Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 351
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    מייקל:
    אתה מביט בשדה ההרוס ואומר המום "מה?! איך זה קרה? רק אתמול הכל היה פה מלא!"
    ליסה מביטה בך ואומרת "לא יודעת... היה חושך, אולי אנחנו עשינו את זה כתוצאה מהקרב? או שהקרימינוקים חזרו לכאן בלילה ונקמו בנו?" מעלה השארות...
    שניכם לא יודעים מה לעשות, השדה הזה שייך למישהו והוא מגדל כאן יבול לפרנסתו ומחייתו וחלק גדול ממנו עכשיו הרוס לגמריי.
    אתה שואל אותה מה כדי לעשות והיא אומרת "מסוכן להישאר פה... אין בסביבה אף אחד להאשים או לברר איתו מה קרה כאן" היא אומרת ומביטה סביב.
    "בוא נברח!" ושניכם מיד אוספים את הציוד שלכם הכי מהר שאפשר ורצים מן המקום, לפתע אתם שומעים קולות מאחוריכם.
    "היי ילדים, חזרו לפה מיד! שמעתם?! חזרו לכאן ברגע זה!" אתם אומרים במנוסה, מאחוריכם רץ עיקר זקן עם קלשון!
    לפתע עוצרים אתכם נער ונערה, האחת נראת כבת גילכם, ואילו הנער נראה מעט מבוגר יותר.
    "סגרנו עליכם, פורעי חוק חוליגנים! אתם תשלמו על זה עכשיו!" אומר הזקן קשר הוא מגיע אליכם מתנשף ומיוזע, מכוון אליכם את הקילשון!

רובי:
    בדממת מוחלטת אתה מחזיר את קידגט, דיי מאוכזב ממנו... שם את הפוקדור שלו חזרה בחגורה.
    ולוקח את הפוקדור של פרילזארד, מלא אמונה אתה לוחש לכדור "זה הכל תלוי בך, אני סומך עליך!" ומוציא אותו החוצה.
    הוא נראה חם וקופצני, אחריי הריפוי במכון והמנוחה הטובה ומלא כוחות ואנרגיה!
    ברגע שקווין זורקת את הפוקדור האחרון שלה, כבר אז אתה מתחיל במתקפה... בפתיחה הקלאסית שלך "מסך עשן, ואז גחלת!"
    מפזר פרילזארד את מסך העשן בלי לחכות או לראות בכלל את יריבו. יורה לעברו גחלת חזקה שמוכיחה שפרילזארד בטוח בעצמו ורענן...
    הגחלת נשלחת ונשמע כי היא פגעה ישירות, העשן מתפזר ואת רואה נמלה גדולה וגבוהה...
    מביטה בכם בחיוך בטוח ולא נראה כאילו היא ניזוקה בכלל.
    "תגיד שלום למיליטרם החמוד!"

.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    מייקל:
    אתה מביט בשדה ההרוס ואומר המום "מה?! איך זה קרה? רק אתמול הכל היה פה מלא!"
    ליסה מביטה בך ואומרת "לא יודעת... היה חושך, אולי אנחנו עשינו את זה כתוצאה מהקרב? או שהקרימינוקים חזרו לכאן בלילה ונקמו בנו?" מעלה השארות...
    שניכם לא יודעים מה לעשות, השדה הזה שייך למישהו והוא מגדל כאן יבול לפרנסתו ומחייתו וחלק גדול ממנו עכשיו הרוס לגמריי.
    אתה שואל אותה מה כדי לעשות והיא אומרת "מסוכן להישאר פה... אין בסביבה אף אחד להאשים או לברר איתו מה קרה כאן" היא אומרת ומביטה סביב.
    "בוא נברח!" ושניכם מיד אוספים את הציוד שלכם הכי מהר שאפשר ורצים מן המקום, לפתע אתם שומעים קולות מאחוריכם.
    "היי ילדים, חזרו לפה מיד! שמעתם?! חזרו לכאן ברגע זה!" אתם אומרים במנוסה, מאחוריכם רץ עיקר זקן עם קלשון!
    לפתע עוצרים אתכם נער ונערה, האחת נראת כבת גילכם, ואילו הנער נראה מעט מבוגר יותר.
    "סגרנו עליכם, פורעי חוק חוליגנים! אתם תשלמו על זה עכשיו!" אומר הזקן קשר הוא מגיע אליכם מתנשף ומיוזע, מכוון אליכם את הקילשון!
    מי עשה את זה?

"אלו לא אנחנו! לא הרסנו שום דבר!" אומר לאיש הזקן בתקיפות וברצינות, "תאמין לי שאם הייתה לנו כוונה להרוס לך את היבול כבר לא היינו פה ולא היית מוצא אותנו,איזה בן אדם יהרוס משהו ויישאר במקום עד שאנשים יגיעו? תחשוב בהיגיון אנחנו רק הקמנו פה מחנה לישון" אסביר לאיש הזקן, "ובהתחלה ברחנו בגלל שחשבנו שיאשימו אותנו במה שקרה,מה שקורה עכשיו" אוסיף

3. the bitch is back
    [U][B]

רובי:
    בדממת מוחלטת אתה מחזיר את קידגט, דיי מאוכזב ממנו... שם את הפוקדור שלו חזרה בחגורה.
    ולוקח את הפוקדור של פרילזארד, מלא אמונה אתה לוחש לכדור "זה הכל תלוי בך, אני סומך עליך!" ומוציא אותו החוצה.
    הוא נראה חם וקופצני, אחריי הריפוי במכון והמנוחה הטובה ומלא כוחות ואנרגיה!
    ברגע שקווין זורקת את הפוקדור האחרון שלה, כבר אז אתה מתחיל במתקפה... בפתיחה הקלאסית שלך "מסך עשן, ואז גחלת!"
    מפזר פרילזארד את מסך העשן בלי לחכות או לראות בכלל את יריבו. יורה לעברו גחלת חזקה שמוכיחה שפרילזארד בטוח בעצמו ורענן...
    הגחלת נשלחת ונשמע כי היא פגעה ישירות, העשן מתפזר ואת רואה נמלה גדולה וגבוהה...
    מביטה בכם בחיוך בטוח ולא נראה כאילו היא ניזוקה בכלל.
    "תגיד שלום למיליטרם החמוד!"

"שלום מיליטרם החמוד!" אומר בציניות "פרילזארד בוא נראה לדבר הזה איך נלחמים! השתמש במהירות ותסתובב סביבו! בזמן שהוא מנסה לפוגע בך, שלח גחלת לעבר עיניו כדי לסנוור אותו ואז רוץ אליו והשתמש בחבטה מטווח אפס!" אקרא במהירות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    ווואייי עומר אתה משגע אותי, אני מבין שאתה להוט לסיים את המכון ולהתקדם במשחק.. אבל תפסיק לדלג על להשתמש בפוקדע.
    באמת שעל הז** שלי שאתה מכיר ת'פייקדקס, מבחינתי אתה ושלומי רואים אותו פעם ראשונה ולא יודעים כלום!
    --------------------------
    "שלום חמוד!" אתה אומר בציניות מביט במיליטרם ואילו קווין אומרת "מממ.. חמודה!" הגדול ופותח את הפוקדע:
    מיליטרם, פוקימון נמלת האש, מיליטרם הוא הצורה האחרונה של מטרימייט. הוא בעל צבתות וכוח חזק במיוחד.
    הוא שוקל 48 ויכול להרים פי 4 ממשקל גופו בלא מאמץ, מידיו ומהחלק התחתון יש פתחים מהן הוא משגר מתקפות אש חזקות מאוד.
    סוגים: חרק, אש.
    לאחר דבר הפוקדע אתה מבין שאתה מתעסק כאן עם פוקימון אש גם כן, ויתרון האש על חרק מתבטל כאן!
    אך אינך מודאג וסומך על פרילזארד, פרילזארד יוצא במהירות וחג במהירות רבה סביב מיליטרם.
    מיליטירם אינה מתרכזת כלל בלעקוב, ואז פרילזארד שולח היישר לעיניה מטח של גחלת, מיליטרם מכוונת ידה על הגחלת ויורה גם היא!
    אתה מופתע ממהירות התגובה וקווין מצחחקת "מחושים חבר, כוחו של החרק!"
    לאחר מכן מיליטרם יוצאת בשבירת לבנים, ידה קורנת באור לבן והיא חובטת בפרילזארד בחזקה, תוך כדי המכה הוא (פרילזארד) מנחיט חבטה חזקה עם הזנב היישר בלחי שלה!

מייקל:
    הקרימינוקים התנקמו בכם על ההפסד והרסו את השדא בלילה!
    --------------
    אתה מתעצבן נורא מההאשמות ההלו שמטיח בהם הזקן ומתחיל בהסברים "תאמין לי שאם הייתה לנו כוונה להרוס לך את היבול כבר לא היינו פה ולא היית מוצא אותנו..." וממשיך בהסברים (קיצרתי)
    אך אתה מרגיש שזה כמו לדבר עם קיר ואומר "תשמע בחור, זה לא מעניין אותי הרבה, אני לא בחור שנותן אמון בקלות והעובדות הן: השדה הרוס רק אתה והחברה שלך כאן!"
    ואז לפתע שומע צרכה שנבלעת במתפחת, ליסה לידך נסתמת במתפחת וקושרים את עייניה אתה מסתובב והבחורה בלונדיני מנחיט בראש מכה עם המחסנית של אקדח מכה חזקה בראש של האקדח!
    אתה נעשה מטושטש מאוד ומתעלף לבסוף, לאחר מי יודע כמה זמן אתה מתעורר במיטה נוחה וגדולה בבית יפה וגדול ומסודר.
    עם ארוחה ליד המיטה!
    ליסה לידך עוד מורדמת...

.

5. משתמש מנוסה
    [U][B]
    מייקל:
    הקרימינוקים התנקמו בכם על ההפסד והרסו את השדא בלילה!
    --------------
    אתה מתעצבן נורא מההאשמות ההלו שמטיח בהם הזקן ומתחיל בהסברים "תאמין לי שאם הייתה לנו כוונה להרוס לך את היבול כבר לא היינו פה ולא היית מוצא אותנו..." וממשיך בהסברים (קיצרתי)
    אך אתה מרגיש שזה כמו לדבר עם קיר ואומר "תשמע בחור, זה לא מעניין אותי הרבה, אני לא בחור שנותן אמון בקלות והעובדות הן: השדה הרוס רק אתה והחברה שלך כאן!"
    ואז לפתע שומע צרכה שנבלעת במתפחת, ליסה לידך נסתמת במתפחת וקושרים את עייניה אתה מסתובב והבחורה בלונדיני מנחיט בראש מכה עם המחסנית של אקדח מכה חזקה בראש של האקדח!
    אתה נעשה מטושטש מאוד ומתעלף לבסוף, לאחר מי יודע כמה זמן אתה מתעורר במיטה נוחה וגדולה בבית יפה וגדול ומסודר.
    עם ארוחה ליד המיטה!
    ליסה לידך עוד מורדמת...
    הם מעלפים אותי ואז שמים אותי במיטה ונותנים לי אוכל? חחחח XD

"מטומטמים" אמלמל לעצמי בשקט, אביט סביב ואנסה לראות היכן אני,אביט בליסה ואז באוכל,אתחיל לאכול בכדי לאגור כוחות,אם ליסה לא תתעורר אתארגן ואצא לבחוץ,אבחן את הסביבה

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    אתה מביט בארוחה ובבית הנחמד וחושב "מה לעזזל..." ואז אתה מנסה להגיע אל האוכל שליד המיטה אך לא מצליח, אתה קשור בשלשלת לרגלה של ליסה!
    והיא אליך, ואתה מביט עם החוט ושניכם כשורים לכדור עופרת גדול וכבד!
    אתה נלחץ.. מחפש את הפוקדורים ושאר הציוד, והכל נעול במדף מזכוכית.
    בעקבות משיכות הרגל שלך ליסה מרגישה זאת ומתחילה לנוע נראה שהיא מתעוררת...

.

7. משתמש מנוסה
    מייקל:
    אתה מביט בארוחה ובבית הנחמד וחושב "מה לעזזל..." ואז אתה מנסה להגיע אל האוכל שליד המיטה אך לא מצליח, אתה קשור בשלשלת לרגלה של ליסה!
    והיא אליך, ואתה מביט עם החוט ושניכם כשורים לכדור עופרת גדול וכבד!
    אתה נלחץ.. מחפש את הפוקדורים ושאר הציוד, והכל נעול במדף מזכוכית.
    בעקבות משיכות הרגל שלך ליסה מרגישה זאת ומתחילה לנוע נראה שהיא מתעוררת...
    "מה?!" אומר בזעם ואביט על ליסה, "הם מודעים לכך שאני יכול לתבוע אותם על חטיפה? ועוד על משהו שלא עשינו?!" אומר לליסה בזעם ואחכה במיטתי בעצבים,שמשהו יקרה

8. the bitch is back
    רובי:
    ווואייי עומר אתה משגע אותי, אני מבין שאתה להוט לסיים את המכון ולהתקדם במשחק.. אבל תפסיק לדלג על להשתמש בפוקדע.
    באמת שעל הז** שלי שאתה מכיר ת'פייקדקס, מבחינתי אתה ושלומי רואים אותו פעם ראשונה ולא יודעים כלום!
    --------------------------
    "שלום חמוד!" אתה אומר בציניות מביט במיליטרם ואילו קווין אומרת "מממ.. חמודה!" הגדול ופותח את הפוקדע:
    מיליטרם, פוקימון נמלת האש, מיליטרם הוא הצורה האחרונה של מטרימייט. הוא בעל צבתות וכוח חזק במיוחד.
    הוא שוקל 48 ויכול להרים פי 4 ממשקל גופו בלא מאמץ, מידיו ומהחלק התחתון יש פתחים מהן הוא משגר מתקפות אש חזקות מאוד.
    סוגים: חרק, אש.
    לאחר דבר הפוקדע אתה מבין שאתה מתעסק כאן עם פוקימון אש גם כן, ויתרון האש על חרק מתבטל כאן!
    אך אינך מודאג וסומך על פרילזארד, פרילזארד יוצא במהירות וחג במהירות רבה סביב מיליטרם.
    מיליטירם אינה מתרכזת כלל בלעקוב, ואז פרילזארד שולח היישר לעיניה מטח של גחלת, מיליטרם מכוונת ידה על הגחלת ויורה גם היא!
    אתה מופתע ממהירות התגובה וקווין מצחחקת "מחושים חבר, כוחו של החרק!"
    לאחר מכן מיליטרם יוצאת בשבירת לבנים, ידה קורנת באור לבן והיא חובטת בפרילזארד בחזקה, תוך כדי המכה הוא (פרילזארד) מנחיט חבטה חזקה עם הזנב היישר בלחי שלה!

אבל לא אכפת לי מהפוקימונים שלה! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקי בוא לא ניתה לנמלה המעצבנת הזאת להדאיג אותך!" אומר לפרילזארד "השתמש במהירות שלך כדי להטעות אותה ואז שלח מסך עשן אשר יקיף אותה! כשהיא מתחילה להתכסות בעשן שלח גחלת על המחושים שעל ראשה!" אקרא בביטחון "מיד אחרי זה הסתער עליה עם החבטה הכי חזקה שתוכל לגייס!"
    גיל! 3>

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    מובהל מאוד מהאזיקים והכל, אתה רותח מזעם.. חושב לעמך על תביעה ענקית ברגע שתצא מכאן!
    אתה מסביר לליסה ואתה מנער את רגלך ונותן מכות למזרן, כל המכות והתזוזות מטלטלים את השרשרת, והרעש שלה מושך כולות מבחוץ.
    "הם התעוררו... קדימה!" שמעתם והדלת נפתחה, עמד מולך החלקאי הזקן ובנו הגדול שהכה בך עם האקדח.
    "אוקיי תקשיבו לי טוב, בזמן שנמנתם לכם כאן, סרקתי עם בני ג'וזף את כל המקום ולא מצאתי זכר לשום דבר חוץ מלזה!" והוא מראה מברשת לשיער בצבע סגול.
    מיד ליסה צועקת "זה שלי!" ואז מביטה בך בהלם ותופסת את ראשה המומה בערעורי חרטה על שאמרה.
    "אוקיי אז אתם היחידים, אין לי ברירה חבר, אני אמור לתקן את הנזק תוך יומיים או שהקונים שלי ינטשו אותי!" מסביר לכם.
    "ואתם תעזרו לנו..." הוא אומר בבטחה ומוסיף "שם יש ביגדי עבודה, תתקדמו לשם יחד תתלבשו וקדימה נצא לעבודה!

רובי:
    אתה מסיר מפרילזארד דאגה מנה להחדיר בו בטחון להמשך, ואז יוצא בפקודות, פרילזארד שוב משתמש במהירות, מיליטרם יורה גחלת ויורה שוב ושוב בעקבותיו.
    אך הוא מתחמק בקלות ומזנק מעבר לכתפה ומפזר סביבה ענן של מסך עשן סמיך!
    מיליטרם משתעלם ומשמיעה כל חנק מנפה אעם ידיה את העשן, פרילזארד מנצל את זה ויורה גחלת היישר במחושיה.
    "לא!" קוראת קווין בדאגה, מיליטרם מתחילה להשתגע ולהילחץ ולא רואה דבר היא יורה מטחים של גחלת ושל להביור לכל עבר!
    היא לא פוגעת בדבר ופרילזארד רץ וחובט בא בשיא כוחו, אפילו זנבו שלו כאב לאחר החבטה.
    היא עפה כמה מטרים לאחור ונופלת על הזירה.

.

10. the bitch is back
    [u][b]

רובי:
    אתה מסיר מפרילזארד דאגה מנה להחדיר בו בטחון להמשך, ואז יוצא בפקודות, פרילזארד שוב משתמש במהירות, מיליטרם יורה גחלת ויורה שוב ושוב בעקבותיו.
    אך הוא מתחמק בקלות ומזנק מעבר לכתפה ומפזר סביבה ענן של מסך עשן סמיך!
    מיליטרם משתעלם ומשמיעה כל חנק מנפה אעם ידיה את העשן, פרילזארד מנצל את זה ויורה גחלת היישר במחושיה.
    "לא!" קוראת קווין בדאגה, מיליטרם מתחילה להשתגע ולהילחץ ולא רואה דבר היא יורה מטחים של גחלת ושל להביור לכל עבר!
    היא לא פוגעת בדבר ופרילזארד רץ וחובט בא בשיא כוחו, אפילו זנבו שלו כאב לאחר החבטה.
    היא עפה כמה מטרים לאחור ונופלת על הזירה.

"כל הכבוד פרילזארד!" אקרא באושר "המשך עם מהירות ותקיף אותה במהירות והכה בה שוב עם חבטה! מיד אחרי זה קפוץ לאוויר ושלח גחלת הכי חזקה שתוכל לגייס!"
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    מייקל:
    מובהל מאוד מהאזיקים והכל, אתה רותח מזעם.. חושב לעמך על תביעה ענקית ברגע שתצא מכאן!
    אתה מסביר לליסה ואתה מנער את רגלך ונותן מכות למזרן, כל המכות והתזוזות מטלטלים את השרשרת, והרעש שלה מושך כולות מבחוץ.
    "הם התעוררו... קדימה!" שמעתם והדלת נפתחה, עמד מולך החלקאי הזקן ובנו הגדול שהכה בך עם האקדח.
    "אוקיי תקשיבו לי טוב, בזמן שנמנתם לכם כאן, סרקתי עם בני ג'וזף את כל המקום ולא מצאתי זכר לשום דבר חוץ מלזה!" והוא מראה מברשת לשיער בצבע סגול.
    מיד ליסה צועקת "זה שלי!" ואז מביטה בך בהלם ותופסת את ראשה המומה בערעורי חרטה על שאמרה.
    "אוקיי אז אתם היחידים, אין לי ברירה חבר, אני אמור לתקן את הנזק תוך יומיים או שהקונים שלי ינטשו אותי!" מסביר לכם.
    "ואתם תעזרו לנו..." הוא אומר בבטחה ומוסיף "שם יש ביגדי עבודה, תתקדמו לשם יחד תתלבשו וקדימה נצא לעבודה!
    "איפה הפוקימונים שלי?" אשאל אותם בקול מלא עצבים, "רוצים שאני אעבוד אצלכם על משהו שלא עשיתי ואחרי שהיכתם אותנו באלימות זה דבר אחד,אבל אני רוצה את הפוקימונים שלי איתי,או שהתביעה שאני אגיש נגדכם על אלימות ועבודה בכפייה תסגור את החווה שלך כבר לבד,אין לך הרבה ברירות" אומר לבחור הזקן ברצינות, "אני יעבוד ויעשה הכל ברגע שאקבל את הפוקימונים שלי,ואם אתה לא מאמין לי אתה יכול לקחת את הפוקידע שלי כפיקדון" אוסיף

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    אתה מתעצבן מאוד ומטיח בחלקאי הזקן מילים רבות, הוא מתחיל לצחוקו ואומר "דבר ראשון השם הוא בראון" ומגרד את שפמו מחוייך.
    "דבר ראשון, אם תביט ימינה תראה שתי מיכליות, הציוד שלך מאוחסן בזאת השמאלית ושלך ילדה מאוחסן בימנית" הוא אומר.
    "דבר שני, לא אקח את הסיכון בלתת לך פוקימונים וציוד... אני לא כזה קל דעת, אפילו שאני זקן, אתה תברח!" הוא מוסיף.
    "דבר שלישי, אין בעיה, תתבע אותי בכיף... אחריי שתסיים את העבודה, לא תסיים? זוכר את האקדח ממיקודם? חיטטנו לכם בדברים, אתם לא מכאן אתם ממחוז אחר, עד שלא יגיע תאריך של הליגה המחוזית בכלל לא יטרחו לחפש אתכם...בזמן הזה אפשר להעלים אתכם הרחק אל בטן האדמה!" הוא מסביר בזדוניות.
    "ודבר אחרון... תשמע, אתה יכול להאשים בזנק מיליון אחרים, היחידים שהיו שם באותו היום אלה אתם. במקום לגזול ממכם עשרות אלפי פוקידולר אני מציע לכם עבודה ומשחרר אתכם, עדיף לך לא להתווכח בחור מרדן!" הוא צועק.

רובי:
    "כל הכבוד פרילזארד!" אתה קורא מרוצה מאוד מפרילזארד. אתה פוקע עליו לצאת שוב במהירות אבל בזמן שהוא עושה את זה קוראת קווין "חפירה מיליטרם!"
    והיא מתחרפת עמוק באדמה, שנייה ליני שפרילזארד פוגע בה עם חבטה.
    אתה רואה סימני של שבילי חפירה מתח לאדמה שמתקדמים ונעלמים, מבלבלים ומרתיעים את פרילזארד..
    ואז היא פורצת מלפניו ותופס אותו עם אחיזת צוות בגרונו!
    פרילזארד נחנק ונענק מכאב, לא מסוגל להתרכז בפוקודות החבטה שאתה דורש ממנו.. הוא משליחה אותו למעלה לאוויר ויורה בוא מטח להביור חזק במיוחד מידיה ובטנה.
    האש פוגעת ושורפת את פרילזארד והוא מתרסק על הזירה כמו מטאור קטן ולוהט!

.

13. משתמש מנוסה
    [QUOTE=NivX10;1363526]מייקל:
    אתה מתעצבן מאוד ומטיח בחלקאי הזקן מילים רבות, הוא מתחיל לצחוקו ואומר "דבר ראשון השם הוא בראון" ומגרד את שפמו מחוייך.
    "דבר ראשון, אם תביט ימינה תראה שתי מיכליות, הציוד שלך מאוחסן בזאת השמאלית ושלך ילדה מאוחסן בימנית" הוא אומר.
    "דבר שני, לא אקח את הסיכון בלתת לך פוקימונים וציוד... אני לא כזה קל דעת, אפילו שאני זקן, אחתה תברח!" הוא מוסיף.
    "דבר שלישי, אין בעיה, תתבע אותי בכיף... אחריי שתסיים את העבודה, לא תסיים? זוכר את האקדח ממיקודם? חיטטנו לכם בדברים, אתם לא מכאן אתם ממחוז אחר, עד שלא יגיע תאריך של הליגה המחוזית בכלל לא יטרחו לחפש אתכם...בזמן הזה אפשר להעלים אתכם הרחק אל בטן האדמה!" הוא מסביר בזדוניות.
    "ודבר אחרון... תשמע, אתה יכול להאשים בזנק מיליון אחרים, היחידים שהיו שם באותו היום אלה אתם. במקום לגזול ממכם עשרות אלפי פוקידולר אני מציע לכם עבודה ומשחרר אתכם, עדיף לך לא להתווכח בחור מרדן!" הוא צועק.
    /QUOTE]

"מי הרשה לך לחטט לי בדברים?! מי אתה חושב שאתה בכלל בן אדם מטורף!" אומר לו בקול רק ועצבני, "בפעם האלף אם הייתי עושה את זה לא הייתי נמצא כאן כבר! במקום לשאול אותנו אולי אנחנו יודעים מי עשה את זה אתה האשמת אותנו!" אומר בקול רותח מזעם,"רגע! אני מתחיל להיזכר!" אומר לפתע, "אם אתה מכיר את השדה הזה טוב,אתה בטח יודע אילו פוקימונים חיים בסביבה נכון?" אשאל אותו, "ובכן,בלילה האחרון אני וליסה נלחמנו בשלושה קרימנוקים שהציקו לנו,אחד מהם אפילו נשך אותי ברגלי!" אומר לו ואצביע על רגלי הפצועה, "אתה יכול לפתוח את התחבושת ולראות את סימני השיניים,בתור איכר וותיק אתה בטח יודע את צורת השיניים שלהם" אוסיף ואחכה לתגובתו

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    בעוד אתה ממשיך להתווכח איתו הוא מתעצבן, ווריד לעד המצח מתפנח לו והוא מתנשם בכבדות... אינך מבין ואז הוא פשוט פורץ בצחוק.
    אתה מביט בו חסר הבנה לגמריי "תשמע, תקשיב טוב חתיכת ילד מעצבן... אני לא שואל אותך מה לעשות, אתה נמצא בשטח שלי, משיג גבול אחד.
    מההתחלה לא היית צריך להיכנס יש שלטים בכל האיזור המסמנים לך על שטח חלקאי!!!" הוא מסביר בזעם.
    "אבל נכנסת, אוקיי... אני קם בבוקר מוצא שדה הרוס, וחוץ ממך שום דבר... אני צריך לקצור את השדה בעוד חודש או שאני מפסיד כסף רב, מאות אלפי פוקידולר!"
    "הקרימינוקים האלה הם שלושה נכון? איך אני יודע... כי הם מסתובבים בשדה שלי בערך כבר שנה וחצי, וחוץ מלאכול מזיקים כמו ציפורים וחרקים הם לא עשו דבר. להפך, רק הטיבו!"
    וליפני שאתה בכלל מספיק לענות לו הוא צועק:
    "אם אתה מתפלצף ונכנס לפי בחינה משפטית אתה משיג גבול בשטח שלי ואין רעיות מלבד אתם שנמצאתם בשדה והציוד שלכם... אקבל עונש על עניין החטיפה ואתה תקבל קנס שירושש אותך את אמא שלך אבא שלך וכך הלאה עד הסבתא רבה שלך!!!" הוא צורח מלא עצבים ושולף אקדח ומכוון לך אותו לראש.
    "אז אני עכשיו מבהיר לך איזה בחירה, יש לך, שלם לי 175,000 פוקידולר ברגע זה ממש, עבוד פה שלושה ימים לפי החוקים שלי בשיקום השדה, תקבל כדור קטן של עופרת בראש ואז אתה לא חייב לי כלום! מה אתה בוחר?!?" הוא שואל בתקיפות ומוסיף לצעוק "מההה!!!" והחזה שלו מתנשם בכוח.

.

15. משתמש מנוסה
    מייקל:
    בעוד אתה ממשיך להתווכח איתו הוא מתעצבן, ווריד לעד המצח מתפנח לו והוא מתנשם בכבדות... אינך מבין ואז הוא פשוט פורץ בצחוק.
    אתה מביט בו חסר הבנה לגמריי "תשמע, תקשיב טוב חתיכת ילד מעצבן... אני לא שואל אותך מה לעשות, אתה נמצא בשטח שלי, משיג גבול אחד.
    מההתחלה לא היית צריך להיכנס יש שלטים בכל האיזור המסמנים לך על שטח חלקאי!!!" הוא מסביר בזעם.
    "אבל נכנסת, אוקיי... אני קם בבוקר מוצא שדה הרוס, וחוץ ממך שום דבר... אני צריך לקצור את השדה בעוד חודש או שאני מפסיד כסף רב, מאות אלפי פוקידולר!"
    "הקרימינוקים האלה הם שלושה נכון? איך אני יודע... כי הם מסתובבים בשדה שלי בערך כבר שנה וחצי, וחוץ מלאכול מזיקים כמו ציפורים וחרקים הם לא עשו דבר. להפך, רק הטיבו!"
    וליפני שאתה בכלל מספיק לענות לו הוא צועק:
    "אם אתה מתפלצף ונכנס לפי בחינה משפטית אתה משיג גבול בשטח שלי ואין רעיות מלבד אתם שנמצאתם בשדה והציוד שלכם... אקבל עונש על עניין החטיפה ואתה תקבל קנס שירושש אותך את אמא שלך אבא שלך וכך הלאה עד הסבתא רבה שלך!!!" הוא צורח מלא עצבים ושולף אקדח ומכוון לך אותו לראש.
    "אז אני עכשיו מבהיר לך איזה בחירה, יש לך, שלם לי 175,000 פוקידולר ברגע זה ממש, עבוד פה שלושה ימים לפי החוקים שלי בשיקום השדה, תקבל כדור קטן של עופרת בראש ואז אתה לא חייב לי כלום! מה אתה בוחר?!?" הוא שואל בתקיפות ומוסיף לצעוק "מההה!!!" והחזה שלו מתנשם בכוח.
    "תירגע! ומהר!" אומר לו ברצינות, "אני רואה שאתה מטורף קצת ולא שפוי,אבל יש פתגם חשוב שנקרא "והדרת פני זקן" אז עכשיו אני לא אעבוד כי אני רוצה,אני אעבוד כי אני בן אדם טוב שיודע שלמרות שהוא לא עשה כלום הוא יעשה את מה שצריך" אומר לו בתקיפות, "בוא נסיים את השלושה ימים האלה כבר" אומר לו בקול רציני ואביט בעיניו,אחכה לתגובתו

עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •