Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 58 מתוך 65 ראשוןראשון ... 8485657585960 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 971
  1. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אריאל
    טנקס
    השעה עכשיו 4:45
    גרוליט מתחמק בדקה האחרונה מחבטת הראש, גרוליט תוקף בגחלת על הריצפה מסביב לנאזילף, נאזליף מתחיל לקפץ מהחום אך מנהיג המכון אומר ''נאזילף תשתמש בעלי תער שיעברו דרך הגחלת אל גרוליט
    גרוליט נפגע מעלי תער בוערים!
    מה עם עוד איוונט?

"גרוליט, תתאושש ותרוץ אל נאזליף. תפיל אותו ותעשה עליו גחלת משולבת בלהביור" 'אחלה מתקפה.' אחשוב 'להביור גחלתי אקרא לזה.'

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Wendy צפה בהודעה
    [size="6"]
    ריי
    השעה עכשיו 7:45 בערב
    יאנמה יוצאת מהפוקדור בשמחה ותוקפת ברוח ובמתקפת מהירות, מתקפת המהירות מחותכת את הרוח ומתעטפת סביב יאנמה דבר המחזק את המתקפה ומיילוטיק עף לאחור, יאנמה לא מסיימת בזה ותוקפת בנשיכת חרק בראשו של מיילוטיק שצועק בכאב ''מיילוטיק אקדח מים!'' צועק מנהיג המכון בלחץ אך יאנמה חוסמת את המתקפה בהגנה!
    לעדכן את צ'יקוריטה , את כמות הביצים (לא נשמע טוב) ואת מתקפת הרוח של יאנמה
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "יאנמה , תשתמש ברוח ולאחר מכן בנשיכת חרק , אחרי זה במשיכה ואחרי זה במתקפת מהירות וכל פעם שהוא תוקף אותך להשתמש בהגנה." אומר , "יאנמה , זה קרב המכון הראשון שלך ואני מאמין בך." אומר לו .

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי
    1:40
    צ'יקו תוקף בצווחה ומיד אחר כך בסופת עלים, מיילוטיק צועק בזעם כאשר הוא נפגע משתי המתקפות
    מיילוטיק בהוראות מנהיג המכון תוקף במשאבת מים את צ'יקו שלא מספיק להתחמק ועף לאחור אך מתאושש במהירות

[
    "כל הכבוד צי'קו" צעק אליו ואז אומר לו להשתמש שוב בסופת עלים חזקה ככל האפשר ושינסה לאגור אנרגייה בתוך עצמו להוציא קרן סולארית .
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    אנדי
    1:40
    צ'יקו תוקף בצווחה ומיד אחר כך בסופת עלים, מיילוטיק צועק בזעם כאשר הוא נפגע משתי המתקפות
    מיילוטיק בהוראות מנהיג המכון תוקף במשאבת מים את צ'יקו שלא מספיק להתחמק ועף לאחור אך מתאושש במהירות

אופק
    4:20 בצהריים
    סקיטי נראת מעט עצובה מכך שאתה לא קורא לה בשמחה האמיתי, וונדי אך מהנהנת
    אתה הולך להסתובב בעיר בשעמום אך לא רואה משהו מיוחד באזור (עיר ראשונה למה ציפית פסטיגל? P: )
    אתה חוזר לסקיטי ורואה שסקווירטל ניצח בקרב

קווין
    כן! רק תגמור עם זהXDD
    הפרק הכי עצוב ever לא משנה כמה פעמים אני רואה אותו אני בוכה לחיץ
    _______________-
    השעה עכשיו 7:00 בערב
    לוסי מחייכת אלייך, אתה חושב שהשם הזה הולם אותה מאוד
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את כל הפוקימונים שלך כולל את צ'ואי הקטן והמותש
    אתם הולכים חזרה לחדר שלכם, ''זה היה יום ארוך-_-'' אומרת טליה בפיהוק והולכת לישון
    לוסי מחייכת והולכת הצידה להביט בנוף דרך החלון
    "כל הכבוד סקווירטל" אומר ואחבק אותה אני יחזיר את סווינאב ואת סקווירטל לפוקדור 'איזה שמעמום אני יצרך לחכות עד שש בערב ביאוס' אחשוב לעצמי "סיקטי יש לך רעיון מה לעשות עד התחרות?" אשאל אותה

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    קווין
    השעה עשיו 8:15 בערב
    ''אני לא יודעת'' היא אומרת עדיין מבולבלת
    לפתע ללא כל אזהרה היא היא מרימה יד בכדי להניח על השולחן ובטעות משלחת כדור הילה עוצמתי שלא ראית כמוהו מעולם!
    כדור ההילה עובר דרך קיר הבטון של המטבח כאילו הוא נייר
    ''אה........'' אומרת לוסי ובוהה בשוק בקיר וביד שלה

אריאל
    יהיה בהמשך 3:
    השעה עכשיו 4:50
    גרוליט מתאושש במהירות ורץ אל נאזילף, הוא מפיל אותו בקפיצה ותוקף בגחלת ולהביור משולבים יחד, המתקפה שהחלטת לקרא לה להביור גחלתי, עושה נזק רב לנאזילף שמתעלף במהירות!
    ''חזור דארק, היית טוב מאוד צא אופל!'' צועק מנהיג המכון ומוציא

ריי
    לול לא נשמע טוב צודקXD
    _____________________-
    השעה עכשיו 7:50 בערב
    יאנמ תוקף ברוח ובנשיכת חרק את מיילוטיק המסכן שכבר בקושי עומד על הסנפיר, מתקפת המהירות של יאנמה מכירע את הקרב ומיילוטיק מתעלף!
    מנהיג המכון מוציא

אנדי
    השעה עכשיו 1:45
    אתה מעודד את צ'יקו בשמחה
    צ'יקו מנסה לתקוף בסופת עלים עוצמתית, דבר שמיילוטיק כבר לא מצליח לסבול ולא מצליח לעמוד יתר אך הוא עדיין בעל רוח לחימה ותוקף באקדח מים, צ'יקו עף לאחור אך מתאושש מעט מתנודד, אין לו גישה ליותר מידי אור שמש כך שהוא אינו מצליח ליצור קרן סולארית

אופק
    השעה עכשיו 4:25 בצהריים
    סקיטי חושבת מעט על מה לעשות, לבסוף היא מנהנת
    אתה מביט בא בציפייה לשמוע מה הרעיון שלה, להפתעתך היא אומרת ''אני מאתגרת אותך לקרב!''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    אריאל
    יהיה בהמשך 3:
    השעה עכשיו 4:50
    גרוליט מתאושש במהירות ורץ אל נאזילף, הוא מפיל אותו בקפיצה ותוקף בגחלת ולהביור משולבים יחד, המתקפה שהחלטת לקרא לה להביור גחלתי, עושה נזק רב לנאזילף שמתעלף במהירות!
    ''חזור דארק, היית טוב מאוד צא אופל!'' צועק מנהיג המכון ומוציא
    דארק ואופל. ממש צמד חמד
    ותוסיפי להביור גחלתי(שזה להביור עם סלעי גחלת בתוכו) לגרוליט.

"גרוליט, היית מצויין. תנוח קצת לפני הקרב הבא שלך."
    'באסה, אין לי פוקימון חשמל.' אומר ואזכר במרקרוו, הפוקימון שהיה מתקיף אותי בגינה שלי, ורק הסקווירטל של אימי היה מציל אותי ממנו בעזרת סילון אקווה(לא הגיע הזמן שגם סנדרה תלמד אחד כזה?) 'אוויר זה למעלה ואדמה זה למטה. מי שיכול לנצח את מרקרוו זה רק...' "גארצ'ומפ, אני בוחר בך!"

7. TBM
    [B]

ריי
    לול לא נשמע טוב צודקXD
    _____________________-
    השעה עכשיו 7:50 בערב
    יאנמ תוקף ברוח ובנשיכת חרק את מיילוטיק המסכן שכבר בקושי עומד על הסנפיר, מתקפת המהירות של יאנמה מכירע את הקרב ומיילוטיק מתעלף!
    מנהיג המכון מוציא
    "יאנמה , אתה עדיין יכול לנצח , תשתמש במתקפת מהירות וברוח באותו זמן ותגרום שהרוח תתעטף מסביבך מה שיתן כוח למתקפה וגם יגן עליך , ועם הוא תוקף אז תשתמש בהגנה .

8. student of Gakuen Alice

ח-ו-ב-ה השתתפות!
    נא שלחו את טופס זה אליי בה''פ-

שם משתמש:
    שם במשחק:
    פוקימונים לתחרויות(אחד לכל אחת)
    תחרות 1:
    תחרות 2:
    תחרות 3:
    תחרות 4:
    תחרות 5:

אל תגיבו עכשיו להמשכים שלכם, אלה שלחו לי את הפרטים בה''פ, העלילה שלכם מוקפאת עד סיום האיוונט! אל תדאגו יהיה לכם מקום מיוחד לאימונים!

*קרדיט לטורטרה על הרעיון כללי ולי על הכנת האיוונט, העיצוב ועוד*
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    התחלה לכולם איוונט
    אתם כאן!
    הגעתם לפוקיטלון!
    אתם הולכים למרכז ההרשמה ומגלים שנרשמתם בדיוק בזמן!
    המזכירה אומרת לכם שלכל אחת משש הקבוצות המשתתפות, אגף משלה הכולל זירת אימונים ממש כמו בתחרות לכל מיני תחרות, אזור לשבירת לבנים, הקפות, מכשולים ועוד.
    המזכירה אומרת לכם כי עליכם לפנות לאגף המיועד לכם, שם תגלו את צבע הקבוצה שלכם וכל פוקימון שלכם יקבל סרט ראש בצבע הקבוצה
    תוכלו לאמן את הפוקימונים שלכם שם, בנוסף יש שם מטבחון ואזור לינה, בערב עם לא יהיה לכ מה לעשות ישנם מסעדות באזור.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    התחלה לכולם איוונט
    אתם כאן!
    הגעתם לפוקיטלון!
    המזכירה אומרת לכם שלכל אחת משש הקבוצות המשתתפות, אגף משלה הכולל זירת אימונים ממש כמו בתחרות לכל מיני תחרות, אזור לשבירת לבנים, הקפות, מכשולים ועוד.
    המזכירה אומרת לכם כי עליכם לפנות לאגף המיועד לכם, שם תגלו את צבע הקבוצה שלכם וכל פוקימון שלכם יקבל סרט ראש בצבע הקבוצה
    תוכלו לאמן את הפוקימונים שלכם שם, בנוסף יש שם מטבחון ואזור לינה, בערב עם לא יהיה לכ מה לעשות ישנם מסעדות באזור.
    אני הולך לחדר שלי ובודק את צבע הקבוצה. אחרי זה אני מוציא את הפוקימונים ונותן להם את הסרטים לראש ומתחיל לאמן אותם.
    למאריפ, דודו וסינדקוויל אני אומר לרוץ סיבוב סביב החדר כולו פעם אחת. אחרי זה מנוחה של חצי דקה ואז ריצה של שני סיבובים. הפסקה ל45 שניות ואז שלושה סיבובים. אחרי זה שלושה סיבובים והפסקה לדקה וכך הלאה עד חמישה סיבובים ואז הפסקה ל10 דקות.
    לסאלמנס אומר להשתמש בזנבו כדי לשבור לבנים ואשים חבילה של שלוש לבנים. ואקווה שישבור אותם ואחרי זה אשים לו ארבע וכך הלאה.
    לצ'יקו אשים דגלים במרכז החדר ואבקש ממנו לתפוס כמה שיותר דגלים בריצה אחת.
    אחרי חצי שעה של אימונים את מנוחה של 20 דקות ואכילה ואמשיך אתם באימונים אחרים.
    לכל מי שתופס דגלים אני אשים אפזר דגלים ברחבי החדר ומי שיביא לי הכי הרבה ינצח ויקבל חטיף.מאחרי זה אחזור על הדבר 5 פעמים.
    למי שבדחיפות מהמעגל אני אומר להתפזר בחדר ואשים חישוקים ואומר להם לנסות להוציא אחד את השני במעגל.
    לבסוף נלך כולם למסעדה ונלך לישון מוקדם
    נערך לאחרונה על ידי Captain Happy, 07-31-2012 בשעה 08:43 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    התחלה לכולם איוונט
    אתם כאן!
    הגעתם לפוקיטלון!
    "אוקיי חברים, בואו נלך למגרש האימונים. " אני אלך עם כל פוקימון בנפרד לחצי שעה אימונים בדברים החיוניים. אאמן אותם בדברים על זמן, ומנוחה שמתקצרת בכל פעם. מוולפיקס אבקש לאמן את גרוליט באופן אישי ואם אפשר ללמד אותו מתקפות.
    כשאתאמן עם פוקימון במשך חצי שעה שאר הפוקימונים שלי יתאמנו במהירות וכוח רב, אבל עם מנוחות ארוכות יותר פי 1.5.
    אז אנוח וארפא את הפוקימונים במרכז הפוקימונים, עוד כמה דקות לכל אחד לשיפור עצמי ואז ארפא אותם שוב כדי שלא יהיו עייפים לקראת התחרות ובערב אלך עם וולפיקס והפוקימונים לאכול במסעדה בריאה לפוקימונים ומסעדת בני אדם לי ולוולפיקס.
    נלך לישון מוקדם יחסית, כדי שהפוקימונים שלי יישנו הרבה ויהיו רעננים לקראת התחרות.

12. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    התחלה לכולם איוונט
    אתם כאן!
    הגעתם לפוקיטלון!
    אני ילך לאגף שלי אני יבדוק מה הצבע שלנו ואז אביא לסקווירטל ולסווינאב את הסרט ראש "סקיטי את יכולה לאמון את סווינאב?" אשאל את סקיטי "אני יאמן את סקווירטל" אומר לסקיטי "אוקיי סקווירטל בואי נראה כמה מהירה את" אומר לסקווירטל "תעשי חמש הקפות של המקום בפחור מחמש דקות בסדר" אשאל אותה ואחכה לתשובה שלה

Spoiler ספוילר

13. TBM
    התחלה לכולם איוונט
    אתם כאן!
    הגעתם לפוקיטלון!
    "אוקיי , פוניטה - תלך לאזור של ריצת מכשולים ותרוץ שם תוך כדי קפיצה מעל המכשולים , אחרי 10 דקות של אימון תלך לאזור של גניבת הדגלים , לאפיס ולזולי - תעזרו לפוניטה להתאמן בגניבת דגלים , פוניטה - אתה צריך לגנוב את הדגל של לאפיס ולזולי לפני שהם יגנבו את שלך , אחרי זה תעשה 20 הקפות מסביב למגרש , יאנמה - לך למגרש של שבירת הלבנים ותשבור עם הזנב את 3 הלבנים בכל הכוח , אחרי זה אוסיף לו אבנים עד 20 לבנים , לאחר מכן תדחוף אותי ממעגלים ותנסה להגיע למעגלים במהירות , אחרי זה תיקח את הכדור ותיקח אותו עם הזנב ותעבור אותי , אם אני לוקח את הכדור אז תחטוף אותו ותבקיע לשער שלי , סקווירטל - תלך לאזור כדורי השלג ותכניס כדורי שלג לשריון שלך , לאחר מכן תסתובב ותוציא את כדורי השלג על מקומות מסויימים , תעשה מה שאמרתי ליאנמה בכדורגל , ותעזור לפוניטה בגניבת הדגל , צ'יקוריטה - תיכנסי לזירה ותוציאי אותי מהזירה כל פעם שאני נכנס אליה , לאחר מכן תרוצי מסביב למגרש 20 הקפות , אחרי זה תשברי 3 לבנים לא משנה איך וכל פעם שתצליחי אני אוסיף לך לבנה עד 20 לבנים , שינקס - תקפוץ על הטרמפולינה הכי גבוה שאתה יכול ותוך כדי תעשה תרגילים באוויר , אחרי זה אני ארה לאוויר דיסקיות ותנסה בעזרת מתקפת ניצוץ לשבור את כל הדיסקיות , אחרי זה תלך למסלול ריצת המכשולים ותרוץ שם תוך כדי קפיצה מעל המכשולים." אומר ואנשום לאחר משפט ארוך כל כך , לאחר מכן אעשה כל מה שאמרתי שאעשה לפוקימונים שלי וכשיהיה מאוחר אומר לכולם להפסיק ואלך לחדר עם פוצ'יאנה וכל הפוקימונים .
    --------------------------------------------------------------------------
    לקח לי שעה לרשום את הכל !

14. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    התחלה לכולם איוונט
    אתם כאן!
    הגעתם לפוקיטלון!
    ״וואו! איזה מקום מושלם לאימונים! כל הכבוד להוד אליפותה שבנתה את המקום הזה בעולם המוזר הזה!״ אני קורא בהתפעלות ומתחיל להיות ענייני "אז ככה! בואו נתחיל עם התחרויות הראשונות שלכם! ריאלו וצ׳ואי אתם תלכו למגרש ותתחילו להתאמן בריצה - ריאלו תעזור לצ׳ואי כי הוא עוד קטן, תרוצו יותר ממה שאתם יכולים!, קומבסקן והונדור אתם תתחילו לשבור לבנים - וכמה שיותר! סוואבלו! אני וריאלו נשב איתך על אסטרטגיות במלחמת שלג ואז נצא החוצה ונראה מה אתה יודע!״ ואז אני מסתכל על כולם בחיוך ואומר ״בגלל שאני האמיתי בטיול אז אני לא יכול לפרט הרבה יותר אז נמשיך להתאמן מחר!״

15. student of Gakuen Alice
    בשני לחודש מתחילה התחרות תכינו את עצמכם!

אנדי
    מודה P:
    _________
    אתה הולך לחדר שלך ומגלה שאתה בקבוצה הצהובה! אתה מושיט לכל הפוקימונים שלך(שמשתתפים) סרט ראש צהוב.
    מאריפ, סינדקוויל ודודו הולכים למסלול הריצה הפרטי של הקבוצה שלכם ומתחילים לרוץ סביבו פעם אחת, מאריפ ודודו נראים מותשים אך מאריפ נראה נמרץ כתמיד ובעל כח לעוד סיבוב.
    לאחר כמה סיבובים עם מנוחות קצרות בין לבין דודו וסינדקוויל נראים על סף עילפון מרוב עייפות, גם מאריפ נראה מותש אך פחות מדודו וסינדקוויל.
    סאלמנס הולך לחדר שבירת הלבנים שם אתה רואה הררי לבנים, אתה מעט מופתע ממשקלן הרב שאתה מניח שלושה לבנים, סלמנס משתמש בכל כוחו, במכה הראשונה הוא שובר שתי לבנים, ובשנייה את האבן האחרונה.
    צ'יקו הולך למסלול הפרטי של הקבוצה שלך של תפוס את הדגל, אתה בוחן את המסלול ומבין טוב יותר את מהלך המשחק- ישנו קו התחלה, אחרי קו ההתחלה יש שטח עגול מלא דגלים, המטרה היא להקיף את השטח תוך כדי לקיחת כמה שיותר דגלים ולחזור לתחילת המסלול, עם יש עוד זמן אפשר לעשות עוד סיבובים, ת'יקו מצליח בסיבוב אחד לחטוף ארעה דגלים, שניים עם הגפנים שלו ושניים הוא סוחב על הגב.
    אתה נותן לפוקימונים שלך מנוחה של 20 דקות ונותן להם אוכל.
    אתה מפזר דגלים ברחבי החדר, צ'יקו ומאריפ מתחילים לרוץ, לבסוף הם חוזרים בתוצאה של 2:4 לצ'יקו ששמחה מהחטיף.
    אתה מתחיל לפזר חישוקים אך מגלה שישנו אולם שמקרין עיגולים אקראיים בגודלם על הרצפה ממש כפי שיהיה בתחרות עצמה!
    סאלמנס הוא היחיד שיוצא לו בתחרות להישאר במעגל, אך הוא מתאמן במעברים בין מעגל למעגל ונראה כי למרות גודלו מצליחח לעמוד גם במעגל הקטן ביותר
    אתם הולכים למסעדה ונהנים מארוחת עב טובה חנם ולבסוף הולכים לישון
    אתם קמים ליום נוסף מושלם לאימונים

אריאל
    אתה בקבוצה הסגולה
    אתה לוקח כל פוקימון אתך בתורו לאימונים
    תחילה אתה לוקח את סקווירטל, אתה מניח לפניו שלוש לבנים, בכל מכה הוא שובר לבנה אחת, אך עושה זאת מהר מאוד דבר שמפצה על שבירת לבנה אחת בלבד כל תור, אך מעייף אותו יותר.
    סקווירטל מתמודד היטב בכדורגל, וגם בלהישאר במעגל למרות שמתקשה לעבור במהירות ממעגל למעגל.
    באלבאזור מפגין יכולת זריקת כדורי שלג מרשימה עם הגפנים שלו, הוא מצליח לסחוב ארבע דגלים בסיבוב אחד של לחטוף את הדגלים אך מעט מסורבל בכדורגל.
    גראצ'ומפ כמובן מצטיין בזירת האבקות ומצליח לשבור 2 לבנים בכל פעם, גם בהקפות הוא טוב מבחית מהירות אך מתעייף יחסית מהר דבר היקשה עליו ויקנה יתרון ליריביו.
    אמבריאון קופצת באטלתיות לגובה על הטרמפולינה ושוברת בכדורי צל את הדיסקיות המעופפות, גם בריצת המכשולים הולך לה טוב אבל קשה לה עם מכשולים בעלי 3 דרגות
    אתם הולכים לישון וקמים לעוד יום אימונים

אופק
    אתה מגלה שאתה בקבוצה השחורה ומביא לפוקימונים שלך את הסרטי ראש השחורים
    סקיטי מסכימה לעזור לך באימון סווינאב
    סקווירטל מהנהנת, אתם נעמדים מול מגרשש ההקפות וסקווירטל מעט נלחצת מגודלו אך מתחילה לרוץ בקצב קבוע, אתה שם לב שהיא לא נותנת פול גז דבר חכם מצידה כי עם היא תיתן היא תתעייף במהירות היא מסיימת את חמש ההקפות ב8 דקות
    בייתנים אתה רואה את סקיטי עוברת עם סווינאב מתחנה לתחנה

ריי
    פאק יש לי הרבה לכתוב בגללך-_-
    לאחר מכן פוינטה הולך ועושה 20 הקפות, לוקח לו בסביבות העשרים דקות לעשות זאת, כלומר דקה בסיבוב בממוצע, דבר המצביע על כושר רב אצלו.
    יאנמה מנסה לשבור את שלוש הלבנים ומצליח לשבור שתיים במכה ואת השלישית גם במכה, לוקח ליאנמה כ3 דקות לשבור את 20 הלבנים, לאחר מכן הוא מנסה להדחוף אותך מהמעגלים השונים ולרוץ אל המעגלים בזמן שהם עוברים מקום ונראה שהוא די טוב בזה.
    יאנמה מתקשה מעט בלקחת את הכדור בזנבו, הכדור מחליק לו מעט פעמים אך יאנמה חוצא שיטה של להעביר במהירות עם הזנב את הכדור אל בין כנפיו.
    סקווירטל מכניס כדורי שלג לשריונו ונראה כקופא מקור אך ממשיך, הרעיון משתלם ומכונת כדורי שלג בשם סקווירטל מוכנה לצאת לדרך.
    צ'יקוריטה נכנסת לזירה והודפת אותך מספר פעמים אך מתעייפת במהירות, היא רצה 20 הקפות וחוזרת מותשפת לאחר 30 דקות.
    לצ'יקוריטה לוקח 5 דקות לשבור את 20 הלבנים
    שינקס קופץ גבוהה בתרמפולינה ומראה תרגילים יפים, אתה זורק דיסקיות לאוויר ושינקס מפוצץ אותן זו אחר זו במתקפת ניצוץ מרהיבה.
    שינקס מתקשה מעט לקפוץ מעל מכשולים בעלי 3 דרגות
    בערב אתם כולכם הולכים לחדר עייפים ונרדמים
    בוקר יום מושלם לאימונים

קווין
    פיינלי!!! אחרון
    ____________-
    אתה בקבוצה הכתומה
    ריאלו וצ'ואי הולכים למגרש ומתחילים לרוץ בהקפות, ריאלו מצליח לעשות ב5 דקות 5 הקפות, כלומר שהסיבולת שלו לא רעה ובממוצע הוא עושה סיבוב בדקה.
    צ'ואי מצליח לעשות 5 סיבובים ב10 דקות, כלומר 2 דקות בממוצע לסיבוב.
    קומבסקין והונדור מתחילים לשבור לבנים, קומבסקין בעזרת ביטה שובר שתי לבנים במכה, אך לוקח לו מעט זמן להתאושש מכל שבירה, הנודור שובר לבנה במכה אך מהירותו הרבה מפצה על כך
    סוובלו אתה וריאלו הולכים לזירת כדורי השלג וחושבים על אסטרטגיה, ריאלו ממליצה לסוובלו לנצל את יכולת התעופה שלו, לקחת הרבה כדורי שלג יחד איתו לאוייר ולזרוק מלמעלה, אך בחוקי התחרות חל איסור על לעוף מעל 15 מטר, כך שישים לב שלא יורידו לו נקודות.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 58 מתוך 65 ראשוןראשון ... 8485657585960 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •