Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 62 מתוך 62
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    די כבר!
    אתם יכולים להפסיק בבקשה עם הוויכוח המיותר הזה?בפעם האחרונה,פוקימון זאת לא רק סדרה!יש אנימה(שמכוונת לילדים),יש מנגה(שמכוונת לקהל יעד בוגר יותר)ויש את המשחקים(שתאמת,הם לא ממש מכוונים לקהל יעד כלשהו).חלק מהפורום כאן כבר גדל,ופוקימון התחיל לשעמם.וזה הכל עניין של טעם.זה נכון שפוקימון היא לא האנימה הכי טובה בעולם.אבל אשכרה יש לה פוטנציאל!אבל למה היוצרים לא ממשים אותו?כי האמת שהם יוצרים את האנימה בשביל כסף!העלילה היא בעדיפות שנייה אצל היוצרים.ואם יש לכם בעיה עם זה,תנסו לכתוב על זה סיפור,תיצרו על זה מנגה,לא יודע מה תעשו,טוב?בשביל מה אני פתחתי את ''יומנו של סוכן'',למשל?בשביל להראות שאם היוצרים היו חושבים עוד קצת על העלילה,האנימה של פוקימון יכלה להיות אחלה אנימה!בקיצור,אני לא רוצה להפריע לוויכוח,אבל זאתי דעתי.ובקיצור,עדיף להיות חכם מאשר להיות צודק.
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    אני באמת לא מבין את ההיגיון בדיון הזה
    מי שאוהב את הסדרה של פוקימון, ימשיך לאהוב.
    מי שלא אוהב, ימשיך לא לאהוב.
    כנ"ל לגביי המשחקים והמגנה וסדרות אחרות.
    אי אפשר לשכנע מישהו שאוהב שיפסיק לאהוב, ולהפך.
    הדיון הזה לא יוביל לאף תוצאה.

ננעל

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •