Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 24 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 351
  1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה

לן:
    "מעולה!" אתה ממלמל לעצמך כשאתה מבחין בבית ורץ במעלה הגבעה מבלי לעצור. אתה מגיע אל פתח הבית ודופק כמה דפיקות בדלת.
    אין קול ואין עונה, ברגע שאתה בא לנקוש שוב בדלת היא נפתחת ועומדת מולך אישה מבוגרת, שמנמנה מעט עם חיוך חמים ומזמין, לבושה בבגדי אופה.
    "שלום לך ילד קטן! מה יש לך לחפש כאן בביתי הדל?" שואלת היא בחיוך ובצניעות.

"שלום גבירתי הצעירה" אומר בנימוס "הם יש לך במקרה מכונת ריפוי פוקימונים?" אשאל בנדיבות

כמו תמיד. עמיטריד.

2. the bitch is back
    [U][B]
    עומר:
    "האמת, אני גם ממש בדרך לשם" אתה אומר בחיוך ומוסיף מיד "שנלך?" היא מביטה בך ואומרת "כן, נלך!"
    ואתם הולכים לכיוון המכון, היא מובילה אותך למרות שאתה מנסה להזדרז ואף נמרץ יותר ממנה.
    "יש לך כבר תגים?" היא שואלת ואתה עונה שלא "אז אתה כמוני, גם אני חסרת תגים" אומרת וקורצת לך.
    "אבל אני בטוחה שיהיה לי אחד כבר היום... לגבייך? אני לא בטוחה" אומרת עם מעט ציניות וצוחקת...
    ליפני שאתה מספיק לענות לה אתם עומדים בפתח המכון, שנראה כמו כיפת זכוכית גדולה שמורכבת מחלונות בצורת משושה, חלק מהחלונות מזכוכית שקופה וחלק ממתכת בצהוב ולא ניתן לראות דרכן, והמסגרת של כולן שחורה.
    "מעט מזכיר כוורת לא? מאז ששיפצו את המכון אני חושבת ככה בכל פעם שאני רואה אותו!" מסבירה מיילין.
    וואי לא הבנתי בהתחלה מי זה עומר ולמה לא הגבת לי XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כמה פעמים כבר ראית אותו?" אשאל ואנסה לעקוץ "נכנס?" אשאל, ומבלי לחכות אדפוק בדלת המכון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לן:
    חחח הרגע אמרתי לך שהיא מבוגרת... היא תחשוב שאתה סוטה, לא נחמד XDD
    ------------
    "שלום גברתי!" אתה אומר בנימוס ואז שואל "יש לך במקרה מכונת ריפוי לפוקימונים?" הוא מביטה בך ואומרת במבט מצטער "לא חמוד, אין לי.. אבל בוא היכנס אתה מוזמן לספל שוקו חם ועוגיות שעכשיו אפיתי!"
    אתה מתלבט והיא ממש רוצה שתיכנס "קדימה בוא היכנס, היכנס" אתה לבסוף משתכנע ומבחין בבית רעוה ודל... אח דולקת, מטבח קטנטן, חדר בפינה שבו שירותים ומקלחת, אין טלוויזיה או מחשב, רק פינת אוכל ובה רדיו קטן וישן שמשיע חדשות ותשדירים לכל אורך היום.
    ויש גם שם ילד קטן ומופנם שעושה שיעורי בית בקפדנות יתרה!

רובי:
    אופסס כתבתי עומר... XP מצטער
    -----------
    "כמה פעמים כבר ראית אותו?" אשאל ואנסה לעקוץ והיא עונה "אני ילידת העיר... מגיל קטן, חחח הבנתי מה נסית לא אפול בזה!" אומרת ומוציאה לך לשון.
    "נכנס?" אשאל, ומבלי לחכות אדפוק בדלת המכון.
    לאחר דפיקות שמבפנים נשמעות עמומות ובעלות הד נפתחת הדלת ובא עומד ומברח אתכם אדם גבוה שלבוש מהודרואומר "ברוכים הבאים למכון העיר לאניטרי!"
    "בואו אחריי" הוא אומר וכך אתם עושים, מוביל אתכם במסדרון גדול ובוא כמה חדרים עם חלונות קטנים, אתה מבחין בחדר עם מלא פוקדורים, חדר עם מרפאה, וחדר שם יש שתיי בעלי פוקימוני חרק שמתאמנים להם.
    אתה מגיע לזירת המכון, קרני אור שמש מתקרת הזכוכית של המכון מאירות את המקום כך שאין צורך באור...
    והזירה נפרסת לפניך:
    על אחד העצים יושבת מישהי יפה במיוחד, גדולה ממך בשנה או שתיים ולבושה כמו דבורה:
    "אני קווין, מנהיגת המכון! ברוכה הבאה למכון לאניטרי!" אומרת בחיוך. ואז מוסיפה "טוב קל לראות, אתם שתיים... מי יתחיל בקרב!"
    מיילין נראת חוששת קצת..

.

4. עמיטריד.
    לן:
    חחח הרגע אמרתי לך שהיא מבוגרת... היא תחשוב שאתה סוטה, לא נחמד XDD
    ------------
    "שלום גברתי!" אתה אומר בנימוס ואז שואל "יש לך במקרה מכונת ריפוי לפוקימונים?" הוא מביטה בך ואומרת במבט מצטער "לא חמוד, אין לי.. אבל בוא היכנס אתה מוזמן לספל שוקו חם ועוגיות שעכשיו אפיתי!"
    אתה מתלבט והיא ממש רוצה שתיכנס "קדימה בוא היכנס, היכנס" אתה לבסוף משתכנע ומבחין בבית רעוה ודל... אח דולקת, מטבח קטנטן, חדר בפינה שבו שירותים ומקלחת, אין טלוויזיה או מחשב, רק פינת אוכל ובה רדיו קטן וישן שמשיע חדשות ותשדירים לכל אורך היום.
    ויש גם שם ילד קטן ומופנם שעושה שיעורי בית בקפדנות יתרה!

למה שינית את המילים שלי?!
    -------

"תודה לך גבירתי הצעירה" אגיד ואוכל עוגיה אחת ואז אפנה אל הילד "הי" אומר לו "רוצה שאני יראה לך משהו חמוד" אגיד

כמו תמיד. עמיטריד.

5. the bitch is back
    [U][B]
    רובי:
    אופסס כתבתי עומר... XP מצטער
    -----------
    "כמה פעמים כבר ראית אותו?" אשאל ואנסה לעקוץ והיא עונה "אני ילידת העיר... מגיל קטן, חחח הבנתי מה נסית לא אפול בזה!" אומרת ומוציאה לך לשון.
    "נכנס?" אשאל, ומבלי לחכות אדפוק בדלת המכון.
    לאחר דפיקות שמבפנים נשמעות עמומות ובעלות הד נפתחת הדלת ובא עומד ומברח אתכם אדם גבוה שלבוש מהודרואומר "ברוכים הבאים למכון העיר לאניטרי!"
    "בואו אחריי" הוא אומר וכך אתם עושים, מוביל אתכם במסדרון גדול ובוא כמה חדרים עם חלונות קטנים, אתה מבחין בחדר עם מלא פוקדורים, חדר עם מרפאה, וחדר שם יש שתיי בעלי פוקימוני חרק שמתאמנים להם.
    אתה מגיע לזירת המכון, קרני אור שמש מתקרת הזכוכית של המכון מאירות את המקום כך שאין צורך באור...
    והזירה נפרסת לפניך:
    על אחד העצים יושבת מישהי יפה במיוחד, גדולה ממך בשנה או שתיים ולבושה כמו דבורה:
    "אני קווין, מנהיגת המכון! ברוכה הבאה למכון לאניטרי!" אומרת בחיוך. ואז מוסיפה "טוב קל לראות, אתם שתיים... מי יתחיל בקרב!"
    מיילין נראת חוששת קצת..

"אני אתחיל!" אומר בנחישות ואקח צעד קדימה, "אל תדאגי מיילין, אני אעייף אותה בשבילך ובשביל שתלמדי את הטריקים שלה!" אומר בחיוך אליה. "נו אז איך הקרב הזה עובד?" אשאל את קווין(מלכה).
    גיל! 3>

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    לן:
    אני יזרום עם זה אבל זכור מה שדיברנו בסקייפ!
    ---------
    "תודה לך גבירתי הצעירה" אתה אומר והיא מביטה בך במבט מוזר אך מחייכת בשקט ולא מעירה יותר מזה..
    אתה אוכל לך עוגייה אחת ולוגם מכוס השוקו שלך.
    מביט מעט סביב ואז פונה על הילד שיושב בצד ועושה את השיעורים "היי" אתה אומר, הוא מביט בך מבלי להגיד דבר או לחייך ואומר "היי" ואז חוזר לשיעורים.
    "רוצה לראות משהו חמוד?" אתה שואל והוא מביט בך מעט נחרד ושואל "כמו מה?"

רובי:
    אתה לוקח יוזמה ואומר "אני אתחיל!" והיא מחייכת ואומר "אוקיי, אז אם כך.. את, פני את הזירה ושבי שם על הכיסאות!" היא אומרת למיילין, הוא מתקרב אליך נוגעת בגבך ולוחשת "בהצלחה!"
    ואז אתה לוחש לה "לא לדאוג, אני אעייף אותה בשבילך, תסתכלי טוב, תלמדי את הטריקים שלה!"
    והיא מהנהנת בראשה ויוצאת מהזירה.
    אתה מכין כבר פוקדור אחד ביד ושואל "אז איך זה הולך?" והבחור שליווה אתכם עומד עם שתי דגלים ירוק ואדום.
    ומסביר "כל אחד יבחר שלושה פוקימונים, רק לאורח בקרב יש את האפשרות להחליף פוקימונים בזמן הקרב."
    ומוסיף "קרב זה יערך בשיטת 'הטוב משלושה' מי שיזכה ב-2 מתוך שלושת הקרבות יוכרז כמנצח בקרב"
    "קרב המכון..." הוא אומר ודממת על-חוט בזירה "יתחיל עכשיו!"
    קווין, המנהיגה זורקת מיד את הפוקדור הראשון שלך בקריאת "צא באקות שלי!" ומהפוקדור יוצא זחל קטן וירוק, חמוד להפליא.

.

7. עמיטריד.
    לן:
    אני יזרום עם זה אבל זכור מה שדיברנו בסקייפ!
    ---------
    "תודה לך גבירתי הצעירה" אתה אומר והיא מביטה בך במבט מוזר אך מחייכת בשקט ולא מעירה יותר מזה..
    אתה אוכל לך עוגייה אחת ולוגם מכוס השוקו שלך.
    מביט מעט סביב ואז פונה על הילד שיושב בצד ועושה את השיעורים "היי" אתה אומר, הוא מביט בך מבלי להגיד דבר או לחייך ואומר "היי" ואז חוזר לשיעורים.
    "רוצה לראות משהו חמוד?" אתה שואל והוא מביט בך מעט נחרד ושואל "כמו מה?"
    "אם אתה רוצה בוא איתי לאגם" ואמר ואתכיל ללכת לכיוון האגם

כמו תמיד. עמיטריד.

8. the bitch is back
    [U][B]
    רובי:
    אתה לוקח יוזמה ואומר "אני אתחיל!" והיא מחייכת ואומר "אוקיי, אז אם כך.. את, פני את הזירה ושבי שם על הכיסאות!" היא אומרת למיילין, הוא מתקרב אליך נוגעת בגבך ולוחשת "בהצלחה!"
    ואז אתה לוחש לה "לא לדאוג, אני אעייף אותה בשבילך, תסתכלי טוב, תלמדי את הטריקים שלה!"
    והיא מהנהנת בראשה ויוצאת מהזירה.
    אתה מכין כבר פוקדור אחד ביד ושואל "אז איך זה הולך?" והבחור שליווה אתכם עומד עם שתי דגלים ירוק ואדום.
    ומסביר "כל אחד יבחר שלושה פוקימונים, רק לאורח בקרב יש את האפשרות להחליף פוקימונים בזמן הקרב."
    ומוסיף "קרב זה יערך בשיטת 'הטוב משלושה' מי שיזכה ב-2 מתוך שלושת הקרבות יוכרז כמנצח בקרב"
    "קרב המכון..." הוא אומר ודממת על-חוט בזירה "יתחיל עכשיו!"
    קווין, המנהיגה זורקת מיד את הפוקדור הראשון שלך בקריאת "צא באקות שלי!" ומהפוקדור יוצא זחל קטן וירוק, חמוד להפליא.

איכס! חמוד? זה? ממש לא! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קודם כל אבדוק בפוקדיע שלי על הפוקימון, ואז אשחרר את מנדאק.
    "אוקי מאנדק, בוא נראה להם מה אתה מסוגל! התחל בניקור ומשם תעבור לזרע עלוקה!" אקרא בביטחון.
    גיל! 3>

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    מה?!?! הוא צ'וצ'ון!!!
    -----------
    אתה פותח את הפוקדע לבדוק על הזחל הקטן, קווין מבחינה וממתינה בסובלנות:
    באקות, פוקימון תולעת המשי, באקותים הם זחלים נפוצים מאוד במחוז, הם מסווים את עצמם מטורפים באמצעות צבעם הירוק החזק שמשתלב כמעט עם כל סוג של צמח.
    באקותים יעודים בירית החוט שלהם, היא נחשבת לעמידה ביותר משל כל שאר פוקימוני החרק במחוז.

אתה מוציא מהפוקדור את מנדאק ומוכן לקרב... אתה פותח אותו וקורא למנדאק לתקוף בניקור.
    מנדאק מתקדם אל באקות ומיד מתקיף אותו בניקור בילתי פוסק, גופו וראשו שוב ושוב...
    אך לפתע באקות משתמש בדחיפה ומעיף מעליו את מנדאק, מנדאק בתגובה יורה מראשו זרע עלוקה.
    באקות הקטן נפגע מהזרע והוא מיד משחרר שורשים שעוטפים את באקות ושואבים ממנו מעט חיים.
    באקות יורה חוט שקובל את מנדאק היטב, מושך את עצמו אליו ומשתמש בנשיכת חרק!
    חרק חזק על סוג עשב, ומנדאק אכן מושפע מכך ומגעגע מכאב.

לן:

"אם אתה רוצה לראות בוא איתי לאגם!" אתה אומר לו במסיטוריות, אתה מסיים את כוס השוקו והעוגיה ופוסע לכיוון הדלת.
    "רגע חכה, יש לי עוד שיעורים ומה אנחנו הולכים לראות? אני לא בטוח שכדי.." הוא אומר. אימו בנתיים בחדר.

.

10. עמיטריד.
    לן:
    "אם אתה רוצה לראות בוא איתי לאגם!" אתה אומר לו במסיטוריות, אתה מסיים את כוס השוקו והעוגיה ופוסע לכיוון הדלת.
    "רגע חכה, יש לי עוד שיעורים ומה אנחנו הולכים לראות? אני לא בטוח שכדי.." הוא אומר. אימו בנתיים בחדר.
    "מה שיעורים!?" אגיד לו "העולם גדול צא ותחקור אותו" אומר בהתלהבות ורגש "ואני רוצה להראות לך את הדבר שאני הכי אוהב בעולם!" אגיד ואזה מהבית ואלך לאגם

כמו תמיד. עמיטריד.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    לן:
    למשמע מה שהוא אומר אתה צוחק עליו ואומר "מה שיעורים?! העולם גדול ואתה צריך להכיר את כולו!"
    ומוסיף בשביל לשכנע אותו "נו בוא, אני רוצה להראות לך את הדבר שאני הכי אוהב!" והוא אומר בחשש "נו טוב..." ובא איתך אתם מגיעים לאגם.
    הוא מביט אל ביתו מפוחד שאמא שלו תגלה שהוא יצא מהבית מבלי לעשות שיעורים "נו.. מהר, אז מה יש לראות כאן?"

.

12. עמיטריד.
    לן:
    למשמע מה שהוא אומר אתה צוחק עליו ואומר "מה שיעורים?! העולם גדול ואתה צריך להכיר את כולו!"
    ומוסיף בשביל לשכנע אותו "נו בוא, אני רוצה להראות לך את הדבר שאני הכי אוהב!" והוא אומר בחשש "נו טוב..." ובא איתך אתם מגיעים לאגם.
    הוא מביט אל ביתו מפוחד שאמא שלו תגלה שהוא יצא מהבית מבלי לעשות שיעורים "נו.. מהר, אז מה יש לראות כאן?"
    'חננה' אחשוב לעצמי "טוב מוכן" אגיד לו "צאו כולם!" עצאק ואוציא את שני הפוקימונים שלי ואת טובי החוצה כאשר פינבור בתוך המים טובי על הכתף שלי ונטיני יושב ליד האגם "נו.. מה אתה אומר" אגיד לו

כמו תמיד. עמיטריד.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    לן:
    אתה מוציא את כל פוקימונים החוצה, פינבור ישר קופץ לשחור ולשחק באגם, מתנהג כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא ראה מים.
    טובי מיד מתפס לך על הכתף ומסתתר מהילד שמולך, ונטיני הולך באדישות לחפש צל, ונשכב שם להתבודד כהרגלו...
    "נחמד מאוד, לי עדיין אין אחד..." הוא אומר מחוייך כשהוא מביט בהם, "יש לי אחד בבית הספר שלי... אבל הוא חייב להישאר שם בסוף היום, זה רק להתלמדות." הוא מסביר לך.
    אתם עומדים שם, לא ממש עושים הרבה, פינבור קורא לכולם להיכנס למים ומנסה להשפריץ עליכם שתיכנסו!

.

14. עמיטריד.
    לן:
    אתה מוציא את כל פוקימונים החוצה, פינבור ישר קופץ לשחור ולשחק באגם, מתנהג כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא ראה מים.
    טובי מיד מתפס לך על הכתף ומסתתר מהילד שמולך, ונטיני הולך באדישות לחפש צל, ונשכב שם להתבודד כהרגלו...
    "נחמד מאוד, לי עדיין אין אחד..." הוא אומר מחוייך כשהוא מביט בהם, "יש לי אחד בבית הספר שלי... אבל הוא חייב להישאר שם בסוף היום, זה רק להתלמדות." הוא מסביר לך.
    אתם עומדים שם, לא ממש עושים הרבה, פינבור קורא לכולם להיכנס למים ומנסה להשפריץ עליכם שתיכנסו!
    "בסדר אני בא" אגיד לפינבור "היי נטיני אתה בא?" אשאל אותו "ומה איתך ילד אתה רוצה להיכנס?" אשאל אותו בזמן שאני מוריד בגדים עד לבוקסר כדי להיכנס למים

כמו תמיד. עמיטריד.

15. the bitch is back
    רובי:
    מה?!?! הוא צ'וצ'ון!!!
    -----------
    אתה פותח את הפוקדע לבדוק על הזחל הקטן, קווין מבחינה וממתינה בסובלנות:
    באקות, פוקימון תולעת המשי, באקותים הם זחלים נפוצים מאוד במחוז, הם מסווים את עצמם מטורפים באמצעות צבעם הירוק החזק שמשתלב כמעט עם כל סוג של צמח.
    באקותים יעודים בירית החוט שלהם, היא נחשבת לעמידה ביותר משל כל שאר פוקימוני החרק במחוז.

אתה מוציא מהפוקדור את מנדאק ומוכן לקרב... אתה פותח אותו וקורא למנדאק לתקוף בניקור.
    מנדאק מתקדם אל באקות ומיד מתקיף אותו בניקור בילתי פוסק, גופו וראשו שוב ושוב...
    אך לפתע באקות משתמש בדחיפה ומעיף מעליו את מנדאק, מנדאק בתגובה יורה מראשו זרע עלוקה.
    באקות הקטן נפגע מהזרע והוא מיד משחרר שורשים שעוטפים את באקות ושואבים ממנו מעט חיים.
    באקות יורה חוט שקובל את מנדאק היטב, מושך את עצמו אליו ומשתמש בנשיכת חרק!
    חרק חזק על סוג עשב, ומנדאק אכן מושפע מכך ומגעגע מכאב.
    [U][B]
    .
    "מנדאק! אנחנו לא מוותרים בקרב הראשון! השתמש בבועות כדי להסיח את דעתו, ואז תקוף אותו בניקור!" אקרא ביבטחון 'מתקפה מסוג מעופף, אמורה להיות סופר אפקטיבית על חרק' אחשוב לעצמי בחיוך
    גיל! 3>

עמוד 18 מתוך 24 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •