Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 24 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 351
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה

מייקל:
    היית אמור להבין אני חושב, שאתה לא באמת אמור לנצח... אין למגנוטל הרבה סיכוי, פשוט תחשוב על התחמקויות והטשה.
    -----------------
    "מגנוטל הישאר חזק!" אתה קורא לחוץ ומתוסכל, אתה מדריך אותו בהוראותיך והוא פועל ע"פי הן.
    מתוך השיח במפתיע נשלח חוץ אל אחד הענפי העצים שלמעלה, מגנוטל עולה במהירות על אחד מהם...
    סטיב מביט ברגזנות בך ובמגנוטל וקורא "זה מה שאתה יכול, רד משם פחדן אחד!" ואתה מוסיף בחיוך "כמבוקשך!"
    ואז מגנוטל יורד מהעץ עם החוט, לוקח תנופה ומשתחרר ליפני אינבקס עם דחיפה חזקה... הוא פוגע בו היטב ומעיף אותו לרצפה!
    מגנוטל בנוסף גם עולה עליו ונושך אותו בגב, משתמש בעלוקת חיים ומוצץ ממנו מעט אנרגיה.
    אך אינבקס קם על רגליו, מתחיל לבעוט ולהתפרע ומעיף ממנו את מגנוטל שהספיק לשאוב מעט חיים.
    כן,כנראה

"מגנוטל נהדר! עכשיו תירה עוד חוט על אינבקס! אבל על קרניו! שיתקשה להתיר את החוט! אחר כך תשלח חוט על עץ ותעלה על ענף,בזמן שאינקס יהיה עסוק בלהתיר את החוטים מקרניו תשלח חוט לרגליו ותקשור אותן היטב! אחר כך תרד מעץ עם חוט ותדחף אותו! הוא לא יוכל לזוז מהנפילה והחוטים ותשתמש במציצת חיים!" אדריך את מגנוטל

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    רובי:
    אתה מהרהר לעצמך ומחליט לקחת את הנתיב השמאלי ולהמשיך עמוק יותר אל תוך היער.
    אתה הולך לך ושורק מנגינה נחמדה, פרילזארד הולך ומכה באוויר עם זנבו בחבטה, כאילו מתאמן...
    לפתע מן השיחים צץ פוקימון קטן וחמוד, גדי קטן ונחמד.
    מביט בך ובפרילזארד ומעלה חיוך מתוק, מקפץ סביב פרילזארד בקריאות "קיד, קיד קיד.." ואילו פרילזארד מטה את ראשו בחוסר הבנה לרצונו של הגדי..

מייקל:

אתה קורא למגנוטל בחיוך ומחמיא לו, הוא נשאר בפרצופו הרציני והזועף, שומר על קור רוח.
    אתה חושב על עוד רעיון שנראה מושלם ומגנוטל לפקודתך שולח ירי חוטים הפעם לקרניו של אינבקס.
    "חהחהחה... חשבת שניפול בזה שוב?!" קורא סטיב בצחקוק, ואינבקס נועץ רגליו באדמה, עם תפיסת החוטים את קריניו של אינבקס הוא מתחיל למשוך ולסחרר באוויר את מגנוטל עם החוטים שלו עצמו!!!
    מגנוטל מנסה להשתחרר מהחוטים אך הוא נכנס בגזע עץ בעצמה רבה בעת הסחרור ומתעלף...
    אינבקס, עומד במקומו אינו מראה שמחה או התלהבות על פניו ואילו סטיב קורא "בסדר גמור אינבקס, צפיתי ממך שתסיים זאת מהר יותר!"

.

3. the bitch is back
    רובי:
    אתה מהרהר לעצמך ומחליט לקחת את הנתיב השמאלי ולהמשיך עמוק יותר אל תוך היער.
    אתה הולך לך ושורק מנגינה נחמדה, פרילזארד הולך ומכה באוויר עם זנבו בחבטה, כאילו מתאמן...
    לפתע מן השיחים צץ פוקימון קטן וחמוד, גדי קטן ונחמד.
    מביט בך ובפרילזארד ומעלה חיוך מתוק, מקפץ סביב פרילזארד בקריאות "קיד, קיד קיד.." ואילו פרילזארד מטה את ראשו בחוסר הבנה לרצונו של הגדי..

"איזה חמוד!" אמלמל לעצמי ואז אעלה על פני פרצוף שקוח "פרילזארד אני רוצה את הפוקימון הזה!" אומר לו בחיוך ואז אבדוק עליו בפוקידע. "תתחיל מיד עם מסך עשן ואז השתמש בזריזות שלך כדי לחבוט בו בחוזקה!" אומר בביטחון מלא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה

מייקל:

אתה קורא למגנוטל בחיוך ומחמיא לו, הוא נשאר בפרצופו הרציני והזועף, שומר על קור רוח.
    אתה חושב על עוד רעיון שנראה מושלם ומגנוטל לפקודתך שולח ירי חוטים הפעם לקרניו של אינבקס.
    "חהחהחה... חשבת שניפול בזה שוב?!" קורא סטיב בצחקוק, ואינבקס נועץ רגליו באדמה, עם תפיסת החוטים את קריניו של אינבקס הוא מתחיל למשוך ולסחרר באוויר את מגנוטל עם החוטים שלו עצמו!!!
    מגנוטל מנסה להשתחרר מהחוטים אך הוא נכנס בגזע עץ בעצמה רבה בעת הסחרור ומתעלף...
    אינבקס, עומד במקומו אינו מראה שמחה או התלהבות על פניו ואילו סטיב קורא "בסדר גמור אינבקס, צפיתי ממך שתסיים זאת מהר יותר!"
    "מגנוטל עשית כמיטב יכולתך" אומר ואחזיר אותו לפוכדור למנוחה, "אינהוד,הכל תלוי בך עכשיו" אומר לו בחיוך ואסמן לו לעלות לזירה, "אוקיי אינהוד, תרוץ לכיוונו של אינבקס! תשתמש בקליע זרעים! כל מתקפת נגד שהוא משתמש בה תתחמק ממנה בקפיצה אלגנטית מעליו! תישאר ממוקד ותהיה מוכן להתחמק מכל מתקפה!" אדריך את אינהוד בביטחון

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    אתה מודה למגנוטל על עשייתו ומחזיר אותו לפוקדור ואתה מבקש מאינהוד להיכנס לקרב.
    "אינהוד רוץ אל אינבקס עם קליע זרעים!" אתה קורא, אינהוד רץ במהירות רבה ויורה קליע זרעים תוך כדי, אינבקס משתמש שוב בהתקשחות מתכתית ואין נראה כי זה מזיז לו...
    כשאינהוד נראה כבר קרוב לאינבקס, אינבקס דוהר ומשתמש בחבטה, אך אינהוד מתחמק אל מעליו!
    לפתע קורא סטיב "חח אוקיי.. נשק כבד עכשיו, אינבקס בלבול!" ולפתע עיניו של אינבקס זוהרות באדום ואותה הילה אדומה מופיעה גם סביב אינהוד!
    אינהוד לפתע מנסה להתחמק מצד לצד ללא סיבה למרות שאינבקס דיי רחוק ממנו, אינבקס מנסה את זה להשתמש בדריכה.
    הוא דוהר אליו ואז מנטר בעצמה על אינהוד ודורך עליו בברוטליות!

רובי:
    היטלר היטלר היטלר!!! הוא בא בנחמדות אתה תוקף אותו?!? תיהיה נחמד גם!
    -------------
    אתה מחליט שאתה רוצה לתפוס ובודק עליו בפוקדע:
    קידגט, פוקימון הגדי הצעיר, קידגאט חיי בדרך כלל בשדות מראה פתוחים ובאיזוריים הררים.
    כפות רעליו ופרסותיו הגמישות מאפשרות לו לרוץ מהר וביציבות מוחלט גם על נקיק הרים צר ותלול במיוחד!
    לאחר דברי הפוקדע, ללא עיקובים מיותרים קורא לפרילזארד לפלוט מסך עשן.
    פרילזארד עושה כמבוקשך ופולט אותו, קידגט הקטן מבוהל ומיד מקפץ באופייניות לאחור ונראה מבוהל...
    היחיד בעצם שנמצא בתוך העשן הוא פרילזארד, אך גם הוא מזנק מתוכו במהירות ומשתמש בחבטה, קידגט שוב מתחמק בדילוג זריז לאחור ומשתמש בהפלה! מתקפה חזקה ומפתיע יחסית לגילו הצעיר.
    הוא מעיף את פרילזארד בחזקה על הקרקע והוא מתרסק...

.

6. משתמש מנוסה
    מייקל:
    אתה מודה למגנוטל על עשייתו ומחזיר אותו לפוקדור ואתה מבקש מאינהוד להיכנס לקרב.
    "אינהוד רוץ אל אינבקס עם קליע זרעים!" אתה קורא, אינהוד רץ במהירות רבה ויורה קליע זרעים תוך כדי, אינבקס משתמש שוב בהתקשחות מתכתית ואין נראה כי זה מזיז לו...
    כשאינהוד נראה כבר קרוב לאינבקס, אינבקס דוהר ומשתמש בחבטה, אך אינהוד מתחמק אל מעליו!
    לפתע קורא סטיב "חח אוקיי.. נשק כבד עכשיו, אינבקס בלבול!" ולפתע עיניו של אינבקס זוהרות באדום ואותה הילה אדומה מופיעה גם סביב אינהוד!
    אינהוד לפתע מנסה להתחמק מצד לצד ללא סיבה למרות שאינבקס דיי רחוק ממנו, אינבקס מנסה את זה להשתמש בדריכה.
    הוא דוהר אליו ואז מנטר בעצמה על אינהוד ודורך עליו בברוטליות!
    קליע זרעים זאת מתקפה מיוחדת,אפילו שאינקס חסין אליה זה עדיין יכול לעשות נזק

"אינהוד! תתגלגל הצידה ותנסה להתחמק מהדריכה! תקפוץ הצידה ותנסה להשתמש בשאיבה כדי לרפא את עצמיך מעט,לאחר מכן תנוע מצד לצד ותדחוף את אינבקס בצידו! תנסה להתחמק מכל מתקפה! אתה יכול קדימה!" אדריך את אינהוד,אנסה לעודד אותו

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    • הלו יש לכם פוקדע תתחילו להשתמש בו! אל תעצבנו אותי.
    • זה למשתמש The Sir בעיקר, אך גם לשאר:
      אני לא יודע אם אתה או מישהו טרחתם לקרוא את המפה קצת... אבל אם כן תבינו שהעיר שיין-וויל היא עיר נמל.
      כלומר, גובלת בחוף ויש שם פוקימונים שיאפיינו קצת את הים. נסו ותראו מה מתאים לכם, יש עוד כמה ערים כאלה! אז תחשבו יצירתי ותבקרו במקומות!

לן:
    "איזה יופי" אתה מתפאל מיופים של הציפורים הללו ופותח את הפוקדע לבדוק עליהם:
    סוויטוייט, פוקימון ציפור האהבה, סוויטוויט מכונת כך כי מסמלת את רגש האהבה במחוז מלוטו, קולה היפה של הסוויטוויט גורם לאנשים להתפעל ולהתרגש והם חלק קבוע בכל חתונה!
    אתה סוגר את הפוקדע ומחליט שלא להתגרות בציפורים החמודות, אתה ממשיך בדרך ולפתע אתה מבחין בילד קטן בעל ביגדי צופים, בערך בגילך!
    מטייל לו עם עוד שניי חברים.
    [U][B]
    "אין לי כוח לאנשים" אגיד "לא אכלתי כלום מאז שהתגנבתי לספינה" אגיד מאט בקול "שיט" אגיד "אני מכווה שלא שמעו" אוסיף 'טוב אם כן שמעו כדי שאני אברך מכאן' אחשוב ואתכיל להיתקדם מהר מהרגיל

כמו תמיד. עמיטריד.

8. the bitch is back
    [u][b]

רובי:
    היטלר היטלר היטלר!!! הוא בא בנחמדות אתה תוקף אותו?!? תיהיה נחמד גם!
    -------------
    אתה מחליט שאתה רוצה לתפוס ובודק עליו בפוקדע:
    קידגט, פוקימון הגדי הצעיר, קידגאט חיי בדרך כלל בשדות מראה פתוחים ובאיזוריים הררים.
    כפות רעליו ופרסותיו הגמישות מאפשרות לו לרוץ מהר וביציבות מוחלט גם על נקיק הרים צר ותלול במיוחד!
    לאחר דברי הפוקדע, ללא עיקובים מיותרים קורא לפרילזארד לפלוט מסך עשן.
    פרילזארד עושה כמבוקשך ופולט אותו, קידגט הקטן מבוהל ומיד מקפץ באופייניות לאחור ונראה מבוהל...
    היחיד בעצם שנמצא בתוך העשן הוא פרילזארד, אך גם הוא מזנק מתוכו במהירות ומשתמש בחבטה, קידגט שוב מתחמק בדילוג זריז לאחור ומשתמש בהפלה! מתקפה חזקה ומפתיע יחסית לגילו הצעיר.
    הוא מעיף את פרילזארד בחזקה על הקרקע והוא מתרסק...

"רגע פרילזארד!" אומר ואנפנף בידי את העשן הסמיך "מסכן, זה לא אמור להיות האיזור שלך. הלכת לאיבוד?" אשאל אותו בחיוך וארד על ברכי כדי להיות בגובהו ואחייך "מצטער" אוסיף
    גיל! 3>

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    "אינהוד! תתגלגל הצידה ותנסה להתחמק מהדריכה!" אתה קורא בעוד אינבקס שוב ושוב מנסה לדרוך על אינהוד...
    הוא מתגלגל בין רגליו עד שמנזק החוצה מהן.
    אינבקס יוצר עם מכת ראש, אינהוד מתחמק בגמישות מרהיבה, הוא שואב בעצמה את אנרגיית החיים של אינבקס... לפתע כוח השאיבה מתגבר בצורה מדהימה, אינהוד למד מגה שאיבה!
    השאיבה מרוקנת מאוד את אינבקס וסטיב מופתע, אתה מנצל את המצב ואינבוקס לפקודתך מסיים את זה בדחיפה!

לן:
    Spoiler ספוילר
    --------------------
    אתה מנסה לברוח מהילדים האלה ולהמשיך בדרכך אבל הראשי שבניהם שם לב אליך ודורש ממך לעצור!
    אתה בכל זאת מנסה לברוח ווהוא מחפש אותך "ילד מוזר... בסה"כ רציתי קרב אימון קצר!" אתה שומע אותו קורא בעוד אתה מתחבא ממנו.

רובי:
    אתה חושב לרגע מחליט לעצור את הקרב, שניהם נעמדים בפתאומיות, ואתה נכנס בניהם ופונה אל הגדי הקטן:
    "מסכן, זה לא אמור להיות האיזור שלך נכון? הלכת לאיבוד?" אתה שואל באדיבות והוא מהנהן עם ראשו.
    אתה מבקש את סליחתו והוא מגיב בחיוך וקורא בכולו הצח "קיד קידגאט!" וצוהל, מנסה לגרום לפרילזארד לשחק עימו. נראה שהוא ממש נהנה מחברתכם למרות שתקפתם אותו.. הוא תמים.

.

10. עמיטריד.
    [u][b]

לן:
    Spoiler ספוילר
    --------------------
    אתה מנסה לברוח מהילדים האלה ולהמשיך בדרכך אבל הראשי שבניהם שם לב אליך ודורש ממך לעצור!
    אתה בכל זאת מנסה לברוח ווהוא מחפש אותך "ילד מוזר... בסה"כ רציתי קרב אימון קצר!" אתה שומע אותו קורא בעוד אתה מתחבא ממנו.
    טוב, תסתקל על החתימה שלי
    ----------------------------------------------

"אז אני מוזר" עצעק ואצה מהמחבוא " יש לך בעיה עם מוזרים?" אשאל אותו 'ילד אפס מי הוא חושב שהוא' אחשוב לעצמי

כמו תמיד. עמיטריד.

11. משתמש מנוסה
    מייקל:
    "אינהוד! תתגלגל הצידה ותנסה להתחמק מהדריכה!" אתה קורא בעוד אינבקס שוב ושוב מנסה לדרוך על אינהוד...
    הוא מתגלגל בין רגליו עד שמנזק החוצה מהן.
    אינבקס יוצר עם מכת ראש, אינהוד מתחמק בגמישות מרהיבה, הוא שואב בעצמה את אנרגיית החיים של אינבקס... לפתע כוח השאיבה מתגבר בצורה מדהימה, אינהוד למד מגה שאיבה!
    השאיבה מרוקנת מאוד את אינבקס וסטיב מופתע, אתה מנצל את המצב ואינבוקס לפקודתך מסיים את זה בדחיפה!
    מסיים? הוא התעלף?

"אינהוד אתה מצוין!! כל הכבוד למדת מתקפה חדשה! אתה לוחם נהדר!" אשבח אותו על ההתחמקויות הנהדרות ונחישותו הגדולה, "אוקיי אינהוד בוא נסיים את זה! התחזקת מאוד בזכות האנרגיה שנשאבה מאינבקס! עכשיו תרוץ מצד לצד,תטיש את אינבקס מלנסות להתמקד עליך! אחר כך ברגע הנכון תדח. אותו מצידו ותפיל אותו ארצה! תקפוץ לאחור ותשאב את כל האנרגיה שנותרה לו באמצעות שאיבת מגה!" אדריך את אינהוד בביטחון,אחייך חיוך גדול וגאה

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    לן:
    תסתכל*, אצעק*, אצא*. וקראתי ואני מבין... בהצלחה, גם אני הייתי מש"ץ
    --------------
    מה שהוא אמר מעצבן אותך נורא ואתה יוצא מהמחבוא ושואל בכעס "יש לך בעיה עם מוזרים?"
    והוא משיב בשנינות "האמת שכן, אם הם בורחים ממני כשאני מנסה להיות נחמד... ואז יוצאים מהמחבוא וצועקים עליי בלי סיבה!"
    לאחר מכן הוא שולף מהכיס האחורי של המכנסיים פוקדור גדול ומבריק, ומקפיץ אותו על היד קלות, ואז שואל "נו... אז תרצה לערוך קרב רגזני? 1 על 1? רק אני ואתה"

מייקל:
    כן אחי, כתבתי שסיימת את זה. ניצחת באחד עכשיו לזה הבא ;)
    -----------
    "אינהוד אתה מצוין! כל הכבוד גם למדת מתקפה חדשה! אתה פוקימון נהדר!" אתה מרעיף שווחים לאינהוד.
    סטיב מוציא את לשונו ועושה כל של פלוץ "פוי, כמה חנופה ודביקות... רק מהשטויות שאתה מדבר פוקימון אמיתי יכול להתעלף למוות" ומחייך חיוך זדוני ורחב.
    לאחר מכן הוא מחזיר את אינבקס תוך כדי שאומר "גרוע מאוד, צפיתי שתנצח גם אותו ללא מאמץ... תתבייש, מצפים לך אימוני פרך שנסיים!"
    לאחר מכן הוא מבקש מנטיני להיכנס לקרב "נטיני, בלי רחמים, בלי מעצורים, בלי רגש!" ונטיני מחכה בשקט מלחיץ לתזוזה שלך ושל אינהוד.

.

13. עמיטריד.
    לן:
    תסתכל*, אצעק*, אצא*. וקראתי ואני מבין... בהצלחה, גם אני הייתי מש"ץ
    --------------
    מה שהוא אמר מעצבן אותך נורא ואתה יוצא מהמחבוא ושואל בכעס "יש לך בעיה עם מוזרים?"
    והוא משיב בשנינות "האמת שכן, אם הם בורחים ממני כשאני מנסה להיות נחמד... ואז יוצאים מהמחבוא וצועקים עליי בלי סיבה!"
    לאחר מכן הוא שולף מהכיס האחורי של המכנסיים פוקדור גדול ומבריק, ומקפיץ אותו על היד קלות, ואז שואל "נו... אז תרצה לערוך קרב רגזני? 1 על 1? רק אני ואתה"
    "יודע מה אני יוחיך לך שהמוזרים שולטים" אגיד לו "צא פינבור!" אגיד

כמו תמיד. עמיטריד.

14. the bitch is back
    [u][b]
    רובי:
    אתה חושב לרגע מחליט לעצור את הקרב, שניהם נעמדים בפתאומיות, ואתה נכנס בניהם ופונה אל הגדי הקטן:
    "מסכן, זה לא אמור להיות האיזור שלך נכון? הלכת לאיבוד?" אתה שואל באדיבות והוא מהנהן עם ראשו.
    אתה מבקש את סליחתו והוא מגיב בחיוך וקורא בכולו הצח "קיד קידגאט!" וצוהל, מנסה לגרום לפרילזארד לשחק עימו. נראה שהוא ממש נהנה מחברתכם למרות שתקפתם אותו.. הוא תמים.
    עגל רך P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אלטף את ראשו של קידג'אט בחיבה "חמודי, אתה רוצה אולי לבוא איתנו?" אשאל אותו בחיוך ואוציא פוקדור ריק מהתיק שלי.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה

מייקל:
    כן אחי, כתבתי שסיימת את זה. ניצחת באחד עכשיו לזה הבא ;)
    -----------
    "אינהוד אתה מצוין! כל הכבוד גם למדת מתקפה חדשה! אתה פוקימון נהדר!" אתה מרעיף שווחים לאינהוד.
    סטיב מוציא את לשונו ועושה כל של פלוץ "פוי, כמה חנופה ודביקות... רק מהשטויות שאתה מדבר פוקימון אמיתי יכול להתעלף למוות" ומחייך חיוך זדוני ורחב.
    לאחר מכן הוא מחזיר את אינבקס תוך כדי שאומר "גרוע מאוד, צפיתי שתנצח גם אותו ללא מאמץ... תתבייש, מצפים לך אימוני פרך שנסיים!"
    לאחר מכן הוא מבקש מנטיני להיכנס לקרב "נטיני, בלי רחמים, בלי מעצורים, בלי רגש!" ונטיני מחכה בשקט מלחיץ לתזוזה שלך ושל אינהוד.
    "אביט בסטיב בפרצוף מעט מעוצבן, "אתה ממש קורע אתה יודע?" אומר לו בציניות, "אנחנו עוד נראה מי יהיה מאמן יוצר טוב,המאמן שתומך בפוקימונים שלו גם כשהם לא מצליחים או מאמן שמתנהג אליהם כאילו הם בובות משחק שלו" אומר לן בפרצוף רציני, "עכשיו אינהוד! היית מצוין! צריך לתת פוש אחרון וזהו!" אומר לאינהוד בניסיון להוריד ממנו לחץ,אוציא את הפוקידע ואחפש מידע שימושי על נטיני, "תתחיל עם קליע זרעים,תראה לאן נטיני יזוז, אם הוא מתקרב אליך תרוץ אליו ותתנגש בו בדחיפה!" אדריך את אינהוד בביטחון

עמוד 10 מתוך 24 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •