Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 6 מתוך 65 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 971
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מייקל
    אתה מרים את כל השלושה שנאבקים ושורטים ומניח אותם על השולחן.
    אתה מסביר להם את כל הסיפור ואז פונה לפרופסור אוק ומבקש את סקיירטל.
    פרופסור אוק מביא לך פוקדור וכניס לתוכו את סקווירטל, בנוסף הוא מביא לך פוקדורים ריקים(כמות אין סופית) ופוקדע.
    אתה אומר לסקווירטל שלום ויוצא מן המעבדה, אתה רואה את הכניסה אל דרך 1 ונכנס כאשר סקווירטל לצדך, לפתע אתה שומע רחש מוזר מאחורייך ורואה מאמן בעל שיער סגלגל, הוא מביט בך ומאתגר אותך לקרב.

דן
    אתה מתרגז על שיימין ופוקד על הפוקימונים שלך לחפש את שיימין, גם ריי פוקד זאת על היאנמה שלו.
    לאחר כשעה שנראת כנצח, הם יוצאים מן היער עם חתכים ברורים של עלי תער בגופם.
    הם מתקרבים אלייך לאט ומצביעים על הפינה המזרחית של היער.

ריי
    אתה פוקד על היאנמה שלך לחפש את שיימין, גם דן פוקד זאת על הפוקיומנים שלו.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אני
    מייקל
    אתה מרים את כל השלושה שנאבקים ושורטים ומניח אותם על השולחן.
    אתה מסביר להם את כל הסיפור ואז פונה לפרופסור אוק ומבקש את סקיירטל.
    פרופסור אוק מביא לך פוקדור וכניס לתוכו את סקווירטל, בנוסף הוא מביא לך פוקדורים ריקים(כמות אין סופית) ופוקדע.
    אתה אומר לסקווירטל שלום ויוצא מן המעבדה, אתה רואה את הכניסה אל דרך 1 ונכנס כאשר סקווירטל לצדך, לפתע אתה שומע רחש מוזר מאחורייך ורואה מאמן בעל שיער סגלגל, הוא מביט בך ומאתגר אותך לקרב.
    אני אומר למאמן ״ אני מוכן לקרב רק תע שזה קרב ראשון אז אל תתחיל להתלהב פה״ אהה ואוציא את סקווירטל ואבדוק אותו בפוקדקס בשביל לגעת איזה מתקפות יש לו ואחר כך אבדוק איזה פוקימון יש ליריב עם הפוקדקס ואיזה מתקפות יש לו ואעמוד בתנוחה של ״ אני מוכן״.*

3. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    [b]

ריי
    אתה פוקד על היאנמה שלך לחפש את שיימין, גם דן פוקד זאת על הפוקיומנים שלו.
    "האחות ג'וי , את יכולה לרפאות אותם בזמן שאני ואם דן ירצה אז גם הוא נלך לחפש את שיימין."אומר וארוץ לכיוון הפינה המזרחית של היער , עם אמצא את שיימין אנסה לתפוס אותו ואז אסביר לו שאנחנו לא האויב אלא שאנחנו רק מנסים לרפא את החתך שיש לך, עם הוא עדיין יתנגד אוציא את סקווירטל ואומר לו לשכנע את שיימין לבוא איתנו לאחות ג'וי בשביל שתרפא אותו .

4. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    דן
    אתה מתרגז על שיימין ופוקד על הפוקימונים שלך לחפש את שיימין, גם ריי פוקד זאת על היאנמה שלו.
    "השיימין הזה... הוא תקף אתכם?! " אשאל אותם בכעס ואז אלך לפינה המזרחית של העיר וללא ברירה אגיד לטורצ'יק להשתמש על שיימין בגחלת חלשה.
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

5. student of Gakuen Alice
    סליחה שלא הגבתי הייתי בפארק עם חברה+אחותי הקטנה+אחותה הקטנה P:
    סקווירטל ניצב מולך, להוט לקרב, אתה מתכונן לסרוק את הפוקימון של היריב בפוקדע, ובטעות הכפתור של הפוקדע נלחץ.
    להפתעתך, הפוקדע פועל! ''זורא, פוקימון משנה הצורה, זורא יכול לשנות את צורתו לכל מה שירצה, מפוקימון ועד לבן אדם, מזרע עד לעץ''.
    המאמן מחייך ועושה גלגול באוויר, שהוא נוחת הוא נוחת כפוקימון שועל שחור()
    מה תעשה?

ריי
    אתה הולך לפינה המזרחית של היער יחד עם דן, אך לא נתקל בשיימין.
    אתה ודן מחליטים להתפצל, הוא הולך יותר מזרחה ואתה מערבה, אתה מחפש ומחפש אך לא מוצא!
    לפתע אתה רואה את שיימין!
    אתה קופץ עליו אך הוא לא זז למגע שלך, ומבין שזה שיח פרחים.
    אתה מעלעל במדריך לצמחים שבפוקדע שלך שמזהה אותו כפרח אשר הופך את שיימין לצורת השמיים שלו!

דן

אתה הולך לפינה המזרחית של היער יחד עם ריי, אך לא נתקל בשיימין.
    אתה וריי מחליטים להתפצל, הוא הולך יותר מערבה ואתה מזרחה, אתה מחפש ומחפש אך לא מוצא!
    לפתע אתה רואה את שיימין!
    ''טורצ'יק גחלת חלשה על שיימין!'' אתה אומר בלחש
    טורצ'יק משתמש בגחלת על שיימין שאינו מבחין בכם ותעלף מיד.
    מה תעשה?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    דן

אתה הולך לפינה המזרחית של היער יחד עם ריי, אך לא נתקל בשיימין.
    אתה וריי מחליטים להתפצל, הוא הולך יותר מערבה ואתה מזרחה, אתה מחפש ומחפש אך לא מוצא!
    לפתע אתה רואה את שיימין!
    ''טורצ'יק גחלת חלשה על שיימין!'' אתה אומר בלחש
    טורצ'יק משתמש בגחלת על שיימין שאינו מבחין בכם ותעלף מיד.
    מה תעשה?
    באלי לתפוס אותו!
    ---------------------
    " אוקיי צא פוקדור!" אגיד ואוציא פוקדור מכיסי ואז אזכר שאני צריך להביא אץ שיימין לאחות ג'וי וארוץ לאחות ג'וי ואם שיימין יתעורר שוב אני אגיד לו שאנחנו מנסים לעזור לו ואם הוא יתקוף שוב אז אגיד לטרוצ'יק להשתמש עליו שוב בגחלת חלשה.

7. student of Gakuen Alice
    תשכח מזה D:
    ''תחליף לו תחבושת כל יום'' היא אומרת לך ומושיטה לך גליל ''למשך שלושה ימים ואז פנה למרכז הקרוב ביותר להוצאת התפרים'' והיא נעלמת בין השיחים.
    אתה אובד עצות ולא יודע מה לעשות, שלפתע שיימין פוקח עיינים מטושטש

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    אפשר עוד להרשם? אם כן אז:
    שם:קווין בלייט
    מראה:גבוה עם שיער חום כהה ועיניים בצבע ירוק,עם אף שפיצי ,לובש בד"כ דברים ירוקים
    רקע:משפחתו של קווין גרה בהוואן בהר פייר,ושם יש מלא פוקימוני אש והוא ממש אהב אותם וחלם שכשיגדל יהיה לו פוקימון אש. לקווין יש אחות תאומה שקוראים לה טליה והיא לעומת זאת ממש סבלה בהר פייר כי היא אוהבת פוקימוני עשב בייחוד את צ'יקוריטה(איזה חנפן אני!)למרות הניגוד באישיות שלהם הם היו כל הזמן ביחד ממש ניגודים משלימים והם ממש אהבו אחד את השניה(אהבת אחים!).אמם חולה במחלה קשה ואביהם נאלץ לטפל בה ובגלל המחלה הם נאלצו לעבור מהר פייר למחוז החדש שם הם החליטו לצאת למסע ביחד.
    כסף:3000 ש''ח
    הערות:אחותו התאומה יכולה להיות שותפה למסע שלו?(אם לא אז תעשי שהם יפרדו די בהתחלה אבל בבקשה כן? תיהי את היא! טל-טליה(אני כ"כ חנפן היום שבאלי לשרוף את כולכם היום! מוהאהאהאה D: )

9. משתמש מנוסה
    תשכח מזה D:
    ''תחליף לו תחבושת כל יום'' היא אומרת לך ומושיטה לך גליל ''למשך שלושה ימים ואז פנה למרכז הקרוב ביותר להוצאת התפרים'' והיא נעלמת בין השיחים.
    אתה אובד עצות ולא יודע מה לעשות, שלפתע שיימין פוקח עיינים מטושטש
    'שיימין מתעורר! אוי לא... ' אחשוב בעצב ואז אגיד לו " אתה בסדר ? אני מקווה שאתה מרגיש טוב ... אל תדאג אנחנו מנסים לעזור לך, אני מקווה שאתה מרגיש עכשיו טוב יותר... "

10. student of Gakuen Alice
    יצור אחד-כן בטח, חנפן שכמותך 3:
    תגיב להתחלה

דן
    אתה אומר לשיימין שאתה רק רוצה לעזור לו, ושאף אחד לא מנסה לפגוע בו.
    שיימין קם ואומר בקול מטושטש ''אני לא צריך הצלה, אני הפוקימון הכי חזק בעולם'' ומתיישב מסורר על הדשא.
    ''מה זה?'' שואל שיימין בקול יציב יותר ומצביע על התחבושת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    "הא?" אני בוהה בהם (אני די עייף אז סליחה על חוסר ההשקעה בתגובה אני מקווה שהוד צ'יקוריטתך(מלשון צ'יקוריטה) תסלח לי ומבטיח שאשתפר)
    ד"א הבקשה שלי התקבלה?(עם אחותי וכל זה...)

12. משתמש מנוסה
    דן
    אתה אומר לשיימין שאתה רק רוצה לעזור לו, ושאף אחד לא מנסה לפגוע בו.
    שיימין קם ואומר בקול מטושטש ''אני לא צריך הצלה, אני הפוקימון הכי חזק בעולם'' ומתיישב מסורר על הדשא.
    ''מה זה?'' שואל שיימין בקול יציב יותר ומצביע על התחבושת
    "רק בזכותנו אתה חי עכשיו!" אגיד לו בעצבים ואז אענה על השאלה שלו ואגיד לו שחייבים להחליף את התחבושת כל יום ושלא ייבהל.

13. TBM
    שם: מתן
    ריי
    אתה הולך לפינה המזרחית של היער יחד עם דן, אך לא נתקל בשיימין.
    אתה ודן מחליטים להתפצל, הוא הולך יותר מזרחה ואתה מערבה, אתה מחפש ומחפש אך לא מוצא!
    לפתע אתה רואה את שיימין!
    אתה קופץ עליו אך הוא לא זז למגע שלך, ומבין שזה שיח פרחים.
    אתה מעלעל במדריך לצמחים שבפוקדע שלך שמזהה אותו כפרח אשר הופך את שיימין לצורת השמיים שלו!
    ששיימין ידבר גם איתי כן .
    -------------------------------------------
    "יש סיכוי שזה ירפא את שיימין!"אומר בשמחה וארוץ לאחות ג'וי להראות לה את זה ואז ואבקש מימנה לבוא איתי לחפש את דן וכשאגיע עם האחות ג'וי אתן לשיימין את הצמח ואחכה לראות את צורת שמיים שלו .

14. משתמש מנוסה
    שם: אני
    סליחה שלא הגבתי הייתי בפארק עם חברה+אחותי הקטנה+אחותה הקטנה P:
    סקווירטל ניצב מולך, להוט לקרב, אתה מתכונן לסרוק את הפוקימון של היריב בפוקדע, ובטעות הכפתור של הפוקדע נלחץ.
    להפתעתך, הפוקדע פועל! ''זורא, פוקימון משנה הצורה, זורא יכול לשנות את צורתו לכל מה שירצה, מפוקימון ועד לבן אדם, מזרע עד לעץ''.
    המאמן מחייך ועושה גלגול באוויר, שהוא נוחת הוא נוחת כפוקימון שועל שחור(
    אני אסתכל מופתע בזורא ואומר לסקווירטל ״ וואו סקווירטל הוא פוקימון ממש חזק אבל אנחנו יכולים לנצח אותו קדימה הוא יכול להיות פוקימון ממש טוב לצוות שלנו גו גו גו צא בנהמה חזקה ואז בועות במלא הכוח אתה יכול לנצח אותו״.

15. student of Gakuen Alice
    eקווין
    תצוטט אותי בפעם הבאה בבקשה
    ________________________________________-
    האפונוע האמצעי נוסע פנימה ועליו מתגלה דמות אידהף ''תתרחק מצוות הרס, בכל מקום שתשמע את השם הזה תברח'' היא רק אומרת והיאא וחבורת הביריונים שלה נעלמים.
    ''אז..איזה פפוקימון מתחיל תרצה? טורצ'יק צ'יקוריטה או סקווירטל?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה

דן
    אתה מתכוון לענות לא בצורה מתחכמת שלפתע אתה רואה את ריי רץ אליכם מבין העצים עם פרח ורדרד בידו.
    לפתע שיימין מתחיל לרחרח בטירוף את האוויר שלפתע הוא זורח, אתה לא מבין מה קורה, שלפתע במקום שיימין נעמד מולך מין פוקימון אייל יפיפה ()
    התחבושת שעל גופו נעלמה, והחתך לא נראה עוד.
    אתה שולף פוקדע שמזמזם ''שיימין, אחד הפוקימונים האגדיים, כאשר שיימין מריח את פרח הגרדיניה, הוא נהפך לצורת השמיים שלו המקנה לו יכולת לעוף'' לפתע שיימין מתחיל לעוף מסביב ראשכם באושר

ריי
    אתה מחליט לבסוף שאין זמן למצא את האחות ג'וי וחוזר למקום בו ראית את שיימין לראשונה, והוא באמת שם!
    אתה מתחיל לרוץ לעבר דן ושיימין שלפתע לפתע שיימין מתחיל לרחרח בטירוף את האוויר שלפתע הוא זורח, אתה לא מבין מה קורה, שלפתע במקום שיימין נעמד מולך מין פוקימון אייל יפיפה ()
    התחבושת שעל גופו נעלמה, והחתך לא נראה עוד.
    דן שולף פוקדע שמזמזם ''שיימין, אחד הפוקימונים האגדיים, כאשר שיימין מריח את פרח הגרדיניה, הוא נהפך לצורת השמיים שלו המקנה לו יכולת לעוף'' לפתע שיימין מתחיל לעוף מסביב ראשכם באושר

מייקל

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 65 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •