אוואטר
פוקימון-מעורבים
דן
אתה רואה לאט לאט את כדור החשמל מכווץ עד שהוא נעלם.
''אז עם אתה לא מצוות הרס?מי אתה? מאיפה?'' הקול שלה נשמע חלוש מעט פתאום, אתה שם לב שהרגליים שלה מעט רועדות, נראה כי היא עומדת להתעלף
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דן
גאוןp:
אתה לא יודע עם שיקוי ריפוי יעזור לה, אז אתה מחליט לנסות לתת לה, אבל שוב כדור חשמלי מתחיל להיווצר בין ידיה, אתה מחליט לתת לפוקימונים של את השיקוי ושוב כדור החשמל נפסק, נידורינה נותנת לנערה את השיקוי, ומיד היא נראת חזקה יותר, היא מביטה בך ''תודה'', לאט לאט אבל בחשש היא מתקרבת אלייך ומתיישבת לידך
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"תהיו מוכנים למקרה שהיא תתקוף." אומר לפוקימונים שלי , "תסבירי לי מה קרה , עכשיו!" אומר ואחזיק אותה בידיים , "אני פה רק לטובתך , תזכרי את זה!" אומר , 'הלוואי ששיימין היה פה , הרי הוא פוקימון , והיא לא תתקוף אותו.' אחשוב ואעלה רעיון , 'שיימין יכול לדבר עם הנערה הזאת ולשאול אותה איך זה קרה לה , מכיוון שהוא פוקימון היא תענה לו ואז אקרא לו אלי ואבקש מימנו להסביר לי מה קרה לה.' אחשוב ואנסה איכשהו להביא את שיימין בזמן שאחזיק את הנערת פוצ'יאנה הזאת ואמנע מימנה לתקוף אותי .
היה לך מזל עכשיו
"כאן אנחנו לא נישאר" אני אומר ומחזיר את כל הפוקימונים שלי חוץ מטורצ'יק "אנחנו עפים מכאן בשיא המהירות" אני אומר בעצבים ומתחיל ללכת מהר לעבר העיר הבאה "בנות" אני ממלמל לעצמי בשקט "הן עוד יהרגו אותי" (מי יודע מאיזה סרט זה?רמז:קל רצצח)
ריי
כל הכבוד אחלה השקעה^^
''מה קורה פה? מי אתה?'' היא שואלת לפתע, ''אתה מהרס?'' היא שואלת שוב
קווין
אההההה אין לי ניחושיםXD
בעיר יש-
מרכז פוקימונים
מכון
פארק פוקימונים
זירת אימונים
זירה לזוגות
חנות
שוק
נתן
תצטרך ללמד אותו את זה
אלקיד יוצא במכת וולט ואגרוף רעם, ''ניינטלס תתחמק ואז סחרור אש!'' אומר מנהיג המכון, ניינטלס מפגין מהירות מדהימה ומתחמק מן מכת הוולט המהירה אך לא מאגרוף הרעם, נראה שעניין הפגיעה מאגרוף הרעם הייתה מלכודת! מפני שעכשיו אאלקיד קרוב לניינטלס שפוגע ישירות באלקיד בסחרור אש
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"אני , לא , אני לא ארצח פוקימונים אף פעם ולא אשלב אנשים עם פוקימונים , זה נגד חוקי הטבע." אומר ברצינות , "רגע , התקפת אותי כי חשבת שאני מהרס , הבנתי , לא לדאוג , אני לא אהיה איתם גם אם ירצחו אותי אם לא אצטרף אליהם." אומר , "אז את יכולה להסביר לי איך כל זה קרה לך?" אשאל אותה .
דן
''טוב כי רוב האנשים שפגשתי בחודשיים האחרונים היו מצוות הרס, אז אפשר לומר שפיתחתי חשדנות לאנשים'' היא אומרת ומביטה בעינים מושפלות ארצה.
היא קמה ומפהקת ''תודה רבה לך על השיקוי'' היא אומרת ונעמדת מולך
''טוב נראה לי אני אלך הם ימצאו אותי עם אשאר פה'' היא אומרת לך
ריי
''ברור שחשבתי שאתה מהרס, מה יכולתי לחשוב?'' היא אומרת.
היא מביטה בך.
''אני לא יודעת איך זה קרה, רגע אחד ריססו עליי חומר מוזר שעילף אותי ורגע אחר כך התעוררתי ככה''
היא אומרת לך בעצב.
''ומה קרה פה? כל מה שאני זוכרת זה כמה פוקימונים ואז מישהו שר אני חושבת, ואז אותך'' היא מביטה בך מחכה לתשובה
קווין
איש איש בתורו ם:
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דן
חח כל השאר לא נתנו למעורבת שהם נתקלו בא ללכת, הם הכריחו אותה להישאר ושאלו אותה שאלות, יצור אחד אפילו השתמש בשירה של אלטריה כדי שלא תברחXD
מרכז פוקימונים
מכון
פארק פוקימונים
זירת אימונים
זירה לזוגות
חנות
שוק
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
עומר בא לי להרוג אותך חהחהחהחה התגובות שלך כל פעם קורעות אותי מצחוק יאחתיכת מפקיר כל פעם מחדש!!!! חהחהחהחהח אפילו מתן לא הגיע לרמה שלך!
__________________________________________________ __________
" את רוצה להילחם נגדנו?" אני נדהם "אז אולי עדיף שטליה תלחם נגדך כי אני נצחתי אותך כבר פעמיים! אבל המנצחת מבין שתיכן נלחמת נגדי!" אני קובע והולך לצד להסתכל על הקרב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)