אוואטר
פוקימון-מעורבים
אנדי
אתה קם בכאב ואומר ''אני לא מצוות הרס, אני נלחם בהם''
''מאיפה ל ילדעת שזה נכון? גם עם אתה לא מאיפה לי לדעת שלא תסגיר אותי אליהם?'''
ישר שהיא מסיימת את המשפט היא צונחת מעולפת על הקרקע
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
נתן
כן בטח
פוקימון לסיבוב ראווה:
פוקימון ל2 סיבובי לחימה:
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדי
אתה מנסה להרים אותה ולוקח אותה על הגב
אתה נעצר לרגע לחשוב 'היא חצי פוקימון וחצי בן אדם, צוות הרס מחפש אותה באמת חכם לקחת אותה למקום בו כולם יכולים לראות אותה?'
אתה מוציא סופר שיקוי מהתיק שלך ונותן אותו לה בעדינות, אט אט אתה רואה שהפצעים הקשים ביותר נעלמים.
אתה ממתין לידה בשקט שלפתע היא פוקחת עיינים, היא נראת מטושטשת מכדי לתקוף
אריאל
קלאסיP: דווקא חבל הוא היה יכול להיות אחלה גרידוס
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מגניב איך שהציידת ג'י יכולה להיות ב3 מקומות בו זמנית
(את צריכה לעדכן לי את צ'ואי)
"עוד פעם את!" אני מתחיל לרתוח מזעם עליה "לא אמרתי לך כבר להתרחק מפה?!! קומבסקן והונדור להביור בכל הכוח! סואבלו - שירה! ואם זה לא הולך אז תנסה לחקות אותו! ריאלו תעשה כוח נסתר הכי נסתרי שלך!"אני קורא בזעם וזורק לטליה "תוציאי את הפוקימונים שלך וקחי את צ'ואי ואת ריאלו ואת הפוקימונים המוזרים האלה ותרוצו לחדר שלנו בעיר מה שלא יהיה אל תחזירי את הפוקימונים כי את לא יכולה לדעת מה יקרה, אני אחסל את זאתי" אני מורה בראשי לעבר הציידת ג'י "נו קדימה למה אתן מחכות?! תרוצו מכאן!" ואז אני פונה לציידת ג'י "את לא לומדת מטעויות הא? אני אדאג שזאת תהיה הטעות האחרונה שלך!"
דוקטור הו דיווחתי עלייך לאלון אל תאספים במ''ת שלי נקודה!
אריאל
חח מרוב פרסים על פיתחת עמודים יש לך פוקימונים שוייםXD אני לא אתן לך מישו חזק פה
הנערה נראת מבולבלת, ''פלאסל'' היא אומרת בטשטוש
היא קמה וכמעט מועדת אך מצליחה להחזיק את עצמה, היא מחזיקה בכאב בראשה
''מי אתה?'' היא שואלת כאשר היא מתעשטת על עצמה
נתן
אני עושה 3 רק ששני משתמשים משתתפים באותה תחרות
קווין
''מזמן לא התראנו'' היא אומרת בחיוך
קומבסקין והנדור תוקפים בשיא כוחם בלהביור, סלמנס סופג את המכות כאילו הן בסך הכל זבובים טורדניים
סוובלו משתמש בשירה, סאלנס צונח ארצה ישן, אך הציידת ג'יי חופשת מאחורייה כעשרה פלייגונים עליה רכובים עוד חיילים
היא קופצת על הפלייגון שנמצא יותר מקדימה, לכל חייל יש מכשיר שמקפיא פוקימוים כמו של ג'יי!
ריאלו תוקף בכל נסתר את אחד הפלייגונים שמשיב בזעם דרקון, קיאלו מתחמק ברגע האחרון
אתה מרוה לטליה ריאלו וצ'ואי לברוח, אך ריאלו לא מוכנה, היא תוקפת בכדורי הילה עוצמתיים שמחסלים עוד 3 פלייגונים, שישה נותרו
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"ובשבילך החיים המסכנים שלך עדיף שגם לא נתראה!" אני מחזיר לה וצועק לפוקימונים שלי:
"סוואבלו - תתחיל לחקות את הפלייגונים האלה! ומתי שתוכל תנסה להרדים אותם, אם אתה רואה שסלמנס מתחיל להתעורר אז תרדים אותו שוב! ריאלו - תשתמש במהירות! וכשתהיה קרוב ממש אז גם אגרוף ממוקד! קומבסקן והונדור! תתחילו לירט אותם בעזרת להביורים! כולם! להיזהר מאוד מהקרניים הזהובות האלה תעשו הכל כדי להתחמק!"
קווין
כל הפוקימונים שלך תוקפים על פי הוראותייך
במהירות, עם עזרתו של סוובלו וריאלו, נותרים רק שני פלייגונים!
כל השאר שוכבים ארצה מעוולפים או ישנים
הציידת ג'יי רואה שסיכוייה מתמעטים והולכת משם בכעס
ריאלו (הבת) מרגישה מעט נקמנית ומשגרת כדור הילה אל גבה של הציידת שנופלת וממשיכה בכעס בדרכה
טליה וצ'ואי יוצאים ממקום מחבואם נראה כי לא חזרו לעיר אלה רק הסתתרו מאחרוי עץ
''עבודה טובה'' משבחת אותך ריאלו
צ'ואי נרדם בידיה של טליה
הגורים, מקפצים באושר לפתע אתה שומע קול מוזר מלמעלה
אתה מביט למעלה ורואה
הגורים נראים נרגשים
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)