Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 38 מתוך 65 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 971
  1. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אריאל
    אתה מביט לוולפיקס פרי בכדי שלא תהייה רעבה ותתאושש מהר
    וולפיקס אוכלת בשמחה ואתם מחליטים להמשיך בדרך, ''תודה'' אומרת וולפיקס ומסמיקה מעט

ברוכה הבאה לעיר דריק!

בעיר יש-
    תחרות סרט
    מכון לינה
    מרכז פוקימונים
    זירת אימונים
    זירת קרב זוגות
    חנות
    בבקשה אל תעשי שהיא תתאהב בי.

"וולפיקס, אני רוצה ללכת לתחרות הסרט. את רוצה לבוא איתי?" אומר ואחכה לתשובה.

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ריי
    קיבלת בה''פ את פרטי האיוונט?
    אתם רואים שיש עוד המון זמןןן עד הלילה ופוצ'אינה מבקשת ממך לבוא אחרייה, אתה הולך אחרייה והיא אומרת ''אוקיי..אמ.. טוב אני לא בטוחה אבל שהייתי כלואה במעבדה של הרס, אז אמ.. טוב אני די בטוחה ששמעתי את האנשים במעבדה מתלחשים על משהו של..אמ.. עם ניגע באבן זוהר אז נחזור למצב הרגיל שלנו,, רציתי לדעת עם אמ..תוכל בבקשה לעזור לי להשיג אחת''

ריי
    אוף נו טוב ניסיתי><'
    קיבלת ה''פ על פרטי האיוונט?
    ''אמ...'' חושבת רגע וולפיקס, ''אריק אני ממש רוצה לשפר את מיומנות הלחימה שלי תוכל בבקשה לעזור לי להתאמן? בקרב?''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ריי
    קיבלת בה''פ את פרטי האיוונט?
    אתם רואים שיש עוד המון זמןןן עד הלילה ופוצ'אינה מבקשת ממך לבוא אחרייה, אתה הולך אחרייה והיא אומרת ''אוקיי..אמ.. טוב אני לא בטוחה אבל שהייתי כלואה במעבדה של הרס, אז אמ.. טוב אני די בטוחה ששמעתי את האנשים במעבדה מתלחשים על משהו של..אמ.. עם ניגע באבן זוהר אז נחזור למצב הרגיל שלנו,, רציתי לדעת עם אמ..תוכל בבקשה לעזור לי להשיג אחת''
    כן שלחת
    ------------------
    "בשמחה!" אומר ואחפש את הפוקידע , כשאמצע אות ואבדוק אם יש אפליקציית טלפון , אם יש אז אתקשר לפרופ' ואשאל אותו איפה יש אבן זוהר בסביבה , אם אין אפליקצייה אז אלך למרכז הפוקימונים ואלך לוידאופון , אתקשר לפרופ' ואשאל איפה יש אבן זוהר בסביבה , אם יש אז אתחיל ללכת למקום שהוא אמר לי איפה היא , אם אין אז אשאל את האחות ג'וי איפה יש .

4. משתמש מנוסה
    ריי
    אוף נו טוב ניסיתי><'
    קיבלת ה''פ על פרטי האיוונט?
    ''אמ...'' חושבת רגע וולפיקס, ''אריק אני ממש רוצה לשפר את מיומנות הלחימה שלי תוכל בבקשה לעזור לי להתאמן? בקרב?''
    כן. כתבת ריי במקום אריק. ואני משתתף בשמחה באיוונט.

"בסדר." אגיד לוולפיקס ואוציא את אמבריאון. "אמבריאון, מוכנה לקרב הראשון שלנו ביחד?" אומר ואלטף את ראשה. (קנאה מצד וולפיקס

5. student of Gakuen Alice
    ריי
    אתה מוציא את הפוקדע אבל מגלה כי אין שם אפליקציית פלאפון!
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומתקשר לפרופסור דרך הוידאו פון
    ''שלום ריי! מה קורה במסע שלך?'' הוא שואל
    ''נהדר לכדתי פוינטה, סאנדייל ויאנמה ואפילו זכיתי בסרט'' אתה אומר בגאווה
    ''פרופסור איפה אפשר למצא אבן זוהר באזור?'' אתה שואל
    ''אמ..בוא נראה, אי אפשר למצא אבני זוהר באזור שלך, הן נורא נדירות אבל בעיר החמישית יש מכרה אבני פיתוח תוכל לחפש שם'' אומר הפרופסור
    אתה יוצא החוצה ומספר לפו'צ'אינה את דברי הפרופסור, היא מע טמאוכזבת אבל מתאוששת במהירות.
    לפתע, אתם שומעים קול יללה מוזר מבין העצים! (איוונט מתחיל!)

אריק
    אופס
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    אריק
    אופס
    זה בסדר. והאיוונט מתחיל היום???וולפיקס גם עוברת איתי לאיוונט?

"אמבריאון, תתחמקי מכדור הלהבה ותשתמשי פעמיים בכדור צל על וולפיקס. תזכרי, זה הקרב הראשון שלנו ואנחנו צריכים ללמוד לעבוד בתיאום מושלם." לאחר כמה רגעים אגיד לוולפיקס:"תגידי, וולפיקס, את יכולה ללמד את גרוליט את כדוטר הלהבה?

7. student of Gakuen Alice
    אראיל
    כן, בניגוד לאיוונט הראשון האיוונט הזה מתקיים ברובו בעולם המשחק הרגיל, הוא יתחיל היום עוד מעט
    אמבריאון מגלה זריזות מדהימה ומתחמקת מכדור הלהבה, היא משתמשת פעמיים על וולפיקס בכדור צל אבל וולפיקס חוסמת אותם עם כדורי להבה, וולפיקס חושבת מעט למשמ השאלה ''לא, מצטערת זאת מתקפה שקשה מידי לעשות אותה''
    לאחר מכן וולפיקס קופצת לאוויר היא מתכוננת לקוף אך לפתע אתה שם לב שהאוזניים שלה זזות לאחור כמקשיבות, אתה לא שומע כלום וולפיקס נוחתת מודאגת ומצביעה אל עבר מעבה היער ''יש שם פוקימון שמיילל, משהו קרה לו''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אראיל
    כן, בניגוד לאיוונט הראשון האיוונט הזה מתקיים ברובו בעולם המשחק הרגיל, הוא יתחיל היום עוד מעט
    אמבריאון מגלה זריזות מדהימה ומתחמקת מכדור הלהבה, היא משתמשת פעמיים על וולפיקס בכדור צל אבל וולפיקס חוסמת אותם עם כדורי להבה, וולפיקס חושבת מעט למשמ השאלה ''לא, מצטערת זאת מתקפה שקשה מידי לעשות אותה''
    לאחר מכן וולפיקס קופצת לאוויר היא מתכוננת לקוף אך לפתע אתה שם לב שהאוזניים שלה זזות לאחור כמקשיבות, אתה לא שומע כלום וולפיקס נוחתת מודאגת ומצביעה אל עבר מעבה היער ''יש שם פוקימון שמיילל, משהו קרה לו''
    "אז בואי מהר ונלך לעזור לו!" אומר לוולפיקס ונרוץ לשם יחד עם אמבריאון שרצה לידי ואיווי על הכתף שלי.

9. student of Gakuen Alice
    אריאל
    אתה רץ במהירות עם וולפיקס אמבריאון ואיווי אל מקור הקול
    לפתע, וולפיקס עוצרת אותך ומסמלת לך להיות בשקט.
    אתה רואה שני פוקימונים קטנים, ישנים אחד על השני, המראה ממש מחממם את הלב

אתה שם לב שהם מיללים מעט בעצב מידי פעם תוך כדי שינה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אריאל
    אתה רץ במהירות עם וולפיקס אמבריאון ואיווי אל מקור הקול
    לפתע, וולפיקס עוצרת אותך ומסמלת לך להיות בשקט.
    אתה רואה שני פוקימונים קטנים, ישנים אחד על השני, המראה ממש מחממם את הלב

אתה שם לב שהם מיללים מעט בעצב מידי פעם תוך כדי שינה
    סליחה על חוסר ההשקעה לא היה לי מה לכתוב.

אני מסמן לוולפיקס להישאר ולחכות שם ואני נשאר שם וצופה בהם כדי שלא יקרה להם כלום.
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 07-14-2012 בשעה 11:28 AM

11. student of Gakuen Alice
    אריאל
    אתה נשאר שם עם וולפיקס, אמבריאון ואיווי מביטים במבט תמה וסקרן בזוג הפוקימונים.
    לפתע הפוקימון הורוד פוקח עיינים ונושך את אוזניי הכחול במשיכות קלות עד שהוא מתעורר מפהק ומנער את ראשו מאחיזת הפוקימון השני.
    שניהם קמים ומתמתחים, הכחול מביט סביבו ובמבטו פחד וסקרנות, הפוקימון הורוד גם כן מביט סביבו אך במבטו ביטחון עצמי וסקרנות ענקית.
    הם מתחילים להתקדם לעברך, הם לא רואים אותך
    מה תעשה?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אריאל
    אתה נשאר שם עם וולפיקס, אמבריאון ואיווי מביטים במבט תמה וסקרן בזוג הפוקימונים.
    לפתע הפוקימון הורוד פוקח עיינים ונושך את אוזניי הכחול במשיכות קלות עד שהוא מתעורר מפהק ומנער את ראשו מאחיזת הפוקימון השני.
    שניהם קמים ומתמתחים, הכחול מביט סביבו ובמבטו פחד וסקרנות, הפוקימון הורוד גם כן מביט סביבו אך במבטו ביטחון עצמי וסקרנות ענקית.
    הם מתחילים להתקדם לעברך, הם לא רואים אותך
    מה תעשה?
    בא לך מרתון?

אני יוצא מהשיחים בזהירות ואני אומר :" שלום, אני אריק. אני שמרתי עליכם בזמן שישנתם. אל תדאגו, אני לא אפגע בכם." אומר ואחייך חיוך לבבי.

13. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי אריאל116 צפה בהודעה
    בא לך מרתון?

אני יוצא מהשיחים בזהירות ואני אומר :" שלום, אני אריק. אני שמרתי עליכם בזמן שישנתם. אל תדאגו, אני לא אפגע בכם." אומר ואחייך חיוך לבבי.
    כע
    לאפיס ולזולי הם זוג פוקימונים על חושיים, הם חברותיים מאוד.
    לאפיס הוא פוקימון סקרן מאוד, אבל גם פחדן גדול, הסקרנות שלו בדרך כלל מכניס אותו לצרות.
    לזולי היא בדרך כלל בעלת ביטחון עצמי גדול והסקרנות שלה שופעת, היא בדרך כלל גוררת את לאפיס איתה למקומות מסוכנים שמסקרנים אותה ובכך מכניסה את שניהם לצרות, אבל למרות זאת הם זוג אחים שקשורים אחד לשני מאוד.
    לאפיס ולאזולי מתפתחים לפוקימון טנראון, טנראון הוא פוקימון מדהים ביופיו מסוג על חושי ומעופף, הוא עדין מאוד ולא אוהב לעזוב את אחיו\אחותו יותר מידי, טנראון אוהב מאוד לעוף, אין הרבה מהם בעולם כי לידתם של לאפיס ולאזולי נדירה מאוד, והתפתחותם בכלל''
    אתה מביט בסקרנות בזוג הפוקימונים.
    הם מביטים בך בחזרה אך נראה כמתעניינים יותר באיווי, הפוקדע אומר עוד משפט אחד ''חוקרים משערים שללאפיס, לזולי והפוקימון איווי אותו אב קדמון, אך מתישהו במהלך האבולוציה השניים נפרדו לפוקימונים שונים''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    כע
    לאפיס ולזולי הם זוג פוקימונים על חושיים, הם חברותיים מאוד.
    לאפיס הוא פוקימון סקרן מאוד, אבל גם פחדן גדול, הסקרנות שלו בדרך כלל מכניס אותו לצרות.
    לזולי היא בדרך כלל בעלת ביטחון עצמי גדול והסקרנות שלה שופעת, היא בדרך כלל גוררת את לאפיס איתה למקומות מסוכנים שמסקרנים אותה ובכך מכניסה את שניהם לצרות, אבל למרות זאת הם זוג אחים שקשורים אחד לשני מאוד.
    לאפיס ולאזולי מתפתחים לפוקימון טנראון, טנראון הוא פוקימון מדהים ביופיו מסוג על חושי ומעופף, הוא עדין מאוד ולא אוהב לעזוב את אחיו\אחותו יותר מידי, טנראון אוהב מאוד לעוף, אין הרבה מהם בעולם כי לידתם של לאפיס ולאזולי נדירה מאוד, והתפתחותם בכלל''
    אתה מביט בסקרנות בזוג הפוקימונים.
    הם מביטים בך בחזרה אך נראה כמתעניינים יותר באיווי, הפוקדע אומר עוד משפט אחד ''חוקרים משערים שללאפיס, לזולי והפוקימון איווי אותו אב קדמון, אך מתישהו במהלך האבולוציה השניים נפרדו לפוקימונים שונים''
    ידעתי שזה יהיה רעיון טוב שאמבריאון תילחם נגד וולפיקס!

אני מוריד את איווי מהכתף שלי, מתכופף עד גובה העיניים של הפוקימון, ומוריד את הידיים שלי, שאיווי נמצא עליהם. "זה איווי." אומר להם בחיבה. "הוא נולד מאותו אב קדמון, אז סביר להניח שאיכשהו אתם קרובי משפחה. וזאת אמבריאון, האמא של איווי." אומר להם ואתן לאמבריאון להתקדם מעט.

15. student of Gakuen Alice
    אריאל
    אתה מוריד את איווי מכתפך ודוחף את אמבריאון קלות הצידה, ארבעת הפוקימונים בוחנים זה את זה בסקרנות.
    לאפיס ולזולי מתחילים לפהק, הם מדברים מעט עם איווי ואמבריאון שנראים מעט מודאגים, לאחר מספר תנועות כושלות מצליחים איווי ואמבריאון להסביר לך שלאפיס ולזולי גרים במקום שנקרא moonlight valley (עמק אור הירח)
    לא מזמן, לפני כמה ימים התרחשה סופה נוראית בעמק ושניהם עפו עם הרוח הנה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 38 מתוך 65 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •