שמעו אני נכנס לפורום מדי פעם, וכבר חלפה שנה וקצת מאז הפך פורום פוקימון לפורום כללי.
המנהלים האמינו שהפורום יביא מלא משתמשים חדשים, ושתהיה פריחה, אבל אני מצטער לאכזב אתכם, הפורום יותר מת ממה שהוא היה מקודם, אפשר להסיק את המסקנה שהפורום בתור פורום כללי לא טוב.
אני חושב שכדי להחזיר את הפורום לפורום פוקימון חזרה, ולא רק זה, אני חושב שצריך להחליף לעיצוב יותר מתקדם, מבחינת רמת התגובות, כאשר העברנו את הפורום מפוקימונס לכללי ירדה רמת איכות כתיבת התגובות, נגיד עם רוצים להבליט כתב מסוים זה משתמש בספת קודים, ובפורומים מתקדמים יותר וכמו שהיה פעם הוא היה פשוט מבליט את הכתב.
אני חושב שהפורום בתור פורום פוקימון היה פשוט יותר טוב, ונכון מי שאני שאדבר, זה לא הפורום שלי, אבל אני חושב שלקיום פורום פוקימון יש חשיבות רבה, יש יותר מדי פורומים כללים וצריך גם פורום שהוא ספציפי, שיהיה בית לקהילת אוהבי הפוקימון בארץ.
אשמח לקבל את דעת המשתמשים והמנהלים ולנהל דיון פורה, אשמח מההנהלה אם היא תאפשר דיון פורה על הרעיון ולא תנעל את הנושא מיד מהסיבה שאין מה לעשות בעניין, תנו למשתמשים להביעה את הדעה שלהם בעניין הפורום הכללי.