Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 57
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    הבהרתי, לפרסם פה, כל קטע שרק בא לך, חופשי.

כל הכבוד נתן.

2. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    טוב, הנה ההקדמה של הסיפור שלי, לא יצא לי כל כך טוב לפי דעתי .... תגיד לי מה לשפר. דרך אגב , קוראים לסיפור שלי "פוקימון : דיאוקסיס המסתורי" :

עולם הפקימון, עולם עם יותר מ-600 מיני פוקימונים התגלו עד היום וחיים באושר ביחד, כאשר אש קאטשם ופיקצ'ו מאסטרי הפוקימונים מחפשים אחרי הפוקימון האגדי : דיאוקסיס , מאמן חדש בשם דן מתחיל את מסעו וצריך לבחור בין שלושת ההתחלתיים של יונובה :

אושאוט \ סנייבי \ טאפיג .

לפני כמה זמן, התגלה פוקימון מסטורי ביותר שאף אחד לא ראה אותו קודם. הוא נמצא לראשונה בקוטב הצפוני ואז חזר למקום שממנו משערים שבא : החלל. הפרופסור שגילה אותו בשם דניאל החליט לתת לפוקימון המוזר את השם : דיאוקסיס .
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-31-2012 בשעה 09:40 PM
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    הבהרתי, לפרסם פה, כל קטע שרק בא לך, חופשי.

כל הכבוד נתן.
    מתי מקבלים קבלה?

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    שלום,אני ג'סי דרייסל ואני בן אדם רגיל לגמרי. אבל אתם לא תקראו יומן משעמם על החיים,מה שקרה לי לעומת זאת,לא היה רגיל בכלל. עברתי עם משפחתי לאזור מלובורק מטוקיו לפני שנה,אבא שלי הוא בעצם חוקר של מקומות מסוכנים ונעלם כשהוא יצא לחקור העלמות של אנשים. אפשר לומר שאני פריק של משחקי מחשב,אני מצאתי מכשיר שמתלבש על היד ונותן לך יכולת להרגיש שאתה במשחק,הוא מקשר אותך למשחק שנקרא "Accel World" ושם אתה יוצר לעצמך אוואטר,האוואטר שלי הוא מלאך בשריון עם שרשראות ברזל מסביב לחזה השרירי שלי או יותר נכון, לשריון שעוטף את החזה השרירי שלי. שמעתי מהילדה הכי מקובלת בבית הספר,שאני גם די מאוהב בה, שהיא משחקת במשחק הזה ושיש בוס לכל המשחק שנקרא "מלך הפניקס"} לא ידוע אם הוא בוט או אם הוא שחקן, אבל כולם רוצים לנצח אותו. אני כותב את היומן הזה כדי שאתם תחוו את מה שאני חווה. יום אחד אני שיחקתי נגד בחורה מחמש בנות השטן,דוירייז שהיא בובה של שטנית אשר מלאה בשדים שמפעילים אותה, ופתאום אני הרגשתי אותה פוגעת לי בחזה,זה היה כאב אמיתי,יותר מדי אמיתי,כי אני גיליתי שאני באמת במשחק ושדוירייז מתקרבת אלי בצורת שד.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    אני גם רוצה להירשם!

שם אמיתי (או השם שהייתם רוצים להיקרא במידה ולא ידוע שמכם האמתי):ליאם
    שם בפורום:היומן המיומן
    מה דעתכם האישית על הכתיבה שלכם:די טוב
    מה ברצונכם לשנות:לנסות להאריך טיפה יותר את הפרקים שאני כותב,למצוא יותר קטעים מקוריים של הומור ומתח ולנסות להיות יותר ברור(בתיאורים ובעלילה).
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

6. משתמש מנוסה
    אני יכול לבקש גם ת״ב ממשתמשים אחרים?

7. מנהל ראשי
    כרגע לא צריך תגובה בונה מאיש. תלמידים יקרים, אנא המתינו בסבלנות.אני אתחיל להעביר את השיעורים כשאחזור הביתה... מהפלאפון זה קצת קשה...

8. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    כרגע לא צריך תגובה בונה מאיש. תלמידים יקרים, אנא המתינו בסבלנות.אני אתחיל להעביר את השיעורים כשאחזור הביתה... מהפלאפון זה קצת קשה...
    אני מצטער,אבל התקבלתי?
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

9. משתמש מנוסה
    התקבלתי?

10. משתמש מנוסה
    אני יכול לפרסם את הקטע כבר?
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

11. מנהל ראשי
    כן! פרסם את הקטע! ואשוואט ואייל, אנא חכו בסבלנות! בבקשה לא לכספים פה, תוכלו לשלוח ה''פ

12. משתמש מנוסה
    ''אתה לא תצליח!'' צעק ליאם.
    ''או,באמת?כאילו שזה אכפת לי מה שתאמרו'' אמר ג'טסיס.
    ''פסיכופט אחד!לא חייבים להרוג בשביל לנצח!'' צעק לני.
    ''זה מה שאתה חושב...'' אמר ג'טסיס.
    ''גל מים!'' צעק צ'רן.
    ''מכת ברק!'' צעקה בלה.
    ''מתקפת טורנדו'' צעקה קארה,והשלושה ירו את המתקפות.
    ''האהא!הידרייגון,קרן על!'' צעק ג'טסיס.
    ''להביור!'' צעק ליאם.
    ''כדור אנרגיה!'' צעק לני.
    חמשת המתקפות הצליחו לעצור את קרן העל.ג'טסיס,שידע שהידרייגון צריך לחכות תור לאחר השיתוק הזמני שקרן על נותנת,ולכן הכניס את הידרייגון לפוקדור.
    ''היטראן,צא!'' צעק ג'טסיס.
    בפרץ של אור,יצא מהפוקדור פוקימון,שנראה כמו מעין גוש לבה מכוסה בשריון.גופו היה אדום-כסוף,והוא הלך על ארבע.
    ''היטראן,פוקימון ההתפרצות.היטראן מסוגל לשגר מגופו לבה רותחת שיכולה להמיס אבנים.באופן מוזר,השריון שהוא לובש לא נמס למרות שהוא עשוי ממתכת.הוא חי בליבת כדור הארץ.היטראן הוא פוקימון אגדי''
    ''זה נראה שכוח ידני לא יספיק.צא,טייראניטאר!'' צעק ליאם.
    ''היטראן,התפרצות!'' צעק ג'טסיס.
    ''טייראניטר,רעידת אדמה!'' אמר ליאם.
    ''מה?!לא!!!'' צעק ג'טסיס.
    היטראן התחיל לתקוף,אבל זה כבר היה מאחור מדי-טייראניטאר השתמש ברעדת אדמה,דבר אשר נתן לטייראניטר את השליטה במתקפת ההתפרצות.טייראניטאר פגע בהיטראן עם ההתפרצות שהוא בעצם יצר וגרם לו להתעלף.
    ''הפסדת!תספר לנו מה המטרה של צוות פלזמה באמת!'' צעק ליאם.
    ''יש לי עוד חמישה פוקימונים איתי,''אמר ג'טסיס,''אז טכנית זה לא הפסד''.
    ''ליתר דיוק...יש לך רק אחד'' נשמע קול.
    ''מה?!'' צעק ג'טסיס.
    ''אתה שיקרת לי אבא,כל השנים האלה!שיקרת לי,למארס לפורלוין ולכל צוות פלזמה.המטרה שלנו זאת לא לשחרר את הפוקימונים מהמאמנים בשביל חירותם,אלא כדי שאתה תהיה המאמן היחיד עם פוקימונים בעולם!'' צעק האיש,שהתגלה להיות נט.
    ''נטורל גרופיוס הרמוני,אני מצווה עליך ועל הצוות שלך להקשיב לי!'' אמר ג'טסיס.
    ''לא,אבא,אני לא יקשיב לך.ודרך אגב,אני לא הבן שלך יותר'' אמר נט.
    ''ממילא אף פעם לא רציתי להיות אבא שלך,'' השיב ג'טסיס,''נט''.
    ''לא אכפת לי אם אתה אבא שלי או לא.בשם רוח הצדק,אני מצווה על זקרום להראות את עצמו!'' צעק נט.
    ''בשם כוח האמת,אני מבקש מראשירם להראות את עצמו!'' צעק נט.

האם יצליחו ליאם ונט לנצח את ג'טסיס?מה יעלה בגורלו של אזור יונובה?ובכן,זה נראה שרק הזמן יוכל לאמר זאת...
    ההמשך יבוא!

ליצירת קשר:

13. Retired
    שם: Ashar
    יאללה לקראת המ"ת החדש שלי.

" שלום אני בוב מיטן שדר הטלויזיה של פוקימון+ וכאן אני נמצא במפקדת מסדר האומות , אני נמצא כאן כדי לרדת לשורש המעמקים של המסדר ולגלות מה מטרתו , לצידי נמצא ברוק.
    בוב : " שלום לך ברוק. "
    ברוק : " שלום גם לך בוב , שיהיה לך סוף שבוע טוב "
    בוב : " ברוק , אנחנו כאן בערוץ רוצים לדעת טיפה יותר על המסדר "
    ברוק : " מאז שעזבתי את תחום העיסוק שלי החלטתי לעבור להנהיג את מסדר האומות של עולם הפוקימונים "
    בוב : " את זה אנחנו כבר יודעים , אני אשמח אם תפרט לנו יותר על המסדר הזה ? "
    ברוק : " אני מצטער אני חויבתי לא לסדר דבר , איני רשאי לספר כלום ".
    בוב : " אפילו לא משהו קטן? "
    ברוק : " הדבר היחיד שאני יכול להגיד , שאתם שם בבית כל אחד שרוצה יכול לנסות את מזלו במסדר האומות "
    בוב : " אני מצטער , אבל לא ענית לי על השאלה ממש "
    ברוק : " אני מאוד מצטער , אני מאחר לפגישה חשובה להיתראות "
    בוב : " או.. אנחנו עוד נגלה מה מסתתר כאן במסדר ועד אז שיהיה לכם סוף שבוע טוב ואל תעזבו.. " ~טויש~
    Xxx : " אויש.. ערוץ מפגר .. היי Xxx אתה מוכן ? "
    Xxx : " כן Xxx "....

טוב מפה כבר לא באלי לחשוף יותר
    פרישה

14. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    שם אמיתי (או השם שהייתם רוצים להיקרא במידה ולא ידוע שמכם האמתי):שחכתי את השם שלי ם: אבל תרגיש חופשי לקרא לי מאיהP: חח סתם טל
    שם בפורום:ttrrtte
    מה דעתכם האישית על הכתיבה שלכם:אני חושבת שרמת הכתיבה שלי לא רעה, בין בינונית לגבוהה(עברתי הכשרה חלקית אצל אוהדP
    מה ברצונכם לשנות: הייתי רוצה ללמוד איך יותר לפתח את העלילה, כי קשה לי לפתח אותה, תמיד אותו עיקרון וקשה לי ''לזרום'' לכיוונים חדשים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    טל, פרסמי. את הקטע שלך פה, אני שמח שנרשמת.

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •