט ועוזר לטורצ'יק לקום, טורצ'יק מחכך את פניו בפנייך בחיבה.
הפרופסור מגיש לך את הפוקדור של טורצ'יק, אתה יוצא החוצה ושומע את הפרופסור מאחל לך בהצלחה ואז קול של דלת נסגרת.
טורצ'יק קופץ מצד לצד להוט להתחיל את המסע
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"מה?! מה... מה קרה פה?" אבהל ואתחיל להתעלף. ברגע האחרון אני אחזיק את עצמי ואשתדל לעמוד על הרגליים. אני אקח פוקדור מהשולחן ברנדומליות (Please be torchic). אני אנסה שלא להפיל את הפוקדור בעזרת היד הרועדת שלי. אחרי שאני אתעשת אני אשים את הפוקדור על השולחן ואתחיל לחקור את האנשים שהגיעו מהקיר: "מי אתם?", "למה באתם?", "מה אתם רוצים?". לפתע, אזכר במקרה של תומר שראיתי בטלוויזיה לפני כמה דקות ואתרחק מהם לאט-לאט צעד-צעד.
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
דן
אתה מנסה להכניס את טורצ'יק לפוקדור אבל הוא כל הזמן קופץ לצד לצד ומתחמק!
אתה מבין שטורצ'יק אינו רוצה להיכנס לפוקדור, לפתע אתה קולט שאתה לא יודע עם טורצ'יק הוא זכר\נקבה!
אתה לוקח את הפוקדע שלך וסורק איתו את טורצ'יק הפוקדע מזמזם ואומר-
''טורצ'יר הינו אחד מן הפוקימונים המתחילים המתבקשים ביותר, הוא מסוג אש. טורצ'יק יודע-גחלת, שריטה ונהמה, טורצ'יק נקבה.
אתה וטורצ'יק הולכים לדרך אחד שלפתע טורצ'יק מושכת במכנסיים שלך בהתרגשות, אתה מסתכל הצידה ורואה-
סטיב
אתה כמעט מתעלף, אך לפתע אתה שומע את אחד האנשם אומרים ''תיזהר מצוות הרס...'' והם פשוט נוסעים משם!
ריי
סקווירטל נראה ממש להוט להמשיך בדרך במסע ללא שום עצירות
אתה מכניס אותו לפוקדור שלו ומתחיל ללכת לכיוון דרך 1
אתה נכנס לדרך ורואה יערות ושדות רבות לפנייך שלפתע נשמע רחש-
![]()
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אהמ אתה כל כך תשלם על זה אהמ ^^
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אז זהו שלאD: אני לא אתן לך יחס מיוחד
_________________________________________________-
אתה מתגנב אל מאחוריי המעבדה כאשר צ'יקוריטה, עצוב משתרך מאחורייך, לפתע אתה שומע רחש בשיחים, אתה מסתובב ורואה
מתנפל עלייך, ידעת שהלך עלייך אך לפתע משהו ירוק חסם את ההתקפה ועף הצידה-זה היה ציקוריטה!
הפוקימון המסתורי שתקף אותך הלך עצבני אל מחוץ ליער, צ'יקוריטה שוכבת פצועה מאוד על יד רגלייך ואומרת ''צ'רו,,צ'יקורי...''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)