Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 37 מתוך 65 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 971
  1. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אריאל
    קיי אחר כך אני יעדכן הוא אצלך

"סקווירטל, תתחמקי עכשיו מהגחלת ותתקפי פעמיים באקדח מים! אחר כך תרוצי מסביב לניינטלס ותעשי עליו בועות מכל הכיוונים כדי שלא יוכל לברוח." אתה אומר לה ומשדר מבט חיובי בתקווה שהיא תנצח את ניינטלס.
    סקווירטל מתחמקת בקושי מהגחלת ותוקפת באקדחי מים, היא רצה סביב ניינטלס ומשתמשת בבועות
    ניינטלס מתעחף!
    ברכותיי זכית בתג האש
    "יש" אומר ואחבק את וולפיקס, אבל אז אפסיק בבושה ובחיוך מבויש. אוציא את כל הפוקימונים ואשבח את כולם שעזרו לי להגיע לרגע הזה. לאחר מכן אלך לחנות כדי לקנות ביצת פוקימונים(תעשי לי משהו שווה) ולשוק כדי לקנות פירות לפוקימונים שלי. לאחר מכן אצעד לכיוון העיר השלישית יחד עם וולפיקס שמהלכת לצידי וסקווירטל ובאלבאזור על כתפיי.

2. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    אריאל
    קיי אחר כך אני יעדכן הוא אצלך

"סקווירטל, תתחמקי עכשיו מהגחלת ותתקפי פעמיים באקדח מים! אחר כך תרוצי מסביב לניינטלס ותעשי עליו בועות מכל הכיוונים כדי שלא יוכל לברוח." אתה אומר לה ומשדר מבט חיובי בתקווה שהיא תנצח את ניינטלס.
    סקווירטל מתחמקת בקושי מהגחלת ותוקפת באקדחי מים, היא רצה סביב ניינטלס ומשתמשת בבועות
    ניינטלס מתעחף!
    ברכותיי זכית בתג האש

קווין
    אתה מכין בקבוק חלב לצ'ואי שגומר את כל הבקבוק במהרה, אתה שם את צ'ואי לישון שמפהק למגע השמיכה החמה ונרדם ישר.
    אתה נכנס למקלחת, שאתה יוצא אתה רואה את ריאלו יושבת על יד החלון ובוהה החוצה
    היא נראת עצובה
    אני מוציא מהתיק את אחד הפירות שקנינו ומתחיל לאכול וניגש אליה ויושב לידה "ראיתי שאת לבד ונראית קצת עצובה אז באתי לארח לך לחברה קצת" אני אומר "מה קרה?" אני שואל אותה במבט בוחן ורושם לעצמי לשים לב לכל מילה כי אני עדיין לא סומך עליה במאה אחוז

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אריאל
    אתה מחבק את וולפיקס שמסמיקה במבוכה.
    אתה משבח את כל הפוקימונים שלך שקופצים עלייך ומלקקים אותך, אתה הולך לחנות ומקבל ביצה שחורה עם שלוש נקודות לבנות עליה.
    אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר השלישית
    שלפתע אתה שומע משהו טס במהירות וחותך את האוויר וולפיקס נאנחת מכאב ונופלת מעולפת, אתה רואה חץ קטן נעוץ בכתפה!
    כחמישה חיילי צוות הרס מקיפים אתכם!

קווין
    אתה מוציא פרי מהתיק ומתחיל לאכול אותו
    אתה ניגש אל ריאלו ומתיישב לידה ''ראיתי שאת לבד ונראת קצת עצובה אז באתי לארח לך לחברה קצת
    מה קרה?" אתה שואל.
    ריאלו מביטה בך ומאלצת את עצמה לחייך ''זה שום דבר סתם חשבתי לעצמי'' היא אומרת לך
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    אריאל
    אתה משבח את כל הפוקימונים שלך שקופצים עלייך ומלקקים אותך, אתה הולך לחנות ומקבל ביצה שחורה עם שלוש נקודות לבנות עליה.
    שלפתע אתה שומע משהו טס במהירות וחותך את האוויר וולפיקס נאנחת מכאב ונופלת מעולפת, אתה רואה חץ קטן נעוץ בכתפה!
    כמה כסף אני מקבל על הניצחון בקרב המכון?
    ובקשר לביצה, שזה לא יהיה הונדור, כן?

"סקווירטל, באלבאזור, צאו במתקפה משולבת של גפן מצליפה ואקדח מים על שני חיילים מצוות הרס! גראצ'ומפ, גרוליט ואמבריאון, צאו! גראצ'ומפ, תגן על וולפיקס מצוות הרס, גרוליט, תשתמש בלהביור פעמיים על כל חייל של צוות הרס! אמבריאון, תעזרי לגארצ'ומפ ובמקביל תפילי חברי צוות הרס עם כדורי צל! איווי, אתה נשאר בפוכדור! בהצלחה לכולם!"

5. היצור היחיד...
    אריאל

קווין
    אתה מוציא פרי מהתיק ומתחיל לאכול אותו
    אתה ניגש אל ריאלו ומתיישב לידה ''ראיתי שאת לבד ונראת קצת עצובה אז באתי לארח לך לחברה קצת
    מה קרה?" אתה שואל.
    ריאלו מביטה בך ומאלצת את עצמה לחייך ''זה שום דבר סתם חשבתי לעצמי'' היא אומרת לך
    אל תשכחי לעדכן כן?
    כדאי שתעדכני גם כספים וחפצים של אנשים...
    אני הולך ואני אחזור בערך ב12 וחצי ככה...ביי!

6. student of Gakuen Alice
    אריאל
    "סקווירטל, באלבאזור, צאו במתקפה משולבת של גפן מצליפה ואקדח מים על שני חיילים מצוות הרס! גראצ'ומפ, גרוליט ואמבריאון, צאו! גראצ'ומפ, תגן על וולפיקס מצוות הרס, גרוליט, תשתמש בלהביור פעמיים על כל חייל של צוות הרס! אמבריאון, תעזרי לגארצ'ומפ ובמקביל תפילי חברי צוות הרס עם כדורי צל! איווי, אתה נשאר בפוכדור! בהצלחה לכולם!"
    אתה מורה לפוקימונים שלך
    סקווירטל ובאלבאזור יוצאים במתקפה על שני חיילי צוות הרס, גאצ'ומפ מרים בכח
    רב את וולפיקס והולך איתה הצידה ומגן עליה.
    גרוליט משתמש בלהביורים על חיילי צוות הרס, אמריאון נעמדת על שלוש רגליים ותוקפת בכדורי צל, איווי נראה מעט עצוב אך נותן לך להחזיר אותו לפוקדור
    במהרה כל החיילים נופלים

קווין
    שתחזור תוכל לעזור לי למצא מידע על החפצים של המשתמשים?
    -תוכנית טיפים לטיפול בפוקימוני תינוק
    -תוכנית טבע על טאיורסה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    --------------------------------------------------------------------------------

אריאל
    אתה מורה לפוקימונים שלך
    גרוליט משתמש בלהביורים על חיילי צוות הרס, אמריאון נעמדת על שלוש רגליים ותוקפת בכדורי צל, איווי נראה מעט עצוב אך נותן לך להחזיר אותו לפוקדור
    במהרה כל החיילים נופלים
    מה המתקפות של גארצ'ומפ?

אני אומר לאמבריאון שתשלח בכל אחד מהם עוד שני כדורי צל, ואז אחביא אותם בשיחים ואמשיך לעיר השלישית כשכל הפוקימונים חוץ מסקווירטל שנמצא על הכתף שלי וגארצ'ומפ סוחב את וולפיקס.

8. היצור היחיד...
    אריאל
    אתה מורה לפוקימונים שלך
    במהרה כל החיילים נופלים

קווין
    שתחזור תוכל לעזור לי למצא מידע על החפצים של המשתמשים?
    -תוכנית טיפים לטיפול בפוקימוני תינוק
    -תוכנית טבע על טאיורסה
    סליחה על האיחור...
    בשמחה! אני אשלח לך מחר בה"פ את של כולם כולל כסף

9. student of Gakuen Alice
    אני לא אהיה כאן עד אחרי הצהריים עמכם הסליחה

אריאל
    אתה לאמבריאון לסיים עם זה עם עוד כמה כדורי צל ומסתתיר את האנים בין השיחחים
    גראצ'ומפ מרים אל וולפיקס ואתה מוציא מכתפה את החץ הקטן
    במהלך הדרך וולפיקס מתעוררת מטוששת וגראצ'ומפ מוריד אותה 'מה קרה? נרדמתי?'' היא שואלת\

קווין
    את קורא לטליה לבו, היא אומרת לך שבדיוק השכיבה את כל שאר הפוקימונים
    היא מתיישבת לידך ומביטה איתך בטלוויזיה, אתם רואים תינוק אחוז בידיו של השחקן, הקריין אומר ''פוקימוני תינוק מסוג חשמל מצריכים המון תשומת לב, יש להאכילם כל ארבע שעות, להשכיבם בשעה נורמלית כמו 7-8, לא לתת להם לשחק עם חפצים קטנים מידי, פוקימונים בימינו מכניסים כל דבר לפה.
    אסור לתת להם לגעת במזון של בני אדם, יש מוצצי פוקימונים מיוחדים בחנויות מותאמים לכל פוקימון תינוק (כל הסבר מפורט בבסרטון מלווה) התוכנית נגמרת ומופיע הכיתוב ''המשך בפרק הבא של עולם התינוקות''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אריאל
    במהלך הדרך וולפיקס מתעוררת מטוששת וגראצ'ומפ מוריד אותה 'מה קרה? נרדמתי?'' היא שואלת\
    "אהמ, זה קצת מורכב" אומר לה ואתחיל להסביר: "הלכנו לעיר השלישית, ובדרך חמישה חיילים של צוות 'הרס' הקיפו אותנו. הם ירו בך חץ שהרדים אותך אבל אל תדאגי, אנחנו פגענו בהם עוד לפני שהם הוציאו פוקימונים. העיקר שעכשיו את בסדר." אסיים ואביא לה פרי מהפירות שקניתי בשוק קודם לכן.

11. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    קווין
    ''אני בסדר גמור, הונדור סיפר לריאלו מה קרה שסיפרה לי, תודה רבה שהצלת אותנו'' אומרת לך טליב בחיוך
    ''אתה יודע שחילצתי ממנה בת כמה היא?'' אומרת טליה עם חיוך, ''מסתבר שהיא די מבויישת מזה, היא בת חמש-עשרה ועוד לא התפתחה, למרות שהיא יודעת כדור הילה שזאת מתקפה של לוקאריו'' אתה מחייך חזרה
    ''אתה יכול לקום?'' שואלת אותך טליה, אתה שומע מבחוץ וויכוחים, אבל לא של בני אדם אלה של פוקימונים, אתה מנסה להקשיב אבל כל מה שאתה שומע הוא ''לוקאריו! קאריו יו!'', ואז קולה המוכר של ריאלו אך בשפת הפוקימונים ''רי, ריאלו לו!'' הקול שלה נשמע מעט נואש

ריי
    "סקווירטל , צא עכשיו!" אתה אומר וזורק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש בסחרור מהיר ותוך כדי באקדח מים , לאחר מכן תסתובב תוך כדי שימוש באקדח מים ולאחר מכן אקדח מים ותוך כדי בבועות." אתה אומר ומסתכל על פוצ'יאנה ומנופף בחזרה .
    סקווירטל יוצא בסחרור עם אקדח מים והקהל מתרשם, הוא מסתובב תוך כדי אקדח מים עם בועות, השופטים מתרשמים עמוקות והקהל מממש מריעה!
    סקווירטל נוחת וקד
    ''ריי עולה לשלב השני במקום מולי'' השופטים אומרים
    אתה חוזר לחדר ההמתנה ורואה את דן עולה לזירה לשלב השני!

אריאל
    אתה משבח את סקווירטל ויוצא מהזירה
    אתה שם לב שכבר נורא מאוחר אז אתה שוכר חדר, אתה מדליק את הטלוויזיה
    ורואה כי מתקיימת תחרות בעיר דריק, אתה רואה כי כרגע ירד מהבמה ילד בשם ריי, והוא עבר לשלב השני.
    מקריאים את שמות העולים שלב ''דן, ריי, מיקה, רוהן, לורן, לירז, שון ולילך''
    תלך לישון או תצפה בתחרות?

נתן
    לא פשוט איווי מעולה וחזקה אתה תדע בהמשך למה, אתה יכול לשאול אותה עם תרצה
    נראה שאיווי לא שמה לב לפירות האלה

דן
    אתה מעודד את ריי ומגלה שהוא עלה שלב
    אתה שם לב שהוא נופף בחזרה לנערה שבקהל
    המחשב מחלק באופן אקראי את הזוגות לקרב, אתה מגלה שאתה נגד בחור בשם לורן
    אתה עולה לזירה, לורן מוציא
    מצטער שלא הגבתי הרבה פשוט לא היה לי כל כך זמן
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 07-13-2012 בשעה 02:24 PM
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

12. משתמש מנוסה
    ציטוט-
    Spoiler ספוילר

איך בדיוק?

13. היצור היחיד...
    אני לא אהיה כאן עד אחרי הצהריים עמכם הסליחה

אריאל

קווין
    את קורא לטליה לבו, היא אומרת לך שבדיוק השכיבה את כל שאר הפוקימונים
    היא מתיישבת לידך ומביטה איתך בטלוויזיה, אתם רואים תינוק אחוז בידיו של השחקן, הקריין אומר ''פוקימוני תינוק מסוג חשמל מצריכים המון תשומת לב, יש להאכילם כל ארבע שעות, להשכיבם בשעה נורמלית כמו 7-8, לא לתת להם לשחק עם חפצים קטנים מידי, פוקימונים בימינו מכניסים כל דבר לפה.
    אסור לתת להם לגעת במזון של בני אדם, יש מוצצי פוקימונים מיוחדים בחנויות מותאמים לכל פוקימון תינוק (כל הסבר מפורט בבסרטון מלווה) התוכנית נגמרת ומופיע הכיתוב ''המשך בפרק הבא של עולם התינוקות''
    סליחה על חוסר ההשקעה אבל אני חייב ללכת והראש שלי ריק עכשיו...
    __________________________________________________ _
    "טוב, לפחות למדנו משהו חדש" אני אומר והולך לישון

14. student of Gakuen Alice
    סליחה על האיחור בתגובות הייתי שפוכה אז נרדמתי><'

אריאל
    אתה מביט לוולפיקס פרי בכדי שלא תהייה רעבה ותתאושש מהר
    וולפיקס אוכלת בשמחה ואתם מחליטים להמשיך בדרך, ''תודה'' אומרת וולפיקס ומסמיקה מעט

ברוכה הבאה לעיר דריק!

בעיר יש-
    תחרות סרט
    מכון לינה
    מרכז פוקימונים
    זירת אימונים
    זירת קרב זוגות
    חנות

דן
    אתה מוציא את נידורינה מהפוקדור שלה ו מורה לה לתקוף את הפוקימון בניבי רעל חזקים ככל שתוכל
    נידורינה קופצת מיד על הפוקימון המוזר בניבי רעל חזקים
    הפוקימון צווח בכאב ותוקף ברוח!

נתן
    כמו כולם0-ם תעצור ביער, תורה סתם נגיד אמ.. ''הונדור תנשוך בחוזקה את המקל הזה עד שתלמד נשיכה'' וכל מיני כאלה
    איווי נראת ממש מתרכזת, היא משחררת המוני כדורי צל בבת אחת,דבר שנראה כי מתש אותה מאוד, לפתע כל הכדורים הופכים את עצמם למגן שחור מוזר ואיווי רצה אל עבר סינדקוויל, המתקפה נראת כמו מתקפת וולט רק בכדורי צל!
    שתי המתקפות מתנגשות ופיצוץ קטן נוצר
    שניהם עפים לאחור, אבל קמים
    איווי נראת מעט מותשת יותר, כנראה בגלל יצירת מגן כדורי הצל.
    סינדקוויל, גם מותש מאוד יוצא בלהביור, איווי מתחמקת ממנו ברגע האחרון ויוצאת בשריטה!
    סינדקוויל נפגע ממלוא העוצמה ומתעלף איווי אומרת לך מותשת לגמרי ''וואוו, אף אחד אף פעם לא ניצח אותי, אפילו לא היה קרוב לזה, אני חייבת לומר זה היה הקרב הכי טוב שהשתתפתי בו אי פעם, אתה באמת מאמן חזק'' היא אומרת ומתיישבת לנוח קצת

קווין
    אתה הולך לישון
    בבוקר אתה רואה את כל הפוקימונים שלך מתרוצצים בחדר ומשחקים במחבואים, אץה רואה שהם מחפשים מישהו ולא מוצאים, אתה שם לב שריאלו מצחקקת ופוזלת לכיוון סל הכבישה שבצד, אתה שם לב לאוזן צהובה-שחורה מציצה ממנו
    כל הפוקימונים ממשיכים לחפש אחריי מישהו לא ידוע, הם הופכים את כל החדר בחיפושים!
    נראה שריאלו שלך גם כן קלט את האוזן הצהובה, הוא סימן לחבריו בשקט לבו ואז הפך בעדינות את הסל, פיצ'ו גלש משם יחד ע כל שאר הבגדים וצחקק בהנאה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. TBM
    שם: מתן
    ריי
    "סקווירטל , צא עכשיו!" אתה אומר וזורק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש בסחרור מהיר ותוך כדי באקדח מים , לאחר מכן תסתובב תוך כדי שימוש באקדח מים ולאחר מכן אקדח מים ותוך כדי בבועות." אתה אומר ומסתכל על פוצ'יאנה ומנופף בחזרה .
    סקווירטל יוצא בסחרור עם אקדח מים והקהל מתרשם, הוא מסתובב תוך כדי אקדח מים עם בועות, השופטים מתרשמים עמוקות והקהל מממש מריעה!
    סקווירטל נוחת וקד
    ''ריי עולה לשלב השני במקום מולי'' השופטים אומרים
    אתה חוזר לחדר ההמתנה ורואה את דן עולה לזירה לשלב השני!
    "בהצלחה!" אומר , 'איזה מזל." אחשוב ואלך לפוצ'יאנה , "אז איך היה?" אשאל אותה ואסתכל על המסך ואראה את הקרב .

עמוד 37 מתוך 65 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •