Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 33 מתוך 65 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 971
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה

נתן
    אלקיד משתמש שוב בברק, הוא מצריך 3 פעמים עד שפוגע באיווי, אלקיד יוצא בהתנגשות וולט, במקום להתחמק רמה איווי אל אלקיד ממולו, היא יוצרת תוך כדי ריצה המון כדורי צל ופורסת אותם סביבה, אתה מבחין שהיא שולטת בתזוזת כדורי הצל גם לאחר השיגור, ''ולזה אני קוראת התנגשות צל'' אומרת איווי
    איווי ואלקיד מתנגשים, שניהם עפים לאחור, אבל עדיין על הרגליים, בקושי אבל על הרגליים
    "אלקיד, אתה חייב לנצח! תשתמש באגרוף רעם ותטען אותו בעזרת מכת ברק, ואז תשלב את זה עם התנגשות וולט! אל תיתן לה לנצח! תתקוף הכי חזק שלך!", אומר לאלקיד בהתרגשות.

2. TBM
    שם: מתן
    ריי
    לא מקבלים על 30 אלה על 35
    ''מה זה תחרות סרט?'' שואלת פוצ'אינה, אתה רואה שהיא קראה את השם מאחת הכרזות
    "זאת תחרות שבה מראים שילובי מתקפות ומתקפות יפות ואחרי זה גם נלחמים." אומר ואזכר בתחרות הסרט , "נראה לי שאנחנו מאחרים , תודה רבה האחות ג'וי." אומר ואקח את הפוקדור של סקווירטל ולאחר מכן ארוץ לתחרות הסרט .

3. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין
    א.תצוטט
    ב.ראיתי סרט קיטצ'י היום^^
    _________________________-
    האנודר מנסה לקפוץ אל מעל הלהבות
    הוא נכווה בבטנו אך ממשיך בקפיצה, קומבסקין חוטף את ריאלו מידי החיילים שמבועתים מכדי להילחם הונדור קופץ חזרה.
    אתה רץ וקופץ גםכן מעל הלהבות ולוקח את טליה
    אתם כולכם (לא הרס) יוצאים מן הבניין באנחת רווחה
    תיראי מה היא בכל זאת התאומה שלו וטכנית רק אני יצאתי מהבניין באנחת רווחה כי הן מעולפות
    אבל העיקר שנהנית לא? אני יכול להמשיך אם את רוצה
    __________________________________________________ _
    אני רץ ליער שמחוץ לעיר ונכנס קצת לעומק וואז כשאני מוודא שאנחנו מוסתרים היטב אני בונה מחנה ומכניס את טליה וריאלו אל תוך האוהל ואז אני מנסה לרפאות את הפוקימונים שנפצעו ומבטיח להונדור שאני אפצה אותו על זה ואני מתמוטט מתשישות ומאבד את ההכרה...

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    דן
    אתה מוציא את וולפיקס מהפוקדור, וולפיקס קופ אל תוך מערבולת האש של עצמו דבר אשר יוצא מראה מדהים
    וולפיקס משתמש בגחלת ברגע שהוא יוצא מהמערבולת, דבר היוצר סוג של גיצי אש אשר יוצאים מהמערבולת וגורמים לה להתפוצץ, גיצים יפייפים עפילם לכל מקום ובמרכזם וולפיקס
    אתה חוזר לחדר ההמתנה ומחכה לתוצאות, ובסף 8 פרצופים מופיעים על המסך ואתה אחד מהם!
    ''רגע יש לנו מתמודד של הרגע האחרון לשלב הראווה!'' אומרים לפתע השוטים, אתה רואה את ריי על הבמה! אתה רואה ברקע נערה בעלת שיער חום-שחור\ היא לובשת כובע ושמלה די ארוכה ורחבה באזור התחתון, היא מנופפת לריי מהקהל, אתה חושב שאתה רואה משהו בולט אפור מבעד לכובע, אך אתה לא בטוח בגלל שהיא מטושטשת בקהל

אריאל
    סקווירטל תוקף במהירות בבועות כמה וכמה פעמים רצוף, לפתע במקום בועות יוצא לו אקדח ממים!
    מזל טוב סקווירטל למד אקדח מים, גאלרוק משחרר את הקרן בדיוק שאקדח המים פוגע בו
    עשן נראה לכל עבר ואתה לא רואה כלום, שאתה מתפזר סקווירטל וגאלרוק מעולפים
    השופט מכריז על תיקו!

נתן
    "אלקיד, אתה חייב לנצח! תשתמש באגרוף רעם ותטען אותו בעזרת מכת ברק, ואז תשלב את זה עם התנגשות וולט! אל תיתן לה לנצח! תתקוף הכי חזק שלך!", אתה אומר לאלקיד בהתרגשות מרובה
    אלקיד משתמש באגרוף רעם אשר נטען במכת ברק, אלקיד רץ אל איווי אבל איווי מהירה יותר היא חומקת הצידה ברגע האחרון, האגרוף פוגע לה בזנב, היא בקושי עומדת אבל שורדת!
    אלקיד יוצא שוב בהתנגשות וולט איווי קופצת מעל וולפיקס ובזמן הקפיצה משגרת למטה כדור צל
    אלקיד מעולף, איווי ניצחה!

ריי
    אתה מגיעה ורואה שאיחרת!
    עוד מעט ממש מתחיל השלב השני
    השופטים מחליטים לתת לך את ההזדמנות להראות את השלב הראשון (שלב הראווה)
    אתה עולה לבמה ורואה את פוצ'אינה מנופפת לך מהקהל

קווין
    אתה בונה מחנה עם שני אוהלים, אתה מכניס את ריאלו וטליה לאחד מהם ומבטיח והנדור לפצות אותו, אתה נכנס לאוהל השני ומעלף מתשישות.
    אתה קם למראה המודאג של טליה, אתה רואה נקודה קטנה אדומה בצוואר שלה, תזכורת מהחץ.
    ''אתה בסדר?'' שואלת טליה בדאגה שהיא רואה שאתה מתעורר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היצור היחיד...
    דן
    אתה מוציא את וולפיקס מהפוקדור, וולפיקס קופ אל תוך מערבולת האש של עצמו דבר אשר יוצא מראה מדהים
    וולפיקס משתמש בגחלת ברגע שהוא יוצא מהמערבולת, דבר היוצר סוג של גיצי אש אשר יוצאים מהמערבולת וגורמים לה להתפוצץ, גיצים יפייפים עפילם לכל מקום ובמרכזם וולפיקס
    אתה חוזר לחדר ההמתנה ומחכה לתוצאות, ובסף 8 פרצופים מופיעים על המסך ואתה אחד מהם!
    ''רגע יש לנו מתמודד של הרגע האחרון לשלב הראווה!'' אומרים לפתע השוטים, אתה רואה את ריי על הבמה! אתה רואה ברקע נערה בעלת שיער חום-שחור\ היא לובשת כובע ושמלה די ארוכה ורחבה באזור התחתון, היא מנופפת לריי מהקהל, אתה חושב שאתה רואה משהו בולט אפור מבעד לכובע, אך אתה לא בטוח בגלל שהיא מטושטשת בקהל

אריאל
    סקווירטל תוקף במהירות בבועות כמה וכמה פעמים רצוף, לפתע במקום בועות יוצא לו אקדח ממים!
    השופט מכריז על תיקו!

נתן
    "אלקיד, אתה חייב לנצח! תשתמש באגרוף רעם ותטען אותו בעזרת מכת ברק, ואז תשלב את זה עם התנגשות וולט! אל תיתן לה לנצח! תתקוף הכי חזק שלך!", אתה אומר לאלקיד בהתרגשות מרובה
    אלקיד משתמש באגרוף רעם אשר נטען במכת ברק, אלקיד רץ אל איווי אבל איווי מהירה יותר היא חומקת הצידה ברגע האחרון, האגרוף פוגע לה בזנב, היא בקושי עומדת אבל שורדת!
    אלקיד יוצא שוב בהתנגשות וולט איווי קופצת מעל וולפיקס ובזמן הקפיצה משגרת למטה כדור צל

ריי
    אתה מגיעה ורואה שאיחרת!

קווין
    אתה בונה מחנה עם שני אוהלים, אתה מכניס את ריאלו וטליה לאחד מהם ומבטיח והנדור לפצות אותו, אתה נכנס לאוהל השני ומעלף מתשישות.
    "לא באמת" אני אומר בכאב "אבל עזבי אותי מה איתך? את בסדר?" אני שואל ומנסה להיראות חזק בלי כ"כ הרבה הצלחה

6. TBM
    שם: מתן
    [b]
    ריי
    אתה מגיעה ורואה שאיחרת!
    "סקווירטל , צא עכשיו!" אומר ואזרוק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש בסחרור מהיר ותוך כדי באקדח מים (סחרור מים), לאחר מכן תסתובב תוך כדי שימוש באקדח מים (מגן מים {שאמור להיראות כמו המגן התנגדות של אש}) ולאחר מכן אקדח מים ותוך כדי בבועות (אקדח בועות)." אומר ואסתכל על פוצ'יאנה ואנופף בחזרה .

7. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אריאל
    השופט מכריז על תיקו!
    אני משבח את סקווירטל ומחכה שהעניינים יתגלגלו.

8. משתמש מנוסה

נתן
    מה זה אמור להיות בדיוק??? אני עשיתי את המהלכים הכי טובים שלי.
    היית בעד איווי כל הקרב, לא היה לי סיכוי לנצח.
    "אלקיד, תחזור", אגיד בעצב. "יפה מאוד!" אני משבח את איווי. "אני צריך לאמן עוד פוקימונים, ומכיוון שאת חלשה מהקרב אני אלך לזירת הקרב. הנה אוכל בשבילך", אגיד ואוציא לה אוכל פוקימונים. "תגמרי את זה כאן, כי בחוץ זה ייראה מוזר...". אחרי שהיא תגמור לאכול אני אגיד לה "אני הולך עכשיו לזירת הקרב. את רוצה להלחם איתי בזוגות, או שאין לך כוח עכשיו ואני אלחם לבד? או שנילחם אחד מול השני עם הפוקימונים שלי. ואני רוצה מעכשיו להילחם אתך כל בוקר, כי אם נלחמים באיווי הרבה בבוקר והשמחה שלו עולה אז הוא מתפתח לאספיון כמו שרצית. מה את אומרת?"

9. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    דן

אריאל
    השופט מכריז על תיקו!

נתן

ריי
    אתה מגיעה ורואה שאיחרת!

קווין
    אני אעודד את ריי ואחר כך אבדוק אם הוא עבר שלב בתקווה שהוא עבר.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

10. student of Gakuen Alice
    קווין
    ''אני בסדר גמור, הונדור סיפר לריאלו מה קרה שסיפרה לי, תודה רבה שהצלת אותנו'' אומרת לך טליב בחיוך
    ''אתה יודע שחילצתי ממנה בת כמה היא?'' אומרת טליה עם חיוך, ''מסתבר שהיא די מבויישת מזה, היא בת חמש-עשרה ועוד לא התפתחה, למרות שהיא יודעת כדור הילה שזאת מתקפה של לוקאריו'' אתה מחייך חזרה
    ''אתה יכול לקום?'' שואלת אותך טליה, אתה שומע מבחוץ וויכוחים, אבל לא של בני אדם אלה של פוקימונים, אתה מנסה להקשיב אבל כל מה שאתה שומע הוא ''לוקאריו! קאריו יו!'', ואז קולה המוכר של ריאלו אך בשפת הפוקימונים ''רי, ריאלו לו!'' הקול שלה נשמע מעט נואש

ריי
    "סקווירטל , צא עכשיו!" אתה אומר וזורק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש בסחרור מהיר ותוך כדי באקדח מים , לאחר מכן תסתובב תוך כדי שימוש באקדח מים ולאחר מכן אקדח מים ותוך כדי בבועות." אתה אומר ומסתכל על פוצ'יאנה ומנופף בחזרה .
    סקווירטל יוצא בסחרור עם אקדח מים והקהל מתרשם, הוא מסתובב תוך כדי אקדח מים עם בועות, השופטים מתרשמים עמוקות והקהל מממש מריעה!
    סקווירטל נוחת וקד
    ''ריי עולה לשלב השני במקום מולי'' השופטים אומרים
    אתה חוזר לחדר ההמתנה ורואה את דן עולה לזירה לשלב השני!

אריאל
    אתה משבח את סקווירטל ויוצא מהזירה
    אתה שם לב שכבר נורא מאוחר אז אתה שוכר חדר, אתה מדליק את הטלוויזיה
    ורואה כי מתקיימת תחרות בעיר דריק, אתה רואה כי כרגע ירד מהבמה ילד בשם ריי, והוא עבר לשלב השני.
    מקריאים את שמות העולים שלב ''דן, ריי, מיקה, רוהן, לורן, לירז, שון ולילך''
    תלך לישון או תצפה בתחרות?

נתן
    לא פשוט איווי מעולה וחזקה אתה תדע בהמשך למה, אתה יכול לשאול אותה עם תרצה
    נראה שאיווי לא שמה לב לפירות האלה

דן
    אתה מעודד את ריי ומגלה שהוא עלה שלב
    אתה שם לב שהוא נופף בחזרה לנערה שבקהל
    המחשב מחלק באופן אקראי את הזוגות לקרב, אתה מגלה שאתה נגד בחור בשם לורן
    אתה עולה לזירה, לורן מוציא
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היצור היחיד...
    קווין
    ''אני בסדר גמור, הונדור סיפר לריאלו מה קרה שסיפרה לי, תודה רבה שהצלת אותנו'' אומרת לך טליב בחיוך
    ''אתה יודע שחילצתי ממנה בת כמה היא?'' אומרת טליה עם חיוך, ''מסתבר שהיא די מבויישת מזה, היא בת חמש-עשרה ועוד לא התפתחה, למרות שהיא יודעת כדור הילה שזאת מתקפה של לוקאריו'' אתה מחייך חזרה
    ''אתה יכול לקום?'' שואלת אותך טליה, אתה שומע מבחוץ וויכוחים, אבל לא של בני אדם אלה של פוקימונים, אתה מנסה להקשיב אבל כל מה שאתה שומע הוא ''לוקאריו! קאריו יו!'', ואז קולה המוכר של ריאלו אך בשפת הפוקימונים ''רי, ריאלו לו!'' הקול שלה נשמע מעט נואש

ריי
    "סקווירטל , צא עכשיו!" אתה אומר וזורק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש בסחרור מהיר ותוך כדי באקדח מים , לאחר מכן תסתובב תוך כדי שימוש באקדח מים ולאחר מכן אקדח מים ותוך כדי בבועות." אתה אומר ומסתכל על פוצ'יאנה ומנופף בחזרה .
    סקווירטל יוצא בסחרור עם אקדח מים והקהל מתרשם, הוא מסתובב תוך כדי אקדח מים עם בועות, השופטים מתרשמים עמוקות והקהל מממש מריעה!
    סקווירטל נוחת וקד
    ''ריי עולה לשלב השני במקום מולי'' השופטים אומרים
    אתה חוזר לחדר ההמתנה ורואה את דן עולה לזירה לשלב השני!

אריאל
    אתה משבח את סקווירטל ויוצא מהזירה
    אתה שם לב שכבר נורא מאוחר אז אתה שוכר חדר, אתה מדליק את הטלוויזיה
    ורואה כי מתקיימת תחרות בעיר דריק, אתה רואה כי כרגע ירד מהבמה ילד בשם ריי, והוא עבר לשלב השני.
    מקריאים את שמות העולים שלב ''דן, ריי, מיקה, רוהן, לורן, לירז, שון ולילך''
    תלך לישון או תצפה בתחרות?

נתן
    לא פשוט איווי מעולה וחזקה אתה תדע בהמשך למה, אתה יכול לשאול אותה עם תרצה
    נראה שאיווי לא שמה לב לפירות האלה

דן
    אתה מעודד את ריי ומגלה שהוא עלה שלב
    אתה שם לב שהוא נופף בחזרה לנערה שבקהל
    המחשב מחלק באופן אקראי את הזוגות לקרב, אתה מגלה שאתה נגד בחור בשם לורן
    אתה עולה לזירה, לורן מוציא
    ממש חסר לך רעיונות מה לעשות לאריאל הא?

12. student of Gakuen Alice
    קווין
    ''נראה שכן'' אומרת לך טליה
    אתה מזיז את פתח האוהל קצת ורואה את ריאלו מתווכחת
    עם שני לוקאריו זועמים.
    ריאלו מנסה לשכנע אותם משהו, אבל אתה לא מבין מה, ונראה כי שני הלוקאריו לא מסכימים בכל תוקף

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. היצור היחיד...
    קווין
    ''נראה שכן'' אומרת לך טליה
    אתה מזיז את פתח האוהל קצת ורואה את ריאלו מתווכחת
    עם שני לוקאריו זועמים.
    ריאלו מנסה לשכנע אותם משהו, אבל אתה לא מבין מה, ונראה כי שני הלוקאריו לא מסכימים בכל תוקף
    "מה הולך כאן?" אני אלחש לטליה ואחכה לראות מה יקרה ואז תעלה לי מחשבה ואני אשאל את טליה בזהירות "בטח זה טיפשי ולא הגיוני אבל חשבתי אולי אלא ההורים שלה לא? מה את חושבת?"

14. student of Gakuen Alice
    קווין
    למה?!!! רציתי שריאלו תגיד לך את זה למה אני כל כך צפוייה?!
    אתה מביט עליהם שוב אתה רואה שריאלו עומדת לבכות, בסוף היא משפילה את ראשה, היא יוצרת כדור הילה וזורקת אותו לשמיים, שני הלוקאריו נראים מזעזעים מכך, אבל לבסוף אחד הלוקאריו מתקרב ומדבר עם ריאלו בתקיפות, והיא רק משיבה בכן קטן עם ראשה.
    ריאלו באה אליך ואומרת ''אני יחזור מאוחר יותר'' ונעלמת עם זוג הלוקאריו בין העצים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. היצור היחיד...
    קווין
    למה?!!! רציתי שריאלו תגיד לך את זה למה אני כל כך צפוייה?!
    אתה מביט עליהם שוב אתה רואה שריאלו עומדת לבכות, בסוף היא משפילה את ראשה, היא יוצרת כדור הילה וזורקת אותו לשמיים, שני הלוקאריו נראים מזעזעים מכך, אבל לבסוף אחד הלוקאריו מתקרב ומדבר עם ריאלו בתקיפות, והיא רק משיבה בכן קטן עם ראשה.
    ריאלו באה אליך ואומרת ''אני יחזור מאוחר יותר'' ונעלמת עם זוג הלוקאריו בין העצים
    תירגעי זה לא שהרסתי לך את כל העלילה של הזמן הקרוב (או שכן?!) ת'אמת זה לא היה כזה צפוי אבל פתאום זה קפץ לי לראש אז כתבתי חח וחוצמזה שקווין עדיין לא יודע את זה הוא רק העלה השערה
    "טווב זה היה מוזר" אני אומר ומרשה לעצמי לצאת מהאוהל ולהתמתח "מעניין על מה הם התווכחו...בטח על זה שהיא חצי אנושית עכשיו או שהיא נמצאת איתנו והיא צריכה להיות איתם או משו כזה"(לא הרסתי נכון? אם כן אז באמת שסתם זרקתי זה לא היה שקוף!) אני תוהה בקול

עמוד 33 מתוך 65 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •