פרו 2012 זה נחמד אבל פשוט באותו הזמן הייתי עצבני מהפסד... פורסם במקור על ידי RangerForce עומר(עולה אוושווט) אתה בן 15 ?? כן.
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים כזה כוסון שמע, תכלס הייתי עושה אותו.
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי הקדוש ברוך הוא שמע, תכלס הייתי עושה אותו. גם אני, אני אוהב כאלה משחקים ברמות של שפיכה מוקדמת
חמוף
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים גם אני, אני אוהב כאלה משחקים ברמות של שפיכה מוקדמת לא שיחקתי בו עדיין אבל הוא נראה לי הולך להשפיל את צינוק מסתורי אני מת על RPGs כאלה ♥
פורסם במקור על ידי הקדוש ברוך הוא לא שיחקתי בו עדיין אבל הוא נראה לי הולך להשפיל את צינוק מסתורי אני מת על RPGs כאלה ♥ צינוק מסתורי עושה לי כאבי ראש לפעמים, אני אף פעם לא קולט מה הקטע שלו אבל משחקים בסגנון כזה שאתה מזיז את השחקן ותוקף זאת החולשה שלי מאז הגיימבוי
פורסם במקור על ידי הקדוש ברוך הוא לא שיחקתי בו עדיין אבל הוא נראה לי הולך להשפיל את צינוק מסתורי אני מת על RPGs כאלה ♥ שלא תבכה לי~ אתה מושלם~
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים אני מכריז עליכם בעל ובעל ): גיל! 3>
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צינוק מסתורי עושה לי כאבי ראש לפעמים, אני אף פעם לא קולט מה הקטע שלו אבל משחקים בסגנון כזה שאתה מזיז את השחקן ותוקף זאת החולשה שלי מאז הגיימבוי שיחקת בצינוק מסתורי של הds? כאילו חוקרי הזמן וכל זה כי זה ממש מגניב, פחות מציק מהגרסא שהייתה לגיימבוי, והעלילה גם נחמדה
פורסם במקור על ידי הקדוש ברוך הוא שיחקת בצינוק מסתורי של הds? כאילו חוקרי הזמן וכל זה כי זה ממש מגניב, פחות מציק מהגרסא שהייתה לגיימבוי, והעלילה גם נחמדה לא, אם זכור לי נכון שיחקתי בצוות כחול ואדום או מה שזה לא יהיה. מה שונה? O:
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים לא, אם זכור לי נכון שיחקתי בצוות כחול ואדום או מה שזה לא יהיה. מה שונה? O: אדום וכחול זה הראשונים הם ממש מסורבלים ולא נוחים, המשחקים החדשים יותר הרבה יותר טובים, נוחים, מאתגרים וארוכים, והם לא עושים כאב ראש כמו הראשון :o
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים לא, אם זכור לי נכון שיחקתי בצוות כחול ואדום או מה שזה לא יהיה. מה שונה? O: כחול ואדום זה לגמבוי אדוונס זה חרא איכות וזה די דבילי... אני לצערי רק עם צוות הצלה אדום .
פורסם במקור על ידי הקדוש ברוך הוא אדום וכחול זה הראשונים הם ממש מסורבלים ולא נוחים, המשחקים החדשים יותר הרבה יותר טובים, נוחים, מאתגרים וארוכים, והם לא עושים כאב ראש כמו הראשון :o אולי אני אשחק בהם אז (: מה שונה בעלילה גם כן?
פורסם במקור על ידי מלך השטיחים אולי אני אשחק בהם אז (: מה שונה בעלילה גם כן? מזה הכינוי הזה? איך אתה שמנמן ושטיח כזה דקיק
פרישה
פורסם במקור על ידי פסיכי מזה הכינוי הזה? איך אתה שמנמן ושטיח כזה דקיק אולי הוא מתכוון לשטיח עווה... ועובדה אתה שינית את הכינוי שלך לפסיכי...
פורסם במקור על ידי עולה אושאוט אולי הוא מתכוון לשטיח עווה... ועובדה אתה שינית את הכינוי שלך לפסיכי... נע... זה לא קרוב לשמנמנות שלו
פורסם במקור על ידי Psychic מזה הכינוי הזה? איך אתה שמנמן ושטיח כזה דקיק מי אמר לך שכל השטיחים דקים, אתה יודע, חלקם אמריקאים שמנמנים ואני המלך של כולם, אלאדין ומרבד הקסם פשוט
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום