רובי:
פוקדע... והיית קרוב, קידגט/קידג'ט... Xp
------
אתה משתמש בפוקדע שלך והוא אומר מיד:
וומפיר, פוקימון הקרפד הרעיל, לוומפיר יש בלוטות שחורות על גופו ובעיקר גבו מהם הוא מפריש חומרים שומניים ורעילים המכסים אותו.
יש לו אף גדול ורחב המאפשר לו להריח מצויין ולגשש אחד מזונות מתחת לאדמה (חרקים שורשים וכדומה)
אתה בוחר לבסוף להוציא החוצה את קידגט, הוא יוצא כולו מוקף בשורשי זרע העלוקה, שנראים מיובשים עד מאוד ונופלים ממנו מיד, אין להם השפעה עוד.
קידגט הקטן נראה מוכן לנצחון הראשון שלו לצידך, הוא מיד יוצא ומשתמש בהפלה, מדלג במהירות אל המטרה.
וומפיר יורה שוב ושוב מטחים של אקדחי מים, שלא צולחים פגיעה בקידגט הזריז...
הוא נכנס בו עם גופו ושניהם נהדפים לאחור, גודלו של וומפיר ביחס לקידגט מאפשר לו לשרוד את הפגיעה הישירה בלי יותר מידי נזק.
קידגט קם על רגליו ומשתמש בנגיחת ראש, הוא פוגע בבטנו של וומפיר בעצמה,אך לפתע וומפיר שולח את ידו בכוח, כף ידו זוהרת בסגול והוא נועץ ובבטנו של קידגט ומעיף אותו הצידה.
זאת הייתה נעיצת רעל, אך ההשפעה שלו לא פעלה הפעם הזאת.
אוי אופס XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קידג'ט צריכים להיות זהירים בקרב הזה!" אומר לו "השתמש שוב בנגיחת ראש ואז תעבור לדריכה!" אקרא במהירות 'איך לכל הרוחות מנצחים פוקימון רעל?' אחשוב לעצמי 'ידעתי את זה! יש לו שתי חולשות, אדמה ועל חושי! אבל אף אחד מהפוקימונים שלי לא יודע כרגע מתקפות מהסוג הזה. אלה אם כן....' אחשוב בראשי ואנסה לגבש רעיון. "קידג'ט בוא תנסה אח"כ לחפור במהירות בור!" אקרא
רובי:
חפירה לגדי? ראית פעם מכילה של כבשה? כי אני לא :d. בוא ננסה נגיחת זן?
-------------
אתה מנסה לחשוב מה יביס את וומפיר, פוקימון רעל.
ועולה על כך שצריך ללמד את קידגט מתקפה שתעזור לו... אתה מנסה לחוש על חפריה ופוקד על קידגט לחפור בוא במהירות.
אך רגליו הדקות וחסרות הציפורניים הן כמו ניסיון לחפור עם קיסם, אתה בודק בפוקדע בזריזות..
הבחור ההוא והפוקימון שלו מביטים זה בזה וצוחקים "וומפיר ליקוק, תפוס אותו עם לשונך ומשוך אותו לכאן!"
וומפיר מיד פולט מפיו לשון גדולה וארוכה שתוך שבריר שנייה אוחזת בקידגט וזורקת אותו לאוויר אל כיוון וומפיר, שיורה אקדח מים ופוגע בקידגט שמתרסק על הרצפה!
מכה קשה במיוחד והינך המום, קידגט העקשן קם תוך שנייה.
אה נבתיים בודק את הפוקדע וזה מציע לך נגיחת זן וזה ההסבר:
על הפוקימון לרכז את כל האנרגייה החיובית שלו לקודקוד ראשו... לצור שם גודש אנרגייה ואז ליצבור תאוצה ולנגוח ביריב!
מייקל:
אתה תקבל בעיטה!!! פוקדע!!!!
-------
"וואוו איזה פוקימון יפה!" אתה אומר ומשתמש בפוקדע:
סרולאבל, פוקימון הוורד הכחול, סרולאבל נחשבת לפוקימון יפה ומתופח במיוחד, בטבע מצויים מספר רב יותר של בנות מאשר של בנים.
סרולאבל ידוע בכך שהיא מפיצה ניחוך משגע, בסביבתה, מכוון שהיא פוקימון שאוהב צל מכסה את פניה מעטפת עלי כותרת.
לאחר דבר הפוקדע נראה שליסה מתחילה להתבייש קצת "לא יודעת מייקל... אני לא בטוחה שכדי, ואם זה לא יצליח?"
רובי:
קידגט מתנשף עוצר להירגע... מנסה לרכז בראשו את כל האנרגיה החיובית שבו, להציף את עצמו בה ולמקד אות בקצה ראשו!
לפתע אתה שומע את הבחור "רואה את זה וומפיר? הכבש העלוב והקטן הזה חושב שהוא ינצח אותנו בעזרת מחשבות טובות!!! טוב לפחות יש בו אמונה!" ושניהם פורצים בצחוק חזק רועם ומעצבן.
קידגט ששומע את זה מתעצבן מאוד, זה מפריע לו לאיזון וגם מחשבות רעות פולשות למתקפה, האנריה שלילית הופכת את קצה ראשו לאדום!
הוא רץ אל וומפיר ואז לפתע זה מפסיק לו והראש לו כואב!
וומפיר והאיש הזה אינם תוקפים כלל סתם עסוקים בלצחוק. "וומפיר על תתקוף, קדימה כבשון טיפשון עוד ניסיון קטן!" ושוב הם פורצים בצחוק.
רובי:
אתה מתעצבן עליהם מאוד ומחליט לעזור לפוקימון שלך, אתה יורד עליהם ומעודד את קידגט!
קידגט מביט בך מחוייך ונרגש ואז מנסה שוב, הפעם קודקוד ראשו וקרניו הקטנות זורחים בגדוונים רבים של כחול מן מגן קטן זורח סביב ראשו, והוא דוהר אל וומפיר!
אתה ממש נרגש אך שלפתע המתקפה נעלמת וקידגט תוקף אותו בנגיחה רגילה בלבד!
וומפיר נפגע אך מגיב בדחיפה ומעיף ממנו את קידגט!
"וומפיר מספיק, בוא נסיים את זה, פעימת מים!" קורא הבחור ו-וומפיר פותח את פיו לרווחה ומרכז כדור מים גדול וחזק! לחיוו מתנפחות עם גדילת הכדור...
והוא מתכונן לראות, כשלפתע הוא מתוקף בגל הלם חזק! נופל על פניו והמים נשפכים סביב!
זה היה הילד הקטן והפוקימון שלו שעזרת להם "זהו אני לא אתן לך יותר להציק לי, עזוב את קידגט החמוד."
והילד עם הפוקימון שלו רצים על ידכם.
הפוקימון שלו מחייך אליך "אמפלי!" וומפיר בנתיים קם אך הוא תחת ההשפעה של גל הלם!
"אני יעסיק אותו בנתיים, תלמד אותו את המתקפה" קורא הילד הקטן באומץ.
רובי:
מי הפוקימון של הילד? גל הלם (Thunder Wave)
אגב המתקפה נראת כך: *לחץ כאן* רק בסגנון שיתאים לקידגט
--------
"תודה ילד" אתה אומר וקורץ אליו, והוא מחייך אליך ואז חוזר עם הפוקימון שלו לקרב.
"קדימה קידג'ט אל תוותר תתרכז! אתה מסוגל!" אתה מעודד את קידגט בבטחון "אני בטוח שתצליח, אתה מעולה, אנחנו נגיע רחוק!" אתה צועק לעברו...
כמה שיותר דברים שיחזקו אצלו רגשות חיוביים, קידגט שוב מצליח וראשו זוהר בכחול, כדור אנרגיה לבן שנראה כמו מעטפת מקיף את ראשו של קידגט. כך הכל מתגבש לאט לאט...
בנתיים וומפיר שולח עוקץ רעל בכמות רבה מאוד, אמפלי של הנער עומד ליפני קידגט ומשתמש במסך אור, ומגן עליו ועל קידגט.
הקוצים ממשיכים להכות במסך המגונן עליהם ואמפלי מתחיל להילחץ, "אמפלי לא לוותר, תשתמש בטעינה ואז גל הלם נוסף!"
אמפלי זורח באור צהבהב ואתה רואה שמן האוויר כדוריות אנגריה צהובות מחילות להתאסף עליו והוא מתמלא אנרגיה חשמלית!
הוא שולח גל הלם חזק יותר ממיקוד שמעיף את כל הקוצים ופוגע שוב בוומפיר ומשתק אותו עוד יותר.
"נו אין הרבה זמן.. לאט לאט הוא התגבר על זה!" קורא הילד מפוחד מאוד, קידגט לא מוכן עדיין, הוא מנסה לשמר את האנרגיה ולשלוט בה.
מייקל:
אתה מנסה להרגיע אותה ולהגיד לה שתאמין קצת בעצמה, היא מחייכת ואומרת "בסדר... ננסה"
"סרולאבל עמדי כאן במרכז, תסתחריי במקום ותשתמשי בעלים קסומים!" אומר ליסה ואתה מבחין בסרולבטל פורסת שתי ידיה לצדדים ומסתחררת בפירואטה חינני...
היא מפזרת עלים שצוהרים באור חזק המשמנים את צבעם מירוק לצהוב ושוב ושוב, מסתחררים סביב בחינניות..
"עכשיו הוסיפי ריקוד עליי כותרת!" (petal dance) סרולאבל נעמדת ומתחילה לרקוד ריקודד משונה אך יפה, ולפתע המון עלי כותרת כחולים בדיוק כמו צבע הוורדים שבידה מתפזרים באוויר בסחרור נחמד!
סוחבים איתם את העלים הקסומים ויוצרים מערבולת מקסימה של עלים וצבעים!
"לסיום קדימה, השתמשי בגפן מצליפה כקפיץ, קפצי לגובה ופזרי בידך האחת סם הלם, ובידך השנייה סם רעל!"
שלושה נבגים של גפן עותפים את רגליה לקודקוד וא מכים בעצמה באדמה ומעיפים אותה גבוה גובה!
היא מפזרת בחן את שתי האבקוד האחת סגולה והשנייה כתומה-אדומה, והמרבולת מקבלת עוד צבעים ואתה מוקסם פשוט!
לבסוף היא אומרת "קדימה, כדור מזג וטנחתי עם ניחוך מתוק!" בעוד סרולאבל באוויר הוא מצליבה את ידיה ועושה כדור שנראה כמו כדור מלא במשווי רוח שמסתחרר לו, בגלל הרוח החזקה הוא יהיה מסוג רוח!
הכדור מגיע למרכז המערבולת ומצפוצץ הרוח החזקה שהוא משחרר מעיפה את העלים והאבקות לכל עבר, וסרולבאב נוחטת, חצאית העלים שלה נפתחת כמו מצנח והיא נוחטת בעדינות על הקרקע ומשתחווה!
עושה פו לעבריך ומשחרר ריק מתוק מאוד.
ליסה מוחאת לה כפיים!
מייקל:
אתה מריע לליסה ולסרולאבל "ליסה זה היה מצויין, אתן שניכן כשרוניות בצורה מיוחדת מאוד!"
ואז אתה מציע לה קרב, היא מביטה בך ואומרת "בסדר גמור אין בעיה, קרב תקבל! אבל בסגנון שלי!"
אתה אינך מבין ומצפה להסבר והיא מצחקקת ומוסיפה "נעשה קרב תיאום, זהו קרב שהמטרה בוא היא לבטל, לנטרל או להתחמק את ממתקפות יריב בצורה יצירתית ואז לתקוף!"
"חחח זה יהיה כיף אתה תראה, לא נורא אם תפסיד לפעם ראשונה... אני לא אשתמש בסרולאבל בקרב. מה אתה אומר?" היא מוסיפה בקריצה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)