Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 351
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לן:
    "כן... זה היה קרב טוב!" אתה אומר לו. אתה מנקה את מכנסיך מאבק, מחזיר את פינבור ואומר במבטא צרפתי "סלו"
    "היי ילד, אנחנו עוד ניפגש... ואז אחסל אותך!" קורא ג'ייסון מרחוק בעוד הוא מנופף לך לשלום.
    אתה ממשיך בשביל ואז השביל בוא הלכת עד עכשיו מתפצל לשתיים!
    אתה עומד ליפני פיצול הדרכים וחושב מה לעשות, דרך אחת היא שימשית יותר... מלאה בשדות מראה וחקלאות יפים וצמחייה גבוהה מאוד. ולצידה רכס הרים וגבהות.
    השביל השני יורד אל עומק היער, מוצל מאוד אך הנוף הוא אותו נוף כמו שהיה עד עכשיו..

רובי:
    הינך יושב שם בסובלנות, בשקט עם עצמך. ובעקבות רעש הילדות אתה קם ומתחיל להסתובב במעגלים מנסה להרגיע את עצמך קצת.
    הולך לך שוב ושוב מצד לצד ולאחר כמה דקות הבחורה האדמונית ששמת לב אליה קודם מניחה עליך יד. ושואלת "היי... לחוץ ממשהו? באלך לדבר?" ומחייכת אליך כשאר ידיה בכיסים.

מייקל:
    "אוקיי קדימה, בואי נתחיל!" אתה מכריז ויוצא מיד עם אינהוד, אתה פוקדע עליו לירות קליע זרעים.
    ליסה אומרת "אוקיי בובינדה הקשיבי, תשתמשי במחשבה צלולה" (Clam Mind) בובינדה מתחיל להפיץ סביבו גלים אדומים והוא נראה חזק יותר!
    "ועכשיו מסך אור!" קוראת ליסה בנוסף, ומסביב בובינדה נוצרת הילה שנראת כמו כלוב מוזהב.
    וכדוריות קליע הזרעים מתנפצוץ ומתמוססות על הריבוע בזה אחר זה מבלי להשאיר לבובינדה פגע.
    "רואה? בקרב רישמי זה היה מוריד לך ניקוד... מכוון שבובינדה ניטרלה את המתקפה באלגנטיות!" היא אומרת ומוסיפה "כאן לא רק חשוב לתקוף אלא גם איך לתקוף וגם איך להגן!"
    לבסוף היא אומרת בחיוך "אוקיי עכשיו בוא נראה אותך, בובינדה תשתמשי בפירעון!" (Pay Day)
    ואז לפתע יוצאים 5 מבעטות זהב עבים מתוך המטבע על ראשו של בובינדה ומשתגרים במהירות אל אינהוד!

.

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לן:
    "כן... זה היה קרב טוב!" אתה אומר לו. אתה מנקה את מכנסיך מאבק, מחזיר את פינבור ואומר במבטא צרפתי "סלו"
    "היי ילד, אנחנו עוד ניפגש... ואז אחסל אותך!" קורא ג'ייסון מרחוק בעוד הוא מנופף לך לשלום.
    אתה ממשיך בשביל ואז השביל בוא הלכת עד עכשיו מתפצל לשתיים!
    אתה עומד ליפני פיצול הדרכים וחושב מה לעשות, דרך אחת היא שימשית יותר... מלאה בשדות מראה וחקלאות יפים וצמחייה גבוהה מאוד. ולצידה רכס הרים וגבהות.
    השביל השני יורד אל עומק היער, מוצל מאוד אך הנוף הוא אותו נוף כמו שהיה עד עכשיו..
    \

"אני אלך לאומק היער" אומר "אולי יש שם פוקמוני אופל" אגיד ואתכיל ללכת

כמו תמיד. עמיטריד.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    מייקל:
    "אוקיי קדימה, בואי נתחיל!" אתה מכריז ויוצא מיד עם אינהוד, אתה פוקדע עליו לירות קליע זרעים.
    ליסה אומרת "אוקיי בובינדה הקשיבי, תשתמשי במחשבה צלולה" (Clam Mind) בובינדה מתחיל להפיץ סביבו גלים אדומים והוא נראה חזק יותר!
    "ועכשיו מסך אור!" קוראת ליסה בנוסף, ומסביב בובינדה נוצרת הילה שנראת כמו כלוב מוזהב.
    וכדוריות קליע הזרעים מתנפצוץ ומתמוססות על הריבוע בזה אחר זה מבלי להשאיר לבובינדה פגע.
    "רואה? בקרב רישמי זה היה מוריד לך ניקוד... מכוון שבובינדה ניטרלה את המתקפה באלגנטיות!" היא אומרת ומוסיפה "כאן לא רק חשוב לתקוף אלא גם איך לתקוף וגם איך להגן!"
    לבסוף היא אומרת בחיוך "אוקיי עכשיו בוא נראה אותך, בובינדה תשתמשי בפירעון!" (Pay Day)
    ואז לפתע יוצאים 5 מבעטות זהב עבים מתוך המטבע על ראשו של בובינדה ומשתגרים במהירות אל אינהוד!
    "מהלך נחמד" אומר לה בחיוך, "מה נעשה.." אמלמל ואחשוב, " "הגיע הזמן! אינהוד! תשתמש בקליע זרעים שיפוצצו את המטבעות! זה בטח ייצור פיצוץ נחמד!" אדריך את אינהוד בחיוך

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    "מהלך נחמד!" אתה מחמיא לך והיא מגיבה בצחקוק, אתה מהרהר לעצמך וחושב מה לעשות ואז פוקד על אינהוג להשתמש בקליע זרעים על המטילי הזהב.
    אינהוד אכן יורה ומפוצץ אותם לרסיסי זהב זהירים אך אחד מהם הוא לא מצליח והוא שורק לו ליד האוזן...
    "במצב כזה הורדת לי נקודות, אך גם לך ירדה טיפה.. אתה לא צריך לירות מטח זרעים שיפוצצו את את הפירעון, אתה צריך לירות את אותה כמות זרעים בצורה שיהיו מספיק חזקים לפוצץ את הפירעון בזה אחר זה!" מסבירה לך בחיוך.
    ואתה מהנהן בהבנה... "אתה יודע תוכל לצאת גם ולתקוף תזכור זה קרב פשוט ישבו את מרכיבי התחרות!" ממשיחה להסביר.
    ואז לבסוף שואלת "אז רוצה להמשיך? קדימה!"

לן:
    עומק* אתחיל*
    -------
    "אני אלך שמאלה, אל עומק" אומר 'אולי יש שם פוקמוני אופל' אתה חושב לעצמך ופוסע לשם להנאתך.
    ככל שאתה נכנס יותר אתה מבחין ביותר צמחיה בטבע פיראי וחיי יותר...
    בחשבה שנייה שלך אתה מפנים בעצם שזה הרבה יותר מעניין ומרתק מתחילת היער
    לבסוף אתה מגיע למרכזו:
    קרחת יער קטנה מלה בדשא עם עצים רק מסביבי ולא באמצע, אגם גדול שלצידו גבעה עם בית קטן וישן...
    "יש עשן מהערובה" אתה שם לב, וזה אומר שיש שם אנשים בבית!

.

5. משתמש מנוסה
    מייקל:
    "מהלך נחמד!" אתה מחמיא לך והיא מגיבה בצחקוק, אתה מהרהר לעצמך וחושב מה לעשות ואז פוקד על אינהוג להשתמש בקליע זרעים על המטילי הזהב.
    אינהוד אכן יורה ומפוצץ אותם לרסיסי זהב זהירים אך אחד מהם הוא לא מצליח והוא שורק לו ליד האוזן...
    "במצב כזה הורדת לי נקודות, אך גם לך ירדה טיפה.. אתה לא צריך לירות מטח זרעים שיפוצצו את את הפירעון, אתה צריך לירות את אותה כמות זרעים בצורה שיהיו מספיק חזקים לפוצץ את הפירעון בזה אחר זה!" מסבירה לך בחיוך.
    ואתה מהנהן בהבנה... "אתה יודע תוכל לצאת גם ולתקוף תזכור זה קרב פשוט ישבו את מרכיבי התחרות!" ממשיחה להסביר.
    ואז לבסוף שואלת "אז רוצה להמשיך? קדימה!"
    "אינהוד! תורץ לכיוון בובינדה! מצד לצד! תגיע אליה ותרוץ סביבה בעיגול! תוך כדי תשלח קליע זרעים! בסוף תדחף את בובינדה!" אדריך את אינהוד, "נראה מה יהיה" אמלמל לעצמי

6. the bitch is back
    [U][B]

רובי:
    הינך יושב שם בסובלנות, בשקט עם עצמך. ובעקבות רעש הילדות אתה קם ומתחיל להסתובב במעגלים מנסה להרגיע את עצמך קצת.
    הולך לך שוב ושוב מצד לצד ולאחר כמה דקות הבחורה האדמונית ששמת לב אליה קודם מניחה עליך יד. ושואלת "היי... לחוץ ממשהו? באלך לדבר?" ומחייכת אליך כשאר ידיה בכיסים.

"אני פשוט לא הכי מת על ילדים" אומר לה בחיוך ואצביע על התאומות "הרעש שלהן הורג אותי!" אצחקק קלות ואציג את עצמי ואשאל לשמה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    "אינהוד! תורץ לכיוון בובינדה! מצד לצד! תגיע אליה ותרוץ סביבה בעיגול! תוך כדי תשלח קליע זרעים! בסוף תדחף את בובינדה!" אדריך את אינהוד, "נראה מה יהיה" אמלמל לעצמי
    אינהוד רץ אל בובינדה, מזגזג מצד אחד לשני תוך כדי, ליסה מחמיאה ואומרת "יפה אני חושבת שאתה מתחיל לקלוט!"
    אינהוד מגיע כבר קרוב מספיק ומקיף את בובינדה בריצות במעגלים ושולח קליע זרעים שפוגעים בבובינדה מבלי שתתנגד שוב ושוב!
    "בובינדה נתרי אם הזנב, ואז תשתמשי בשיקום (Recover)" פוקדת ליסה בובינדה שלה קופצת וזורחת באור ירקרק ואכן כל החבלות והשריטות נעלמות והיא נראת רעננה לגמריי!
    "עכשיו בובינדה בלבול!" עיניה של בובינדה זוהרות בוורוד ואז גם עיניו של אינהוד! והוא מבולבל לגמריי, הוא רץ לגזע עץ ומתנגש בו, ואז רץ לעוד אחד וגם בו!

רובי:
    "אני פשוט לא הכי מת על ילדים" אתה אומר בחיוך ומצביע בסולידיות על התאומות, והיא פורצת במצוק ומוסיפה "מבינה אותך..." ולפתע שינכם אומרים יחדיו "הרעש שלהן הורג אותי!" ומתחילים לצחוק שוב.
    היא מושיטה את ידה ואומרת "אגב, נעים מאוד... מיילין!" היא אומרת בחיוך.
    ואז נשמע צליל מיקרופון מחריד לרגע קצר והאחות ג'וי קוראת בו "רובי, רובי תגיע לדלפק בבקשה!"

.

8. משתמש מנוסה
    מייקל:
    אינהוד רץ אל בובינדה, מזגזג מצד אחד לשני תוך כדי, ליסה מחמיאה ואומרת "יפה אני חושבת שאתה מתחיל לקלוט!"
    אינהוד מגיע כבר קרוב מספיק ומקיף את בובינדה בריצות במעגלים ושולח קליע זרעים שפוגעים בבובינדה מבלי שתתנגד שוב ושוב!
    "בובינדה נתרי אם הזנב, ואז תשתמשי בשיקום (Recover)" פוקדת ליסה בובינדה שלה קופצת וזורחת באור ירקרק ואכן כל החבלות והשריטות נעלמות והיא נראת רעננה לגמריי!
    "עכשיו בובינדה בלבול!" עיניה של בובינדה זוהרות בוורוד ואז גם עיניו של אינהוד! והוא מבולבל לגמריי, הוא רץ לגזע עץ ומתנגש בו, ואז רץ לעוד אחד וגם בו!
    "אינהוד! החזק מעמד!" אומר לו, "תנסה לעצור ולהירגע! תשתמש בריחרוח בלשי! תנסה לאתר את המיקום של בובינדה! ברגע שאתה מוצא את המיקום תשתמש בשאיבת מגה!!" אדריך את אינהוד

9. the bitch is back
    [U][B]

רובי:
    "אני פשוט לא הכי מת על ילדים" אתה אומר בחיוך ומצביע בסולידיות על התאומות, והיא פורצת במצוק ומוסיפה "מבינה אותך..." ולפתע שינכם אומרים יחדיו "הרעש שלהן הורג אותי!" ומתחילים לצחוק שוב.
    היא מושיטה את ידה ואומרת "אגב, נעים מאוד... מיילין!" היא אומרת בחיוך.
    ואז נשמע צליל מיקרופון מחריד לרגע קצר והאחות ג'וי קוראת בו "רובי, רובי תגיע לדלפק בבקשה!"

"נעים מאוד! שנייה חוזר" אומר בחיוך ואגש במהירות לאחות ג'וי "הם בריאים?" אשאל את האחות בחיוך
    גיל! 3>

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    יפה מאוד, מצאת לזה שימוש גם יעיל לאללה הפעם! תותח!
    -----------
    "אינהוד! החזק מעמד, הרגע בבקשה!" אתה מפציר בו במטרה לעזור, קולך מצליח באמת לעזור לו להירגע. למרות הבלבול ששולט בו הוא מקשיב וצייתן לך.
    "אתה פוקד עליו להשתמש ברחרוח בלשי... אחר בובינדה, הוא מקרב אפו לרצפה ומרחרח ואז לפתע נעצר כמו חץ עם רגל אחת מורמת למעלה וראש זקוף!
    עיניו פוסקות מן הזוהר הוורוד והוא כבר אינו מושפע, ואז רץ אליה אוחז בה ומשתמש בשאיבת מגה שמוצצת מבובינדה אנרגייה רבה!

רובי:
    "נעים מאוד, רובי!" אתה אומר ולוחץ את ידה "שנייה חוזר.." והיא מביטה בך בחיוך שמסתיר מחשבה מסקרנת ואומרת "כן.." מוזר.
    אתה הולך לקחת את הפוקימונים שלך ושואל אם הכל בסדר "הכל בסדר גמור, בריאים ושלמים!" מחייכת ג'וי. אתה מודה לה וחוזר למיילין.
    "אוקיי... מה תרצה לעשות? האמת שאני בדרכי למכון, תרצה להתלוות אלי?" היא שואלת.

.

11. משתמש מנוסה
    מייקל:
    יפה מאוד, מצאת לזה שימוש גם יעיל לאללה הפעם! תותח!
    -----------
    "אינהוד! החזק מעמד, הרגע בבקשה!" אתה מפציר בו במטרה לעזור, קולך מצליח באמת לעזור לו להירגע. למרות הבלבול ששולט בו הוא מקשיב וצייתן לך.
    "אתה פוקד עליו להשתמש ברחרוח בלשי... אחר בובינדה, הוא מקרב אפו לרצפה ומרחרח ואז לפתע נעצר כמו חץ עם רגל אחת מורמת למעלה וראש זקוף!
    עיניו פוסקות מן הזוהר הוורוד והוא כבר אינו מושפע, ואז רץ אליה אוחז בה ומשתמש בשאיבת מגה שמוצצת מבובינדה אנרגייה רבה!
    חחחחח תודה XD

"רצית לראות הופעה? תקבלי עכשיו הופעה!" אומר לה בביטחון מלא, "אינהוד! מצוין! עכשיו תוך כדי שהשאיבה משפיעה תרוץ לכיוון בובינדה! תקפוץ מעליה ותשגר עליה קליע זרעים מלמעלה! קליע הזרעים ייתן לך תאוצה ויעלה אותך לאוויר! מהאוויר תנסה לנחות על ענף עץ ותסתתר! תשתמש בריחרוח בלשי כדי למצוא את בובינדה מבלי לחשוף אותך ואז תנצל את הבילבול שלה בשביל לנתר עליה מהעץ בדחיפה!" אדריך את אינהוד בביטחון

12. the bitch is back
    [u][b]

רובי:
    "נעים מאוד, רובי!" אתה אומר ולוחץ את ידה "שנייה חוזר.." והיא מביטה בך בחיוך שמסתיר מחשבה מסקרנת ואומרת "כן.." מוזר.
    אתה הולך לקחת את הפוקימונים שלך ושואל אם הכל בסדר "הכל בסדר גמור, בריאים ושלמים!" מחייכת ג'וי. אתה מודה לה וחוזר למיילין.
    "אוקיי... מה תרצה לעשות? האמת שאני בדרכי למכון, תרצה להתלוות אלי?" היא שואלת.

"האמת, אני גם רוצה ללכת לשם!" אומר לה בחיוך "שנלך?" אשאל ואתחיל ללכת יחד איתה לעבר המכון.
    גיל! 3>

13. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לן:
    עומק* אתחיל*
    -------
    "אני אלך שמאלה, אל עומק" אומר 'אולי יש שם פוקמוני אופל' אתה חושב לעצמך ופוסע לשם להנאתך.
    ככל שאתה נכנס יותר אתה מבחין ביותר צמחיה בטבע פיראי וחיי יותר...
    בחשבה שנייה שלך אתה מפנים בעצם שזה הרבה יותר מעניין ומרתק מתחילת היער
    לבסוף אתה מגיע למרכזו:
    קרחת יער קטנה מלה בדשא עם עצים רק מסביבי ולא באמצע, אגם גדול שלצידו גבעה עם בית קטן וישן...
    "יש עשן מהערובה" אתה שם לב, וזה אומר שיש שם אנשים בבית!
    "מעולה!" אומר בשמחה "אולי יש להם מכונת ריפוי" אגיד ואלך לבית

כמו תמיד. עמיטריד.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    לאחר המהלך המוח שלך מבריק במהלך מצויין, ואז אתה אומר לליסה "רצית לראות הופעה? תקבלי עכשיו הופעה!"
    אתה מדריך את אינהוד היטב חלק אחר חלק, תוך כדי השאיבה עושה את שלה אינהוד רץ אל בובינדה וברגע האחרון מקפץ מעליה, הוא מתחיל לירות קליע זרעים שלפתע קוראת ליסה "אוקיי בובינדה, תשתמשי בהגנה (Protect) !"
    לפתע השיאבה פוסקת וקליע הזרעים לא נוגע בבוינדה כלל אלה רק בבועת ההגנה הכחולה שמסביב!
    ההדף החזק של קליע הזרעים מרים את אינהוד מעלה והוא מזנק ממנו אל עץ מסויים ומסתתר בין ענפיו...
    שקט בזירה, שתי הפוקימונים מחפשים זה את זה, בובינדה מפטרלת על הקרקע ואילו אינהוד מתבונן מלמעלה ומרחרח.
    ואז נוצר מצב בו בובינדה עומדת בדיוק מתחת לאינהוד "עכשיו!" אתה צועק ואינהוד כמו נינג'ה מזנק ומפתיע את ליסה ובובינדה ותוקף בדחיפה!
    "בובינדה מטרונום מהר!" צועקת ליסה בעוד אינהוד צולל אל בובינדה מלמעלה... ולפתע נפלט מפיה של בובינדה מטח גחלת!
    אך אינהוד מספיק לפגוע בפניה ליפני שנהדף בעצמה לאחור מגיצי הגחלת שמזיקים לו היטב.
    בובינדה לא מסגולת עוד להילחם!

לן:
    "מעולה!" אתה ממלמל לעצמך כשאתה מבחין בבית ורץ במעלה הגבעה מבלי לעצור. אתה מגיע אל פתח הבית ודופק כמה דפיקות בדלת.
    אין קול ואין עונה, ברגע שאתה בא לנקוש שוב בדלת היא נפתחת ועומדת מולך אישה מבוגרת, שמנמנה מעט עם חיוך חמים ומזמין, לבושה בבגדי אופה.
    "שלום לך ילד קטן! מה יש לך לחפש כאן בביתי הדל?" שואלת היא בחיוך ובצניעות.

עומר:
    "האמת, אני גם ממש בדרך לשם" אתה אומר בחיוך ומוסיף מיד "שנלך?" היא מביטה בך ואומרת "כן, נלך!"
    ואתם הולכים לכיוון המכון, היא מובילה אותך למרות שאתה מנסה להזדרז ואף נמרץ יותר ממנה.
    "יש לך כבר תגים?" היא שואלת ואתה עונה שלא "אז אתה כמוני, גם אני חסרת תגים" אומרת וקורצת לך.
    "אבל אני בטוחה שיהיה לי אחד כבר היום... לגבייך? אני לא בטוחה" אומרת עם מעט ציניות וצוחקת...
    ליפני שאתה מספיק לענות לה אתם עומדים בפתח המכון, שנראה כמו כיפת זכוכית גדולה שמורכבת מחלונות בצורת משושה, חלק מהחלונות מזכוכית שקופה וחלק ממתכת בצהוב ולא ניתן לראות דרכן, והמסגרת של כולן שחורה.
    "מעט מזכיר כוורת לא? מאז ששיפצו את המכון אני חושבת ככה בכל פעם שאני רואה אותו!" מסבירה מיילין.

.

15. משתמש מנוסה
    [QUOTE=NivX10;1354577]מייקל:
    לאחר המהלך המוח שלך מבריק במהלך מצויין, ואז אתה אומר לליסה "רצית לראות הופעה? תקבלי עכשיו הופעה!"
    אתה מדריך את אינהוד היטב חלק אחר חלק, תוך כדי השאיבה עושה את שלה אינהוד רץ אל בובינדה וברגע האחרון מקפץ מעליה, הוא מתחיל לירות קליע זרעים שלפתע קוראת ליסה "אוקיי בובינדה, תשתמשי בהגנה (Protect) !"
    לפתע השיאבה פוסקת וקליע הזרעים לא נוגע בבוינדה כלל אלה רק בבועת ההגנה הכחולה שמסביב!
    ההדף החזק של קליע הזרעים מרים את אינהוד מעלה והוא מזנק ממנו אל עץ מסויים ומסתתר בין ענפיו...
    שקט בזירה, שתי הפוקימונים מחפשים זה את זה, בובינדה מפטרלת על הקרקע ואילו אינהוד מתבונן מלמעלה ומרחרח.
    ואז נוצר מצב בו בובינדה עומדת בדיוק מתחת לאינהוד "עכשיו!" אתה צועק ואינהוד כמו נינג'ה מזנק ומפתיע את ליסה ובובינדה ותוקף בדחיפה!
    "בובינדה מטרונום מהר!" צועקת ליסה בעוד אינהוד צולל אל בובינדה מלמעלה... ולפתע נפלט מפיה של בובינדה מטח גחלת!
    אך אינהוד מספיק לפגוע בפניה ליפני שנהדף בעצמה לאחור מגיצי הגחלת שמזיקים לו היטב.
    בובינדה לא מסגולת עוד להילחם!

"אינהוד נהדר!" אקרא וארוץ אליו ואחבק אותו,אלטף את ראשו בחיוך גדול, "היית מצוין אני גאה בך" אוסיף, "בובינדה שלך מאוד חזקה" אומר ללוסי, "רוצה להמשיך בדרך?" אשאל אותה בחיוך

עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •