Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 51 מתוך 65 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 971
  1. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    קווין
    אתה רואה מן מקלט רדיו בצד, הוא על מצב מופעל אך אתה לא שומע כלום
    אתה נוגע בריאלו אך היא לא מגיבה אלייך

אריאל

"באלבאזור, תקום ותתקוף את סקווירטל בגפן מצליפה! גארצ'ומפ, תיזהר מוולפיקס ותלך מתחת לסקווירטל ותנשוך אותו בניב אש ואז תחזיק אותו ותתקיל אותו! היי, וולפיקס, תראי מה יש שם!" אתה אומר, וולפיקס לא מקשיבה לך והיא חוסמת את ההתקפה של גראצ'ומפ על סקווירטל בגופה
    כל הארבעה נראים מותשים
    ''סקווירטל תתקוף מאקדח מים את גראצ'ומפ'' אומרת לפתע וולפיקס בחיוך
    הוא תוקף האקדח מים וולפיקס בכדור להבה שגורם למתקפהמשולבת של כדור להבה ואקדח מים! גראצ'ומפ נופל לאחור וקם בקושי
    בתמימות אני הולך ומכבה את הרדיו 'הם פוקימונים הם לא אמורים לשמוע רדיו - זה לא מעניין אותם!' אני חושב לעצמי

2. TBM
    שם: מתן
    והזוכה בהגרלה על הזוהר הוא אנדי!!!!

ריי
    אתה אומר לסקווירטל שאתה הולך לכמה דקות ונכנס אל תוך היער
    אתה עוקב בחשאי אחרי פוצ'אינה והמייטיהנה
    לבסוף אתה מגיע לקרחת יער ומסתתר מאחוריי שיח
    אתה רואה שאחד המייטיהנה, בעל קול יותר רגיל מנסה על פי נימת קול לדבר להיגיון אל פוצ'אינה שנשארת בעמדתה
    המייטיהנה השני נעמד מול פוצ'אינה, שניהם משתמשים בכדורי צל לאוויר
    פוצ'אינה יוצאת בשריטה אל עבר המייטיהנה שמתחמק בזריזות ותוקף בכדור צל, פוצ'אינה נפגעת אך קמה בזריזות ותוקפת גם כן בכדור צל, המייטיהנה לא מצליח להתחמק ונפגע
    פוצ'אינה תוקפת בנשיכה אבל המייטיהנה בורח בחפירה ומעיף את פוצ'אינה
    פוצ'אינה מחזירה מידית בכדור צל, מנצלת את הקרבה של המייטיהנה אליה שעף לאחור
    מייטיהנה ופוצ'אינה מותשים אך ממשיכים בקרב
    מה תעשה?
    אלך לסקווירטל ואומר לו לבוא , לאחר מכן אומר לסקווירטל להשתמש בסחרור מים (אקדח מים וסחרור מהיר) , אחרי שהוא יתקוף אותם אז אצא מהשיחים , "תפסיקו." אומר בכעס , "פוצ'יאנה , מה קורה פה!?" אשאל בכעס .

3. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    שם:‏Percy Jackson
    כינוי במשחק:אופק
    מראה:הוא ילד גבוה,כובע ירוק,שיער שחור וארוך עד למותניים,חולצה ירוקה ומכנסיים שחורים
    רקע:אופק היה בן למשפחה עשירה אביו היה מדען ואמו הייתה וטרינרית למשפחתו הייתה סקיטי היו לאופק גם שתי אחיות שלי בת התשע-עשרה ורעות בת הארבעה-עשרה ורעות בגיל שבע אופק ראה עם חולצה שחורה ומכנסיים ארוכים על החולצה היו שתי מילים צוות הרסאותו האיש גנב למאמן את כל הפוקימונים שלו אחרי קרב ארוך שגם אותו אופק ראה פיצוצים אדיריםוקולות חזקים את הדבר הזה אופק לא ישכח אף פעם הוא נשבע לנקום
    כסף:3000 ש''ח
    הערות:כלום

Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אופק- בזמן רגיל הייתי מבקשת ממך לשפר את הרקע אבל אני עייפה ויודעת שתשקיע במ''ת מניסון אז התקבלת תגיב להתחלהp:

אריאל
    "גארצ'ומפ, אני מאמין בך! באלבאזור, קדימה, עוד מאמץ קטנטן. תתקפו את וולפיקס במתקפה משולבת של זעם דרקון ועלי תער!" אתה מורה להם
    באלבאזור וגראצ'ומפ תוקפים את וולפיקס במתקפה משולבת
    וולפיקס קמה על הרגליים בקושי ואומרת ''זה היה רעיון ממש טוב, אבל נתת גם לי רעיון'', אתה רואה שעוד פגיעה של מתקפה עוצמתית כמו זאת היא תתעלף, וולפיקס וסקווירטל תוקפים יחד בשילוב של אקדח מים ולהביור על באלבאזור שמתעלף!

אנדי
    קיי תזכיר לי מחר אני עדכן
    _____________________-
    אניאומר למריפ להשתמש במכת חשמל חזקה על כמה שיותר זובאטים ולצ'יקו להשתמש בעלי תער שישתלבו עם מכת הברק ויצאו עלים מחושמלים

מריפ תוקפת במכת חשמל חזקה ככל שתוכל וצ'יקו משתמשת בעלי תער, עלי התער החוששמלים פוגעים בשלושה זובאטים שנופלים ארצה מעולפים
    2 נותרו

קווין
    אתה מכבה את הרדיו בתמימות ולפתע כל הריאלו והלוקאריו מביטים סביבם בבלבול
    לאחר כמה דקות הם מתחילים לצאת החוצה עדיין מבולבלים, אתה רואה בזרם הריאלו והלוקאריו גם את ריאלו(הבת) יוצאת עם כולם מבולבלת, כנראה לכיוון המזח

ריי
    אתה רץ אל סקווירטל וקורא לו לבו
    לא נראה שפיספסת הרבה מהקרב
    אתה מורה לסקווירטל להשתמש בסחרור מים, דבר שבהחלט עוצר את הקרב
    ''אבא אתה בסדר?'' שואלת פוצ'אינה בדאגה את המייטיהנה שנפגע ופונה אלייך בכעס ''ריי מה אתה עושה פה? הרסת את הכרו!''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    מתחילים!!

עלילה
    ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
    מנחה:שלום לך מה שמך?
    ילד:תומר
    מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
    תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
    מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
    תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
    'מה לעזעזל קורה כאן?' חשבתי לעצמי "פרופסור יש לך מושג מה הולך כאן?" אשאל אל את הפרופסור 'כל יום הפתעה חדשה תהיה במסע, הזה אני מקווה' חשבתי

Spoiler ספוילר

6. TBM
    [b]

ריי
    אתה רץ אל סקווירטל וקורא לו לבו
    לא נראה שפיספסת הרבה מהקרב
    אתה מורה לסקווירטל להשתמש בסחרור מים, דבר שבהחלט עוצר את הקרב
    ''אבא אתה בסדר?'' שואלת פוצ'אינה בדאגה את המייטיהנה שנפגע ופונה אלייך בכעס ''ריי מה אתה עושה פה? הרסת את הכרו!''
    "אוקיי , אני אומר הכל מהתחלה , שמעתי קולות והלכתי לכיוון הקול , שמצאתי את מקור הקול אלה היו אתם , ראיתי ששניכם "נלחמים" אז חשבתי שהוא תוקף אותך , אז קראתי לסקווירטל ואמרתי לו להשתמש בסחרור מים ועכשיו אנחנו בהווה , ומה זה כרו לעזאזל?" אשאל אותה , ואז אפנה למייטיאנה , "אני ממש מצטער , חשבתי שאתה רוצה לפגוע בה." אומר ואתן למייטיאנה פרי אורן שירפא אותו .

7. student of Gakuen Alice
    אופק
    האפנוע האמצעי מתקרב, אתה רואה שהרוכבת היא אישה
    ''תתרחק מצוות הרס, בכל מקום שתשמע את השם תברח''' היא רק אומרת ונעלמת
    ''אז איזה התחלתי תרצה?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה

ריי
    ''כרו זה קרב על כבוד המשפחה אצל פוקימונים, ברגע שברחתי והצטרפתי אלייך מרצון ולא הובסתי בקרב, זה סוג של לפגוע בכבוד המשפחה, עם אזכה בכרו אוכל להמשיך איתך אבל עם אפסיד אני יאלץ לחזור הביתה עם ההורים שלי'' אומרת לך פוצ'אינה בכעס, אתה קולט שהמייטיהנה הם ההורים של פוצ'אינה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. TBM
    [b]
    ריי
    ''כרו זה קרב על כבוד המשפחה אצל פוקימונים, ברגע שברחתי והצטרפתי אלייך מרצון ולא הובסתי בקרב, זה סוג של לפגוע בכבוד המשפחה, עם אזכה בכרו אוכל להמשיך איתך אבל עם אפסיד אני יאלץ לחזור הביתה עם ההורים שלי'' אומרת לך פוצ'אינה בכעס, אתה קולט שהמייטיהנה הם ההורים של פוצ'אינה
    'וואו ,זה ממש מוזר.' אחשוב לעצמי , "טוב אז מצטער שהפרעתי , תמשיכו." אומר ואלך אחורה לשיח , "סקווירטל , לך לישון." אומר ואצפה בקרב .

9. student of Gakuen Alice
    ריי
    אתה חושב לעצמך שזה ממש מוזר ושולח את סקווירטל חזרה למחנה
    פוצ'אינה נושמת ומחזירה לעצמה את העשתנות ומתכוננת להמשיך בקרב
    היא תוקפת בכדור צל וכך גם אבא שלה, שניהם עפים לאחור, על פי מצבם הקרב עומד להיגמר ומהר
    פוצ'אינה משלחת כדור צל, נוסף אבל הרבה יותר גדול מכפי שראית עד כה, מייטיהנה שולח גם כן כדור צל, פוצ'אינה תחמקת ברגע האחרון אך אביה של פוצ'אינה לא מספיק, נפגע ומתעלף
    פוצ'אינה ניצחה
    היא מדברת לרגע עם ההורים שלה ופונה למחנה מאושרת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אופק
    האפנוע האמצעי מתקרב, אתה רואה שהרוכבת היא אישה
    ''תתרחק מצוות הרס, בכל מקום שתשמע את השם תברח''' היא רק אומרת ונעלמת
    ''אז איזה התחלתי תרצה?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה

ריי
    אחשוב מספר שניות לפני שאתן לפרופסור תשובה "נראה לי שאני אבחר ב..." התחלתי לומר "בסקווריטל" אמרתי לפרופסור אחריי שהפרופסור יתן לי את הפוקדור אודה לו ואצא החוצה ברגע שאצא החוצה אוציא את סקווירטל ואכיר לו אותי המאמן החדש שלו

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    אופק
    תזכיר לי מחר לעדכן את סקווירטל אני עייפה עכשיו אין לי כחxd
    אתם מתחילים ללכת לכיוון הדרך הראשונה שלפתע אתה שומ רחש, אתה מסתתר עם סקווירטל מאחוריי שיח שלפתע אתה רואה פני נערה יפייפיה מציצה ומוודאת שאין אף אחד בשביל, היא לא רואה אותך ורוצה במהירות לצד השני של היער ונעלמת בין העצים, אתה כמעט מתעלף שאתה קולט שיש לה אוזני וזנב סקיטי!! אתה שם לב שבמהלך הריצה השיער שלה עף הצידה וחושף קעקוע ''רכוש של צוות הרס'' הנערה נראת מפוחדת ופצועה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אריאל
    "גארצ'ומפ, אני מאמין בך! באלבאזור, קדימה, עוד מאמץ קטנטן. תתקפו את וולפיקס במתקפה משולבת של זעם דרקון ועלי תער!" אתה מורה להם
    באלבאזור וגראצ'ומפ תוקפים את וולפיקס במתקפה משולבת
    וולפיקס קמה על הרגליים בקושי ואומרת ''זה היה רעיון ממש טוב, אבל נתת גם לי רעיון'', אתה רואה שעוד פגיעה של מתקפה עוצמתית כמו זאת היא תתעלף, וולפיקס וסקווירטל תוקפים יחד בשילוב של אקדח מים ולהביור על באלבאזור שמתעלף!
    שכחנו שסקווירטל בת. והטוגפי שלי או לא?

"גארצ'ומפ, תשתמש בריקוד דרקון ואז בזעם דרקון וניב אש על וולפיקס, ואותו דבר על סקווירטל!" אומר ולפני זה אשבח את וולפיקס וסקווירטל על עבודתן.

13. TBM
    ריי
    אתה חושב לעצמך שזה ממש מוזר ושולח את סקווירטל חזרה למחנה
    פוצ'אינה נושמת ומחזירה לעצמה את העשתנות ומתכוננת להמשיך בקרב
    היא תוקפת בכדור צל וכך גם אבא שלה, שניהם עפים לאחור, על פי מצבם הקרב עומד להיגמר ומהר
    פוצ'אינה משלחת כדור צל, נוסף אבל הרבה יותר גדול מכפי שראית עד כה, מייטיהנה שולח גם כן כדור צל, פוצ'אינה תחמקת ברגע האחרון אך אביה של פוצ'אינה לא מספיק, נפגע ומתעלף
    פוצ'אינה ניצחה
    היא מדברת לרגע עם ההורים שלה ופונה למחנה מאושרת
    "אז , מה הם אמרו?" אשאל אותה ולאחר שתענה לי אומר לה שנוותר על התחרות הזאת ונלך לתחרות הבאה , לאחר מכן אחזיר את כולם לפוקדורים ואמשיך לעיר הבאה .

14. משתמש מנוסה
    אופק
    תזכיר לי מחר לעדכן את סקווירטל אני עייפה עכשיו אין לי כחxd
    אתם מתחילים ללכת לכיוון הדרך הראשונה שלפתע אתה שומ רחש, אתה מסתתר עם סקווירטל מאחוריי שיח שלפתע אתה רואה פני נערה יפייפיה מציצה ומוודאת שאין אף אחד בשביל, היא לא רואה אותך ורוצה במהירות לצד השני של היער ונעלמת בין העצים, אתה כמעט מתעלף שאתה קולט שיש לה אוזני וזנב סקיטי!! אתה שם לב שבמהלך הריצה השיער שלה עף הצידה וחושף קעקוע ''רכוש של צוות הרס'' הנערה נראת מפוחדת ופצועה
    אעקוב אחרייה כדי לראות לאן היא הולכת בזמן שאעקוב אחרייה אשאל את סקווריטל "אתה רוצה להישאר מחוץ לפוקדור?" ואזאמשיך לעקוב אחרייה 'אני מקקוה ששום דבר לא יסיח את דעתי מהמרדף לכאורה הזה' אחשוב 'וכמו שחשבתי עוד הפתעה' איזכר בזה ואחייך לעצמי

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [b]
    אנדי
    קיי תזכיר לי מחר אני עדכן
    _____________________-
    אניאומר למריפ להשתמש במכת חשמל חזקה על כמה שיותר זובאטים ולצ'יקו להשתמש בעלי תער שישתלבו עם מכת הברק ויצאו עלים מחושמלים

מריפ תוקפת במכת חשמל חזקה ככל שתוכל וצ'יקו משתמשת בעלי תער, עלי התער החוששמלים פוגעים בשלושה זובאטים שנופלים ארצה מעולפים
    2 נותרו
    אפשר שסאלמנס יצטרף אחרי הקרב או משהו?

Spoiler ספוילר

עמוד 51 מתוך 65 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •