Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 62
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    נדב צודק, והדוגמה של דורה באמת טובה.
    סה"כ פוקימון היא סדרה לילדים, ואם מישהו רואה אותה, אומר שהוא מחבב את הרעיון שבה, או כל דבר אחר. זה סבבה, נכון? על טעם וריח אין להתווכח.
    ככה שאני לא מבין על מה אתה נלחם, על שידעו שזאת סדרה מפגרת? על שלא יראו את זה?

ציטוט פורסם במקור על ידי עולה אושאוט צפה בהודעה
    על מה מדברים? אין לי כוח לקרוא..

בואו נדבר על אושאוט הגבר!
    חלאס להספים.
    אני נאלץ להביא לך אזהרה, פעם שנייה שאני מעיר לך היום.
    לכל השאר, אל תספימו ותצאו מהדיון, אתם יודעים על מה הדיון..

Spoiler ספוילר

2. Kibō no chi
    פשוט תראו את זה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2kEIdhJmDjg[/YOUTUBE]
    זה מוכיח את הפוטנציאל האדיר שיש לפוקימון, ואם רק היו רוצים אז קהל היעד שהאנימה הייתה פונה אליו הייתה ליותר בוגרים מאשר לילדים, אז אין טעם בלבקר ולשפוט את האנימה אלא את היוצרים, כי בתור אנימה שפונה לילדים קטנים היא אחלה של דבר. חוץ מזה, שהסאגה האחרונה (BW) דווקא הרבה יותר טובה מהסאגות של סינו והואן.

3. היכל התהילה
    טוב, אני חושב שמדיון על האנימה עברנו לדיבור למה אנחנו פה ולכן אמשיך בשלי.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי snivy~ צפה בהודעה
    נדב צודק, והדוגמה של דורה באמת טובה.
    סה"כ פוקימון היא סדרה לילדים, ואם מישהו רואה אותה, אומר שהוא מחבב את הרעיון שבה, או כל דבר אחר. זה סבבה, נכון? על טעם וריח אין להתווכח.
    ככה שאני לא מבין על מה אתה נלחם, על שידעו שזאת סדרה מפגרת? על שלא יראו את זה?

חלאס להספים.
    אני נאלץ להביא לך אזהרה, פעם שנייה שאני מעיר לך היום.
    לכל השאר, אל תספימו ותצאו מהדיון, אתם יודעים על מה הדיון..
    טוב תרצה שאשוה פוקימון לדיג'ימון? שניהם אנימות לאותו קהל ילדים?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אתם מפספסים כאן את הנקודה.
    לפוקימון יש משהו שלא להרבה מנגות יש(דיג'מון מגהמן ועוד כמה) יש לה את היכולת לסחוף את הקהל היעד ולגרום להם לקנות את הפריטים שלה(שזה היחדיות שלה) בוואן פיס ובדרגון בול בסלאם דאנק בנארוטו בבליץ אי אפשר לייצר משהו יחודי, לפוקימון יש את המשחקים המיוחדים שלו ואת הקלפים, בגלל זה יש לפוקימון פורום בעוד לוואן פיס אין.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    טוב מישהו צריך לעשות פה סדר אז תקשיבו, ותקשיבו טוב כי אני לא עומד לומר את זה שוב:
    פוקימון היא אנימה לילדים משום שקהל היעד המסוים הזה הוא קהל היעד שגורם שיווק ומשום שכמעט כל הארץ גדלה על פוקימון,הם מנצלים את זה לשיווק שלהם. האופי של הדמויות ממוחזר בגלל שכמו רוב סדרות ההילדים,ממחזרים חומרים מאיזשהו שלב ואז עובדים על חומריםפ חדשים כשהם מאבדים צופים. לפוקימון יש את הפוטנציאל למשוך צופים מכל הגילאים וככה היא עושה במנגה,אבל ילדים קטנים לא קוראים מנגה אז האנימה בשבילם,דורה היא באמת הייתה דוגמה מצוינת,בסופו של דבר רוב הפורום נרשם בגלל פוקימון,וכל הותיקים,אני יודע שנרשמתם בגלל פוקימון (למעוניינים אז בפרטי) אחרת לא הייתם כל כך הרבה שנים ולא הייתם נרשמים למשחקי פוקימון. ליאור,עד כה אני עמדתי לצדך,אבל זהו,אתה טועה,המשחקים הם אותו מותג ואותו פוטנציאל,המ"תים שלך משוגעים מטבעם,אבל אתה בחרת דווקא פוקימון ואני יודע שפתחת משחקי פוקימון לא משוגעים. פוקימון היא אנימה מעולה עם פוטנציאל ונכון שהיא לא הכי טובה,אבל לא ממשים פוטניצאל בכלל,אל תאמרו שמשהו גרוע אם לא שקלתם לעומק.

ואלה היו מילות חוכמה מפי ליאון!...
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    די עם הדיבורים על זה שאין לop פורום אני לא אגיב לזה מרוב שזה....

אלוהים אמר תנקודה! זו חרא אנימה כי היא אכן פונה לילדים ואין להתלונן, היא בכוונה ברמה נמוכה, כל הוויכוח הוא רק שיקלטו את זה! זה הכל!
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

8. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tobi... צפה בהודעה
    טוב מישהו צריך לעשות פה סדר אז תקשיבו, ותקשיבו טוב כי אני לא עומד לומר את זה שוב:
    פוקימון היא אנימה לילדים משום שקהל היעד המסוים הזה הוא קהל היעד שגורם שיווק ומשום שכמעט כל הארץ גדלה על פוקימון,הם מנצלים את זה לשיווק שלהם. האופי של הדמויות ממוחזר בגלל שכמו רוב סדרות ההילדים,ממחזרים חומרים מאיזשהו שלב ואז עובדים על חומריםפ חדשים כשהם מאבדים צופים. לפוקימון יש את הפוטנציאל למשוך צופים מכל הגילאים וככה היא עושה במנגה,אבל ילדים קטנים לא קוראים מנגה אז האנימה בשבילם,דורה היא באמת הייתה דוגמה מצוינת,בסופו של דבר רוב הפורום נרשם בגלל פוקימון,וכל הותיקים,אני יודע שנרשמתם בגלל פוקימון (למעוניינים אז בפרטי) אחרת לא הייתם כל כך הרבה שנים ולא הייתם נרשמים למשחקי פוקימון. ליאור,עד כה אני עמדתי לצדך,אבל זהו,אתה טועה,המשחקים הם אותו מותג ואותו פוטנציאל,המ"תים שלך משוגעים מטבעם,אבל אתה בחרת דווקא פוקימון ואני יודע שפתחת משחקי פוקימון לא משוגעים. פוקימון היא אנימה מעולה עם פוטנציאל ונכון שהיא לא הכי טובה,אבל לא ממשים פוטניצאל בכלל,אל תאמרו שמשהו גרוע אם לא שקלתם לעומק.

...שזה מה שאמרתי עד עכשיו רק שאצלך זה בצבע אדום ובפונט גדול ומציק
    אוקיי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kurohige צפה בהודעה

אלוהים אמר תנקודה! זו חרא אנימה כי היא אכן פונה לילדים ואין להתלונן, היא בכוונה ברמה נמוכה, כל הוויכוח הוא רק שיקלטו את זה! זה הכל!
    כפרה על אלוהים, עכשיו לכו לבית הכנסת יהודים כשרים שלי (B

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

LOL אתה טועה פתחתי משחקי פוקימון כי הם נוועדו לשונאי פוקימון כמוני.המשחקים שלי כבר יצאו מעבר הגדרה של פוקימון.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: אייל

ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    LOL אתה טועה פתחתי משחקי פוקימון כי הם נוועדו לשונאי פוקימון כמוני.המשחקים שלי כבר יצאו מעבר הגדרה של פוקימון.
    אבל אני יודע שיש סיבה שבחרת פוקימון ולא משחק אחר על נושא אחר לשונאי פוקימון.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

11. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kurohige צפה בהודעה

עם אתה לא אוהב את האנימה אז לא צריך .
    רוב מי שהיו בפורום נרשמו בגלל פוקימון , על תתנגדו כי אתם יודעים שזה נכון , עם אתה לא אוהב את הסדרה אז אל תגיב עליה בפורום , סיימתי את דבריי .

12. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    חחחחחחחחחחח מה הקשר בין זה שאני נשאר בפורום לבין פוקימון Xd?
    ואם אני לא טועה המשחקים באו לפני האנימה ככה שהטיעון שלך לא נכון !
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

13. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    אין ויכוח על פונטציאל שיכול להיות לסדרה, אבל היא מכוונת נמוך בצורה מטומטמת מדי, תראו את העונות היותר ישנות (דור 1-3) ותשוו לחדשים, זה היה הרבה יותר נורמלי. הם הלכו על רעיון של לעשות את הכל יותר ויותר ילדותי ומפגר, ובתור אנשים שלא מבינים בזה כי הרי לא ראיתם (רובכם) דברים אחרים אין לכם מה להגיב בעצמם, כל השיפוט שלכם שגוי.
    חמוף

14. Retired
    שם: Ashar
    אתם אבל מדברים מנקדות בגרות , אם הייתם קטנים והעונות הראשונות שהייתם רואים זה סינו וbw הייתם חושבים שזה מושלם מפני שכך חשבתם שפוקימו ןהיה שהייתם קטנים , עכשיו אתם רואים הכל מזווית אחרת
    פרישה

15. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Psychic צפה בהודעה
    אתם אבל מדברים מנקדות בגרות , אם הייתם קטנים והעונות הראשונות שהייתם רואים זה סינו וbw הייתם חושבים שזה מושלם מפני שכך חשבתם שפוקימו ןהיה שהייתם קטנים , עכשיו אתם רואים הכל מזווית אחרת
    כמו שאני מכיר את עצמי.. אתה טועה..
    חמוף

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •