פורסם במקור על ידי
Wendy
אנדי
אתה לא היחיד שנהרס לו הקרבxd אל תדאג
''אני ועוד כמה חברים מטפלים בביצי פוקימונים נטושים מכל המחוזות, זה למה צוות הרס מחפש אותי ואת חבריי הם רוצים להגיע הנה, להרוס א כל הביצים ובאלה שנותרו הם יעשו ניסויים גנטיים. אני צריכה עזרה בהעברה שלהם למחבוא טוב יותר'' היא מסבירה ומביטה בך
קווין
אזלף מתקרב אלייך ונוגע לך במצח, אתה קולט שהוא מעביר לך תמונות למח במטרה שתפענח מה הוא רוצה ממך!
בהתחלה אתה רואה תמונה של זוג פוקימונים נוטשים את הביצה שלהם, התמונה מתחלפת ואתה רואה את אזלף אוסף את הביצה, היא שוב מתחלת באזלף מניח את הביצה שהוא לקח על יד המון ביצי פוקימון, התמונה מתחלפת, אתה רואה את צוות הרס מחזיקים תמונה של הררי ביצים ואזלף, לאחר מכן התמונה מתחלפת בהמוני ביצים מרוסקות ושבורות, ולבסוף ברצף תמונות בהן לוקח אזלף ביצה ומעביר אותה למקום אחר
אריאל
אתה מתקרב אל ארטיקונו לאט, הוא נותן לך להתקרב, לפתע אתה רואה המוני תמונות זזות בראשך, תמונות עם מילים.
אתה קורא, לא מצליח להבחין בתמונות הן מהירות מידי.
אתה מבין שכל הביצים הללו הן ביצים שננטשו וצוות הרס מחפש את המקום הזה ועוד כמה מקומות אשר עליהם אחראים פוקימונים אחרים כדי להשמיד את כל הביצים ועל אלה שישארו לעשות ניסויים גנטים ושארטיקונו רוצה שתעזור לו להעביר כל ביצה וביצה למקום מבטחי חדש.
התמונות מפסיקות, ארטיקונו נראה מותש.