אוואטר
פוקימון-מעורבים
עומר (omer2012) אמר לי להירשם וטל אמרה שיש מקום, אז בא לי להירשם.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
שם: נתן
מראה:
רקע:
נתן נולד כבן יחיד לאמא ואבא שחיכו לבן 17 שנים מאז נישואיהם.
רק חבל שלנתן לא היה יותר מדי לחכות, כי הוריו נרצחו שנה אחרי שנולד. הוא עצמו לא ידע את זה, המשפחה המאמצת שלו סיפרה לו את זה כשהוא היה בגיל 8. הוא זעם עליהם על שגילו לו את הדבר כשהוא היה כבר בגיל כזה, והוא החליט לברוח מהבית. הוא חי ברחוב במשך שנים, בורח מהרשויות, הוא למד איך לשרוד ואופיו נעשה קשה, קשוח, זהיר ופיקח. הוא עבר 5 שנים ברחובות העיר, מהלך בכל המדינה, עד שבגיל 13 הוא נתפס על ידי בלש ששכרו הוריו המאמצים. בשנה הראשונה הוא התנגד להוריו המאמצים, למרות שניסו להסביר לו כל כך הרבה שהוא היה רגיש מדי לשמוע את האמת הנוראה. כמה חודשים לאחר שמלאו לו 13 שנים הוא הצליח לברוח מהבית שוב.
הפעם הוא לא ברח אל רחובות העיר הגדולה, כי ציפה שימצאו אותו שם. הוא ברח אל תוך היער העבות שבסמוך לעיר, אם מזון קטן ואספקת מים מזערית. מכיוון שלמד הרבה ב5 שנותיו ברחוב, הוא לא פחד שם בכלל, אפילו לא מהפוקימונים המסוכנים ביותר. הוא גם שמע על פרויקט השמדת הפוקימונים, והסכים אתו בכל תוקף. גם הוא שנא פוקימונים, כי הם תמיד נלחמו אתו ברחובות בקרבות על בית, מזון ומחסה דל. בשבוע הראשון לבריחתו מהעיר, אזלה לו המים. הוא ישב והקים לו מדורה בקרחת היער. מדורות תמיד עוזרות לו לחשוב, והוא חשב על מקומות שיוכל להשיג בהם מים, ואולי גם קצת פרות, כי גם מאספקת המזון לא נשאר לו הרבה. לפתע הוא שמע קול מוכר מעליו. הוא הסתכל למעלה ואיתר צורה מאוד מוכרת לו טסה בשמי הלילה - מסוק משטרתי. הוא רץ בנחישות לעבר מקום מחסה, כי הוא היה חשוף בקרחת היער.
הוא נמלט לעבר עצים סבוכים שתחתם כלום לא יכול לראות אותו. הוא קלט רק מאוחר מדי שגם הוא לא רואה כלום. הוא הרגיש שהוא מועד, והדבר הבא שהוא ראה היה מראה האדמה המתקרבת אליו במהירות. לפתע הוא הרגיש הרגשה מוזרה, כאילו שתי ענפים חזקים אוחזים בו. הוא ניסה לסובב את ראשו, אך לפתע הרגיש מסוחרר. הוא ראה הכל שחור, עד שהוא הרגיש הבזק של אור חולף על פניו. המחשבה הראשונה שלו הייתה 'תפסו אותי!'. הוא הרגיש ידיים אוחזות בו ומושיבות אותו בעדינות. הוא שמע קולות שאומרים:
"הוא לא נראה בן 13, אבל הוא מתאים לתיאור ש..."
"עזוב את זה עכשיו, שמישהו יביא לילד הזה מים. הוא נראה כאילו הוא לא שתה שבוע."
"אני אביא את המים..."
הוא פקח את עיניו וראה פוקימון רוכן לידו במבט מודאג. הוא זיהה אותו כבייליף. בייליף ליטף אותו בענפים רכים, שהמגע שלהם היה מוכר לו... הוא הבין שבייליף הצילה אותו. הוא הבין שאין לו כל סיבה לשנוא אף פוקימון, כי כל המלחמות שלו אתם היו על דברים שלא היו שייכים לו בכלל. הוא הבין שאם הא לא היה בורח, כל זה לא היה קורה. כשהוחזר אל הוריו הדואגים, הוא החליט שלא לברוח יותר לעולם מהבית. הוא גם החליט שישנה את דרכו וייצא נגד פרויקט ההשמדה. הוא החליט שהוא יילחם בהם עם הפוקימון צ'יקוריטה, שיום אחד תתפתח לפוקימון שהציל אותו, בייליף.
כסף:3000 ש''ח
עריכה: אולי כדאי שבדף הרשומים תשימי את הרקע בספויילר...
נתן-כל הטופס בספויילר, תגיב להתחלה^^
דן
עידכנתיXDD
______
אתה הולך עם טורציק אל זירת האימונים.
שם אתה מגלה שזירת האימונים היא פארק גדול ובו הרבה זירות קרב במצבים שונים-מלאות מים, בוץ,סלעית,ישרה ועוד..., בכניסה מספרים לך שכל מאמן מקבל זירה באקראי שתעזור לו להתמודד במצבים לא צפויים.
מביאים לך כרטיס ועליו הכיתוב ''מגרש 13א'' אתה מחפש את מגרש 13א עד שאתה מוצא אותו.
מגרש 13א הוא מגרש מכוסה בוץ, ובמרכזו ברכה מימית, שניתן לחצות אותה בקפיצות על האבנים שבמים.
בחור צעיר ניגש אלייך, הוא לובש חולצה כחולה עם הכיתוב ''13א'' עליו ושואל ''שלום, אני עובד פה במגרש 13א, אתה יכול להילחם לבד, מול פוקימונים של עצמך, או מולי.
מייקל
זורא נראה מעט מאוכזב מכך שנלכד.
הוא אומר באף עקום ''אני רוצה להישאר בחוץ''
אתה נותן לזורא להישאר בחוץ וממשיך בדרכך, לפתע אתה רואה מרחוק את אורות העיר הראשונה!
אתה מתחיל לרוץ ומגיעה לכניסה.
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
אתה מסתובב בעיר ורואה שיש שם-
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''
קווין
טורצ'יק רץ אל עבר סטארלי, ומשתמש בנהמה ואז שורט את סוובלו.
סוובלו מתרגז ומשתמש בשירה שמרדימה את טורצ'יק וגם את צ'יקוריטה!
סטארלי תוקף את צ'יקוריטה הישנה ברוח, וסוובלו את טורצ'יק בדחיפה!
ריי
אתה מגיעה בדיוק כמה דקות לפני תחילת הסבב הזה של התחרות.
בכניסה אתה מקבל טופס הרשמה וממלא אותו, מסבירים לך כי אתה יכול להשתמש רק בפוקימון אחד, אתה בוחר בסקווירטל ומשאיר את יאנמה בעמדת הפוקדורים.
אתה מקבל חמישה פוקדורים כתומים בעלי ציור להבה בראשם, מסבירים לך כי אלו הם פוקדורי אש, הם נועדו רק לתחרות.
אומרים לך כי המנצח בתחרות הוא זה שתופס את פוקימון האש הכי כבד, וזוכה לשמור אותו.
אתה נכנס לזירת התחרות וכל המאמנים מתפזרים, זירת התחרות היא בעצם יער.
בשלב מסויים אתה מתחיל לראות עצים חרוכים, שלפתע קופץ מולך פוקימון ()
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[QUOTE=ttrrtte;1350462]נתן-כל הטופס בספויילר, תגיב להתחלה^^
דן
עידכנתיXDD
______
אתה הולך עם טורציק אל זירת האימונים.
שם אתה מגלה שזירת האימונים היא פארק גדול ובו הרבה זירות קרב במצבים שונים-מלאות מים, בוץ,סלעית,ישרה ועוד..., בכניסה מספרים לך שכל מאמן מקבל זירה באקראי שתעזור לו להתמודד במצבים לא צפויים.
מביאים לך כרטיס ועליו הכיתוב ''מגרש 13א'' אתה מחפש את מגרש 13א עד שאתה מוצא אותו.
מגרש 13א הוא מגרש מכוסה בוץ, ובמרכזו ברכה מימית, שניתן לחצות אותה בקפיצות על האבנים שבמים.
בחור צעיר ניגש אלייך, הוא לובש חולצה כחולה עם הכיתוב ''13א'' עליו ושואל ''שלום, אני עובד פה במגרש 13א, אתה יכול להילחם לבד, מול פוקימונים של עצמך, או מולי.
׳טוב, אני חושב שאלחם נגדו ׳ אחשוב לעצמי ואז אגיד לאיש ״ אשמח להילחם נגדך, צאי נידורן! ״ אגיד ואזרוק את הפוקדור של נידורן ואגיד לה ״ נידורן תשתמש בניב רעל על הפוקימון שהאיש הזה יוציא!״
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
"מה?!!" אני בשוק אני מסתכל המום באחותי ואז רץ לטורצ'יק ולצ'יקוריטה ומרים אותו אחד בכל יד ומתחיל לנער אותם ולצעוק"תתעוררו! זה הקרב הראשון שלנו! אתם לא יכולים לישון!" ואם זה לא פועל אז אני ביאוש מתחיל לזרוק אבנים על סטארלי ועל סוואבלו בעוד אחותי מנסה להעיר אותם עוד פעם קצת יותר בעדינות
שימו לב, בקרוב כל אחד ממכם יפגוש מישהו שיהפוך להיות היריב שלכם, לכל אחד יהיה יריב אחר, אבל כולם מעצבנים באותו אופן חח
דן
היריב שלך, שמסתבר ששמו הוא דארן, מוציא מן הפוקדור שלו פוקימון דג מוזר, אתה סורק אותובפוקדע ''גולדין, פוקימון הדג גולדין הוא פוקימון מים''
''גולדין תצלול בשביל להתחמק מן ניב הרעל!'' צועק דארן לגולדין שצולל מיד.
נידורן מתקרב אל פני המים מעט בחשש, שלפתע גולדין קופץ מהם וחובט בנידורן עם זנבו!
ריי
אני לא אתן לך למצא מפותחים על ההתחלה תשכח מזהXD
אתה צועק וגם טליה וצ'יקוריטה וטורצ'יק קמים עייפים.
שניהם מסתכלים עליכם, מפהקים ומנסים להתרכז בקרב בהמתנה לפקודות התקפה.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"עכשיו תקשיבו לי טוב" אני אומר לצ'יקוריטה וטורצ'יק "ותתרכזו בי!להתרכז לא להירדם!" אני נוזף בטורצ'יק "עכשיו תתרכזו שניכם בסוואבלו ואל תתנו לא הזדמנות לשיר! ואם הוא שר - תלחמו בזה!אסור לכם להירדם! עכשיו קדימה טורצ'יק תנהם על סוואבלו ותתחיל לרוץ כשבדרך תעשה עליו גחלת וכשתהיה קרוב מספיק תשרוט אותו!" אני מעודד מהשיחת עידוד של עצמי
יהיו בקרוב איוונטים או שאין?דן
היריב שלך, שמסתבר ששמו הוא דארן, מוציא מן הפוקדור שלו פוקימון דג מוזר, אתה סורק אותובפוקדע ''גולדין, פוקימון הדג גולדין הוא פוקימון מים''
''גולדין תצלול בשביל להתחמק מן ניב הרעל!'' צועק דארן לגולדין שצולל מיד.
נידורן מתקרב אל פני המים מעט בחשש, שלפתע גולדין קופץ מהם וחובט בנידורן עם זנבו!
--------------------------
"אין מצב! " אגיד בבהלה ואז אומר לנידורן " תשתמשי בחצי רעל על גולדין !" בתקווה שהיא תצליח לפגוע.
נערך לאחרונה על ידי banana man, 07-05-2012 בשעה 02:25 PM
אם אפשר עוד להירשם אז הנה:
שם: אריק גל
מראה: גבוה עם שיער שחור קצוץ. צבע עור בהיר חולצת טריקו כחולה ועיניים ירוקות, מכנסי טריינינג ונעליים צבאיות.
רקע: אריק נולד בלידה קשה, שאמו מתה ממנה. היא השאירה לו חבילה. בחבילה הייתה רק תמונה. תמונה של אמא שלו, של אבא שלו, ושל הפוקימון המתחיל של אמו, סקווירטל. זה הדבר היחיד שחיזק אותו במשך 11 שנים קשות. כשהיה בן שנתיים אביו התחתן עם אישה אחרת, שהתייחסה אל אריק ואל הסקווירטל של אמא שלו, שגדל בבית שלהם, בזלזול רב.
יום אחד, כשאריק נסע לקבר אמו, האם החורגת שלו מסרה את סקווירטל לאימוץ. זה היה הקש ששבר את גב הגמל.
אריק השמיד כל דבר שהיה שייך לאמו החורגת. האם החורגת עזבה את הבית ויותר לא נראתה בו. אבא של אריק כעס עליו, אך לקראת הגיל שבו יכל לבחור את הפוקימון שלו הם השלימו ואריק יודע שהוא רוצה סקווירטל. כשהוא שמע על מה שקרה לתומר הוא החליט שינסה לתפוס כמה שיותר פוקימונים שונים ולנצח את מי שהרג את הטרטוויג של תומר
כסף: 3000 ש"ח
נערך לאחרונה על ידי MudkipMan, 07-05-2012 בשעה 02:10 PM
אריאל-כן^^ תגיב להתחלה
קווין
טורצ'יק משתמש בגחלת על סוובלו שנפגע ממלא העוצמה ונופל למטה מותש] אך לא מעולף לחלוטין.
טליה מורה לצ'יקוריטה להשתמש בעלי תער וסטארלי מצליח להתחמק משניים מהם, אך השאר פוגעים בו והוא צונח גם כן.
דן
יהיו, בתגובה הבאה שלי או עוד 2 תגובות אני יודיע על זה
הוא לוחץ על כפתור כלשהו והמים מתרוקנים ומתמלאים מחדש במים נקיים, ''זה היה סיבוב 1 מתוך 3'' הוא או מר לך
''צא!'' הוא אומר וזורק פוקדור.
פוקימון צב מופיע מולך, אתה מזהה אותו כסקווירטל!!
נתן
לפני שהפרופסור מספיק להגיד משהו.
האופנוע האמצעי נכנס אל תוך חלל המעבדה, אתה מזהה שהרוכבת היא בת.
''תיזהר מצוות הרס, בכל מקום שתמשע את השם הזה תברח'' היא אומרת ונעלמת עם החבורה שלה
''אז עם מי תרצה להתחיל?'' שואל הפרופסור כאילו כלום לא קרה.
ריי
סקווירטל יוצא מן הפוקדור שלו משתמש בבועות, הבועות פוגעות בפוניטה ומפני שהוא פוקימון אש הן יוצרות נזק משמעותי.
סקווירטל משתמש בנהמה וההגנה של פוניטה יורדת.
פוניטה תוקף בגלגל להבה ופוגע בסקווירטל שעף לאחור.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לא התכוונת שגולדין התעלף ? xdדן
יהיו, בתגובה הבאה שלי או עוד 2 תגובות אני יודיע על זה
הוא לוחץ על כפתור כלשהו והמים מתרוקנים ומתמלאים מחדש במים נקיים, ''זה היה סיבוב 1 מתוך 3'' הוא או מר לך
''צא!'' הוא אומר וזורק פוקדור.
פוקימון צב מופיע מולך, אתה מזהה אותו כסקווירטל!!
---------------------------------------
"אוקיי, נידורן מוכנה לעוד סיבוב? " אשאל אותה ובלי שאחכה לתשובה אגיד לה " תשתמשי על סקויירטל בניב רעל!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)