סליחה על האיחור בתגובות הייתי שפוכה אז נרדמתי><'
אריאל
אתה מביט לוולפיקס פרי בכדי שלא תהייה רעבה ותתאושש מהר
וולפיקס אוכלת בשמחה ואתם מחליטים להמשיך בדרך, ''תודה'' אומרת וולפיקס ומסמיקה מעט
ברוכה הבאה לעיר דריק!

בעיר יש-
תחרות סרט
מכון לינה
מרכז פוקימונים
זירת אימונים
זירת קרב זוגות
חנות
דן
אתה מוציא את נידורינה מהפוקדור שלה ו מורה לה לתקוף את הפוקימון בניבי רעל חזקים ככל שתוכל
נידורינה קופצת מיד על הפוקימון המוזר בניבי רעל חזקים
הפוקימון צווח בכאב ותוקף ברוח!
נתן
כמו כולם0-ם תעצור ביער, תורה סתם נגיד אמ.. ''הונדור תנשוך בחוזקה את המקל הזה עד שתלמד נשיכה'' וכל מיני כאלה
איווי נראת ממש מתרכזת, היא משחררת המוני כדורי צל בבת אחת,דבר שנראה כי מתש אותה מאוד, לפתע כל הכדורים הופכים את עצמם למגן שחור מוזר ואיווי רצה אל עבר סינדקוויל, המתקפה נראת כמו מתקפת וולט רק בכדורי צל!
שתי המתקפות מתנגשות ופיצוץ קטן נוצר
שניהם עפים לאחור, אבל קמים
איווי נראת מעט מותשת יותר, כנראה בגלל יצירת מגן כדורי הצל.
סינדקוויל, גם מותש מאוד יוצא בלהביור, איווי מתחמקת ממנו ברגע האחרון ויוצאת בשריטה!
סינדקוויל נפגע ממלוא העוצמה ומתעלף איווי אומרת לך מותשת לגמרי ''וואוו, אף אחד אף פעם לא ניצח אותי, אפילו לא היה קרוב לזה, אני חייבת לומר זה היה הקרב הכי טוב שהשתתפתי בו אי פעם, אתה באמת מאמן חזק'' היא אומרת ומתיישבת לנוח קצת
קווין
אתה הולך לישון
בבוקר אתה רואה את כל הפוקימונים שלך מתרוצצים בחדר ומשחקים במחבואים, אץה רואה שהם מחפשים מישהו ולא מוצאים, אתה שם לב שריאלו מצחקקת ופוזלת לכיוון סל הכבישה שבצד, אתה שם לב לאוזן צהובה-שחורה מציצה ממנו
כל הפוקימונים ממשיכים לחפש אחריי מישהו לא ידוע, הם הופכים את כל החדר בחיפושים!
נראה שריאלו שלך גם כן קלט את האוזן הצהובה, הוא סימן לחבריו בשקט לבו ואז הפך בעדינות את הסל, פיצ'ו גלש משם יחד ע כל שאר הבגדים וצחקק בהנאה