Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 351
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    רובי:
    אם אתה לא רוצה לא חייב חחח... היא תיהיה איתך בלילה ועם ותעוף למחרת...
    --------
    "באמת? אני מנסה להשאר פתוח לכל הפוקימונים" אתה אומר לה מופתע למשמע דברים והיא מוסיפה בעצב "אני לא מסוגלת, כשהייתי קטנה, כשגרתי בג'וטו נחיל של בידרילים התקיף אותי ומאז אני לא מסוגלת!"
    אתה מנסה להבין אותך ובשתיקה אתה והיא מתקדמים אל שפת האגם... מיד אתם מתחילים במלכה ומקימים את המחנה!
    לאחר מכן אתם הולכים לישון, שניכם באותו האוהל, אך מבויישים אחד מהשני ישנים לכיוונים שונים, בבוקר שאתה קם אתה מגלה שאתה קם לבד! ליסה השאירה לך פתק "תודה שנתת לי לישון איתך, אך הייתי חייבת לזוז.. אני ממהרת מאוד, ליסה."

אני רוצה כוסית במקום D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'טוב היא הייתה יכולה להפרד' אחשוב לעצמי ואבדוק מה עם הפוקימונים שלי. אחרי זה אתארגן במהירות ואצא מאוהל ואסתכל בעדם "מעניין אם יש פה פוקימון מים נחמד" אומר בחיוך אליהם ואנסה להתסכל עם יש באיזור פוקימונים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    רובי:
    כוסיות אה... אין לי תאמת ספרייטים רבים של בנות, אל תצפה למשהו מיוחד xP
    -----------
    אתה מביט סביב... חורשת היער שראית בלילה נראת שונה מזו שבא אתה עכשיו ואתה נמצא בדיוק באותו מקום, זה מפליא אותך!
    אתה בקרחת יער מלאה דשה, מוקפת עצים, האגם שלמולך גדול מאוד... אתה מביט סביב ואל המים ועומדים מולך פוקימונים רבים:
    כמהששוחים להם בצוותים של 3 במהירות רבה ובמעגלים, עשרותמקובצים זה עם זה כמו משפחת אחים ענקית, אחד קטן ששוחה לו בנחמדות מסביב ומצידי פעם צולל לזלול שאריות אוכל מהקרקעית.
    בחרבי השדה אתה מבחין ב- וגם שתי שמשחקים זה עם זה.

.

3. משתמש מנוסה
    [u][b]

מייקל:
    "סימן שאינהוד שלי מאוד חזק! אם הוא מצליח להתיש פוקימון מאומן כמו שלך" סטיב מתרגז ועונה "זה הסה"כ מזל אתה שומע! אנחנו ננצח עכשיו ואתה תראה!"
    "נטיני, בלי רחמים, בלי כאב, בלי חולשה!" הוא צועק ונטיני מתחיל להתרגז מאוד...
    אתה פוקד על אינהוד להשתמש בשאיבת מגה, ובעוד הוא תוקף עם זה קורא סטיב "שוב התרגיל המיושן של להחליש ולתקוף? אתה מעייף אותי... נטיני אגרוף שאיבה!"
    בעוד אינהוד שואב מנטיני את כוחותיו נטיני רץ אליו פוגע בו עם אגרוף שאיבה חזק, ושואב אנרגייה גם הוא וכך בסה"כ הוא לא מאבד הרבה.
    אינהוד שולח קליע זרעים ונטיני כמובן מגיב שוב בעלי טער, המתקפות מתנגשות זה בזה, אף אחת לא מצליחה לגבור על השנייה.
    "רררר... נטיני חדל, תקוף אותו בכל הכוח במתקפת קרן!" קורא סטיב ועולה בך חיוך קטן, אינהוד ממשיך לתקוף בנתיים בקליע זרעים, נטיני רץ בגמישות ובזריזות ולא נפגע מאף אחד!!!
    ברגע שהוא מגיע אינהוד קופץ על עץ וממנו קדימה ונטיני המופתע נכנס בוא והקרן שלו נתקעה..
    אינהוד בא לסיים את זה עם דחיפה אך אז שוב עיניו של נטיני זוהרות בירוק וקשר עשב לוכד את רגלו של אינהוד.
    אינהוד מנסה לקורע את הקשר, נטיני מנסה לצאת... אווירה מותחת עד מאוד!
    אינהוד מצליח ראשון הוא רץ במהירות רבה אל נטיני, אך לפתע, ברגע האחרון נטיני משתחרר "מתקפת קרן מהר!"
    שתיהם נפגעים זה מזה ועפים לצדדים.. שניהם מעולפים והקרב נגמר בתיקו עוצר נשימה!
    "אינהוד!" אקרא וארוץ לכיוונו של אינהוד,ארים אותו ואלטף את ראשו, "כל הכבוד,היית פשוט נהדר,מגיעה לך מנוחה ארוכה מאוד" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור, "קרב טוב" אומר לסטיב בחיוך גדול שיראה שאני כלל לא עצוב מהתוצאה של הקרב,אחכה לתגובתו

4. the bitch is back
    רובי:
    כוסיות אה... אין לי תאמת ספרייטים רבים של בנות, אל תצפה למשהו מיוחד xP
    -----------
    אתה מביט סביב... חורשת היער שראית בלילה נראת שונה מזו שבא אתה עכשיו ואתה נמצא בדיוק באותו מקום, זה מפליא אותך!
    אתה בקרחת יער מלאה דשה, מוקפת עצים, האגם שלמולך גדול מאוד... אתה מביט סביב ואל המים ועומדים מולך פוקימונים רבים:
    כמהששוחים להם בצוותים של 3 במהירות רבה ובמעגלים, עשרותמקובצים זה עם זה כמו משפחת אחים ענקית, אחד קטן ששוחה לו בנחמדות מסביב ומצידי פעם צולל לזלול שאריות אוכל מהקרקעית.
    בחרבי השדה אתה מבחין ב- וגם שתי שמשחקים זה עם זה.

לשלוח לך? D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני אשחרר את שני הפוקימונים שלי "אוקי פרילזארד, אני רוצה שתשחרר מסך עשן לעבר הפוקימון עם הפרח הכחול על ראשו ואז תפתיע אותו עם גחלת! קידג'ט בוא נראה מה אתה מסוגל לעשות בקרב" אומר לו בחיוך "השתמש בהקסמה ואז הפלה על הברווז הכתום" אומר לו בחיוך ואחכה לראות מה קורה.
    גיל! 3>

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    "אינהוד!" אתה קורא בדאגה, רץ אליו ומרים אותו, הוא מתעורר ונבוח בכל חלש אך נראה שהוא בסדר... פשוט תשוש מאוד.
    "לעזזל! נטיני, לא ייאמן שטירון מביס אותך ככה! אתה מאכזב אותי!" הוא אומר כעוס מאוד ומחזיר את נטיני המעולף לפוקדור.
    אתה מודה לו על קרב מעולה נלהב מאוד והוא אומר "היי, זה לא נגמר, סתם מזל של מתחילים, אנחנו עוד ניפגש שוב... ואז כבר אמחץ אותך!"
    והוא הולך לדרכו כעוס, אתה מביט בוא נרגז מאוד... אבל לא אומר לו כלום כי אתה מניח שהוא ראש בקיר שלא רואה דבר מלבד עצמו.

רובי:

שלח, אף אחד לא עוצר אותך... לפרטי בבקשה. פוקדע על השתיים שבחרת לתקוף בבקשה!
    ------------
    אתה נראה נלהב ממגוון הפוקימונים, ומוציא את שתי הפוקימונים שלך פרילזארד רץ הרחק, אל פוקימון שתיל שתפס את עיניך.
    ואילו קידגאט רץ אל עבר האגם, עומד על שפתו ומכוון הקסמה אל הברווזיות הכתמתם, קידגאט רוקע ברגליו בחמידות וקורה בחיוך ומפצר סביב סביב לבבות, הן מתעופפות אל עבר הברווזון אך הוא אינו מושפע מיפני שהוא זכר גם הוא. (הפלה לא תעזור כי הוא במים וקידגאט לא)
    פרילזארד מפזר מסך עשן, שני הספארקי ששיחקו להם בצד בורחים יחדיו ואילו השתיל הקטן אינו מבין מה מתרחש.
    פרילזארד מפתיע אותו ותוקף בגחלת שמשפיע אל פוקימון העשב במידה רבה מאוד, הוא נפגע פגיעה של ממש.
    אל לפתע הפרח הנבוב על ראשו של השתיל עומד ופורח והוא מפזר אבקה סגלגלה שפוגעת בפרילזארד ומרעילה אותו!

.

6. the bitch is back

רובי:

שלח, אף אחד לא עוצר אותך... לפרטי בבקשה. פוקדע על השתיים שבחרת לתקוף בבקשה!
    ------------
    אתה נראה נלהב ממגוון הפוקימונים, ומוציא את שתי הפוקימונים שלך פרילזארד רץ הרחק, אל פוקימון שתיל שתפס את עיניך.
    ואילו קידגאט רץ אל עבר האגם, עומד על שפתו ומכוון הקסמה אל הברווזיות הכתמתם, קידגאט רוקע ברגליו בחמידות וקורה בחיוך ומפצר סביב סביב לבבות, הן מתעופפות אל עבר הברווזון אך הוא אינו מושפע מיפני שהוא זכר גם הוא. (הפלה לא תעזור כי הוא במים וקידגאט לא)
    פרילזארד מפזר מסך עשן, שני הספארקי ששיחקו להם בצד בורחים יחדיו ואילו השתיל הקטן אינו מבין מה מתרחש.
    פרילזארד מפתיע אותו ותוקף בגחלת שמשפיע אל פוקימון העשב במידה רבה מאוד, הוא נפגע פגיעה של ממש.
    אל לפתע הפרח הנבוב על ראשו של השתיל עומד ופורח והוא מפזר אבקה סגלגלה שפוגעת בפרילזארד ומרעילה אותו!

"שיט" אומר בבהלה ואז אשלוף את הפוקידע ואגלה את שמותיהם של שני הפוקימונים.
    "פרילזארד תנסה להעלות את חום גופך, כדי להאדות את הרעל" אומר בחשש "ואז תשלח גחלת לעבר הפוקימון הזה!" אוסיף.
    "קידג'אט קפוץ למים והשתמש בחבטת ראש על הברווז(אני רוצה את ההתפתחות הנשית שלו )!" אקרא ביתר ביטחון
    גיל! 3>

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לן:
    אתה בודק בפוקדע לגביי הפוקימון שלו והפוקדע מיד אומר:
    לימבל, פוקימון הלוליין, לימבל הוא פוקימון שנפוץ לראות בעיקר בקרקס, יש לו הרבה כוח ויציבות הילעית! הוא מסוגל להרים פי 4 ממשקל גופו והוא תמיד ינסה להצליח ולבדר.
    לאחר מכן כשהוא מציג את עצמו אתה מסרב להגיד לו את שמך והוא עונה "בסדר גמור אל תגיד, גם ככה לא שאלתי"
    אתה תוקף ראשון, פינבור מפציץ עם בועות רבות ולימבל מתחמק לפקודת ג'ייסון, לאחר מכן פינבור מיד מזנק אחר לימבל ופוגע בו עם שריטה חזקה!
    אך כמו שהפוקדע אמר, לימבל לא נופל ומיד מגיב במתקפת אקרובטיקה (Acrobatic) הוא מבצע גלגולים וסלטות רבות ומהירות סביב פינבור ובין לבין פוגע בו עם אגרופים ובעיטות!
    "אף אחד לא נוגע בפינבור שלי!" אגיד "פינבור תתחמק ואז תשתמש במגן מים ואחר כך בבועות!!"

כמו תמיד. עמיטריד.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    אתה יודע שאתה נכנס היישר לשטח של הברווז ובמים קידגט יהיה איטי יותר... נכון?
    ------------
    אתה מיד שולף את הפוקדע וחוקר את שני הפוקימונים:
    מנדאק, פוקימון הברווזון, מנדק הוא ברווז שניזון בעיקר מעלים וצמחים, הוא חברותי מאוד, הם ידועים בניחוך הנעים שיש להם וזה רוכש להם בטבע לא מעט טורפים. יש שיגידו שהוא מזכיר תפוז.
    בלובלאב, פוקימון שתיל, בלובלאב הם פוקימוני צמח משונים במיוחד הם לא ממש אוהבים שמש ואוהבים לחיות במקומות מוצלים. הסיגלית שעל ראשם עושה פוטוסינטזה שמזינה אותם מעצמם.
    לאחר דבר הפוקדע אתה יוצא לעזור לפוקימונים שלך:
    אתה אומר לפרילזארד לנסות ולהעלות את חום גופו על מנת להעדות את הרעל שנספג בו... הוא מנסה ומעלה את חום גופו אך זה לא מספיק צריך עוד חום צריך זמן להתחמם עוד. (רעיון גאוני המשך כך!)
    לאחר מכן אתה עובר לקידגאט פוקד עליו להיכנס אל המים והוא מיד דוהר ומדלג פנימה, ככל שנכנס יותר ומתקרב אל מנדאק הוא נעשה איטי יותר, קשה לו יותר לנוע.
    הוא משתמש בחבטת ראש, מנדק נפגע אך מתאושש במהרה, והוא פוצח במתקפת בועות!

לן:
    "אף אחד לא נוגע בפינבור שלי!" אתה קורא במבט רציני, ג'ייסון מלא הבטחון אומר "אז תפותע לגלות שאני לא ממש שואל אותך! לימבל תקוף בבעיטה כפולה!"
    לימבל משתמש בבעיטה כפולה ומנסה שתי בעיטות אל פינבור, אך הוא משתמש במגן מים וחוסם זאת הוא פוגע בבועות בלימבל שנפגע ונהדף לאחור.
    אך הוא מעיף את הבועות עם ידיו שוב ושוב ואז הוא משתמש בבעיטה נמוכה (Low Cick) ומפיל את פינבור!
    "לימבל שוב אקרובטיקה, מהר ליפני שהוא קם!" קורא ג'ייסון ולימבל שוב מתחיל להשתמש באקרובטיקה.

.

9. the bitch is back
    רובי:
    אתה יודע שאתה נכנס היישר לשטח של הברווז ובמים קידגט יהיה איטי יותר... נכון?
    ------------
    אתה מיד שולף את הפוקדע וחוקר את שני הפוקימונים:
    מנדאק, פוקימון הברווזון, מנדק הוא ברווז שניזון בעיקר מעלים וצמחים, הוא חברותי מאוד, הם ידועים בניחוך הנעים שיש להם וזה רוכש להם בטבע לא מעט טורפים. יש שיגידו שהוא מזכיר תפוז.
    בלובלאב, פוקימון שתיל, בלובלאב הם פוקימוני צמח משונים במיוחד הם לא ממש אוהבים שמש ואוהבים לחיות במקומות מוצלים. הסיגלית שעל ראשם עושה פוטוסינטזה שמזינה אותם מעצמם.
    לאחר דבר הפוקדע אתה יוצא לעזור לפוקימונים שלך:
    אתה אומר לפרילזארד לנסות ולהעלות את חום גופו על מנת להעדות את הרעל שנספג בו... הוא מנסה ומעלה את חום גופו אך זה לא מספיק צריך עוד חום צריך זמן להתחמם עוד. (רעיון גאוני המשך כך!)
    לאחר מכן אתה עובר לקידגאט פוקד עליו להיכנס אל המים והוא מיד דוהר ומדלג פנימה, ככל שנכנס יותר ומתקרב אל מנדאק הוא נעשה איטי יותר, קשה לו יותר לנוע.
    הוא משתמש בחבטת ראש, מנדק נפגע אך מתאושש במהרה, והוא פוצח במתקפת בועות!

"אוקי פרילזארד קפוץ גבוה לשמיים, ככה תתקרב יותר לשמש ואז השתמש בכל האש שאתה יכול לאגור בשביל להאדות את הרעל, ואז תשלח את כל עצמת האש לעברו של בלובלאב!" אקרא בבטחון.
    "קידג'ט קפוץ באוויר ואז תנחת על לקידגאט עם הפלה! ככה הוא יפגע במים, ובעודך צולל השתמש בעצמת הנפילה, כדי לתפוס תנופה ובעזרת חבטת ראש תפגע בו!" אוסיף ואקווה שהתוכנית תעבוד.
    גיל! 3>

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    לפרילזארד יש רגליים קצרות אם שמת לב, שימוש במהירות או חבטה ברצפה יועילו בשביל ניתור גבוה... אבל רעיון יפה!
    -----------------
    עולה במוחך רעיון ולפקודתך פרילזארד חובט עם זנבו חזק בקרקע ומנתר גבוה למעלה, אור השמש החזק שולח קרניו והוא מתחמם עוד יותר...
    מרגיש את החמימות והנעימות והוא מצליח לאדות ממנו את ההרעלה!
    בנתיים מרחוק בלובאלב מנצלת את המצב ומשתמש בשאיבה היא זוהרת באדום ושואבת ממך אנרגיה.
    אך פרילזארד שטעון באנרגיה מן השמש שולח גחלת חזקה של ממש ופוגע בבלובלאב שכרגע נמצאת במצב אנוש!
    בנתיים במי האגם קידגט קופץ על מנדאק ומנסה הפלה, מנדאק והוא צוללים אל תוך המים בעקבות ההפלה, הוא נפגע מעט אבל הצליח להימלט בתוך המים והפגיעה לא הייתה רצינית!
    קידגאט שצלל אל המים מנסה לעלות בתנופה עם מכת ראש והוא פוגע במנדאק מתחתיו ומרים אותו לאוויר, מנדאק מנופף חזק בכנפיו ומנסה להחזיק עצמו באוויר למעט ומשתמש הפעם בקליע זרעים שפוגע היטב בקידגט! (טיפ, משוך אותו אל שפת האגם או אל מחוץ למים)

.

11. משתמש מנוסה
    מייקל:
    "אינהוד!" אתה קורא בדאגה, רץ אליו ומרים אותו, הוא מתעורר ונבוח בכל חלש אך נראה שהוא בסדר... פשוט תשוש מאוד.
    "לעזזל! נטיני, לא ייאמן שטירון מביס אותך ככה! אתה מאכזב אותי!" הוא אומר כעוס מאוד ומחזיר את נטיני המעולף לפוקדור.
    אתה מודה לו על קרב מעולה נלהב מאוד והוא אומר "היי, זה לא נגמר, סתם מזל של מתחילים, אנחנו עוד ניפגש שוב... ואז כבר אמחץ אותך!"
    והוא הולך לדרכו כעוס, אתה מביט בוא נרגז מאוד... אבל לא אומר לו כלום כי אתה מניח שהוא ראש בקיר שלא רואה דבר מלבד עצמו.
    [u][b]
    "אינהוד,תחזור למנוחה ארוכה" אומר לו בחיוך ואחזיר אותו לפוכדור, "אל תדאג סטיב,אנחנו ניפגש עוד פעם והתוצאה של הקרב הבא תהיה שונה לגמרי" אמלמל לעצמי בחיוך מלא ביטחון ואמשיך להתקדם בדרך

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    "אינהוד תחזור!" אתה קורא ומחזיר אותו לפוקדור, ולוחש לפוקדור "למנוחה ארוכה".
    מביט בסטיב בחיוך בטוח שעוד תפגוש אותו, ושבפעם הבאה תנצח ניצחון מוחץ... אתה מחליט להמשיך בדרך שלך, אל העיר לאניטרי.
    בדרך לאחר בערך כ- שעה של הליכה אתה נעשה רעב, הבטן מקרקרת ואתה מחליט לבדוק מה יש לך לאכול בתיק.
    מוציא כריך ומים צלולים ואוכל לך בנחת תחת צל של איזה עץ... לפתע נשמע רכש ואיתו, לא מאחר להגיע.. מקפץ בין השיחים מן פוקימון קטן וסגלגל שקופץ וקורא ללא הפסק "בובינדה" עם כל ניתור.
    הוא נראה מורעב כאשר הוא מביט בך אוכל...

.

13. משתמש מנוסה
    מייקל:
    "אינהוד תחזור!" אתה קורא ומחזיר אותו לפוקדור, ולוחש לפוקדור "למנוחה ארוכה".
    מביט בסטיב בחיוך בטוח שעוד תפגוש אותו, ושבפעם הבאה תנצח ניצחון מוחץ... אתה מחליט להמשיך בדרך שלך, אל העיר לאניטרי.
    בדרך לאחר בערך כ- שעה של הליכה אתה נעשה רעב, הבטן מקרקרת ואתה מחליט לבדוק מה יש לך לאכול בתיק.
    מוציא כריך ומים צלולים ואוכל לך בנחת תחת צל של איזה עץ... לפתע נשמע רכש ואיתו, לא מאחר להגיע.. מקפץ בין השיחים מן פוקימון קטן וסגלגל שקופץ וקורא ללא הפסק "בובינדה" עם כל ניתור.
    הוא נראה מורעב כאשר הוא מביט בך אוכל...
    "מעניין איזה פוקימון זה" אומר בשקט ואבדוק אותו עם הפוקידע, "אתה רעב ידידי?" אשאל אותו בחיוך ואחתוך לו פרוסה גדושה מהסנוודיץ' שלי ואגיש לו אותה

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    אתה מביט בפוקימון הקטנטן שמקפץ במקומו ועיניו הבורקות, פותח את הפוקדע והוא אומר:
    בובינדה, פוקימון קמה החזרזיר, לבובינדה יש ידיים ורגליים קצרות נורא לכן הם לא נוהגים ללכת או לרוץ אל לקפץ על הזנב הקפיצי שלהם.
    לבובינדה מטבע נחושת על הראש אומר שעם נוגעים בו ובובינדה צוחק זה מביא מזל טוב ועם הוא מתרגז זה מביא מזל רע.

לאחר שפוקדע מסיים את דבריו אתה נותן לבובינדה חתיכה גדולה ונכבדת מהסנדוויץ' שלך והוא בולס בביס אחד גדול ומפתיע! נראה גם כי הוא מצפה לעוד!

.

15. משתמש מנוסה
    מייקל:
    אתה מביט בפוקימון הקטנטן שמקפץ במקומו ועיניו הבורקות, פותח את הפוקדע והוא אומר:
    בובינדה, פוקימון קמה החזרזיר, לבובינדה יש ידיים ורגליים קצרות נורא לכן הם לא נוהגים ללכת או לרוץ אל לקפץ על הזנב הקפיצי שלהם.
    לבובינדה מטבע נחושת על הראש אומר שעם נוגעים בו ובובינדה צוחק זה מביא מזל טוב ועם הוא מתרגז זה מביא מזל רע.

לאחר שפוקדע מסיים את דבריו אתה נותן לבובינדה חתיכה גדולה ונכבדת מהסנדוויץ' שלך והוא בולס בביס אחד גדול ומפתיע! נראה גם כי הוא מצפה לעוד!
    "בבקשה,אני אכלתי מספיק" אומר לו בחיוך ואתן לו כל הסנדוויץ' שלי, "שבע? כי לא נראה לי שיש לי עוד אוכל" אומר לו בצחקוק קל , "ואחרי שאכלת,מה דעתך על קרב קטן?" אשאל אותו ואחכה לתגובתו

עמוד 12 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •