Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 55 מתוך 65 ראשוןראשון ... 5455354555657 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 971
  1. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    קווין
    ''אני חושבת שאפשר לבטוח בא, עם היא הייתה רוצה לפגוע בנו היא הייתה עושה את זה ממזמן'' אומרת לך טליה בחיוך
    ''חוץ מזה, אולי אנחנו לא מכירים הרבה זמן אבל עברנו איתה הרבה חוויות והפכנו לחברים, זה קשר שאי אפשר לבגוד או לנתק'' אומרת לך טליה, אתה רואה שהיא מאמינה בכל נפשה שריאלו לא תבגוד בכם

אופק
    סקווירטל משתמשת בהתקלה ובבועת תוך כדי התחמקות ממתקפותיו השונות של סווינאב
    סווינב התעלף! נראה שהקרב התיש אותו כהוגן
    נערת הסקיטי אומרת תוך כדי קריצה ''זה היה קרב טוב יחסית לחלשלוש כמוך''

ריי
    אה מגיעה לקרקס וקונה כרטיסים
    אתה מגלה שזה מקום נהדר להשיג בו פוקימונים!
    אתה רואה המוני דוכנים
    -דוכן ''דוג את המג'יקארפ''
    -דוכן ''הפל 10 בקבוקים בזריקה, קבל סקיטי''
    -דוכן ''קליעה למטרה, זכה בטאדיורסה''
    -דוכן ''הגרל כדור, יצא זהב? קבל ביצה!''
    -דוכן ''הפל את האיש למים, קבל הפתעה'''
    ועוד..
    "טוב" אני אומר אומר באיטיות "אם את אומרת אז אני מאמין לך אחרי הכל..." אני מצליח להעלות חיוך קלוש על פניי "מי עוד חוץ ממך באמת מבין אותי?" פתאם אני משנה כיוון והופך להיות עינייני כתמיד "חשבתי על זה קצת ואת לא נלחמת הרבה ואפילו במכון שהיינו את לא השתתפת אז מה דעתך אולי להיות מתאמת ולהשתתף בתחרויות סרט? אחרי הכל את יכולה לעשות כל דבר למדהים ואני בטוח שתנצחי!" אני מציע בזהירות שמה תיפגע

2. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    קווין
    ''אני חושבת שאפשר לבטוח בא, עם היא הייתה רוצה לפגוע בנו היא הייתה עושה את זה ממזמן'' אומרת לך טליה בחיוך
    ''חוץ מזה, אולי אנחנו לא מכירים הרבה זמן אבל עברנו איתה הרבה חוויות והפכנו לחברים, זה קשר שאי אפשר לבגוד או לנתק'' אומרת לך טליה, אתה רואה שהיא מאמינה בכל נפשה שריאלו לא תבגוד בכם

אופק
    סקווירטל משתמשת בהתקלה ובבועת תוך כדי התחמקות ממתקפותיו השונות של סווינאב
    סווינב התעלף! נראה שהקרב התיש אותו כהוגן
    נערת הסקיטי אומרת תוך כדי קריצה ''זה היה קרב טוב יחסית לחלשלוש כמוך''

ריי
    אתה רואה המוני דוכנים
    ועוד..
    אני יזרוק על סווינב פוקדור "סקווירטל כל הכבוד על הקרב" אומר לסקווירטל ואז אומר "אני חלשלוש זה לא אני שהוא חצי סקיטי" אומר ואחייך אל הנערה "סקווירטל אל העיר" אומר ואצביע לכיווין של העיר "דרך אגב יש לנו על מה לדבר הרבה על מה לדבר" אומר לנערה 'טוב אני מקווה שסווינב ילכד' אחשוב לעצמי 'זה היה קרב קשה' אחשוב

Spoiler ספוילר

3. TBM
    שם: מתן
    [b]ריי
    אתה רואה המוני דוכנים
    ועוד..
    אחפש דוכן שמסביר איך אפשר לדעת מתי ביצה תבקע (הביצה השנייה (של טריקו , לכולם יש כמה התחלתיים או מפותחים , גם אני רוצה!) או דוכן שגורם לביצה להיבקע יותר מהר , אם לא אמצע אז אחפש דוכן שאפשר לזכות בו בהתחלתי או בפוקימון מפותח חזק .

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    קווין
    ''לא תודה, אני מעדיפה הרבה יותר להיות מגדלת פוקימונים'' אומרת לך טליה בחיוך וקורצת
    ''טוב לילה טוב'' היא אומרת לך בפיהוק והולכת לישון
    רק אתה נותרת במטבח לחשוב לעצמך~אהמממממ~

אופק
    אהמ לא בדקת עליו בפוקדע אתה לא יודע שזה סווינאב אהמ
    _____________________-
    אתה זורק פוקדור על הפוקימון המוזר שנלכד(מחר אני יעדכן הזכר לי)
    ''וזה בדיוק מה שהופך אותך לחלשלוש בניגוד אליי'' היא אומרת בחיוך, היא יוצרת פעימת מים וזורקת אותה לאוויר, פעימת המים מתפוצצת מעל ראשה ומורידה טיפול מים יפייפיות זוהרות כקריסטל על ילדת הסקיטי שנראת ממש יפה באור הזה.
    ברוכה הבאה לעיר ג'ול!

אתה מסתובב בעיר ורואה שיש שם-
    מרכז פוקימונים
    מלון לינה
    זירת אימונים
    זירת קרב לזוגות
    מכון תחרות סרט
    שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''

ריי
    אתה מחפש דוכן להסברים על ביצי פוקימונים אך לא מוצא (נו טוב בעיר הבאה אני יבקיע לך אותה-_- )
    אתה מגיע לדוכן בו המטרה היא לקלוע בעזרת חץ וקשת למטרה, עם מצליחים זוכים בטריקו! (מרוצה?)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    קווין
    ''לא תודה, אני מעדיפה הרבה יותר להיות מגדלת פוקימונים'' אומרת לך טליה בחיוך וקורצת

אופק
    _____________________-
    ''וזה בדיוק מה שהופך אותך לחלשלוש בניגוד אליי'' היא אומרת בחיוך, היא יוצרת פעימת מים וזורקת אותה לאוויר, פעימת המים מתפוצצת מעל ראשה ומורידה טיפול מים יפייפיות זוהרות כקריסטל על ילדת הסקיטי שנראת ממש יפה באור הזה.
    ברוכה הבאה לעיר ג'ול!

מרכז פוקימונים
    מלון לינה
    זירת אימונים
    זירת קרב לזוגות
    מכון תחרות סרט

ריי
    אתה מחפש דוכן להסברים על ביצי פוקימונים אך לא מוצא (נו טוב בעיר הבאה אני יבקיע לך אותה-_- )
    אתה מגיע לדוכן בו המטרה היא לקלוע בעזרת חץ וקשת למטרה, עם מצליחים זוכים בטריקו! (מרוצה?)
    תעני לה"פ
    כן... מה שתגידי" אומר לה אני ילך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים ואז אלך למלון כדי לשכור חדר אחרי שאני אשכור חדר אני ילך לברר פרטים על ''תחרות תפיסת פוקימוני האש'' 'יהיה נחמד אם אני באמת ימצא פוקימון אש' אחשוב לעצמי שאני יסיים את כל זה אני אומר לנערה שאנחנו צריכים לדבר.

Spoiler ספוילר

6. TBM
    [B]
    ריי
    ידעתי שהחופרות שלי תצליח
    ------------------------------------------------------
    "זה בשבילי." אומר ואקח חץ וקשת , אמתח עד שאחשוב שמתחתי מספיק ואראה אותה , 'אני מקווה שאצליח.' אחשוב לעצמי .

7. היצור היחיד...
    קווין

אופק
    _____________________-
    ברוכה הבאה לעיר ג'ול!

מרכז פוקימונים
    מלון לינה
    זירת אימונים
    זירת קרב לזוגות
    מכון תחרות סרט

ריי
    אוףף
    סליחה אם הקטע הזה יראה לך קצת מבולבל אבל המחשבות רצות...
    ____
    'מחר אני הולך לאמן את הפוקימונים שלי חזק סופסופ בלי שיפריעו לי(רמז ענק),הממ איך יכולתי לחשוד בריאלו? לא! הייתי צריך לחשוד בה היא באמת התנהגה בצורה מחשידה! אבל בכל זאת היא לא התנהגה בצורה מרושעת, היא היתה טובה! והחיוך שלה...לא! אסור לי לגלוש לזה! די! אני הולך לישון עכשיו!' אני מתנער לפתע מהמחשבות,מסתכל על השעון ,מזעיף פנים והולך לישון

8. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי
    יאפ
    טוב
    הוא מנסה לקום אך ופל מיד

אופק
    סקוווירטל תוקפת בבועות והתקלה שפוגעות, אך הפעם השנייה בא היא משתמשת בבועות, הפוקימון מצליח להסיט את הבועות חזרה אל סקווירטל בעזרת נשיפות קצובות ומהירות וסקווירטל עפה לאחור
    אתה מנסה לבחון את הנערה, אתה רואה שהיא עומדת עם היידים מאחווריי הגב ומביטה בקרב, יש לה שיער ורדרד שמימנו מציצות אוזני הסקיטי, יש לה פנים חלקות, ועיינים בצבע תואם לשיער-ורודות-סגולות
    (אתה חושב שהיא די חמודה)
    היא לובשת חצאית מיני סגלגלה עם פס ורדרד בחלק התחתון וחולצה לבנה קצרה עם עניבה (יש עניבות לבנות אז שש!) סגלגלה תואמת.

קווין
    ריאלו מפהקת והולכת לישון, לא נראה שהיא הוטרדה מן כל השאלות שלך, נראה כי היא ציפתה שתשאל אותה שאלות כאלו מתישהו.
    טליה בדיוק מתכוננת לישון שאתה קורה לה, היא סקרנית אחרייך למטבח
    אני סורק את הפוקימון בפוקדע. לאחר מכן אני אומר לו לא לזוז בכלל כדי לא להיפצע. אני אנסה להתנהג אליו כמה שיותר יפה כדי שהוא יכנס אלי לפוקדור. לאחר מכן אעוף על סאלמנס (כמובן אם פלאסל) לעיר הבאה כצה שיותר מהר ואז אכנס למרכז הפוקימונים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אריאל
    הוחלף, תזכיר לי מחר אני יעדכן
    ___________________-
    אתה די מדוכדך, בבוקר אתה רואה את וולפיקס משחקת יחד עם הופיפ.
    אתה מכין ארוחת בוקר במטבח, וריאלו מכינה לכל הפוקימונים אוכל
    כולם אוכלים בהנאה.
    אתם מתארגנים לצא ווולפיקס שמה כובע על אוזניה ומסמנת להופיפ לשבת על ראשה.
    הופיפ מתיישב בשמחה
    לאן תלכו?
    למה לי לא היה קרקס?
    "וולפיקס, אני רוצה להקדיש את היום לקרבות, ומחר נלך להתחרות במכון."
    אומר ואלך לזירה ואציד את הפוקימונים שלי אחד מול השני:
    גרוליט-באלבאזור וגארצ'ומפ
    סקווירטל- אמבריאון
    לאפיס ולזולי- משחקים בצד
    איווי- פוגע בי וככה הוא מתחזק.

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בבקשה אל תשלחו לי יותר ה''פ על ההגבה, אתם ממלאים לי את כל התיבת הודעות וחוצמזה זה חופר-_- לפני יומיים רוקנתי יותר מ100 הודעות מהתיבה והיום זה חזר לי שכבר 90% מנפח התיבה מלא אז פליז-_-

אופק
    אתה הולך ושוכר חדר במלון הלינה, המזכירה מוסרת לך מפתח לחדר 567853 בקומה 13 בבניין
    אתה עולה לקומה ונכנס לחדר, אתה רואה עלון הסבר על פעילויות בעיר כולל התחרות תפיסת פוקימוני אש, ''תפיסת תחרות פוקימוני האש מתקיימת כל שלושה ימים בעיר ג'ול, כל משתתף לוקח איתו לתחרות רק פוקימון אחד, הוא מקבל 5 פוקדורים מיוחדים והוא יכול ללכוד רק פוקימון אש אחד, הפוקימון בעל המשקל הכבד ביותר זוכה, מקום ראשון זוכה לשמור את הפוקימון ובאבן פיתוח''
    אתה אומר לנערת הסקיטי שעליכם לדבר והיא מתיישבת על אחת המיטות שבחדר בהקשבה

ריי
    אתה מותח במהירות את החץ והקשת, אתה מביט במטרה ומרגיש שאתה מעט רועד, אך ממשיך לאחוז בקשת בחוזקה.
    אתה יורה את החץ, המטרה בנוייה כך שיש לה 5 עיגולים
    עיגול חיצוני- עיגול כתום, פרס מג'יקארפ
    עיגול פנימי אחרי הכתום- עיגול כחול, פרס לאליפאף
    עיגול פנימי אחרי הכחול- עיגול סגול, פרס אודיש
    עיגול פנימי אחרי הסגול- עיגול ירוק, פרס צ'יקיקוריטה
    עיגול פנימי אחרי ירוק-עיגול אדום, פרס טריקו

החץ שלך פוגע בעיגול הירוק! מזל טוב זכית בצ'יקוריטה(בחיים אני לא אוכנע לחפירות)

קווין
    אתה הולך לישון, אתה קם יחסית מאוחר כאשר ריאלו מעירה אותך, היא נראת קצת אטומה, כנראה מעט כועסת על החקירה של אתמול.
    אתה רואה שארוחת הבוקר כבר מוכנה, טליה הכינה חביתה וריאלו אוכל לפוקימונים, אתה אוכל בהנאה ואס יורד למטה ומחסיר את מפתח החדר למזכירה
    אתה מחפש מקום טוב לאימונים עד שאתה מגיע לשדה רחב עם אגם יפייפה.

אנדי
    ''זורא, פוקימון שועל האשליות, זורא הוא פוקימון נדיר למציאה, הוא יכול ליצור אשליות שאי אפשר לברוח מהן, שזורא מפחד הוא יוצר אינטקסיבית אשליה של מראה מוכר כמו למשל ביתו, הוא יגן על כל קרוביו, לעיתים זורא יכול להשתמש בטלפתיה, הוא פוקימון אופל'' מזמזם הפוקדע
    אתה מנסה להיות כמה שיותר נחמד לזורא ואתה ופלסל עפים לעיר הבאה
    ברוכה הבאה לעיר טילינס!

בעיר יש-
    מרכז פוקימונים
    מכון
    פארק פוקימונים
    זירת אימונים
    זירה לזוגות
    חנות
    שוק

אתה נכנס למרכז הפוקימונים

אריאל
    כי רק הרגע עלה לי הרעיון הוא רק עכשיו הגיע לעירP: אל תדאג יהיה לך גם דברים נחמדים בהמשך
    המנצחים
    בקרב של גרוליט-באלבאזור וגארצ'ומפ- המנצחים הם באלבאזור וגראצ'ומפ
    בקרב עם סקווירטל- אמבריאון- המנצחת היא אמבריאון
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    [SIZE="6"]
    אנדי
    ''זורא, פוקימון שועל האשליות, זורא הוא פוקימון נדיר למציאה, הוא יכול ליצור אשליות שאי אפשר לברוח מהן, שזורא מפחד הוא יוצר אינטקסיבית אשליה של מראה מוכר כמו למשל ביתו, הוא יגן על כל קרוביו, לעיתים זורא יכול להשתמש בטלפתיה, הוא פוקימון אופל'' מזמזם הפוקדע
    ברוכה הבאה לעיר טילינס!

בעיר יש-
    מרכז פוקימונים
    מכון
    פארק פוקימונים
    זירת אימונים
    זירה לזוגות
    חנות
    שוק

אני רץ לאחות ואומר לה במהירות שטטפל בפוקימון ומסביר לה שמצאתי אותו ביער כלוא מתחת לעץ.
    לאחר שהיא תגמור אשאל אותה אם הוא בסדר ואחרי שהיא תחזיר את זורא אשאל אותו אם הוא רוצה להיות בצוות שלי.
    מאוחר יותר אלך לזירת האימונים ואאמן שם את צ'יקו
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    בבקשה אל תשלחו לי יותר ה''פ על ההגבה, אתם ממלאים לי את כל התיבת הודעות וחוצמזה זה חופר-_- לפני יומיים רוקנתי יותר מ100 הודעות מהתיבה והיום זה חזר לי שכבר 90% מנפח התיבה מלא אז פליז-_-

אופק
    אתה הולך ושוכר חדר במלון הלינה, המזכירה מוסרת לך מפתח לחדר 567853 בקומה 13 בבניין
    אתה עולה לקומה ונכנס לחדר, אתה רואה עלון הסבר על פעילויות בעיר כולל התחרות תפיסת פוקימוני אש, ''תפיסת תחרות פוקימוני האש מתקיימת כל שלושה ימים בעיר ג'ול, כל משתתף לוקח איתו לתחרות רק פוקימון אחד, הוא מקבל 5 פוקדורים מיוחדים והוא יכול ללכוד רק פוקימון אש אחד, הפוקימון בעל המשקל הכבד ביותר זוכה, מקום ראשון זוכה לשמור את הפוקימון ובאבן פיתוח''
    אתה אומר לנערת הסקיטי שעליכם לדבר והיא מתיישבת על אחת המיטות שבחדר בהקשבה

ריי
    אתה מותח במהירות את החץ והקשת, אתה מביט במטרה ומרגיש שאתה מעט רועד, אך ממשיך לאחוז בקשת בחוזקה.

קווין
    אתה הולך לישון, אתה קם יחסית מאוחר כאשר ריאלו מעירה אותך, היא נראת קצת אטומה, כנראה מעט כועסת על החקירה של אתמול.
    אתה רואה שארוחת הבוקר כבר מוכנה, טליה הכינה חביתה וריאלו אוכל לפוקימונים, אתה אוכל בהנאה ואס יורד למטה ומחסיר את מפתח החדר למזכירה

אנדי
    ברוכה הבאה לעיר טילינס!

בעיר יש-
    מרכז פוקימונים
    מכון
    פארק פוקימונים
    זירת אימונים
    זירה לזוגות
    חנות
    שוק

אריאל
    כי רק הרגע עלה לי הרעיון הוא רק עכשיו הגיע לעירP: אל תדאג יהיה לך גם דברים נחמדים בהמשך
    המנצחים
    'אני הולך להפציץ אותה בשאלות' אחשוב "איך קוראים לך?למה את חצי סקיטי?למה כתוב עלייך שאת שייכת לארגון הרס?מאיפה הגעת ליער?" שאלתי אותה 'אני צריך להירגע רוגע אופק רוגע' הרגעתי את עצמי אחרי שהיא תענה לי אני אסרוק את הפוקימון שלכדתי ואחרי זה אני אלך להרשם לתחרות תפיסת פוקימוני אש.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אריאל
    כי רק הרגע עלה לי הרעיון הוא רק עכשיו הגיע לעירp: אל תדאג יהיה לך גם דברים נחמדים בהמשך
    המנצחים
    "מצויין, חברים!" בוא, אני ארפא אתכם ואז אני מקדים את קרב המכון להיום!"

14. היצור היחיד...
    קווין
    אנשים אשכרה חפרו לך על ההגבה? חחח
    לא אמרת שהיא קיבלה את השאלות בהבנה?
    אני קצת מוטרד מההתנהגות של ריאלו וחושב 'זה בגלל החקירה אתמול? אבל הייתי חייב! היא לא מבינה?!' ואז אני חוזר לפוקוס, אני מסתכל על האיזור ואומר בקול "וואו תיראו איזה מקום יפה! זה מקום מושלם לאימונים!" אני מציין ומוציא את כל הפוקימונים ומתחיל להעביר את התוכנית של האימון "אז ככה: נכון שהרבה זמן לא התאמנו אז עכשיו אנחנו חוזרים לתוכנית האימונים החדשה שלנו!" ואז אני מעביר את צ'ואי לריאלו(בשבילך) ומתחיל לחלק הוראות "טוב, בשביל החלק הראשון של האימון!: קומבסקן - אתה תנסה לרוץ ולבעוט בעץ הזה" אני מראה לו עץ שנמצא בקרבת מקום "אבל פעמיים! עד שתלמד בעיטה כפולה! הונדור" אני תולש ענף מהעץ הקודם "אתה תנשך את הענף הזה עד שתלמד נשיכה! ואם תצליח לעשות להביור תוך כדי כך שתלמד נשיכת אש זה יהיה טוב כפליים! ריאלו תנסה לתת אגרוף לצמחים כאן ותוך כדי לשאוב להם את החיים כך שתלמד אגרוף שואב וסוואבלו אתה תנסה להפתיע את שאר הפוקימונים כך שתלמד הדהמה! קדימה כולם לעבודה!" אני מעודד אותם ומסיים "כשנסיים נעבור לשלב הטורניר

15. TBM
    [SIZE="6"]

ריי

אין דרך לעיר ה5
    אני בעיר מנאפיה ותעשי שאני מסתכל בפה ורואה איך העיר נראית (אני לא יודע בכלל איך היא נראית)
    ------------------------------
    "צ'יקוריטה הוא גם טוב , ואני אוהב את מגניום (אז תפתח לי אותו מהר)." ואקח את הפוקימון של צ'יקוריטה , אוציא את צ'יקוריטה מהפוקדור שלו ואכיר לו את כולם , אסביר לו מה הולך לקרות במסע שלנו ואמשיך להסתכל על הקרקס , אחפש את היציאה ואצא מהקרקס , (אני בעיר מנאפיה) אחפש בעיר עוד פעם מכון (ויש מכון) וכשאמצע אכנס עם הפוקימונים שלי למכון , "אוקיי , צ'יקוריטה , יאנמה וסאנדייל , צאו עכשיו , אתם תילחמו איתי במכון שפה (עם למנהיג אין 3 פוקימונים ויש לו רק 1 אז צ'יקוריטה נלחם ועם יש לו 2 אז צ'יקוריטה ויאנמה).
    נערך לאחרונה על ידי TheBloperM, 07-25-2012 בשעה 10:41 PM

עמוד 55 מתוך 65 ראשוןראשון ... 5455354555657 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •