פורסם במקור על ידי
ttrrtte
eקווין
אל תבנה על זה^^
ניצחת כבר במכון הראשון נכון? (אני חייבת לעדכן את הדברים האלה)
"הולכים למכון" אתה עונה "במקרה שלא שמתם לב טורצ'יק התפתח לקומבסקן וריאולו וסוואבלו למדו מתקפות חדשות אז אני מרגיש הרבה יותר בטוח שאני אנצח!" אתה פונה לפוקימונים שלך ומודיע להם" אחרי המכון הזה אנחנו עוברים לתכונת אימונים יומית כדי שנהיה יותר חזקים נגד צוות הרס ונגד המכונים הבאים" ופתאום אתה נזכר בהבטחה שלך להונדור"הונדור כשנעבור דרך השוק תראה לי איזה אוכל אתה הכי אוהב ואני אקנה לך חבילה" אתה אומר לו
אתם מתחילים ללכת לכיוון המכון.
אתה מגיעים למכון, ומגלים שהוא ממש מרשים, הוא מכון גדול ומפואר, בצבע לבן עשוי שיש עם גילופי פוקימונים שאתה לא מזהה עליו, ריאלו מיד מתלהבת שהיא מזהה את אחד הגילופים, ריאלו.
אריאל
כל פוקימון התפתחות 3 (הרקרוס לא, אי אפשר) חוץ מכל פוקימון שהוא מעופף+דרקון
נתן
אתה צריך ללמד אותו, לעצור ללמד אותו מתקפות
______________________-
סינדקוויל יוצא על איווי בלהביור, איווי חוסמת את הלהביור ביידים שלה, נראה כי קצת כואבות לה היידים אבל חוץ מזה היא בסדר.
איווי מושיטה יידים קדימה, היא נראת ממש מתרכזת, אתה רואה כדור צל קטן שמתנפח לגדול ביידים של איווי, הוא גדול יותר מכדורי הצל הרגילים שלה, איווי משגרת את הכדור שפוגע בסינדקוויל שעף לאחור אך מתאושש במהירות ויוצא שוב בלהביור, איווי מתחמקת בשנייה האחרונה בעזרת גלגול הצידה.
איווי מתחילה להתקרב אל סינדקוויל, סינדקוויל עושה מהלך לא צפוי, הוא משתמש בלהביור, אבל תוך כדי סיבוב ויוצר סביבו ספירלת אש שמונעת גישה אליו.