Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 351
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    מייקל:
    מצטער לא שמתי לב... O.o
    --------
    "נהדר אינהוד כל הכבוד!" אתה רץ אליו מחבק ומלטף אותו בחיוך והוא מלקק אותך ונובח.
    ליסה מחזירה את בובינדה ומנחמת אותה, לאחר מכן היא רצה אליכם מתכופפת אל אינהוד ואומרת "איזה חמוד הוא אני פשוט לא יכולה!"
    והוא קופץ לזרועותיה ומאושר מחברתה... אתה מבחין בגישה מעולה שיש לה לפוקימונים.
    לאחר מכן אתה אומר לה שעליך להתקדם ואתה מציע לה לבוא איתך, והיא מסכימה ומסמיקה מעט, אפילו מבלי לשאול לאן.
    אתם ממשיכים בדרך ולפתע מבחינים בשלל ציפורים:,,.

לן:
    "הינה אני בא!" אתה קורא בעודך מתפשט במהירות ונשאר בתחתונים בלבד.
    טובי נכנס איתך גם הוא, אבל נטיני נראה שמתעלם ומעדיף להשיאר בחוץ ולנוח...
    אתה קורא לילד להצטרף והוא נכנס והוא משתכנע ונכנס, לאחר כמה הטבעות והשפרצות אחד על השני אתה מגלה ששמו הוא מקס.
    אתם מבלים שם בערך שעה כלפתע אתה מרגיש נשיכה ברגל וצורח, ואז גם מקס חוטף נשיכה בתחת וקופץ במים מכאב!
    מתחילים מסבבכם סימנים של שחייה ושכשוך ולפתע מנטר מהמים דג כחול ועגול עם פה גדול במיוחד.

רובי:
    מנדאק רת מצד לצד צועק מכאב ואתה בקור רוח מיד פוקד עליו "הרגע מנדאק, תקוף בבועות!" והוא פולט מפיו שלל בועות שמתפוצצת על באקות בין היתר.
    הוא מנסה שלא לשחרר את האחיזה עם פיו אך בסוף נופל, מנדאק ואתה מנצלים זאת לעוד מתקפת ניקור.
    באקות נראה שסובל מדקירות הניקור ההולכות וחוזרות וקויין אומרת "טוב באקוט עצור את המקור, השתמש בירי חוטים ולפף היטב קשרים סביב פיו!"
    וכך באקוט עושה, המקור של מנדאק מכוסה חוטים רכים שלא מזיזים כלל לבאקות "ועכשיו עוד דחיפה אחת!"
    קוראת ובאקות מעיף לאחור את מנדאק!

.

2. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [U][B]
    רובי:
    מנדאק רת מצד לצד צועק מכאב ואתה בקור רוח מיד פוקד עליו "הרגע מנדאק, תקוף בבועות!" והוא פולט מפיו שלל בועות שמתפוצצת על באקות בין היתר.
    הוא מנסה שלא לשחרר את האחיזה עם פיו אך בסוף נופל, מנדאק ואתה מנצלים זאת לעוד מתקפת ניקור.
    באקות נראה שסובל מדקירות הניקור ההולכות וחוזרות וקויין אומרת "טוב באקוט עצור את המקור, השתמש בירי חוטים ולפף היטב קשרים סביב פיו!"
    וכך באקוט עושה, המקור של מנדאק מכוסה חוטים רקים שלא מזיזים כלל לבאקות "ועכשיו עוד דחיפה אחת!"
    קוראת ובאקות מעיף לאחור את מנדאק!

"מנדאק! זה בכיס שלך אל תוותר!" אקרא 'הוא אמור לקבל עוד חיים מהזרע עלוקה, זה לפחות יעכב קצת' אחשוב בשמחה "קדימה אל תוותר השתמש בניקור ומיד אחרי זה תקוף בעזרת קליע זרעים!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    מייקל:
    מצטער לא שמתי לב... O.o
    --------
    "נהדר אינהוד כל הכבוד!" אתה רץ אליו מחבק ומלטף אותו בחיוך והוא מלקק אותך ונובח.
    ליסה מחזירה את בובינדה ומנחמת אותה, לאחר מכן היא רצה אליכם מתכופפת אל אינהוד ואומרת "איזה חמוד הוא אני פשוט לא יכולה!"
    והוא קופץ לזרועותיה ומאושר מחברתה... אתה מבחין בגישה מעולה שיש לה לפוקימונים.
    לאחר מכן אתה אומר לה שעליך להתקדם ואתה מציע לה לבוא איתך, והיא מסכימה ומסמיקה מעט, אפילו מבלי לשאול לאן.
    אתם ממשיכים בדרך ולפתע מבחינים בשלל ציפורים:,,.
    תהיה בריא XD

"ווואו!" אקרא ואביט בכל הפוקימונים, "הציפור הוורודה ממש יפה!" אוסיף ואוציא את הפוקידע ואברר מידע על שלושתן.
    "לוסי אולי בתור מתאמת תתפסי אותה?" אשאל את לוסי ואצביע על פוקימון התוכי הוורוד, "הוא יהיה מושלם לתחרויות! הוא יפה מאוד!" אמליץ לה בחום ואראה איך תגיב

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לן:
    "הינה אני בא!" אתה קורא בעודך מתפשט במהירות ונשאר בתחתונים בלבד.
    טובי נכנס איתך גם הוא, אבל נטיני נראה שמתעלם ומעדיף להשיאר בחוץ ולנוח...
    אתה קורא לילד להצטרף והוא נכנס והוא משתכנע ונכנס, לאחר כמה הטבעות והשפרצות אחד על השני אתה מגלה ששמו הוא מקס.
    אתם מבלים שם בערך שעה כלפתע אתה מרגיש נשיכה ברגל וצורח, ואז גם מקס חוטף נשיכה בתחת וקופץ במים מכאב!
    מתחילים מסבבכם סימנים של שחייה ושכשוך ולפתע מנטר מהמים דג כחול ועגול עם פה גדול במיוחד.
    אקפוץ ישר מהמים ואגיד "נטיני בוא אני צריך אותך" אפקוד "אתה עשב הוא מים חסל אותו" אומר " תשתמש בטיל סיקות ואז באגרוף שאיבה" אומר "תתכונן לראות קרב" אגיד למקס

כמו תמיד. עמיטריד.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    what the... הייתי בטוח שרשמתי בעדכון שהוא מושפע שנית מהעלוקה. ותשים לב לפעם לבעיה שיצרתי לך.
    ----------
    אתה בטוח בנצחונו של מנדאק, מנדאק מנסה להיפטר מחוטים שחוסמים את מקורו ולבסוף מצליח באמצעות רגליו.
    הוא יוצא שוב בניקור וקווין קוראת "באקות נסה להתחמק!" מקורו של מנדאק גדל וקורן באור לבן חזק ושוב ושוב מנסה לנקב את גופו של באקות עם המקור, באקות משתמש בגופו הגמיש ומתפטל מצד לצד ומנסה להתחמק כמה שיותר... אך בסופו של דבר מנדאק פוגע!
    באקות נדחף לאחור על גזע של אחד העצים ומנדאק סוגר עליו באמצעות קליע זרעים שגומר את הקרב.
    "הקרב נגמר, באקות לא יכול עוד להילחם המנצח בקרב הוא האורח!" וקווין מחזירה את באקות.
    "ליפני שאני מתחילה, מתוקף החוקים אני מחוייבת להזכיר שבאפשרותך להחליף פוקימון בכל רגע שתרצה, כולל עכשיו!" אומר קווין וכבר מכינה את הפוקדור בידה

לן:
    פוקדע...
    ----------
    אתה קופץ במים שוב ושוב וקורא לנטיני "ניטני בוא לכאן אני צריך אותך, אני צריך שתביס את פוקימון המים הזה!"
    נטיני נוהם ורוטן עליך, עצבני מכך שהפרת את שלוותו... הוא קם באדישות בעוד הדג הקטן ממשיך להציק לכם ולנשוך אתכם.
    ואז תוקף בטיל סיכות ופוגע בדג בעצמה, ולאחר מכן הוא מזנק לאגם ומנסה לחבוט בדג באגרוף שאיבה!
    אך שנייה ליפני שהוא פוגע הדג מעיף אותו לאחור בעצמה עם אקדח מים.
    "זה אוסייל" קורא מקס "הוא דג מהיר מאוד, היזהר!"

מייקל:
    אתה וליסה נדהמים מיופים של כל הציפורים היפות ופותחים את הפוקדע לברר עליהם:
    נסטוד, פוקימון ציפור הצפצפה. נסטוד ידוע בקולו הרועש במיוחד והמרגיז. הוא משתמש בו לרוב כדי להרתיע טורפים. הוא זריז מאוד.
    סוויטוייט, פוקימון ציפור האהבה, סוויטוויט מכונת כך כי מסמלת את רגש האהבה במחוז מלוטו, קולה היפה של הסוויטוויט גורם לאנשים להתפעל ולהתרגש והם חלק קבוע בכל חתונה!
    צ'יקקו, פוקימון הפשוש, את צ'יקקו מקיפה פרווה חומה ועבה על נוצותיו שמסוות לו הגנה וחום בזמן שהוריו לא בסביבה. הפרווה הזאת מקשה עליו לאוף למרחקים אך הוא עדיין יכול לעוף.
    ולאחר מכן אתה מציע לליסה לתפוס את ציפור הזמר, סוויטוויט אך היא מסרבת ואומרת "לא, למרות יופיו ושירתו המתוקה הוא לא מתאים... סמוך עליי!"
    "אבל זה יפה מאוד לראות אותן נכון?" היא אומרת בחיוך מתוק ואוחזת בידך לפתע!

.

6. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לן:
    פוקדע...
    ----------
    אתה קופץ במים שוב ושוב וקורא לנטיני "ניטני בוא לכאן אני צריך אותך, אני צריך שתביס את פוקימון המים הזה!"
    נטיני נוהם ורוטן עליך, עצבני מכך שהפרת את שלוותו... הוא קם באדישות בעוד הדג הקטן ממשיך להציק לכם ולנשוך אתכם.
    ואז תוקף בטיל סיכות ופוגע בדג בעצמה, ולאחר מכן הוא מזנק לאגם ומנסה לחבוט בדג באגרוף שאיבה!
    אך שנייה ליפני שהוא פוגע הדג מעיף אותו לאחור בעצמה עם אקדח מים.
    "זה אוסייל" קורא מקס "הוא דג מהיר מאוד, היזהר!"
    'מהיר' אחשוב לעצמי "בוא נראה מה הפוקידע אומרת" אגיד ואוציא את הפוקידע "אוקי" נטיני שוב טיל סיכות" אגיד "תתקוף מרחוק ולא מקרוב תסים לב תמיד איפה הוא" אוסיף

כמו תמיד. עמיטריד.

7. משתמש מנוסה
    מייקל:
    אתה וליסה נדהמים מיופים של כל הציפורים היפות ופותחים את הפוקדע לברר עליהם:
    נסטוד, פוקימון ציפור הצפצפה. נסטוד ידוע בקולו הרועש במיוחד והמרגיז. הוא משתמש בו לרוב כדי להרתיע טורפים. הוא זריז מאוד.
    סוויטוייט, פוקימון ציפור האהבה, סוויטוויט מכונת כך כי מסמלת את רגש האהבה במחוז מלוטו, קולה היפה של הסוויטוויט גורם לאנשים להתפעל ולהתרגש והם חלק קבוע בכל חתונה!
    צ'יקקו, פוקימון הפשוש, את צ'יקקו מקיפה פרווה חומה ועבה על נוצותיו שמסוות לו הגנה וחום בזמן שהוריו לא בסביבה. הפרווה הזאת מקשה עליו לאוף למרחקים אך הוא עדיין יכול לעוף.
    ולאחר מכן אתה מציע לליסה לתפוס את ציפור הזמר, סוויטוויט אך היא מסרבת ואומרת "לא, למרות יופיו ושירתו המתוקה הוא לא מתאים... סמוך עליי!"
    "אבל זה יפה מאוד לראות אותן נכון?" היא אומרת בחיוך מתוק ואוחזת בידך לפתע!
    חחחח שוב שכחת,מה היא רוצה ממני?!

"מה הכוונה?" אשאל בחיוך מעט נבוך והתיר את ידי באיטיות מידה של לוסי, "חבל,היא נראית מאוד מאתגרת,אני רוצה לעשות אימון קצר" אומר ואשחרר את רקאל, "רקאל השתמש בירי חוט על נסטוד ותטיח אותו על עץ קרוב!" אדריך את רקאל

8. the bitch is back
    רובי:
    what the... הייתי בטוח שרשמתי בעדכון שהוא מושפע שנית מהעלוקה. ותשים לב לפעם לבעיה שיצרתי לך.
    ----------
    אתה בטוח בנצחונו של מנדאק, מנדאק מנסה להיפטר מחוטים שחוסמים את מקורו ולבסוף מצליח באמצעות רגליו.
    הוא יוצא שוב בניקור וקווין קוראת "באקות נסה להתחמק!" מקורו של מנדאק גדל וקורן באור לבן חזק ושוב ושוב מנסה לנקב את גופו של באקות עם המקור, באקות משתמש בגופו הגמיש ומתפטל מצד לצד ומנסה להתחמק כמה שיותר... אך בסופו של דבר מנדאק פוגע!
    באקות נדחף לאחור על גזע של אחד העצים ומנדאק סוגר עליו באמצעות קליע זרעים שגומר את הקרב.
    "הקרב נגמר, באקות לא יכול עוד להילחם המנצח בקרב הוא האורח!" וקווין מחזירה את באקות.
    "ליפני שאני מתחילה, מתוקף החוקים אני מחוייבת להזכיר שבאפשרותך להחליף פוקימון בכל רגע שתרצה, כולל עכשיו!" אומר קווין וכבר מכינה את הפוקדור בידה

חכה חכה איזה בעיות יהיו לך! :@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    "אני אשאר עם מנדאק" אומר בביטחון, מעט מפורז "אני יודע שאתה עייף, אז בוא תנסה לעשות כמה שיותר נזק לפני שאתה יוצא" אומר בחיוך למנדאק "איך שהיא משחררת את הפוקימון שלה, השתמש בבועות כדי להסיח את דעתו, ואז תשחרר זרע עלוקה כשהוא לא שם לב" אומר לו בשקט, כדי שקווין לא תשמע.
    גיל! 3>

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    2. מצטער על העיקוב הרב בעדכונים, אני אנסה לרוץ איתכם היום כי ביום ראשון ושני אני לא אהיה פה...
    3. שלומי נקניקיה.

מייקל:
    רוקארל*
    -------
    אתה מרפה מידיה של לוסי הנבוכה ושואל מה כוונתה, והיא עונה "סוויטוויט, אני מכירה את הפוקימון... עקבתי אחריו הרבה... אני לא חושבת שהוא מתאים לצוות שלי"
    אתה מהנהן בהבנה ומודיע לה שאתה רוצה להתאמן קצת והיא אומרת "אוקיי, לך על זה!"
    אתה בורח את הנסטווד שמנופף שם בכנפיו ומוציא את רוקארל החוצה... ומיד מבקש ממנו לשלוח ירי חוט ולפתיע את נסטווד.
    שליסה רואה אותו היא נתקפת חרדה, צועקת ומתרחקת ממך מיד הצעקה גורמת לציפורים לשים לב אליכם, ולנסטווד הזריז להתחמק מהחוט שנופל לו על הרצפה.
    הוא טס אל רוקארל ופוגע בו היטב בהקתפה מהירה!

רובי:

לעדכון הבא מראש, *פוקדע*
    ---------
    אתה משיב לה שאת בוחר להישאר עם מנדאק ועומד על כך, "מממ.. זו זכותך.." אומרת בקריצה מוציאה את הפוקימון השני שלה החוצה.
    ואילו אתה בערמומיות בעוד ההילה האדומה מן הפוקדור מתאגדת לה לפוקימון אתה קורא "מנדאק בועות עכשיו!"
    וברגע שהוא יוצא החוצה אתה מבחין כי זהו נמלה קטנה בעל עיניים גדולות ופרצוף רותן.
    הוא לא מבין מהיכן כל אלה באו מתפוצצים ומעיפים אותו מצד לצד אך בקריאת "מטרימייט היזהר!" הוא מצליח להתגלגל הצידה ולהתחמק מזרע העלוקה, "לא הפעם!" קוראת קווין בחיוך.
    "מטרימייט השתמש באחיזת צווט (Visegrip)" מטרימייט הקטן מרים במפתיע את מנדאק ללא מאמץ גדול מוחץ אותו שוב ושוב ואז משליך את מנדאק בעצמה על הקרקע!

.

10. משתמש מנוסה
    2. מצטער על העיקוב הרב בעדכונים, אני אנסה לרוץ איתכם היום כי ביום ראשון ושני אני לא אהיה פה...
    3. שלומי נקניקיה.

מייקל:
    רוקארל*
    -------
    אתה מרפה מידיה של לוסי הנבוכה ושואל מה כוונתה, והיא עונה "סוויטוויט, אני מכירה את הפוקימון... עקבתי אחריו הרבה... אני לא חושבת שהוא מתאים לצוות שלי"
    אתה מהנהן בהבנה ומודיע לה שאתה רוצה להתאמן קצת והיא אומרת "אוקיי, לך על זה!"
    אתה בורח את הנסטווד שמנופף שם בכנפיו ומוציא את רוקארל החוצה... ומיד מבקש ממנו לשלוח ירי חוט ולפתיע את נסטווד.
    שליסה רואה אותו היא נתקפת חרדה, צועקת ומתרחקת ממך מיד הצעקה גורמת לציפורים לשים לב אליכם, ולנסטווד הזריז להתחמק מהחוט שנופל לו על הרצפה.
    הוא טס אל רוקארל ופוגע בו היטב בהקתפה מהירה!
    למה זה לא מצחיק אותי? נקניקיה בלחמנייה עם חרדל חחחח XDD איזה טיפשה הרסה לי את גורם ההפתעה חחחח

"רוקאל הגנת ברזל!" אומר, "לאחר מכן תשלח כמה חוטים שצריך עד שתתפוס את נסטוד! תקשור אותו היטב ותמשוך אותו במהירות אליך בכדי שירגיש את עוצמת גופך הקשיח!" אדריך את רוקאל בביטחון, "לוסי הכל בסדר?" אשאל בתמיהה

11. the bitch is back
    3. שלומי נקניקיה.

רובי:

לעדכון הבא מראש, *פוקדע*
    ---------
    אתה משיב לה שאת בוחר להישאר עם מנדאק ועומד על כך, "מממ.. זו זכותך.." אומרת בקריצה מוציאה את הפוקימון השני שלה החוצה.
    ואילו אתה בערמומיות בעוד ההילה האדומה מן הפוקדור מתאגדת לה לפוקימון אתה קורא "מנדאק בועות עכשיו!"
    וברגע שהוא יוצא החוצה אתה מבחין כי זהו נמלה קטנה בעל עיניים גדולות ופרצוף רותן.
    הוא לא מבין מהיכן כל אלה באו מתפוצצים ומעיפים אותו מצד לצד אך בקריאת "מטרימייט היזהר!" הוא מצליח להתגלגל הצידה ולהתחמק מזרע העלוקה, "לא הפעם!" קוראת קווין בחיוך.
    "מטרימייט השתמש באחיזת צווט (Visegrip)" מטרימייט הקטן מרים במפתיע את מנדאק ללא מאמץ גדול מוחץ אותו שוב ושוב ואז משליך את מנדאק בעצמה על הקרקע!

איך זה נראה? X3
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אל תוותר!" אקרא למנדאק "תעוף גבוהה באוויר והשתמש בקליע זרעים ומיד אחרי זה תשלח זרע עלוקה!" אקרא בביטחון.
    'קדימה אסור לך לפספס' אחשוב לעצמי בקדחנות
    גיל! 3>

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    Spoiler ספוילר
    ------------------
    אתה פותח את הפוקדע ובודק על הפוקימון שלה:
    מטרימייט, פוקימון הנמלה. מטרימייטים חיים במחילות ובקבוצות גדולות ויוצאים בעיקר כדי ללקט את מזונם עבור הקן.
    יש להם לסת חזקה וצוותות חזקות איתם הם תוקפים ללא הרף כל זר שיראה להם מאיים, הוא מסוגלים להרים עד פי 3 ממשקל גופם!

לאחר מכן אתה סוגר את הפוקדע וממשיך בקרב, קורה למנדאק לעוף גבוהה למעלה והוא מביט בך תמוהה מנסה ולא מצליח, לאחר מכן הוא שולח קליע זרעים להרחיק את מטרימייט שמתקרב בצעדים קטנים וזריזים מאוד!
    מטרימייט נפגע ומתחיל להעדף לאחור בכוח ואז הברווז שולח שוב זרע עלוקה אך אז קווין קוראת "קדימה מטרימייט, חפירה!"
    והוא צולל במהירות לתוך בור שהוא פער באדמה.
    מנדאק מביט סביב סביב... מאוד מפוחד וגם אתה חסר עונים, ולפתע הוא פורץ את הקרקע תחת מנדאק ומכה אותו בכוח.
    "מטרימייט, כל עוד הוא על הרצפה, התרחק ממנדאק, נתקוף בהדרגה, תמנע מזרע העלוקה!" מזהירה קווין בחיוך ממזרי.

מייקל:
    אתה מביט בליסה בחוסר הבנה אך מתרכז לבנתיים בקרב, אתה קורא לרוקארל להשתמש בהתקשחות מתכתית וכך הוא עושה.
    הוא יורה לאחר מכן שוב ושוב חוטים ומנסה לתפוס את נסטווד הזריז שמתחמק לו...
    אך אז שתי חוטים אכן לוכדים את נסטווד שנמשך במהירות לרוקארל ששואב אותם חזרה מפיו והשניים מתנגשים בעצמה!
    רוקארל נפגע מעט נסטווד יותר.
    אך אז הוא מנצל את הקרבה ותוקף בניקור בילתי פוסק שמכאיב לרוקארל מאוד היות והוא פוקימון חרק!
    אתה קורה לליסה ומנסה להבין מה עובר עליה, היא מסתגרת עם עצמה מפוחדת מאוד ומלמלת "כך אותו ממני... שונאת חרקים שונאת שונאת..."

.

13. the bitch is back
    רובי:
    Spoiler ספוילר
    ------------------
    אתה פותח את הפוקדע ובודק על הפוקימון שלה:
    מטרימייט, פוקימון הנמלה. מטרימייטים חיים במחילות ובקבוצות גדולות ויוצאים בעיקר כדי ללקט את מזונם עבור הקן.
    יש להם לסת חזקה וצוותות חזקות איתם הם תוקפים ללא הרף כל זר שיראה להם מאיים, הוא מסוגלים להרים עד פי 3 ממשקל גופם!

לאחר מכן אתה סוגר את הפוקדע וממשיך בקרב, קורה למנדאק לעוף גבוהה למעלה והוא מביט בך תמוהה מנסה ולא מצליח, לאחר מכן הוא שולח קליע זרעים להרחיק את מטרימייט שמתקרב בצעדים קטנים וזריזים מאוד!
    מטרימייט נפגע ומתחיל להעדף לאחור בכוח ואז הברווז שולח שוב זרע עלוקה אך אז קווין קוראת "קדימה מטרימייט, חפירה!"
    והוא צולל במהירות לתוך בור שהוא פער באדמה.
    מנדאק מביט סביב סביב... מאוד מפוחד וגם אתה חסר עונים, ולפתע הוא פורץ את הקרקע תחת מנדאק ומכה אותו בכוח.
    "מטרימייט, כל עוד הוא על הרצפה, התרחק ממנדאק, נתקוף בהדרגה, תמנע מזרע העלוקה!" מזהירה קווין בחיוך ממזרי.

<<
    טוב טוב, מעכשיו פוקדע! XP
    ותזכור שאני זקן, אז אני נוטה לשכוח דברים חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקי מנדאק, אנחנו לא מוותרים!" אקרא "תנסה לשחרר את הבועות שלך במהירות ולכל עבר! תנסה לפגוע בו עד כמה שתוכל! תנסה לשמור ממנו מרחק וכל פעם שאתה רואה שהוא מתקרב, הגן על עצמך בעזרת בועות או קליע זרעים! אחרי שתתקוף אותו בקליע הזרעים שלך תעבור לניקור!" אסיים במעט חשש
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    מייקל:
    אתה מביט בליסה בחוסר הבנה אך מתרכז לבנתיים בקרב, אתה קורא לרוקארל להשתמש בהתקשחות מתכתית וכך הוא עושה.
    הוא יורה לאחר מכן שוב ושוב חוטים ומנסה לתפוס את נסטווד הזריז שמתחמק לו...
    אך אז שתי חוטים אכן לוכדים את נסטווד שנמשך במהירות לרוקארל ששואב אותם חזרה מפיו והשניים מתנגשים בעצמה!
    רוקארל נפגע מעט נסטווד יותר.
    אך אז הוא מנצל את הקרבה ותוקף בניקור בילתי פוסק שמכאיב לרוקארל מאוד היות והוא פוקימון חרק!
    אתה קורה לליסה ומנסה להבין מה עובר עליה, היא מסתגרת עם עצמה מפוחדת מאוד ומלמלת "כך אותו ממני... שונאת חרקים שונאת שונאת..."
    'מה יש לה?' אחשוב לעצמי, "רוקאל עוד הגנת ברזל! ככה אפילו שהמתקפות שלו אפקטיביות עליך הן ישפיעו פחות! תנצל את הקירבה ותדחף אותו כהוגן! תנצל את ההלם מהדחיפה ותשלח חוט בכדי להטיח אותו בגזע עץ קרוב!" אדריך את רוקאל בביטחון

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    'מה קורה לה?!' אתה חושב מוטרד ומביט בה יושבת מתחבת ומפוחדת נורא, מלמלת "כך אותו ממני.. שונאת חרקים.. שונאת, שונאת!"
    בנתיים אתה חוזר לקרב שלך ופוקד על רוקארל הגנת ברזל, הוא מתקשח בשנית ונעשה מבריק ומתכתי עוד יותר...
    רוקארל דוחף את נסטווד ונשמע רקע פח חזק ומהדהד!
    נסטווד נזרק לאחור אך עוד מנופף בכנפיו במהירות, רוקארל שולח חוט ששוב לוכד את נסטווד והוא מתחיל לסובב את נסטווד במטרה להטיחו בעץ!
    נסטווד לפתע מתגבר על זה ומשתמש במתקפה מהירה, גורר איתו את רוקארל עד שהחוט מתנתק והגולם נופל על פניו!
    ונוכל מכה חדה וחזקה בגבו של מתקפת כנף! (לא מעולף... שלא תגיד שלא הבנת)

רובי:
    "אוקי מנדאק, אנחנו לא מוותרים!" אתה קורא בנחישותמאנדק השומע אותך מחייך ועומד יציב ומוכן מול מטרימיט המחייך באסרטיביות.
    אתה מורה למאנדק להשתמש בבועות,מאנדק פותח את פיו הקטן שמשגר משם מטח בועות קטנות העפות בזריזות לכיוון מטרימיט, "אוקיי מטרימיט! השתמש בצוות כפול בכדי להתחמק ממטח הבועות!" קוראת קווין כשהיא מצביעה על מטח הבועות ההולך ומתקרב,מטרימיט מזיז את ידיו הקטנות ומתחיל להשתכפל לעשרה כפילים,הבועות לבסוף מגיעות ומפוצצות את הכפילים כשמטרימיט האמיתי מתחמק מהבועות במהירות,מאנדק מבחין בו ולא מוותר ושולח מטח בועות נוסף ופוגע במטרימיט האמיתי באופן ישיר.
    "מטרימיט לא! קדימה אחיזת צבת בכדי לסיים את הקרב הזה!" קוראת קווין ומטרימיט מתאושש ורץ לכיוון מאנדק כשצבתותיו הקטנות מוכנות להתקפה,מאנדק מתכונן להשתמש בניקור והשניים מנהלים קרב צמוד מאוד,לאחר מספר פגיעות מאנדק נופל על הקרקע מעולף,בעוד מטרימיט שחטף כמה פגיעות ניקור נשאר עומד חזק ויציב.
    "המאנדק שלך ממש חזק! זה קרב טוב!" מחמיאה לך קווין, "עבודה טובה מטרימיט" היא משבחת את הפוקימון שלה שמשיב לה בזימזום עליז.
    מה תעשה?

.

עמוד 19 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •