Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. משתמש מנוסה
    שמעו אני נכנס לפורום מדי פעם, וכבר חלפה שנה וקצת מאז הפך פורום פוקימון לפורום כללי.
    המנהלים האמינו שהפורום יביא מלא משתמשים חדשים, ושתהיה פריחה, אבל אני מצטער לאכזב אתכם, הפורום יותר מת ממה שהוא היה מקודם, אפשר להסיק את המסקנה שהפורום בתור פורום כללי לא טוב.

אני חושב שכדי להחזיר את הפורום לפורום פוקימון חזרה, ולא רק זה, אני חושב שצריך להחליף לעיצוב יותר מתקדם, מבחינת רמת התגובות, כאשר העברנו את הפורום מפוקימונס לכללי ירדה רמת איכות כתיבת התגובות, נגיד עם רוצים להבליט כתב מסוים זה משתמש בספת קודים, ובפורומים מתקדמים יותר וכמו שהיה פעם הוא היה פשוט מבליט את הכתב.

אני חושב שהפורום בתור פורום פוקימון היה פשוט יותר טוב, ונכון מי שאני שאדבר, זה לא הפורום שלי, אבל אני חושב שלקיום פורום פוקימון יש חשיבות רבה, יש יותר מדי פורומים כללים וצריך גם פורום שהוא ספציפי, שיהיה בית לקהילת אוהבי הפוקימון בארץ.

אשמח לקבל את דעת המשתמשים והמנהלים ולנהל דיון פורה, אשמח מההנהלה אם היא תאפשר דיון פורה על הרעיון ולא תנעל את הנושא מיד מהסיבה שאין מה לעשות בעניין, תנו למשתמשים להביעה את הדעה שלהם בעניין הפורום הכללי.

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אני נגד כל מה שאתה אומר,אם כבר לשנות נושא לפורום שיהיה פורום אנימות,גם ככה 90% ממה שמדברים בפורום זה נארוטו,יוגי הו,וואן פיס,בליץ ועוד מלא אנימות
    אם מזכירים פוקימון מחוץ לפורומי הפוקימון זה או המנגה או שיורדים על האנימה או מ''תים

3. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    מבחינתי הדברים האלו של הגדרה פחות חשובים(למרות שיש משהו בהגדרה נכונה), אבל יותר חשוב לי שמשתמשים איכותיים כמוך יהיו כאן ם:
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    יש משהו בדבריו.
    פורום פוקימון ייחד את הפורום שלנו, וזה היה דבר שמשך הרבה משתמשים, כעת הוא כללי, ויש הרבה כלליים יותר טובים..
    אבל אין צורך לשנות את הפורום, אני מניח שרק צריך לשפר את האתר. עד שמצאתי כמה שיכולים לעזור, היו כל מיני בעיות שרותם הסביר לי למה אי אפשר.. אני חושב שצריך להתאמץ, ולשפר את האתר. האתר פעם עוד היה מעודכן טיפונת, עכשיו הוא בקושי מעודכן.. לדוגמה: הפוקידע המלא~ 60 פוקימונים, O.ם
    ------
    פו זון! מה נשמע אחי? באמת זקוקים לך פה.

Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    שמעו אני נכנס לפורום מדי פעם, וכבר חלפה שנה וקצת מאז הפך פורום פוקימון לפורום כללי.
    המנהלים האמינו שהפורום יביא מלא משתמשים חדשים, ושתהיה פריחה, אבל אני מצטער לאכזב אתכם, הפורום יותר מת ממה שהוא היה מקודם, אפשר להסיק את המסקנה שהפורום בתור פורום כללי לא טוב.

אני חושב שכדי להחזיר את הפורום לפורום פוקימון חזרה, ולא רק זה, אני חושב שצריך להחליף לעיצוב יותר מתקדם, מבחינת רמת התגובות, כאשר העברנו את הפורום מפוקימונס לכללי ירדה רמת איכות כתיבת התגובות, נגיד עם רוצים להבליט כתב מסוים זה משתמש בספת קודים, ובפורומים מתקדמים יותר וכמו שהיה פעם הוא היה פשוט מבליט את הכתב.

אני חושב שהפורום בתור פורום פוקימון היה פשוט יותר טוב, ונכון מי שאני שאדבר, זה לא הפורום שלי, אבל אני חושב שלקיום פורום פוקימון יש חשיבות רבה, יש יותר מדי פורומים כללים וצריך גם פורום שהוא ספציפי, שיהיה בית לקהילת אוהבי הפוקימון בארץ.

אשמח לקבל את דעת המשתמשים והמנהלים ולנהל דיון פורה, אשמח מההנהלה אם היא תאפשר דיון פורה על הרעיון ולא תנעל את הנושא מיד מהסיבה שאין מה לעשות בעניין, תנו למשתמשים להביעה את הדעה שלהם בעניין הפורום הכללי.

סתם שתדע, אם בגוגל אתה מחפש פורום פוקימון.. הפורום קופץ ראשון~
    נכון יש קצת גולשים, אבל תמיד היו...
    לחזור בחזרה לפוקימון זה יהיה פשוט משימת התאבדות~ ם:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    אז עזבו להחזיר את הפורום לפורום פוקימון
    אבל לפחות תשפרו את מערכת התגובות, זה מעצבן להגיב שאתה נגיד רוצה להדגיש כתב וזה עדיין כותב בקודים, בפורומים מתקדמים יותר אתה רואה את השינויים עוד בתגובה, והיה לנו את זה פעם בפורום, אבל כשהחלפנו את העיצוב כנראה החליפו גם את המערכת.

7. the bitch is back
    בזה אתה צודק לחלוטין.
    זה ממש מציק עם כל הקודים
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    תלוי באיזה דפדפן אתה משתמש,אם אני משתמש באקספולרר אני רואה את השינוי אוטומטית,אם אני משתמש בכרום אז יש קודים

9. היכל התהילה
    לשפר תמערכת זה דבר אחרון שמפריע לי. אכפת לי מהמשתמשים, למי אכפת לעזאזל מהמערכת? אולי כן אבל במקומות האחרונים
    אביב

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tron צפה בהודעה
    תלוי באיזה דפדפן אתה משתמש,אם אני משתמש באקספולרר אני רואה את השינוי אוטומטית,אם אני משתמש בכרום אז יש קודים
    אצלי זה לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש, בכל דפדפן אצלי זה עם קודים, בתכלס אני חושב שהקטע בלי הקודם צריך לתמוך בכל סוגי הדפדפן, ובתכלס אני מאמין שזה מעצבן את רוב האנשים שבאים לפה, וזו הסיבה שגם מעצבן להגיב או להשקיע, כמו נגיד לפתוח משחק תפקידים, אם זה היה כמו נגיד בFXP שאתה ישר רואה את הצבע או התמונה ואתה יכול לעשות העתק הדבק לתמונה בלי הכתובת שלה זה היה מצויין פלוס, כמו פעם שזה היה.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    זה באמת תלוי מה המטרה של הפוסט שלך, בטקסטים ארוכים לפעמים יותר נוח שזה בקוד ואז אתה יכול לשנות את זה, בקודים יש גם הרבה יותר צבעים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. משתמש מנוסה
    בתכלס מבחינת נחות עדיפה המערכת המתקדמת בהרבה, במיוחד לכאלה שמשתמשים בפורום משחקי תפקידים וגם ציור ממוחשב, מעצבן להעתיק את הקוד של התמונה וכל הסיפור הזה עדיף כבר פשוט שתהיה האפשרות כמו פעם של העתק הדבק.

13. היכל התהילה

על מה אתם מדברים?! עשיתי לזה קופי פייסט הרגע!!!!!!!!!!
    אביב

14. Kibō no chi
    אני מסכים שהפורום הכללי הכשל.
    המטרה שבגללה עברנו את השינוי הזה הייתה לפנות לקהילה רחבה יותר, ואם שכחתם, גם להביא קהילה בוגרת יותר. זה היה אחד הטיעונים לסיבות לפורום כללי.
    וכן, אני יודע שאני כבר משחק בקקי ופיפי והעניין נגמר בתכלס ואין מה להתעסק עם זה יותר, אבל הסיבה לדעתי שהפורום הכללי לא עבד מלכתחילה היא שהפורום באמת פנה לגוון רחב יותר של קהילה, אבל לא לקהילה בוגרת בגלל כל ההגבלות של ההנהלה. למרות השינוי בשם הפורום הוא עדיין הגביל את עצמו למשתמשים שהם עד גיל 12 בערך, וזה מה שגרם להתייבשות ולגסיסה לדעתי.
    אם כבר פונים לקהילה בוגרת - אז עד הסוף.

זאת דעתי בערך ם:
    זה לא גם שבתור פוקימונס הפורום היה הכי פעיל בעולם, אבל הוא היה יותר איכותי.

15. אני ניניני אני סמל מיני
    הקודים זה קשור לדפדפן..באקספלורר יש מין A כזאת בצד שמאל מעל התגובה שמשנה את זה.
    המערכת זה בעיקר תקציב ולא תלוי בנו, אבל כמו אביב אני חושב שהאנשים הם שעושים את הקהילה ולא הפוך.
    ובשביל להיות קהילה טובה צריך לפני כל השטויות של המערכת אנשים איכותיים!

קרדיט ענק לרועי!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •