נדב כבר לא בבאן אשוואט..
נדב כבר לא בבאן אשוואט..
אז עכשיו לי פרש?
מה הולך כאן לעזאזל.
שלחתי ה"p לרותם שיש לבדוק טוב טוב תהרחקות האחרונות. במיוחד באן לעומר כשלא נאמר אם יש הוכחה לכפילות משתמשים.
הפורום מתפרק לאט לאט. ולהשיג משתמשים בוגרים\משקיעים שוב זה מאוד קשה ולפעמים לוקח חודשים ושנים.
המצב לא טוב.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כך טוען אלון
אביב
אביב האמן לי הפורום נמצא במצב מעולה. כל המשתמשים שלא מרגישים שייכים וסובלים מבעיות התנהגות, שיתרסנו ויחזרו לאחר מכן... אנחנו לא צריכים צרות. משתמשים בוגרים יגיעו כשהפורום ישדר בגרות.
איזה כיף להתחיל ב9 וחצי ולסיים עכשיושוחררנו כדי ללמוד למתכונת לתנ"ך יום טוב לכלום
פרישה
אהלן שחר, ואדם יש המון דברים נסלחים, בטח כשהם באים ממשתמשים שעד אז גם השקיעו וגם עשו דברים טובים, וודאי אם זה לטובת הפורום... יש את לי שפשוט פרש סתם ככה ואם כך שילך, אבל ישנו גם עומר שהשקיע ביוגיהו למשל באמת ברצון טוב, והתאקלים עם אייל הם אשמתו אך ניתן לבוא לקראתו ולעזור לו בנושא. אפשר להגיד שהלא מרוסנים הולכים, ואפשר להגיד שחצי מהפורום נעלם. בזה צריך לטפל. זה גם לא מה שזה היה, פורום שאוהבי פוקימון באים. היום זה הרבה יותר נדיר.
אביב
כן, אגב יש התקדמות עם המשחק שדיברתי עליו ם:
אביב
למה רק בגלל מה שקרה אתמול עם האצ'י? איזה מפגר , ידעתי שכל מי שהיה בהנהלה והוא לא ורוד מתחרפן.
ואני שמח שיש התקדות עם המשחק שלך , אולי נרשם :d ואני בשנתיים האחרונות לא נרשמתי לשום משחק אז זה סתם מביע על משהו :p
פרישה
אני מסכים אביב, אבל עדיין צריך להיצמד למחוייבות. משתמש שפוגע במשתמש אחר חייב לנוח ולחשוב על מעשיו
אני משוכנע שאם הוא יפנים זאת, הבאן יתבטל...
הקטע שיש גם חלוקת אזהרות מאוד מוזרה כמו על העלבת דמות אנימה(?), ונעילת נשאים כמו אחד שמדבר על צמידי סקס שבסך הכל אומרים אם אתה מתנשק עם חברה שלך או מעבר? צריך פשוט לחקור מה קורה כאן והיחיד שיכול לעשות משהו הוא רותם.
ושחר זה משחק קלפים כדי שאוכל לכתוב עליו סיפור, לא מ"ת ם::::
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)