לן:
הילד הזה מביט בך בהרמת גבה ובחוסר הבנה ואומר "אני לא מבין מה יש להוכיח סה"כ רציתי קרב אימון... אבל, אם אתה כל-כך בטוח שננצח בו נראה"
אתה מוציא החוצה את פינבור החוצה, הוא מביט בו ובודק עליו בפוקדע שלו.
לאחר מכן שהוא מסיים הוא מוציא החוצה את הפוקימון שלו, ואז מוסיף "אגב שמי ג'ייסון".
רובי:
אתה שולח יד בזהירות ללטף את ראשו של קידגט, הוא תחילה לוקח את ראשו אחורה מחשש אך אחר-כך מרפה ואתה אכן מלטף אותו.
אתה שואל אותו אם הוא רוצה לבוא איתכם והוא מביט בך המום, אך אז נרגש מאוד הוא נראה שהוא נענה בחיוב!
אתה שולף פוקדור ריק מחגורת הפוקדורים, פותח אותו בקלילות ואנרגיה אדומה שואבת את קידגט פנימה...
הפוקדור נופל ארצה, ומתנדנד מספר פעמים, אך אז משמיע צליל חלול "טוו..." ונעצר.
תפסת קידגט!
מייקל:
אתה ממש מרגיז עם הקטע של הפוקדקס... למה אתה תמיד מדלג עליו לא משנה כמה אני מעיר?
---------------
אתה מתעצבן מדבריו של סטיב ומגיב לו בציניות, המתח בינכם גובר ואז אתה אומר "נראה מי יהיה המאמן היותר טוב בסופו של הקרב!"
"חח... איך שתרצה, אני כבר יודע את התשובה" הוא אומר בחיוך מלא בטחון עצמי.
אתה פותח פוקדקס ובודק על נטיני הזה:
ניטיני, פוקימון הפרחח. ניטני הוא פוקימון עשב שחיי בדרך כלל בדרכים שצמודות לערים, אל אף גולדו הקטן הוא בעל כוח רב, חם מזג נקמן ומתחוכם.
אתה שוב זה שפותח את הקרב, אתה קורא לאינהוד להשתמש בקליע זרעים ומכין אותו לקראת תזוזה והתחמקות של נטיני!
"נטיני, עליי תער, כנס בו!" אומר סטיב בשחרצנות, נטיני מבלי להוציא שולח ידים על צווארו ובזריזות ידיים מרשמיה משליח מהן עלים שעלים במהירות אל אינהוד, הם מתגברים על קליע הזרעים שבדרכן ופוגעים באינהוד המופתע ישירות בגופו!!!
רומה:
"לייטל תחזיק מעמד!" אתה קורא בדאגה וחושב מה לעשות, לאחר מכן עולה במוחך פיתרון נועז ואתה מחליט לנסות אותו.
אתה קורא ללייטל להשתמש במכת ברק עכשיו, לייטל מציית לך מיד ומחשמל את מסקייפ במלוא הכוח!
מסקייפ לא עומד במטען החשמלי שסופג, מרפא מלייטל ומתעלף לידו.
"ניצחת, כל הכבוד לך... יפה יחסית לטירון!" קורא לונדון ומוחא לך כפיים בחיוך.
מה אני עשיתי? בדקתי אותו בפוקידע
"אינהוד!" אקרא, "קדימה אתה זהרק עלי טער! תתנער מהכאב ותרוץ בכיוונו של נטיני! כשאתה במרחק כמה מטרים ממנח תקפוץ לאוויר ותשתמש באור השמש כדי לסנוור אותו! ברגע זה תשגר קליע זרעים עוצמתי! אל תרפה ובנחיתה תדחוף את נטיני! לאור מכן כך ממנו מרחק ותחזק את עצמיך עם שאיבת מגה!" אדריך את אינהוד בביטחון
רובי:
אתה מרים את הפוקדור של קידגט בגאווה ואתה יחד עם פרילזארד ממשיכים בדרכם.
אתה נכנסים עם השביל לעומק היער, הטבע בהתגלמותו... נופים ודברים יפייפים, אלפי חרקים שמתעופפים להם יחדיו!
פוקימונים שרצים ומשחקים זה עם זה... אתה בשטח שלהם לגמריי, הם כבר לא חוששים להיחשף כמו בתחילת הדרך.
בולי עץ ענקיים, כמה מצוקים ונחלים קטנים... מלא מקומות ותמונות יפייפיות.
הרבה שטויות אתה ופרילזארד עושים לאורך הדרך וככה חולפות להן שעתיים, השעה כבר 17:30, בין ערביים.
שמיים כתומי וסגולים.. עוד שעה או שעתיים יחשיך לגמריי. אתה ממשיך בדרך כשלפתע אתה שומע מימנך צרחות!
"אמאל'ה, איכס אל תגעו בי, לאאא עופוו ממני!" ועוד כל מיני צעקות, אינך רואה דבר בין כל העצים והשיחים הסבוכים שלפתע קופצת נערה בעלת שיער חום יפת מראהומתנגשת בך ומבלי לראות, ושתיכם נופלים על הרצפה!
היא נראה המומה ואומר "אוויי סליחה לא התכוונתי אני ממש מצטערת!"
מייקל:
איך אתה בדיוק מצליח להשתמש בשמש כדי לסנוור אותו? יעני קופץ בזווית שלה? כתוב לך בפירוט שהיער ברובו מוצל... אבל נזרום.
------------------
אתה חושב טרוד מה לעשות, אתה קורא לאינהוד להתגבר בנתיים על עלי הטער, ואז את מבחין ליד נטיני בקרני אור שמש שחודרות בין העצים... וזה מעלה במוחך רעיון מבריק.
"אינהוד רוץ אל נטיני חזיתית, מהר!" אתה קורא ואינהוד עושה זאת בלי וויכוחים, "הילד רוצה להפסיד מהר... מקובל, נטיני עליי טער שוב, חסל אותו!" קורא סטיב.
נטיני מתחיל במתקפה ולפתע אינהוד קופץ מעל נטיני, ונטיני שמביט בו מסתנוור מקרני השמש היוקדת.
"אינהוד מנצל את המצב ומשגר קליע זרעים שפוגע ישירות בפניו של נטיני ומצמיד אותו בכוח לקרקע, אינהוד נוחט לקרקע ורץ לדחוף את נטיני.
"נטיני עכשיו, התנגדות (Payback)!" קורא סטיב, ונתיני מהרצפה משתמש בגליו, עם אחת פוגע ברגל של אינהוד ומוציא אותו מאיזון והעם השני בועט אותו על מעליו ומפיל אותו.
רשמתי גם שישתמש בשאיבת מגה בסוף
"אינהוד קדימה לא לוותר! קום מהר ותשתמש בשאיבת מגה ותחזיר לעצמיך אנרגיה! אחר כך תרוץ מצד לצד לכיוונו של נטיני וברגע שהוא יתכונן לפגוע בך קפוץ הצידה ותדחף אותו כהוגן! אל תרפה ותוך כדי שהוא מתבוסס בכאב קליע זרעים! קדימה אינהוד אתה מסוגל!" אדריך את אינהוד בביטחון ואעודד אותו להצליח
מייקל:
כן אבל ברגע שהוא השתמש בהתנגדות והפיל את אינהוד זה הרס תמומנטום...
---------
אתה תומך באינהוד אל אף שקשה הקרב, אינהוד משתמש שאיבת מגה, הוא מקבל לא מעט אנרגיה אבל לא נראה כאילו נטיני מראה חולשה!
אינהוד רץ במהירות ומקפץ מצד לצד ולפתע באחת הקפיצות ברגע שאינהוד נוחט על הרצפה עיניים של נטיני קורנות במעט אור ירוק, וקשר עשב קטן תופס את רגלו ומפיל אותו!
נטיני רץ במהירות אל אינהוד ומנסה לתקוף באגרוף שאיבה אך בעזרת שיניו אינהוד משתחרר מהקשר ומספיק להתחמק!
הוא יורה על נטיני קליע זרעים אך נטיני שוב מספיק להגיב עם עלי טער, המתקפות מתנגשות זו בזה ונוצר פיצוץ קטן בין השניים...
רובי:
אתה קם ומנקה את בגדיך ואומר בחיוך חביב "כן-כן, זה בסדר" ועוזר לה לקום, מעט מוקסם ממנה.
היא נבוכה מאוד אומרת "אוי נו זה לא... סליחה אוף אני כזאת מרחפת" ואז מצביעה לפתע היא מצביעה על המרפק שלך שהוא שרוט ומדמם.
אתה מופתע כי לא ממש הרגשת, איך היא מיד מוציא מהתיק צמר גפן יוד ופלאסטר ואומר בנחמדות "עמוד במקום ותן לי לעזור!"
אינך מביט לשמיים נבוך בעוד היא עושה את שלה, פוזל אליה מידי פעם והיא אומר "שוב סליחה, ואגב שמי ליסה"
"זאת ההזדמנות שלנו!" אמלמל, "אינהוד תנצל את הפיצוץ ותגיח מתוך העשן הקל שנוצר עקב הפיצוץ ותתנגש בנטיני בדחיפה עוצמתית! מיד לאחר מכן תתרחק מנטיני ותשתמש שוב בשאיבת מגה! אם נטיני מתכוון לתקוף אותך תשתמש בקליע זרעים כמתקפת נגד!" אדריך את אינהוד בביטחון, "קדימה אינהוד רק עוד קצת!" אוסיף בכדי לעודד אותו
לן:
אתה בודק בפוקדע לגביי הפוקימון שלו והפוקדע מיד אומר:
לימבל, פוקימון הלוליין, לימבל הוא פוקימון שנפוץ לראות בעיקר בקרקס, יש לו הרבה כוח ויציבות הילעית! הוא מסוגל להרים פי 4 ממשקל גופו והוא תמיד ינסה להצליח ולבדר.
לאחר מכן כשהוא מציג את עצמו אתה מסרב להגיד לו את שמך והוא עונה "בסדר גמור אל תגיד, גם ככה לא שאלתי"
אתה תוקף ראשון, פינבור מפציץ עם בועות רבות ולימבל מתחמק לפקודת ג'ייסון, לאחר מכן פינבור מיד מזנק אחר לימבל ופוגע בו עם שריטה חזקה!
אך כמו שהפוקדע אמר, לימבל לא נופל ומיד מגיב במתקפת אקרובטיקה (Acrobatic) הוא מבצע גלגולים וסלטות רבות ומהירות סביב פינבור ובין לבין פוגע בו עם אגרופים ובעיטות!
מייקל:
אתה רואה במצב הזה הזדמנות מצויינת, אתה קורא לאינהוד לזנק מתוך העשן עם דחיפה ולהפתיע את נטיני.
אך ברגע שאינהוד עושה זאת הוא נעצר במפתיע כי הוא לא רואה את נטיני.
"תבין ילדון, לא תוכל להביס אותי... בניגוד לאינבקס, נטיני נמצא תחת אימוני המפרכים זמן רב!" מסביר סטיב...
ואז מוסיף "בזמן שאינהוד זינק מלעלה נטיני פשוט הלך בזריזות מתחתיו דרך העשן" הוא אומר.
אינהוד שוב משתמש במגה שאיבה, ושוב שואב אנרגיה אך בעוד הוא עושה זאת נטיני רץ אליו במהירות ופוגע בו עם מתקפת קרן! (HornAttack)
הקרב הזה נראה שלא הולך להסתיים בקרוב והפוקימונים עייפים מאוד, ונראה שנטיני בהובלה מעטה.
רובי:
אף אחד לא אמר לך שאתה צריך לז*** אותה או לנשק אותה...
-----------
אתה עונה לך במהירות "רובי" וממתין שהיא תסיים ואז מודה לה מאוד.
מבלי שאתה ממש שואל היא מוסיפה "אגב... התנגשתי בך כי ברחתי, היו שם הרבה גלמים של רוכארל|Rocurl ואני פשוט לא מסוגלת לראות פוקימוני חרק"
אתה מביט שוב בשמיים וכבר כמעט חשוך לגמריי וצריך להקים מכנה במהירות... אך אתה רואה את שפת האגם ממש לפניך וזה יהיה מקום מושלם למחנה.
ריחרוח בלשי מאפשר למצוא פוקימונים בשדה הקרב?
"סימן שאינהוד שלי מאוד חזק! אם הוא מצליח להתיש פוקימון מאומן כמו שלך" אומר לסטיב בביטחון בכדי לערער את ביטחונו של נטיני ולעודד את אינהוד, "אוקיי אינהוד! צריך לתת עוד פוש אחרון!" אומר לו בנחישות כשלפתע יעלה רעיון בראשי, "אוקיי אינהוד! תשתמש בשאיבת מגה! כדי להתיש את נטיני! אחר כך תתקרב לגזע עץ גדול,תוודא שאתה עומד מלפניו,תירה קליע זרעים לכיוונו של נטיני! אם הוא מכוון אליך עלי טער תשתמש בקליע הזרעים כמתקפת נגד שתחסום את העלים! תמשיך בקליע הזרעים עד שנטיני יחליט לתקוף אותך פיזית! כשהוא יתקרב אליך תהיה מוכן,תחכה לו ושיהיה מספיק קרוב תקפוץ מעליו ותיתן לו להתנגש בעץ!" אדריך את אינהוד, 'אם הוא ישתמש במתקפת קרן הוא פשוט ייתקע' אחשוב לעצמי בחיוך, "בעוד נטיני תחת השפעת הזעזוע תשתמש בקליע זרעים! מיד לאחר מכן דחיפה!" אדריך את אינהוד בביטחון, "קדימה אינהוד תיתן את כל כולך! אתה מסוגל!" אעודד אותו בכדי להחדיר בו מוטיבציה להצליח
רובי:
אם אתה לא רוצה לא חייב חחח... היא תיהיה איתך בלילה ועם ותעוף למחרת...
--------
"באמת? אני מנסה להשאר פתוח לכל הפוקימונים" אתה אומר לה מופתע למשמע דברים והיא מוסיפה בעצב "אני לא מסוגלת, כשהייתי קטנה, כשגרתי בג'וטו נחיל של בידרילים התקיף אותי ומאז אני לא מסוגלת!"
אתה מנסה להבין אותך ובשתיקה אתה והיא מתקדמים אל שפת האגם... מיד אתם מתחילים במלכה ומקימים את המחנה!
לאחר מכן אתם הולכים לישון, שניכם באותו האוהל, אך מבויישים אחד מהשני ישנים לכיוונים שונים, בבוקר שאתה קם אתה מגלה שאתה קם לבד! ליסה השאירה לך פתק "תודה שנתת לי לישון איתך, אך הייתי חייבת לזוז.. אני ממהרת מאוד, ליסה."
מייקל:
"סימן שאינהוד שלי מאוד חזק! אם הוא מצליח להתיש פוקימון מאומן כמו שלך" סטיב מתרגז ועונה "זה הסה"כ מזל אתה שומע! אנחנו ננצח עכשיו ואתה תראה!"
"נטיני, בלי רחמים, בלי כאב, בלי חולשה!" הוא צועק ונטיני מתחיל להתרגז מאוד...
אתה פוקד על אינהוד להשתמש בשאיבת מגה, ובעוד הוא תוקף עם זה קורא סטיב "שוב התרגיל המיושן של להחליש ולתקוף? אתה מעייף אותי... נטיני אגרוף שאיבה!"
בעוד אינהוד שואב מנטיני את כוחותיו נטיני רץ אליו פוגע בו עם אגרוף שאיבה חזק, ושואב אנרגייה גם הוא וכך בסה"כ הוא לא מאבד הרבה.
אינהוד שולח קליע זרעים ונטיני כמובן מגיב שוב בעלי טער, המתקפות מתנגשות זה בזה, אף אחת לא מצליחה לגבור על השנייה.
"רררר... נטיני חדל, תקוף אותו בכל הכוח במתקפת קרן!" קורא סטיב ועולה בך חיוך קטן, אינהוד ממשיך לתקוף בנתיים בקליע זרעים, נטיני רץ בגמישות ובזריזות ולא נפגע מאף אחד!!!
ברגע שהוא מגיע אינהוד קופץ על עץ וממנו קדימה ונטיני המופתע נכנס בוא והקרן שלו נתקעה..
אינהוד בא לסיים את זה עם דחיפה אך אז שוב עיניו של נטיני זוהרות בירוק וקשר עשב לוכד את רגלו של אינהוד.
אינהוד מנסה לקורע את הקשר, נטיני מנסה לצאת... אווירה מותחת עד מאוד!
אינהוד מצליח ראשון הוא רץ במהירות רבה אל נטיני, אך לפתע, ברגע האחרון נטיני משתחרר "מתקפת קרן מהר!"
שתיהם נפגעים זה מזה ועפים לצדדים.. שניהם מעולפים והקרב נגמר בתיקו עוצר נשימה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)