Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 5 מתוך 65 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 971
  1. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    דן וריי, נתתי לכם תגובות טיפה תקועות, אבל תנסו לענות כי אחרי זה למה זמן אני ישלב את התגובות שלכם, התגובות האלו היו חייבות להיות ככה אחרת אי אפשר היה לשלב

ריי
    אתה סורק את הפוקימון ורואה שגם הנער השני עושה כך, אך אתה לא שומע את הפוקדע שלו, אתה רואה שהילד רץ אל הפוקימו ומרים אותו בדאגה.
    ''שיימין, שיימין הוא אחד מן הפוקימונים האגדיים. הוא מאוד חברתי ובעל שתי צורות-צורה רגילה וצורת השמים.'' מזמזם הפוקדע שלך.
    אתה רץ אל הילד ושואל
    ''היי , אתה בסדר?אה נכון , לא הצגתי את עצמי , אני ריי מה קרה לפוקימון הזה." אתה שואל בבהלה .
    הילד מביט בך מעט בשוק מהדיבור המהיר שלך, ומספר לך כי הותקף על ידי צוות הרס בזמן שניסה להציל את שיימין.
    הילד אומר ששמו דן.
    'וואו , פוקימון אגדי ממש מולי.' אחשוב בבהלה ואלטף את שיימין , "אז הצלת אותו , יש לשיימין מזל." אומר בהקלה , לאחר מכן אחפש כמה מרפאים בתיק שלי ועם אמצע אתן אותם לו , "אז צוות הרס האלה תקפו את שיימין." אומר בכעס , "אין להם זכות לעשות את זה , תשמע דן , נראה לי שכדאי לנו להישאר קצת עם שיימין עד שיתאושש ממה שקרה." אומר בדאגה ואתחיל ללכת לכיוון העיר , "דן , אני הולך למרכז הקרוב." אומר תוך כדי הליכה .

2. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    דן וריי, נתתי לכם תגובות טיפה תקועות, אבל תנסו לענות כי אחרי זה למה זמן אני ישלב את התגובות שלכם, התגובות האלו היו חייבות להיות ככה אחרת אי אפשר היה לשלב

דן
    סבלנותxd
    אתה מרים את פוקימון הקיפוד וסורק אותו בפוקדע, ''שיימין, שיימין הוא אחד מן הפוקימונים האגדיים. הוא מאוד חברתי ובעל שתי צורות-צורה רגילה וצורת השמים.'' לאחר מכן, אתה רואה שהנער רץ אלייך ואומר במהירות ''"היי , אתה בסדר? אה נכון , לא הצגתי את עצמי , אני ריי,מה קרה לפוקימון הזה." הוא שואל בבהלה.
    אתה מספר לריי שהותקפת על ידי צוות הרס בזמן שניסית להציל את שיימין ואומר כי שמך דן.
    עשיתי את התגובה הכי קרובה לכך ששימין יתקשר איתי....
    ---------------------------------------------------------------------------
    "מי אתה? " אשאל את ריי ואחכה לתשובה. 'פוקימון אגדי ?! אני לא מאמין!' אחשוב לעצמי בשמחה רבה ואגיד לשיימין " שלום שיימין מה הצוות הזה עשה לך? " אחשוב לעצמי בזמן שהוא יסמן לי או משהו.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ריי
    אתה נשאר מעט עם השניים ואז הולך אל מרכז הפוקימונים הקרוב
    אתה מוצא אותו במהרה וללא שום בעיות בדרך.
    האחות ג'וי ניגשת אלייך ושואלת לשלומך ועם אתה זקוק לעזרה או ריפוי פוקימונים.

דן
    ''אני..אני....נחטפתי או לפחות ניסו לחטוף אותי'' אתה שומע לפתע קול
    אתה מזנק לאחור מופתע ומבין כי שיימין משתמש בטלפתיה!
    ''אמ..מה..למה?'' אתה שואל בחשש עדיין מופתע, ''הם..הם רוצים להשתמש בי ובשאר האגדיים להשמיד את כל הפוקימונים בעולם'' אמר דיימין המותש
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte;13385

[b
    דן[/b]
    ''אני..אני....נחטפתי או לפחות ניסו לחטוף אותי'' אתה שומע לפתע קול
    אתה מזנק לאחור מופתע ומבין כי שיימין משתמש בטלפתיה!
    ''אמ..מה..למה?'' אתה שואל בחשש עדיין מופתע, ''הם..הם רוצים להשתמש בי ובשאר האגדיים להשמיד את כל הפוקימונים בעולם'' אמר דיימין המותש
    ׳מעניין מאוד! שיימין טלפט! ׳ אחשוב לעצמי ואגיד לו ״ מאיפה אתה יודע לתקשר בטלפתיה? אתה הרי פוקימון לא? לא ידעתי שפוקימונים יכולים לתקשר עם האדם בצורה כזו...״ אשאל אותו ואחכה לתשובה.

5. TBM
    ריי
    אתה נשאר מעט עם השניים ואז הולך אל מרכז הפוקימונים הקרוב
    אתה מוצא אותו במהרה וללא שום בעיות בדרך.
    האחות ג'וי ניגשת אלייך ושואלת לשלומך ועם אתה זקוק לעזרה או ריפוי פוקימונים.
    "הכל בסדר , ואני זקוק לעזרה ולריפוי פוקימונים , בעיקר לעזרה." אומר ואתן לה את הפוקדורים שלי , לאחר מכן אסביר לה את כל הסיפור עם שיימין ואשאל אותה עם היא יכולה לעזור לי איתו , עם היא אומרת שהיא לא יכולה אז ארוץ למקום שבו ראיתי את דן ושיימין , אומר לדן שאני לוקח את שיימין למרכז הפוקימונים , לאחר מכן אקח את שיימין וארוץ למרכז הפוקימונים , עם דן לא ייתן לי אז אשאל אותו למה לא , עם האחות ג'וי תסכים לבוא אז אביא אותה איתי לדן ושיימין .

6. student of Gakuen Alice
    טוב, תקשיבו חיכיתי כמה ימים ורק אתם מגיבים.... אז טני מוציאה את כולם חוץ ממכם, ועם לא יירשמו עוד שניים לפחות עד ה30 לחודש אאלץ לסגור את המ''ת...

דן
    ''כי אני מיוחד!'' משוויץ שימין ונעמד בעמידה גאוותנית, אתה מיד מבין שמכל השיימינים שיכולת להציל נתקעת עם אחד שוויצר.
    שיימין ממשיך לעמוד מולך, אך לפתע נופל מותש על הקרקע!
    אתה רואה חתך ארוך לכל צד גופו השמאלי, אתה מבין שזה בטח נגרם בקרב עם צוות הרס.
    אתה מרים את שיימין מודאג, שלפתע אתה רואה לא פחות ולא יותר את האחות ג'וי ופוקימון שאתה מזהה כצ'אנסי רצים אלייך עם ערכת עזרה ראשונה!
    מאחוריהם אתה רואה את ריי.
    ריי
    אתה מסביר לאחות ג'וי את כל מה שקרה עם השיימין.
    היא מבקשת ממך לחכות ורצה לאיזשהו חדר, במהרה היא חוזרת עם ערכת עזרה ראשונה ופוקימון שאתה מזהה כצ'אנסי לצידה.
    אתה מוביל את האחות ג'וי אל המקום בו דן ושיימין היו.
    אתה רואה את דן רוכן מעל שיימין מודאג, כבר מרחוק אתה יכול לרראות את החתך הארוך אשר נמצא לכל אורך גופו של שיימין.
    האחות 'ג'וי רצה אל שיימין במהרה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. TBM
    טוב, תקשיבו חיכיתי כמה ימים ורק אתם מגיבים.... אז טני מוציאה את כולם חוץ ממכם, ועם לא יירשמו עוד שניים לפחות עד ה30 לחודש אאלץ לסגור את המ''ת...

ריי
    אתה מסביר לאחות ג'וי את כל מה שקרה עם השיימין.
    היא מבקשת ממך לחכות ורצה לאיזשהו חדר, במהרה היא חוזרת עם ערכת עזרה ראשונה ופוקימון שאתה מזהה כצ'אנסי לצידה.
    אתה מוביל את האחות ג'וי אל המקום בו דן ושיימין היו.
    אתה רואה את דן רוכן מעל שיימין מודאג, כבר מרחוק אתה יכול לרראות את החתך הארוך אשר נמצא לכל אורך גופו של שיימין.
    האחות 'ג'וי רצה אל שיימין במהרה.
    'וואו , זה מה שקרה נגד צוות הרס , זה לא טוב.' אומר לעצמי תוך כדי הליכה לכיוון שיימין ודן , " טוב אז מה קרה עד עכשיו?" אשאל אותו , 'עכשיו האחות ג'וי איתנו אז אני רגוע יותר.' אחשוב בהקלה , אסתכל על שיימין ועל החתך מודאג ולאחר שהאחות ג'וי תגמור לטפל בו אשאל כמה זמן יקח לו להתרפא .

8. משתמש מנוסה

דן
    ''כי אני מיוחד!'' משוויץ שימין ונעמד בעמידה גאוותנית, אתה מיד מבין שמכל השיימינים שיכולת להציל נתקעת עם אחד שוויצר.
    שיימין ממשיך לעמוד מולך, אך לפתע נופל מותש על הקרקע!
    אתה רואה חתך ארוך לכל צד גופו השמאלי, אתה מבין שזה בטח נגרם בקרב עם צוות הרס.
    אתה מרים את שיימין מודאג, שלפתע אתה רואה לא פחות ולא יותר את האחות ג'וי ופוקימון שאתה מזהה כצ'אנסי רצים אלייך עם ערכת עזרה ראשונה!
    מאחוריהם אתה רואה את ריי.
    אל תסגרי!
    -------------
    ׳שימין השוויצר ׳ אחשוב לעצמי ואגיד לג׳וי ״ וואו באת בדיוק בזמן! יש פה שיימין פצוע שנפגע מצוות שנקרא צוות הרס ״ אגיד לה ואז אגיד לריי ״ וואו תודה שקראת לעזרה ״ .

9. משתמש מנוסה
    שם: אני
    שם: מייקל100
    כינוי במשחק: מייקל
    גיל במשחק: 13
    מראה: הוא ילד גבוה בעל עיניים חומות ושיער בלונדיני אוהב ללבוש ג'ינס/דגמ"ח וחולצות כחולות. יש לו כובע שחור של monster והוא תמיד חובש אותו גם כשהוא הולך לישון
    רקע: כשמייקל נולד הוא כמעט לא שרד, הוא נולד פג (זאת אומרת שהוא נולד לפני הזמן) והצ'יקוריטה של אמא שלו עטף אותו בעלים כמו אינקובטור והציל לו את החיים מאז הוא ידע שהוא רוצה צ'יקוריטה כבר בגיל חמש הוא פגש קטרפרי והתיידד איתו. יש לו אמא ואבא נחמדים ואחות גדולה ונודניקית שהיא מתאמת פוקימונים. היא תמיד מציקה לו שהוא יהיה מאמן גרוע והוא כבר רוצה להוכיח לה שהוא מאמן מצוין והיום הוא היום הגדול.
    כסף: 3000 ש''ח

10. student of Gakuen Alice
    אוקיי המשחק היה בהקפאה בעקבות חוסר שחקנים, אבל היום הוא נפתח שוב!! אז בואו כולם ותגיבו!

מייקל100-רשום! תגיב להתחלה

ריי
    אתה שואל את האחות ג'וי כמה זמן ייקח לפצע של שיימין להירפא, האחות ג'וי אומרת שזה לא חתך עמוק כך שהוא יירפא במהרה.
    היא חובשת בזריזות את החתך ואומרת כי היא תצטרך לקחת איתה את שיימין למרכז, היא באה להרים את שיימין אך זה תוקף אותה בעלי תער ורץ אל בין העצים!
    ''אוי לא! הוא מפוחד והפצע שלו לא יחלים כך ויזדהם עם לא נמצא אותו!'' אומרת האחות ג'וי בדאגה

דן
    האחות ג'וי באה במהרה וריי שואל את האחות ג'וי כמה זמן ייקח לפצע של שיימין להירפא, האחות ג'וי אומרת שזה לא חתך עמוק כך שהוא יירפא במהרה.
    היא חובשת בזריזות את החתך ואומרת כי היא תצטרך לקחת איתה את שיימין למרכז, היא באה להרים את שיימין אך זה תוקף אותה בעלי תער ורץ אל בין העצים!
    ''אוי לא! הוא מפוחד והפצע שלו לא יחלים כך ויזדהם עם לא נמצא אותו!'' אומרת האחות ג'וי בדאגה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [
    quote]ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
    מנחה:שלום לך מה שמך?
    ילד:תומר
    מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
    תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
    מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
    תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
    [/quote]

אני ארוץ לפרופסור אוק ואומר לו ״ תזהר מה וקדימה תן לי צרמנדר ותוציא את הפוקימון שלך בוא נלחם ״ ואחכה לפרופסור שיחזור בנתיים אני אצעק להם להסתלק לפני שאני קורע להם את הצורה
    נערך לאחרונה על ידי מייקל100, 07-02-2012 בשעה 12:02 PM

12. student of Gakuen Alice
    מייקל

אין צ'ארמנדר יש צ'יקוריטה סקווירטל וטורצ'יק
    ''טוב אז איזה פוקימון מתחיל תרצה?' אומר הפרופסור כאילו כלום לא קרה.
    הוא מוביל אותך לחדר קטן שם סקווירטל צ'יקוריטה וטורצ'יק אוכלים אחד ליד השני.
    לפתע טורצ'יק משתמש בגחלת על האוכל של סקווירטל שהוא לא מביט והאוכל נשרף, סקווירטל קולט שהאוכל שלו שרוף ומאשים את צ'יקוריטה שמאשימה את טורצ'יק וכל השלושה מתחילים לריב
    מה תעשה?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    מייקל

אין צ'ארמנדר יש צ'יקוריטה סקווירטל וטורצ'יק
    ''טוב אז איזה פוקימון מתחיל תרצה?' אומר הפרופסור כאילו כלום לא קרה.
    הוא מוביל אותך לחדר קטן שם סקווירטל צ'יקוריטה וטורצ'יק אוכלים אחד ליד השני.
    לפתע טורצ'יק משתמש בגחלת על האוכל של סקווירטל שהוא לא מביט והאוכל נשרף, סקווירטל קולט שהאוכל שלו שרוף ומאשים את צ'יקוריטה שמאשימה את טורצ'יק וכל השלושה מתחילים לריב
    מה תעשה?
    אני אתפוס אותם בידיים שלי ארים אותם ואסביר להם מה קרה ואני אסביר גם שטורצ׳יק רק רצה לשחק ואז אני אניח אותם בחזרה על השולחן ואסתכל עליהם הרבה זמן ואז אקח את סקווירטל ואומר לו ״ שלום שוטף קטן אתה מוכן למסע שלנו ?

14. משתמש מנוסה
    דן
    האחות ג'וי באה במהרה וריי שואל את האחות ג'וי כמה זמן ייקח לפצע של שיימין להירפא, האחות ג'וי אומרת שזה לא חתך עמוק כך שהוא יירפא במהרה.
    'איזה מעצבן השיימין הזה! ' אחשוב לעצמי ואז אגיד לטורצ'יק ונידורן " לכו לחפש את שיימין בין השיחים כדי שנוכל לרפאות את הפוקימון המעצבן הזה!"

15. TBM
    אוקיי המשחק היה בהקפאה בעקבות חוסר שחקנים, אבל היום הוא נפתח שוב!! אז בואו כולם ותגיבו!

מייקל100-רשום! תגיב להתחלה

ריי
    אתה שואל את האחות ג'וי כמה זמן ייקח לפצע של שיימין להירפא, האחות ג'וי אומרת שזה לא חתך עמוק כך שהוא יירפא במהרה.
    "יאנמה , צא עכשיו!" אומר ואוציא את יאנמה מהפוקדור שלו , "יאנמה תחפש את שיימין מהאוויר." אומר ליאנמה , "לא צריך לדאוג , אנחנו נמצא אותו." אומר וארוץ לכיוון ששיימין רץ בו.

עמוד 5 מתוך 65 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •