Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: על איזה נושא כדאי לי לפתוח מ''ת?

מצביעים
20. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • אוואטר

4 20.00%
  • פוקימון-מעורבים

16 80.00%
עמוד 60 מתוך 65 ראשוןראשון ... 10505859606162 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 971
  1. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    ציטוט פורסם במקור על ידי Wendy צפה בהודעה
    סיבוב הגמר!

Spoiler ספוילר

התחלה לכולם חוץ מקווין(עוד מעט תחזרו לתגובות הקודמות שלכם כרגע יש עוד קטע אחד שלכם)
    אתם הולכים לחדר מעט מאוכזבים מכך שלא ניצחתם אבל שמחים על ההזדמנות להשתתף בתחרות ענקית שכזאת בשביל לארוז את כל החפצים שלכם, אתם אורזים הכל ומשבחים את הפוקימונים שלכם.
    אתם הולכים ללובי, ונפגשים כולם (חוץ מקווין) ומשבחים אחד את השני על התחרות.
    לפתע! כאילו משום מקום נתקל בכם איש בחלוק מעבדה ואומר ''התחרתם יפה מאוד הנה הבאתי לכל אחד מכם פוקדור מיוחד שמרו אותו להזדמנות מיוחדת'' והוא מביא לכל אחד מכם מאסטר בול!(שמרו אותו חשוב להמשך)

קווין
    אתה מקבל את הפרס ומאושר מהזכייה
    לוסי באה אלייך ומחסקת אותך באושר ואז עוזבת ומסמיקה
    אתה מקבל את הפרס, אורז חפצים וחוזר לחדר שלך בעיר שעזבת מה תעשה?
    'מאסטר בול טוב נשמור אותו' אומר "סקווירטל סווינאב כל הכבוד הייתם טובים" אומר ואחזיר את סווינאב "סקווירטל בואי נחזור לעיר שעזבנו כדי לבוא לפה אה... צריך לקרא לסקיטי" אומר ואקרא לה ואז נלך לעיר

Spoiler ספוילר

2. היצור היחיד...
    שם: יאיר
    סיבוב הגמר!

Spoiler ספוילר

התחלה לכולם חוץ מקווין(עוד מעט תחזרו לתגובות הקודמות שלכם כרגע יש עוד קטע אחד שלכם)
    אתם הולכים לחדר מעט מאוכזבים מכך שלא ניצחתם אבל שמחים על ההזדמנות להשתתף בתחרות ענקית שכזאת בשביל לארוז את כל החפצים שלכם, אתם אורזים הכל ומשבחים את הפוקימונים שלכם.
    אתם הולכים ללובי, ונפגשים כולם (חוץ מקווין) ומשבחים אחד את השני על התחרות.
    לפתע! כאילו משום מקום נתקל בכם איש בחלוק מעבדה ואומר ''התחרתם יפה מאוד הנה הבאתי לכל אחד מכם פוקדור מיוחד שמרו אותו להזדמנות מיוחדת'' והוא מביא לכל אחד מכם מאסטר בול!(שמרו אותו חשוב להמשך)

קווין
    אתה מקבל את הפרס ומאושר מהזכייה
    לוסי באה אלייך ומחסקת אותך באושר ואז עוזבת ומסמיקה
    אתה מקבל את הפרס, אורז חפצים וחוזר לחדר שלך בעיר שעזבת מה תעשה?
    וואו תודה!!!
    "וואו אדיר!" אני קורא באושר ומחבק את לוסי וטליה ביחד (יש לי גוף די גדול...) "בואו נחגוג ונעשה מסיבה!" אני צועק ומכין מסיבה וכשהכל מוכן אני קורא בדרמטיות "גבירותיי ורבותיי בעצם רק גבירותיי כי אני הגבר היחיד כאן" אני מגחך וממשיך "קבלוווו את הא-ל-ו-פ-ים של שנת 2012 בפוקיטלון!!!!" אני צועק ומוציא את הפוקימונים שלי החוצה ומתחיל לחגוג!!!

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    חבריה אל תציקו לי כולכם קיבלם מאסטר בול תהיו יפים ותשתקו ;)

הנה ההמשכים שלא הגבתי להם בגלל האיוונט, כל השאר תגיבו לתגובה האחרונה שלי אליכם מלפני האיוונט חוץ מקווין שכבר במילא היה בחדר שלו במלון..
    והודעה אחרונה חביבה שלושת הפותחים הראשונים של עמ' 65 מקבלים פיג'י, ספירו וסטארלי על פי סדר ההגבות

קווין
    אוי אופס סורי
    ____________--
    אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך ומחיל לחגוג בשמחה.
    בשלב מסויים בלילה כולכם נרדמים על הרצפה, אתם קמים ליום חדש רעננים ועם כאב גב מהשינה על הרצפה
    מה תעשו?
    אריאל
    עם תעבוד איתה על זה היא תלמד ;)

ריי
    יאנמה יוצא ברוח ומתקפת מהירות שפוגעות בגרידוס המופתע בחוזקה שרק הרגע התאושש מיציאתו מהפוקדור שלו.
    ''גרידוס סילון אקווה!'' מורה מנהיג המכון וסילון אקווה אימתני בדרך אלייך.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: MudkipMan או אריאל
    אריאל
    עם תעבוד איתה על זה היא תלמד ;)

"גארצ'ומפ, אתה לא תספיק להתחמק. תחסום עם הידיים את כדור הצל ואז תנשוך את מורקרו בניב אש ותשתמש בריקוד דרקון ואז בזעם דרקון." אומר לו ואשדר לו מחשבות חיוביות בחמש בבוקר.

5. TBM
    שם: מתן

ריי
    יאנמה יוצא ברוח ומתקפת מהירות שפוגעות בגרידוס המופתע בחוזקה שרק הרגע התאושש מיציאתו מהפוקדור שלו.
    ''גרידוס סילון אקווה!'' מורה מנהיג המכון וסילון אקווה אימתני בדרך אלייך.
    "יאנמה תעטוף את עצמך ברוח ותשתמש במתקפת מהירות תוך כדי שאתה עטוף ברוח , נקרא לזה מהירות רוח , אם אתה חושב שמהירות הרוח חלשה מסילון האקווה אז תשתמש בהגנה ולאחר מכן במהירות רוח."אומר .

6. משתמש מנוסה
    קווין
    השעה עשיו 8:15 בערב
    ''אני לא יודעת'' היא אומרת עדיין מבולבלת
    לפתע ללא כל אזהרה היא היא מרימה יד בכדי להניח על השולחן ובטעות משלחת כדור הילה עוצמתי שלא ראית כמוהו מעולם!
    כדור ההילה עובר דרך קיר הבטון של המטבח כאילו הוא נייר
    ''אה........'' אומרת לוסי ובוהה בשוק בקיר וביד שלה

אריאל
    יהיה בהמשך 3:
    השעה עכשיו 4:50
    גרוליט מתאושש במהירות ורץ אל נאזילף, הוא מפיל אותו בקפיצה ותוקף בגחלת ולהביור משולבים יחד, המתקפה שהחלטת לקרא לה להביור גחלתי, עושה נזק רב לנאזילף שמתעלף במהירות!
    ''חזור דארק, היית טוב מאוד צא אופל!'' צועק מנהיג המכון ומוציא

ריי
    לול לא נשמע טוב צודקXD
    _____________________-
    השעה עכשיו 7:50 בערב
    יאנמ תוקף ברוח ובנשיכת חרק את מיילוטיק המסכן שכבר בקושי עומד על הסנפיר, מתקפת המהירות של יאנמה מכירע את הקרב ומיילוטיק מתעלף!
    מנהיג המכון מוציא

אנדי
    השעה עכשיו 1:45
    אתה מעודד את צ'יקו בשמחה
    צ'יקו מנסה לתקוף בסופת עלים עוצמתית, דבר שמיילוטיק כבר לא מצליח לסבול ולא מצליח לעמוד יתר אך הוא עדיין בעל רוח לחימה ותוקף באקדח מים, צ'יקו עף לאחור אך מתאושש מעט מתנודד, אין לו גישה ליותר מידי אור שמש כך שהוא אינו מצליח ליצור קרן סולארית

אופק
    השעה עכשיו 4:25 בצהריים
    סקיטי חושבת מעט על מה לעשות, לבסוף היא מנהנת
    אתה מביט בא בציפייה לשמוע מה הרעיון שלה, להפתעתך היא אומרת ''אני מאתגרת אותך לקרב!''
    "בסדר" אומר "סווינאב צא ניב קרח" אומר לסווינאב 'זה יהיה קשה' אחשוב לעצמי "אחרי זה התקלה" אומר לו

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    אוקיי נראה לי איבדנו לגמרי את עניין השעותxd אולי אני יחדש את זה בהמשך, אבל מידי פעם אני יכתוב לשחקן ''אזהר אוהל'' ואז הוא יהיה חייב לחזור לחדר\לבנות אוהל או שביר להניח שתהיה לו היתקלות לא נעימהd:

אריאל
    אתה מורה לגראצ'ומפ לחסום את ההתקפה עם ידיו מפני שהוא לא יספיק להתחמק
    גרצ'ומפ חוסם את ההתקפה ומנער את ידיו בכאב אך רוצה להמשיך להילחם
    הוא רץ אל עבר מורקרו בניב אש, אך מורקרו עף גבוהה וגרצ'ומפ לא מגיע אליו, לאחר מכן גרצ'ומפ משתמש בריקוד דרקון דבר שמעלה את הכח שלו ותוקף בקפיצה את מורקרו בזעם דרקון, מורקרו נפגע קשה אך ממשיך להילחם בכנף ברזל

ריי
    יאנמה משתמש במהירות רוח כנגד מתקפת סילון האקווה האימתני של גרידוס, שתי המתקפות מתנגשות בחוזקה ומים משבי רוח חזקים מתעופפים לכל עבר, שני הפוקימונים עפים לאחור מעולפים
    מזל טוב זכית בתג השני שלך!

אופק
    אתה מוציא את סווינאב ואומר לו לתקוף בניב קרח ולאחר מכן בהתקלה.
    סקיטי מפגינה זריזות וגמישות מדהימה בכך שהיא מתחמקת בשתי המתקפות בגלגלים וקפיצות ותוקפת חזרה במכת ברק(על פי סרבי היא יכולה ללמוד) שמעיפה את סווינאב לאחור בעוצמה!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. TBM
    שם: מתן
    אוקיי נראה לי איבדנו לגמרי את עניין השעותxd אולי אני יחדש את זה בהמשך, אבל מידי פעם אני יכתוב לשחקן ''אזהר אוהל'' ואז הוא יהיה חייב לחזור לחדר\לבנות אוהל או שביר להניח שתהיה לו היתקלות לא נעימהd:

ריי
    יאנמה משתמש במהירות רוח כנגד מתקפת סילון האקווה האימתני של גרידוס, שתי המתקפות מתנגשות בחוזקה ומים משבי רוח חזקים מתעופפים לכל עבר, שני הפוקימונים עפים לאחור מעולפים
    אפשר שהביצה השנייה תיבקע עכשיו ?
    ------------------------------------------------
    "כל הכבוד יאנמה , ניצחת שני פוקימונים של מנהיג מכון וזה קרב המכון הראשון שלך ." אומר ואחזיר את יאנמה , אלך למנהיג המכון , "הייתה טוב , אבל אני יותר טוב." אומר למנהיג ואקח את התג , לאחר מכן אחפש את פוצ'יאנה שבטח מסתובבת בקרקס וכשאמצע אותה אסביר לה מה קרה בקרב המכון , "אוקיי , עכשיו נלך לאחות ג'וי ונבדוק איפה המכון הבא , נרפא את הפוקימונים שלי , נוציא את כולם מהפוקדור ונמשיך לדרך הבאה." אומר ואעשה את מה שאמרתי .

9. משתמש מנוסה

אריאל
    הוא רץ אל עבר מורקרו בניב אש, אך מורקרו עף גבוהה וגרצ'ומפ לא מגיע אליו, לאחר מכן גרצ'ומפ משתמש בריקוד דרקון דבר שמעלה את הכח שלו ותוקף בקפיצה את מורקרו בזעם דרקון, מורקרו נפגע קשה אך ממשיך להילחם בכנף ברזל

ריי

אופק
    אתה מוציא את סווינאב ואומר לו לתקוף בניב קרח ולאחר מכן בהתקלה.
    סקיטי מפגינה זריזות וגמישות מדהימה בכך שהיא מתחמקת בשתי המתקפות בגלגלים וקפיצות ותוקפת חזרה במכת ברק(על פי סרבי היא יכולה ללמוד) שמעיפה את סווינאב לאחור בעוצמה!
    "סווינאב תקום תתקוף אותה בניב קרח" אומר 'קדימה סווינאב אתה יכול להצליח אני סומך עלייך' אחשוב "סווינאב אחרי זה תשתמש בהתקלות עד שהיא תתעייף" אצעק "סווינאב קדימה אני סומך עלייך" אצעק לסווינאב

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אריאל
    "גארצ'ומפ, תמשיך בזעם דרקון פעמיים אך לפני זה ריקוד דרקון כדי שתתחזק עוד." אומר לו ואחשוב על המאסטל בול שקיבלתי.

11. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    קווין

אנדי
    השעה עכשיו 1:45
    אתה מעודד את צ'יקו בשמחה
    צ'יקו מנסה לתקוף בסופת עלים עוצמתית, דבר שמיילוטיק כבר לא מצליח לסבול ולא מצליח לעמוד יתר אך הוא עדיין בעל רוח לחימה ותוקף באקדח מים, צ'יקו עף לאחור אך מתאושש מעט מתנודד, אין לו גישה ליותר מידי אור שמש כך שהוא אינו מצליח ליצור קרן סולארית

'
    אפשר שהוא יתפתח כבר?
    _______
    "צ'יקו, צווחה ואז סופת עלים" אצעק אל צ'יקו ואחזיק אצבעות ואז אוסיף "ותתחמק מכל המתקפות של מיילוטיק"
    נערך לאחרונה על ידי Captain Happy, 08-05-2012 בשעה 12:29 AM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. היצור היחיד...
    שם: יאיר

הנה ההמשכים שלא הגבתי להם בגלל האיוונט, כל השאר תגיבו לתגובה האחרונה שלי אליכם מלפני האיוונט חוץ מקווין שכבר במילא היה בחדר שלו במלון..
    והודעה אחרונה חביבה שלושת הפותחים הראשונים של עמ' 65 מקבלים פיג'י, ספירו וסטארלי על פי סדר ההגבות

קווין
    אוי אופס סורי
    ____________--
    אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך ומחיל לחגוג בשמחה.
    בשלב מסויים בלילה כולכם נרדמים על הרצפה, אתם קמים ליום חדש רעננים ועם כאב גב מהשינה על הרצפה
    מה תעשו?
    ד"א על תשכחי לעדכן לכולם את המאסטר בול ולי את כל החפצים שקיבלתי ^^
    __________________________________________________ ____
    "וואו! כואב לי הראש אוף! ניראה לי שיש לי הנגאובר" אני מתלונן (מה לעשות במסיבות שכאלה משתכרים...) אני הולך לשירותים להקיא ואז אני חוזר ואומר לטליה וללוסי "בואו נלך למרכז הפוקימונים לוודא שהם בסדר ואז נעשה אימון אחרון לפני הקרב במכון!" ופתאום אני נזכר ופונה לטליה "תסתכלי על לוסי ותגידי לי מה שונה בה!"

13. student of Gakuen Alice
    מיום חמישי השבוע ועד ראשון הבא אני יעדר עקב נסיעה לאילתD:
    והודעה אחרונה! הראשון שפותח את עמ' 64 מפתח פוקימון לבחירתו לא כולל מתפתחים באבנ או חפצי התפתחות

ריי
    נו טוב יש לי מצב רוחXD
    אתה מוצא את פוצ'אינה והולך למרכז הפוקימונים שלפתע האחות ג'וי אומרת ''התיק שלך זוהר'' אתה פותח את התיק ומגלה שהביצה מבהבהת, האחו ג'וי לוקחת את הביצה ומחברת אות להמון מכשירים ובודקת את פעימות התינוק דרך קליפת הביצה עד שהיא מתחילה להבהב בטירוף.
    לפתע הביצה נשברת ומתוכה יוצא פוקימון תינוק קטן (זכור הוא תינוק לא יכול להילחם עדיין)

אופק
    סווינאב יוצא בניב קרח שפוגע בידה של סקיטי, אך היא ממשיכה להילחם, סווינאב יוצא בהתקלות אך סקיטי חוסמת אותו בקרן על!
    לאחר מכן משגרת סקיטי כדורי צל וסווינאב מתעלף, סקיטי נצחה.

אריאל
    גרצ'ומפ משתמש בריקוד דרקון וכחו עולה.
    הוא יוצא בשני זעם דרקון שמחסלים את מורקרו סופית!!!
    מנהיג המכון מחייך ואומר ''יפה יפה.. ועכשיו לפוקימון האחרון שלי... צל!'' מנהיג המכון מוציא מהפוקדור שלו את הפוקימון הקרוי ''צל'' אתה מגלה שזה

אנדי
    LOL סבלנות

קווין
    עידכנתיD:
    ________--
    אתה הולך אל טליה לוסי ומגלה שהן בסדר גמור ושאתה היחיד שאשכרה שתה במסיבה(אצלי במ''ת לא שותים כפיש?).
    טליה מחייכת ואומרת ''כן לוסי כבר סיפרה לי''
    אתם הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם שלפתע הקיר נפרץ ויחידה שלמה של צוות הרס פורצת פנימה, לא נראה שהם באו בשביל לוסי לא נראה כי הם מודעים שהיא שם מפני שאחרי הכל היא מחופשת.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    מיום חמישי השבוע ועד ראשון הבא אני יעדר עקב נסיעה לאילתD:
    והודעה אחרונה! הראשון שפותח את עמ' 64 מפתח פוקימון לבחירתו לא כולל מתפתחים באבנ או חפצי התפתחות

ריי
    נו טוב יש לי מצב רוחXD
    אתה מוצא את פוצ'אינה והולך למרכז הפוקימונים שלפתע האחות ג'וי אומרת ''התיק שלך זוהר'' אתה פותח את התיק ומגלה שהביצה מבהבהת, האחו ג'וי לוקחת את הביצה ומחברת אות להמון מכשירים ובודקת את פעימות התינוק דרך קליפת הביצה עד שהיא מתחילה להבהב בטירוף.
    לפתע הביצה נשברת ומתוכה יוצא פוקימון תינוק קטן (זכור הוא תינוק לא יכול להילחם עדיין)

אופק
    סווינאב יוצא בניב קרח שפוגע בידה של סקיטי, אך היא ממשיכה להילחם, סווינאב יוצא בהתקלות אך סקיטי חוסמת אותו בקרן על!
    לאחר מכן משגרת סקיטי כדורי צל וסווינאב מתעלף, סקיטי נצחה.

אריאל
    מנהיג המכון מחייך ואומר ''יפה יפה.. ועכשיו לפוקימון האחרון שלי... צל!'' מנהיג המכון מוציא מהפוקדור שלו את הפוקימון הקרוי ''צל'' אתה מגלה שזה

אנדי
    LOL סבלנות

קווין
    עידכנתיD:
    ________--
    אתה הולך אל טליה לוסי ומגלה שהן בסדר גמור ושאתה היחיד שאשכרה שתה במסיבה(אצלי במ''ת לא שותים כפיש?).
    טליה מחייכת ואומרת ''כן לוסי כבר סיפרה לי''
    אתם הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם שלפתע הקיר נפרץ ויחידה שלמה של צוות הרס פורצת פנימה, לא נראה שהם באו בשביל לוסי לא נראה כי הם מודעים שהיא שם מפני שאחרי הכל היא מחופשת.
    "לא נורא" אומר ואחזיר את סווינאב אני ילך למרכז הפוקימונים לראפות את הפוקימונים שלי ואז אני ילך לחדר במלון "סקיטי מחר נתקדם לעיר הבאה?" אשאל את סקיטי ואחריי שהיא תענה לי אלך לישון

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אריאל
    אני אעשה כמו שאש תמיד עושה.

"אני מאמין במי שאני אוציא עכשיו." אומר ואסתכל על פוכדור ביד שלי. "גארצ'ומפ, חזור. אמבריאון, אני בוחר בך!" 'איזה קיטשי' אחשוב לעצמי בעת שאורה לאמבריאון לתקוף במתקפה מהירה ואז להשתמש בקרן בלבול ואז בקרן על, כדי שיהיה לה זמן לטעון אותה.

עמוד 60 מתוך 65 ראשוןראשון ... 10505859606162 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •