:o
מישו מבקש שיעור?
אני אלך להכין אותו...
מישו מבקש שיעור?
אני אלך להכין אותו...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
:huh:Originally posted by Electrified@Nov 8 2008, 07:18 PM
חזרתי ZZZzZzZzZzZzz
אני ביקשתי שיעור 10000 פעמים!!! ותן גם שיעורי בית כי משעמם!><Originally posted by Psycho-Aknziss@Nov 8 2008, 08:32 PM
מישו מבקש שיעור?
אני אלך להכין אותו...
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
מקרה נדיר.Originally posted by Electrified@Nov 8 2008, 07:32 PM
אני ביקשתי שיעור 10000 פעמים!!! ותן גם שיעורי בית כי משעמם!><
אני יודע =(
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
"אני קורא את זה בתוך המגזין. OK so there was this girl, and it was getting close to her b-day, and her mom bought her a pretty little china doll. That night, she heard something singing "I'm a little china doll I got a pocket knife, and I'm gonna kill you, I'm gonna kill you." The girl was freaked out but she thought that it was just her imagination. When she woke up, the china doll was on her pillow, not her bedside table where she had put it. This time she put it in her closet, and went to get ready for her party the next day. When she went to bed, she woke up again to see the china doll on her bedside table, singing the same eerie song. She thought it was her mom playing a trick on her, so she went back to bed. The next night her friends and her were in the wreck room watching movies when one of the girls sat up. "What was that, that song?" Sure enough, when they listened they heard, "I'm a little china doll, I got a pocket knife, I'm gonna kill you, I'm gonna kill you." אישור זה היה כל כך ילדה, והוא היה מקבל אותה כדי לסגור b יום, ואת אמא שלה קנה לה די סין בובה קטנה. באותו לילה, היא שמעה משהו לשיר "אני קצת סין בובה יש לי סכין כיס, אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך. "הבחורה היה freaked החוצה אבל היא חשבתי שזה רק בדמיון. כשהיא התעוררה, היה בובה של סין על הכרית שלה, אין לה איפה היא bedside table צריך לשים את זה. הפעם היא לשים אותו בארון שלה, והלכתי להביא אותה מסיבה מוכן למחרת. כאשר היא ניגשה אל המיטה, היא התעוררה שוב כדי לראות את סין בובה על שולחן bedside שלה, לשיר את השיר הזה מפחיד אותו . היא חשבתי שזה היה משחק אותה אמא תרמית על אותה, היא כל כך חזר למיטה. "למחרת בערב אותה ואת החברים שלה היו להרוס את חדר הצפייה בסרטים כאשר אחת מהבנות התיישבתי." מה זה היה, את השיר הזה? "בטח מספיק, כאשר הם שמעו, הם שמעו," אני קצת סין בובה, יש לי סכין בכיס, אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך. " They looked at the door to see the china doll walking slowly toward them. הם הסתכלו על הדלת כדי לראות את הבובה סין שהסתובב באיטיות לכיוון המחסום. They screamed when it leaped on one of the girls and slashed her throat. הם צעקו כשהוא leaped על אחת הילדות וחתך אותה בגרון. They ran through the halls screaming for her mother, but when the birthday girl looked behind her only her very best friend remained. They heard the song coming closer, and when they reached the kitchen they found her mother dead with her throat slashed out. They ran to her best friends house, and they adopted her. Every night, they hear "I'm a little china doll, I got a pocket knife, I'm gonna kill you, I'm gonna kill you" getting closer and closer....” – Kathryn, WA הם רצו דרך אולמות צועק עבור אמה אבל כאשר ילדה את יום ההולדת שלה רק חיפשו אחרי אותה מאוד נשאר החבר הכי טוב. הם שמעו את השיר מגיע קרוב יותר, וכאשר הם הגיעו הם מצאו את המטבח שלה עם אמא שלה מת הגרון וחתך החוצה. הם ברח מהבית לחברים הכי טובים שלה, והם אימצו אותה. כל הלילה, הוא שומע "אני קצת סין בובה, יש לי סכין בכיס, אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך" מתחיל להיות קרוב קרוב, ...." -
זה מבלבל ולא מסודר לא הצלחתי לקרוא....
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
פורסם שיעור ראשון :P
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יוסיOriginally posted by Psycho-Aknziss@Nov 8 2008, 07:41 AM
שקט כ!ס!ן שליי...
יש משהו שאתה רוצה לספר?
And If You Don't Know, Now You Know
אישור זה היה כל כך ילדה, והוא היה מקבל אותה כדי לסגור b יום, ואת אמא שלה קנה לה די סין בובה קטנה. באותו לילה, היא שמעה משהו לשיר "אני קצת סין בובה יש לי סכין כיס, אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך. "הבחורה היה freaked החוצה אבל היא חשבתי שזה רק בדמיון. כשהיא התעוררה, היה בובה של סין על הכרית שלה, אין לה איפה היא bedside table צריך לשים את זה. הפעם היא לשים אותו בארון שלה, והלכתי להביא אותה מסיבה מוכן למחרת. כאשר היא ניגשה אל המיטה, היא התעוררה שוב כדי לראות את סין בובה על שולחן bedside שלה, לשיר את השיר הזה מפחיד אותו . היא חשבתי שזה היה משחק אותה אמא תרמית על אותה, היא כל כך חזר למיטה. "למחרת בערב אותה ואת החברים שלה היו להרוס את חדר הצפייה בסרטים כאשר אחת מהבנות התיישבתי." מה זה היה, את השיר הזה? "בטח מספיק, כאשר הם שמעו, הם שמעו," אני קצת סין בובה, יש לי סכין בכיס, אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך. ". הם הסתכלו על הדלת כדי לראות את הבובה סין שהסתובב באיטיות לכיוון המחסום. הם צעקו כשהוא leaped על אחת הילדות וחתך אותה בגרון. הם רצו דרך אולמות צועק עבור אמה אבל כאשר ילדה את יום ההולדת שלה רק חיפשו אחרי אותה מאוד נשאר החבר הכי טוב. הם שמעו את השיר מגיע קרוב יותר, וכאשר הם הגיעו הם מצאו את המטבח שלה עם אמא שלה מת הגרון וחתך החוצה. הם ברח מהבית לחברים הכי טובים שלה, והם אימצו אותה. כל הלילה, הוא שומע "אני קצת סין בובה, יש לי סכין בכיס, אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך" מתחיל להיות קרוב קרוב, ...." -
XDDOriginally posted by captain charisma@Nov 8 2008, 07:59 PM
יוסי
יש משהו שאתה רוצה לספר?
כןOriginally posted by captain charisma@Nov 8 2008, 08:59 PM
יוסי
יש משהו שאתה רוצה לספר?
הייתי אתמול שיכור D::
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יוסי לשלוח אליך את שיעורי הבית או לשים בבית ספר?
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
בטחOriginally posted by Psycho-Aknziss@Nov 8 2008, 07:06 PM
כן
הייתי אתמול שיכור D::
חמש דקות אחרי שהלכתי
א'..
סטופ
ח' חארטה
And If You Don't Know, Now You Know
א'...Originally posted by captain charisma@Nov 8 2008, 09:07 PM
בטח
חמש דקות אחרי שהלכתי
א'..
סטופ
ח' חארטה
סטופ!
ל!
לא מצחיק
ניר-באשכול שמה XS
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)