ריי
אתה ממשיך ללכת ומחליט לעצור לאימונים
" אוקיי סקווירטל : תיכנס לשיריון שלך ותתחיל להסתובב במהירות , לאחר מכן תפגע בעץ עד שתלמד סחרור מהיר , פוניטה : תיצור הרבה אש בפיך ואז תנשוף את כולה על העץ עד שתלמד להביור , יאנמה : תנענע את שני כנפיך ותיצור מערבולות ותנסה שיפגעו בעץ עד שתלמד רוח , סאנדייל : תנסה ליצור כדור של אנרגיית אופל ואז תשלח אותו על העץ עד שתלמד כדור אפל (shadow ball)." אתה אומר ובודק מה עם הביצה, אתה חש שהיא זזה, הרבה דבר שאומר שהיא תבקע עוד יום או שניים!
אתה שם לב שבנוסף פוצ'יאנה הולכת לצד ומתחילה לזרוק את עבר העצים כדורי אופל כאימון.
סקווירטל מצליח ללמוד סחרור מהיר!(אני יעדכן הכל בלילה)
פוינטה מחזק מאוד את הגחלת שלא אבל לא ברמה של להביור
יאנמה מצליח ללמוד רוח!
סאנדייל מנסה ליצור כדורים, אך הוא לא מצליח
קווין
''למה רמאות?'' שואלת ריאלו בסקרנות וך כדי התחמקות בסלטה משולשת מהלהביור 'ואי היא גמישה-_-' אתה חושב לעצמך, היא נפגעת מסחרור האש אבל היא עדיין עומדת על הרגליים ''למה אמרת קודם שניצחת אותי בקרב? זה לא נכון'' שואלת ריאלו ותוקפת בכדור הילה, הונדור מתעלף!
טליה מכריזה על ניצחונה של ריאלו!
דן
אתה לא מוצא פוקימונים מיוחדים ללכידה
אתה מחליט ללכת לסייר מעט ביער שלפתע אתה שומע צרחות! הקול שצורח נשמע לך מוכר
אתה מביט לצדדים ולא יודע מה לעשות,
ללכת לעזור למי שמשמיע את הצרחות האלה או להתעלם?
אריאל
אתה הולך לזירת האימונים ומקבל כרטיס עם הכיתוב ''זירה ע6'' ועוד אחד עם הכיתוב ''זירה ע7'' ''אלה זירות צמודות, 6 היא זירה בלי קירות כולם יכולים לראות אותך נלחם, ו7 בתוך בניין ל יכולים לראות אתכם'' מסבירה המזכירה.
אתה הולך ונתקל בפיצול בין שתי הזירות לאיזה תלך?
נתן
אתה נבהל מהפגיעה באלקיד וחושב לעצמך 'המאמן מכון הזה מאוד חכם. אני חייב להשתוות לכוח שלו ולאסטרטגיה שלו'. לאחר מכן אתה אומר לאלקיד "אלקיד, תשתמש במכת ברק מסביבו! אחר כך כך תשתמש במכת וולט לכל אורך מעגל החשמל שיצרת, תשאב את החשמל ולאחר מכן תשמש בהנגשות וולט שוב! ואם הוא מתחמק תשתמש במכת ברק ואז התנגשות וולט, ותתחמק מכל התקפה שמתקרבת אליך!" '
אלקיד מנסה לעקוב אחריי ההוראות שלך, הוא משתמש במכת ברק סביב ניינטלס ואז בהתנגשות וולט, מכת הברק יוצרת סוג של מחסום חשמלי שלא נותן לניינטלס לצא, מנהיג המכון מחייך ואומר ''יפה מאוד אבל ידעת שאדמה לא מוליכה חשמל? ניינטלס חפירה!'' מנהיג המכון צועק, יינטלס מתחיל לחפור במהירות, אלקיד מגיעה בדיוק בזמן לפגוע בזנבו של ניינטלס עם התנגשות הוולט, ניינטלס נעלם מתחת לאדמה