קווין
~מזועזעת מה קרה לציטוט?!~
פאק הושפעתי מפיירי טייל עם תראה קוסמים עם מפתחות מיוחדים או שיכולים לירות אש מהפה וזה אז אל תופתע P:
___________________________________----
ריאלו מביטה בך ומממצמת ומתחילה להסביר שלב שלה את כל מה שאמרת מעט מופתעת
''אולי הייתי שובייה, או עם נדייק ניסוי במעבדה, אבל אתה מכיר רשעים, שהם בטוחים שהשבוי\ניסוי שלהם לא יכול לברוח הם יספרו לו מן הסתם למה הם שינו אותו לבן אדם, אני גמישה כי..'' בנקודה הזאת מתחילה ריאלו להסמיק ''השתתפתי פעם בקרקס אפשר לומר שהייתי פוקימון הגומי, אבל טוב..הם נטשו אותי אני לא אוהבת לדבר על זה'' היא מורידה את ראשה מעט בעצב ''אני חזקה, כי לאחר שהקרקס נטש אותי ~לכד אותי קוסם עם מפתחות מוזרים שיכול לירות אש מהפה (סתם P

~ לכד אותי מאמן ממש קשוח שלא הפסיק לאמן אותי עד שהגעתי לרמת המיומנות שהוא רצה
אבל טוב.. הפסדתי בקרב שלא הייתי אמורה להפסיד בו והוא שחרר אותי, הלוקאריו שראית אותי איתם היו ההורים שלי, ברגע שברחתי והיצטרפתי אליכם מרצוני במקום לחזור הביתה, הפרתי את כבוד המשפחה, בגלל זה הייתי צריכה להתחרות באכו, קרב על כבוד המשפחה, עם הייתי מפסידה הייתי חוזרת הביתה עם הוריי, אבל ניחתי כך שיכולתי להישאר, לא אמרתי כלום כי זה די נוגד את חוקי הפוקימונים'' היא עוצרת ונושמת נשימה עמוקה
''ובאמת שאין לי מושג איך הגעתי למחסן ההוא, רגע אחד הייתי במזח ואז שמעתי רעש מוזר, כל מה שאני זוכרת אחר כך שהתעוררתי במחסן נטוש מוזר'' היא מסיימת ונושמת להרגיע את עצמה לאחר הדיבור הרב
~יאי חפרתי~