מה עם הפעם שהוא החליט שהוא מוריד את ניצן מפקחות, בטענה שהיא לא פעילה (כשחמש דקות לפני זה היא פתחה נושא)? או כשכרגיל הוא חילק באנים לכל משתמש שני בפורום?
או כשהוא נתן אזהרה בגלל שמישהו רשם את השם של מישהו אחר?
או שהוא נתן באן לנדב על זה שהוא רשם בולבול, ובדיוק יום לפניי הוא הגיב בנושא שפרסמתי שרשומים בו 50 סיבות לסקס?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אני זוכר את הפעם עם ניצן. זה באמת היה מכוער.
אפשר בצורה הממסדית שבה נפנה לליבו של אלון ונבקש ממנו להוכיח למה נדב היה ראוי לבאן. נשאל אותו אם הוא היה מוכן לקבל באן תחת אותן נסיבות ואז אלון, ברגע של הבנה, יבין שנעשתה פה טעות ויוריד את הבאן.
זה יכול להתבצע בצורה אחרת. בדרך של היטמן. הבחירה בידיכם.
אלון, אתה הולך להוריד את הבאן? כן או לא? יש לך הזדמנות לדבר בפני וועדת הותיקים בפורום. קח את הזמן ותכתוב את כל מה שאתה רוצה. אני אחכה 10 דקות לתשובה שלך.
תאמת שזה ממש מוזר לי שאלכס נתן באן לנדב כי יום לפניי זה היית לי שיחה עם אלון ונדב על הבאן שאלון נתן לו O:
והגענו להסכם.
הקלטתי עכשיו סרטון שינסה לפתור הכל, או לרכז הכל למען רותם, מיד אפרסם
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אלון ברח![]()
אני לא מאמין סיימתי ללמוד! זה היה נראה כמו נצח
פרישה
wtf!! הצ'אפטר השני פשוט אדירר!!! בחיים לא הגעתי למצב כזה בחיי שאני קורא מנגה ואני לא עושה אפילו עצירה אחת לרגע מכל עמוד לעמוד התרגשתיהקרב של אסקלד ות'ורפין פשוט אדיר למרות שאסקלד יצא איתו חרא ברמות כשהוא דיבר על אבא שלו
המנגה הזאת ללא הגזמה היא הכי טובה שקראתי עד עכשיו
עריכה:גם הגורם הזה די עצבן אותי עם כל הקטע של השפחה הזאתי
חחחחחחחח עשה לי טובה זה לא OP ם:
http://www.myforum.co.il/showthread....97#post1332597
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
זה מפליא אותי שהם אומרים שאנשים שעושים קצת שטויות ומפעילים את הפורום מביאים אותו לקריסתו, אבל כאשר הם מעיפים גולשים ותיקים, פעילים וכאלה שעושים את הפורום למה שהוא (פלאפי ונדב), אז זה לא נחשב להביא לקריסתו של הפורום. זה כאילו המטרה שלהם היא לסלק את כולם ואז הפורום יהיה מעולה חחחחח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)