בבקשה אל תשלחו לי יותר ה''פ על ההגבה, אתם ממלאים לי את כל התיבת הודעות וחוצמזה זה חופר-_- לפני יומיים רוקנתי יותר מ100 הודעות מהתיבה והיום זה חזר לי שכבר 90% מנפח התיבה מלא אז פליז-_-
אופק
אתה הולך ושוכר חדר במלון הלינה, המזכירה מוסרת לך מפתח לחדר 567853 בקומה 13 בבניין
אתה עולה לקומה ונכנס לחדר, אתה רואה עלון הסבר על פעילויות בעיר כולל התחרות תפיסת פוקימוני אש, ''תפיסת תחרות פוקימוני האש מתקיימת כל שלושה ימים בעיר ג'ול, כל משתתף לוקח איתו לתחרות רק פוקימון אחד, הוא מקבל 5 פוקדורים מיוחדים והוא יכול ללכוד רק פוקימון אש אחד, הפוקימון בעל המשקל הכבד ביותר זוכה, מקום ראשון זוכה לשמור את הפוקימון ובאבן פיתוח''
אתה אומר לנערת הסקיטי שעליכם לדבר והיא מתיישבת על אחת המיטות שבחדר בהקשבה
ריי
אתה מותח במהירות את החץ והקשת, אתה מביט במטרה ומרגיש שאתה מעט רועד, אך ממשיך לאחוז בקשת בחוזקה.
אתה יורה את החץ, המטרה בנוייה כך שיש לה 5 עיגולים
עיגול חיצוני- עיגול כתום, פרס מג'יקארפ
עיגול פנימי אחרי הכתום- עיגול כחול, פרס לאליפאף
עיגול פנימי אחרי הכחול- עיגול סגול, פרס אודיש
עיגול פנימי אחרי הסגול- עיגול ירוק, פרס צ'יקיקוריטה
עיגול פנימי אחרי ירוק-עיגול אדום, פרס טריקו
החץ שלך פוגע בעיגול הירוק! מזל טוב זכית בצ'יקוריטה(בחיים אני לא אוכנע לחפירות)
קווין
אתה הולך לישון, אתה קם יחסית מאוחר כאשר ריאלו מעירה אותך, היא נראת קצת אטומה, כנראה מעט כועסת על החקירה של אתמול.
אתה רואה שארוחת הבוקר כבר מוכנה, טליה הכינה חביתה וריאלו אוכל לפוקימונים, אתה אוכל בהנאה ואס יורד למטה ומחסיר את מפתח החדר למזכירה
אתה מחפש מקום טוב לאימונים עד שאתה מגיע לשדה רחב עם אגם יפייפה.
אנדי
''זורא, פוקימון שועל האשליות, זורא הוא פוקימון נדיר למציאה, הוא יכול ליצור אשליות שאי אפשר לברוח מהן, שזורא מפחד הוא יוצר אינטקסיבית אשליה של מראה מוכר כמו למשל ביתו, הוא יגן על כל קרוביו, לעיתים זורא יכול להשתמש בטלפתיה, הוא פוקימון אופל'' מזמזם הפוקדע
אתה מנסה להיות כמה שיותר נחמד לזורא ואתה ופלסל עפים לעיר הבאה
ברוכה הבאה לעיר טילינס!

בעיר יש-
מרכז פוקימונים
מכון
פארק פוקימונים
זירת אימונים
זירה לזוגות
חנות
שוק
אתה נכנס למרכז הפוקימונים
אריאל
כי רק הרגע עלה לי הרעיון הוא רק עכשיו הגיע לעירP: אל תדאג יהיה לך גם דברים נחמדים בהמשך
המנצחים
בקרב של גרוליט-באלבאזור וגארצ'ומפ- המנצחים הם באלבאזור וגראצ'ומפ
בקרב עם סקווירטל- אמבריאון- המנצחת היא אמבריאון