פורסם במקור על ידי
ttrrtte
סליחה על העיכוב אבל אני מרגישה נורא וגם הייתי במסיבת הפתעה של חבר האז לא היה לי איך להגיב (לול הלכתי לישון בשש בבוקר) שימו לב מעכשיו אני אכתוב מה השעה אצלכם, מומלץ שיהיה מחנה מוקם\חדר שכור עד 10 בלילה, בניית מחנה לוקחת כשעתיים
אנדי
השעה עכשיו 10:45 בבוקר
האחות ג'וי מטפלת זמן די ממושך בזורא, לבסוף היא מוסרת לך אותו ישן.
אתה מחכה כאשר זורא ישן ביידך, לאחר כשעה הוא פוקח עיינים הוא מביט סביבו בבילבול ומלקק אותך שהור רואה אותך
מזל טוב זורא הסכים להצטרף לצוות שלך!
אתה מגיעה לזירת האימונים ומוציא את צ'יקו
אופק
השעה עכשיו 1:56 בצהריים
אתה מתחיל לשאול שאלות במהירות את הנערה המוזרה והיא עונה אחת אחת ''קוראים לי סקיטי אבל אתה יכול לקרא לי וונדי, צוות הרס עשה לי את זה, הם כתבו את זה כדי שאנשים יפחדו ויתרחקו ממני ולא יעזרו לי עם צוות הרס יקיף אותי או משהו'' אומרת לך סקיטי
אתה סורק את הפוקימון שלכדת ''סווינאב פוקימון הקרח, סווינאב הוא פוקימון מסוג קרח, הוא עוצמתי בהתפתחותו האחרונה, מאמוסווין''
אתה הולך לתחרות פוקימוני האש, התחרות תתחיל ב6:00 מה תעשה עד אז?
אריאל
השעה עכשיו 4:23
___________________-
אתה משבח את הפוקימונים שלך ומרפא אותם אצל האחות ג'וי
אתה מגיע למכון, בחור בעל שיער קוצים לבן, בעל עיינים כחולות מביט בך במבט חודר
''מה שמך ילד? כמה זמן אתה במסע? כמה תגים יש לך?'' חוקר האיש
קווין
שום דבר לא זז עדיין פליזזז אתה תודה לי עם תעשה את זה
השעה עכשיו 3:56
קומסקין ורץ ומתחיל לבעוט בעץ שבקרבת מקום, הוא בועט ובועט, פעמיים בכל פעם, קשה לו מעט להישאר באוויר אבל הוא מנסה, אתה רואה אט אט שקקומבסקין משתפר יותר ויותר! מזל טו קטמבסקין למד בעיטה כפולה.
הונדור מתחיל לנשוך את הענף, שאתה מסתובב חזרה אל הונדור אתה מגלה שבטעות הוא אכל את הענף, ונראה שהיה לו טעים כך שהוא מתיל לאכול ענפים מהעץ הקרוב
ריאלו מנסה ללמוד אגרוף שואב, אך לצמחים אין שום שינוי ''אגרוף שואב היא מתקפה ממש קשה לביצוע, לי לקח שנים עד שלמדתי אותה''
סוובלו מנסה להפתיע את כוחלם אך הם מתעלמים ממנו
ריי
לול אופס אסתכל אחר כך
השעה 7:37
אתה מוציא את צ'יקוריטה ומכיר אותה לכולם, צ'יקוריטה נראת מאוד שמחה לראות את כולם.
אתה מחפש יציאה מהקרקס שלפתע אתה קולט למה לא ראית את המכון, המכון בתוך הקרקס!
אתה רץ בשמחה למכון ונכנס, אתה מאתגר את מנהיג המכון, לוקסיו, לוקסיו מוציא מיילוטיק!