Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 50 מתוך 65 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 971
  1. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    אריאל

אנדי
    אתה מוציא את החץ הקטן ושם לב שזה חץ הרדמה עם הכיתוב ''הרס''
    אתה מורה לפוקימונים שלך לתקוף, לאחר שמתקפות יוצאות לכיוון ממנו הגיע החץ נמעים צעקות
    אתה שם לב לדמויות מתקרבות אלייך, חמישה חיילי הרס מתקרבים אלייך במהירות עם פוקימונים שאתה מזהה מיד כזובאטים!
    אני מקבל סאלמנס?
    דודו- מתקפה מהירה
    מריפ- ניצוץ חזק.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    --------------------------------------------------------------------------------

אריאל
    לא תמיד מקבלים אחרי קרב כזה
    ''אני לא יודעת, תמיד חשבתי שיהיה נחמד לחזור להיות פוקימון אבל אני חייבת לומר שיש יתרון בזה שאני נראת כמו בת-אדם, שמאמנים רואים אותי הם לא תוקפים אותי'' את המילה ''מאמנים'' היא מדגישה ומחייכת אלייך
    ''כן בטח אשמח לקרב'' היא אומרת בחיוך
    לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגבתי מאוחר מדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"מצויין." אומר לה. "מה דעתך על קרב כפול? את וקלפה נגד סקווירטל ובאלבאזור? אני צריך לאמן את השניים האלה.
    נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 07-22-2012 בשעה 12:47 PM

!!!!!!!!!MudkipMan

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    קווין
    בושה וחרפה!! מה קרה לקדוש הציטוט?! צעירים...חושבים שהו יכולים לעשות הכל בימינו..
    , ריאלו נראה על סף עילפון וכול הפוקימונים מבוהלים.
    ''רגע בואו נשחזר מתי בערך היא נעלמה לנו'' אומרת טליה מנסה להרגיע את כולם
    ''היא הייתה לידי שלכדת את המג'יקארפ ההוא, זה היה לפני בערך חצי שעה הם לא י
    כלו להתרחק!'' היא אומרת בהיגיון
    סליחה סליחה הוד ציטטותך זה קורה שיאיר הזקן והמסכן שוכח לפעמים...די הרבה!
    __________________________________________________ ____
    "טוב, אז זה הולך ככה!" אני תופס פיקוד לפני שטליה מתחרפנת לי פה "סוואבלו תנסה לסרוק את האזור מהשמים! הונדור וריאלו אתם תנסו לחפש אותה ביחד בעזרת חוש הריח שלכם! וקומבסקן אתה תשמור על טליה בזמן שאני הולך לעשות מדיטציה כדי לנסות לקבל עוד דיווחים רוחניים מיוצרתנו הנעלה והדגולה! ואני רוצה לראות אתכם כל 7.5 דקות בדיוק כדי שאני אדע שלא חטפו גם אתכם!" אני יושב, משלב רגליים ומנסה להיכנס במחשבה לעולמות הרוחניים של הוד קדושתה טל

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אנדי
    איזה מזללל שאתה פתחת את העמ' הזה, בגלל שרק התחלת את המסע קיוויתי שתזכה במשהו שישווה אותך לאחרים פיו><' אתה זוכה בדרגונייט\סלאמנס לבחירתך
    דודו- מתקפה מהירה
    מריפ- ניצוץ חזק
    צ'יקו יוצאת בעלי תער והתקלה על אחד הזובאטים שמשביב באכזריות בעל קולי שמשגע את צ'יקוריטה
    סינדקוויל תוקף זובאט אחר בגחלת, הזובאט נפגע אך מחזיר ברוח שמעיפה לאחור את סינדקוויל
    דודו תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בזובאט השלישי, אך זה משיב כמו הראשון בעל קולי תוקפני
    מריפ תוקפת בניצוץ, אל זובאט עעף למעלה ומתחמק, הוא משיב בהתקלה

אריאל
    ''קלפה קטנה מידי ללחימה'' אומרת וולפיקס מופתעת
    ''אבל אשמח להילחם עם סקווירטל, ובאלבאזור עם (אני לא זוכרת אתהשםXD המפותח האחרון של גיבל)
    ככה זה יהיה שווה כוחות'' אומרת וולפיקס

קווין
    אויש נו באמתXD
    אתה קם שלפתע סוובלו מגיע אלייך ועף מעלייך במעגלים נראה כי הוא מצא משו!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    אריאל
    ''קלפה קטנה מידי ללחימה'' אומרת וולפיקס מופתעת
    ''אבל אשמח להילחם עם סקווירטל, ובאלבאזור עם (אני לא זוכרת אתהשםxd המפותח האחרון של גיבל)
    ככה זה יהיה שווה כוחות'' אומרת וולפיקס
    "בסדר!" אומר לה. "אבל קודם אני רוצה להיכנס ליער או לשדה כדי שיהיה מקום להילחם, וקודם לחפש פוקימון חדש וטוב.

6. היצור היחיד...
    טוב נו...
    אריאל איזה פוקימון חדש?! יש לך 10 פוקימונים!!!!
    _________
    "הממ כנראה שעוד קדושתה טל סגורה לקבלת קהל הנביאים שלה היום" אני אומר בקול מהפנט "טוב! לא רוצה לא צריך" אני אומר לטליה במשיכת כתפיים ופונה לסוואבלו "כן סוואבלו ידידי היקר המצאת משהו?" וחושב לעצמי 'כנראה שבמקום רוח נבואית היא השרתה עלי רוח פלצנית'

7. student of Gakuen Alice
    אריאל
    יש לו טענה טובהxddd

קווין
    סוובלו מהנהן במרץ
    אתה עוקב אחרי סוובלו במהרות יחד עם טליה, ריאלו והונדור מוצאים אתכם בדרך ומצטרפים אלייכם
    אתם מגיעים למחסן נטוש, הגג שלו חסר כך שסוובלו היה יכול לראות מה יש בתוכו
    אתה שם לב שריאלו שלך מתנהג מוזר, כאילו הוא בטראנס או משו ומתחיל להתקדם אל עומק המחסן
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. היצור היחיד...
    אריאל
    יש לו טענה טובהxddd

קווין
    סוובלו מהנהן במרץ
    אתה עוקב אחרי סוובלו במהרות יחד עם טליה, ריאלו והונדור מוצאים אתכם בדרך ומצטרפים אלייכם
    אתם מגיעים למחסן נטוש, הגג שלו חסר כך שסוובלו היה יכול לראות מה יש בתוכו
    אתה שם לב שריאלו שלך מתנהג מוזר, כאילו הוא בטראנס או משו ומתחיל להתקדם אל עומק המחסן
    אני בוהה בריאלו שלי "תגיד אתה מאוהב בה?!" אני שואל אותו בתדהמה ואז בצער אני מחזיר אותו לפוקדור "זה לבטחונך האישי חבר אתה יכול לעשות שטויות שיסבכו אותך מאוד עכשיו" ואז אני נכנס למחסן ומעביר את צ'ואי (אוי כמה זמן לא כתבתי עליו!) לידיים של טליה "תהיו מוכנים" אני לוחש להונדור, קומבסקן, וסוואבלו.

9. משתמש מנוסה
    אריאל
    יש לו טענה טובהxddd
    ממתי יש לי טוגפי?? וזה לא משנה את העובדה שבא לי אקסיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם איזה אגדי אחד או שניים......

"גארצ'ומפ, תתקוף את וולפיקס בזעם דרקון, אז תשתמש עליה ברעל ואז תתקיל אותה חזק!
    באלבאזור, תקשור את סקווירטל ותניף אותו לאוויר, ואז תתקוף פעמיים בעלי תער ותפיל אותו חזק לאדמה!"

10. student of Gakuen Alice
    קווין
    מפגר הוא אפילו לא ראה היית סוג של צריך לעקוס אחריו בגלל הטראנס נו טוב אני יאלתר........
    אה והוא כןxd
    __________________________________________________ __
    אתה נכנס למחסן ומעביר את צ'ואי וטליה
    אתה לוחש לפוקימונים שלך להיות מוכנים וממשיך לעומק המחסן
    אתה כמעט מתעלף שאתה רואה כ30-40 ריאלו ולוקאריו יושבים בסוג של טראנס, אתה רואה שם גם את ריאלו (הבת החצי אדם חצי פוקימוןp: ) שקועה באותו טראנס

אריאל
    טוגפי? אולי בטעות שמתי לך במקום לטליה 0-ם חכה שנייה
    וחכה לקצת יותר מתקדם אני אתן לך למצא עוד פוקימונים אבל אני מחכה שהשאר טיפה ידביקו קצב
    גראצ'ומפ תוקף את וולפיקס בזעם דרקון ופוגע, וולפיקס קמה מהרצפה באנחת כאב ותוקפת בכדור להבה על גראצ'ומפ, שנפגע באלבאזור קושר את סקווירטל ומניף אותו לאוויר, הוא תוקף אותו פעמיים ומפיל אותו בחוזקה על האדמה
    ''סקווירטל, תתקוף באקדח בועות יש לי רעיון'' אומרת וולפיקס לסקווירטל שתוקף מיד באקדח בועות את באלבאזור שעף לאחור

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היצור היחיד...
    קווין
    מפגר הוא אפילו לא ראה היית סוג של צריך לעקוס אחריו בגלל הטראנס נו טוב אני יאלתר........
    אה והוא כןxd
    אתה נכנס למחסן ומעביר את צ'ואי וטליה
    אתה לוחש לפוקימונים שלך להיות מוכנים וממשיך לעומק המחסן
    אתה כמעט מתעלף שאתה רואה כ30-40 ריאלו ולוקאריו יושבים בסוג של טראנס, אתה רואה שם גם את ריאלו (הבת החצי אדם חצי פוקימוןp: ) שקועה באותו טראנס

אריאל
    וחכה לקצת יותר מתקדם אני אתן לך למצא עוד פוקימונים אבל אני מחכה שהשאר טיפה ידביקו קצב
    גראצ'ומפ תוקף את וולפיקס בזעם דרקון ופוגע, וולפיקס קמה מהרצפה באנחת כאב ותוקפת בכדור להבה על גראצ'ומפ, שנפגע באלבאזור קושר את סקווירטל ומניף אותו לאוויר, הוא תוקף אותו פעמיים ומפיל אותו בחוזקה על האדמה
    ''סקווירטל, תתקוף באקדח בועות יש לי רעיון'' אומרת וולפיקס לסקווירטל שתוקף מיד באקדח בועות את באלבאזור שעף לאחור
    טוב נו...
    "מה לעזאזל הולך כאן?" אני שואל בלחש ומתחיל לסרוק את כל המחסן כדי לבדוק אם יש משהו חשוד ששולט בהם או משו כזה ואם אין אז אני נגש לריאלו החצויה ונוגע בה בזהירות

12. משתמש מנוסה
    אריאל
    להדביק????????????? יש לי סלוטייפ...

"באלבאזור, תקום ותתקוף את סקווירטל בגפן מצליפה! גארצ'ומפ, תיזהר מוולפיקס ותלך מתחת לסקווירל ותנשוך אותו בניב אש ואז תחזיק אותו ותתקיל אותו! היי, וולפיקס, תראי מה יש שם!" אומר ואנסה לעבוד עליה כדי שתסתובב ואז גארצ'ומפ יתקוף אותה בזעם דרקון.

13. student of Gakuen Alice
    קווין
    אתה רואה מן מקלט רדיו בצד, הוא על מצב מופעל אך אתה לא שומע כלום
    אתה נוגע בריאלו אך היא לא מגיבה אלייך

אריאל

"באלבאזור, תקום ותתקוף את סקווירטל בגפן מצליפה! גארצ'ומפ, תיזהר מוולפיקס ותלך מתחת לסקווירטל ותנשוך אותו בניב אש ואז תחזיק אותו ותתקיל אותו! היי, וולפיקס, תראי מה יש שם!" אתה אומר, וולפיקס לא מקשיבה לך והיא חוסמת את ההתקפה של גראצ'ומפ על סקווירטל בגופה
    כל הארבעה נראים מותשים
    ''סקווירטל תתקוף מאקדח מים את גראצ'ומפ'' אומרת לפתע וולפיקס בחיוך
    הוא תוקף האקדח מים וולפיקס בכדור להבה שגורם למתקפהמשולבת של כדור להבה ואקדח מים! גראצ'ומפ נופל לאחור וקם בקושי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    אריאל

"באלבאזור, תקום ותתקוף את סקווירטל בגפן מצליפה! גארצ'ומפ, תיזהר מוולפיקס ותלך מתחת לסקווירטל ותנשוך אותו בניב אש ואז תחזיק אותו ותתקיל אותו! היי, וולפיקס, תראי מה יש שם!" אתה אומר, וולפיקס לא מקשיבה לך והיא חוסמת את ההתקפה של גראצ'ומפ על סקווירטל בגופה
    כל הארבעה נראים מותשים
    ''סקווירטל תתקוף מאקדח מים את גראצ'ומפ'' אומרת לפתע וולפיקס בחיוך
    הוא תוקף האקדח מים וולפיקס בכדור להבה שגורם למתקפהמשולבת של כדור להבה ואקדח מים! גראצ'ומפ נופל לאחור וקם בקושי
    "גארצ'ומפ, אני מאמין בך! באלבאזור, קדימה, עוד מאמץ קטנטן. תתקפו את וולפיקס במתקפה משולבת של זעם דרקון ועלי תער!"

15. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי
    איזה מזללל שאתה פתחת את העמ' הזה, בגלל שרק התחלת את המסע קיוויתי שתזכה במשהו שישווה אותך לאחרים פיו><' אתה זוכה בדרגונייט\סלאמנס לבחירתך
    דודו- מתקפה מהירה
    מריפ- ניצוץ חזק
    צ'יקו יוצאת בעלי תער והתקלה על אחד הזובאטים שמשביב באכזריות בעל קולי שמשגע את צ'יקוריטה
    סינדקוויל תוקף זובאט אחר בגחלת, הזובאט נפגע אך מחזיר ברוח שמעיפה לאחור את סינדקוויל
    דודו תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בזובאט השלישי, אך זה משיב כמו הראשון בעל קולי תוקפני
    מריפ תוקפת בניצוץ, אל זובאט עעף למעלה ומתחמק, הוא משיב בהתקלה

לחצתי בטעות שלח אני עורכת
    אני לוקח את סאלמנס
    סתם שתדעי עשית לי את צוות החלומות שלי (חוץ מדודו)
    עכשיו אצריך עוד מים, קרח וחרק ולחימה ואני אשלים את הצוות שאני רוצה במשחקים!!!
    נערך לאחרונה על ידי Captain Happy, 07-22-2012 בשעה 01:57 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 50 מתוך 65 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •