מייקל:
אתה מבציר בו להירגע והוא אינו אומר מילה אלא רק משאיר את האקדח מכוון אליך...
אתה מחליט לאחר וויכוח וכמה אלבונות להסכים לעבוד אצלו תמורת שיחרורך, הוא מביט בך בחיוך קטנטן ושן הזהב שלו מנצנצת.
ואז הוא אומר "לא מעניינת אותי הסיבה... בחירה נבונה!" הוא אומר ובא להכניס את האקדח ואז בפתאומיות שולף אותו שוב הפעם אל ליסה!
"מה את אומרת ילדה?" הוא שואל והיא מיד אומרת "אעשה מה שתגיד!" ומתחילה לייבב בשקט.
"ג'וזף שחרר את המשקולת מרגליהם, אך תשאיר אותם קשורים זה לזו!" אומר בראון העיקר לבנו והוא ניגש לבצע.
שניהם יוצאים ומשאירים אתכם להתלבש... אתם מתפדחים נורא מהעבודה שאתם בין ובת שצריכים להתלבש זה ליד זו.
תחילה אתה מתלבש והיא צופה בך בתחתונים בלבד, אתה שם את בגדי העבודה והיא אחריך היא מתפשטת ואתה מבחין בגופה היפה של ליסה.
רזה וחטובה, גוף עדין ורך והיא מיד צועקת "תסתובב מיד!" ושניכם במבוכה מתחילים לצחוק.
לאחר שאתם לבושים אתם צועקים לו שסיימתם והוא לוקח אתכם לעבודה.
הוא מראה לכם את השדה ואומר אוקיי "אתה תעבוד טרטראף שלי!" ומוציא החוצה מפוקדור שלו פוקימון גדול וירוק, דמויי חזיר יבלוט.
רובי:
"אוי לא פרילזארד!" אתה צועק מודאג נורא, חושב מה לעשות ומחליט למשוך זמן, בנתיים פרילזארד מנסה לאגור כוח לחמם את עצמו לקראת גחלת רצינית!
העשן מעט מתפזר ומיליטרם שהיא חצי פוקימון אש יכולה כבר לראות בתוכו, היא מזהה את פרילזארד ושולחת להביור.
פרילזארד מגיב בגחלת ושתי המתקפות נלחמות זו בזו, אם הכבר על הכוח... הלהביור של מיליטרם לאט לאט מתגבר על הגחלת ודוחק אותה לאחור!
מיליטרם שיורה אותה מידיו מתקדם בצעדים איטיים ואז לבסוף מנחיט מכה של שבירת לבנים הישר בלחי של פרילזארד שנופל לאחור טשוש.
מייקל:
ברגע שאתה רואה את הפוקימון אתה שולח יד לכיס להוציא פוקדע, ואז ניזכר שהחלפת בגדים... ולוקח את היד בחזרה בסולידיות.
"לא אנחנו..." אומר הזקן ומחליף את האזיקים שלכם בצמיד ממחושב "הצמיד הזה יחשמל אתכם ברגע שתעברו את טווח החווה שלנו, בלי שטויות!"
"אתה תעבוד עם ג'וזף בני, ואת בואי איתי אל גינת הירק... אני כבר מצטרף אליכם בחורים, ג'וזף הסבר לו את הג'וב!"
והוא לוקח את ליסה שמביטה בך בשקט ובדאגה, ללא מילים.
ג'וזף מוריד את חולצתו ונשאר עם ג'ינס, מגפיים וכובע גופו חסון ושרירי מכל העבודה הפיזית שהוא חיי כאן יום יום.
הוא רותם על טרטראף שקיות גדולות מלאות בדשן שבתחיתן חורים קטנים ורותם את עצמו אל מאחורי טרטראף אחד.
ועושה בדיוק אותו דבר איתך ועם הטרטראף השני... לפתע הוא אומר "אוקיי הקשב, התקפיד שלך זה להשתמש בגופך ובמשקלך ולהכביד ולעצור את טרטרף מלהתקדם מהר מידי!"
"בשקיות תרכובת של דישון וחומרים שמסייעים לפוריות השדה... וצריך שהריכוז שלהם לא יהיה מועט ומפוזר מידי ולא מרובה ומרוכז מידי, ולכן צריך לשמור על קצב סדיר ואחיד, מבין?"
הבחור הזה מסביר לך, במפתיע זה באדיבות ובנימוס, כאילו כל הסיטואציה של מיקודם נשכחה, שלא לדבר על כך שהוא זה שהכה בך עם האקדח.. אתה זוכר!
וכל זה נראה לך מוזר ואתה שוקע במחשבות.
"הלו, יש מבין?" הוא שואל מחוייך והוא כבר מתחיל את עבדותו.
"אתה מתחיל גם לפתע טרטראף מתקדם ואתה מבחין שזה מהר מידי והוא גורר אותך בלי הרבה מאמץ?"
מייקל:
כשאתה מבחין שטרטראף מתקדם מהר מידי אתה מתחיל מעט להילחץ א נזכר מיד במה שג'וזף הסביר ומנסה להיחלץ מהצרה אתה בולם עם רגליך ומנסה למשוך אותו אחורה.
אתה מרגיש כמה טרטראף הזה חזק, וכמה אתה נענק ונאבק בכוחו...
ג'וזף גם הוא מתאמץ אך לא נראה שהרבה במיוחד הוא מסתדר עם כוחו של הטרטראף הגדול הזה.. הוא מביט בך נאבק ומחייך.
ואתה מביט בו ואינך מבין מה כזה מצחיק.
לפתע הטרטראף שלך נעצר, והדישון מתחיל להתמקד בגומה מסויימת! אחת מכל שורה (כי יש לו שקית מכל צד, והוא ממלא שתי שורות)
מייקל:
אתה לא מבין למה הוא נעצר ומנסה להזיז אותו ליפני שיהיה יותר מידי בגומה, אתה מנסה ולא מצליח ובנתיים החומר זורם... והוא כבד מידי.
"הוייסה טיטו!" צועק ג'וזף בקול רם ורציני והטרטראף מתחיל לזוז לפתע אינך מבין והוא אומר "פעם הבאה אל תדחק אותו לעצור בצורה ברוטאלית כל-כך! הוא יבין לעצור"
ואז מוסיף "זה פשוט שאתה איתו, הוא הטרטראף שלי, הוא איתי מגיל צעיר והעדפתי שהוא יהיה אצלך כדי שבמקרה של בעיה אני יקל עליך באמצעותו!"
והוא קורץ... אתה גם מנסה לחייך אך מבולבל שוב מכל היחס השונה בתחלית שאתה מקבל עכשיו.
מייקל:
אתה מחייך אליו בחזרה ואומר "הבנתי, תודה!" ואז שניכם חוזרים לשלכם וממשיכים לעבוד.
אתה ממשיך למשוך בצורה הדרגתית את טרטראף והכל מתקדם בצורה טובה מאוד... לאחר כמה דקות שקט אתה שואל "אתה מאמן?"
ג'וזף מביט בך ואומר "כן אפשר להגיד..." אתה לא מבין את כוונתו והוא מוסיף "כאילו.. כן, אני מאמן אבל מעולם לא יצאתי למסע, המשפחה והעסק חשובים וצריך לעזור כאן"
"המשפחה חשובה יותר מכל... אז העדפתי לוותר, אבל כן יש לי כאן את הפוקימונים שלי כולם מאומנים היטב ומפותחים, ומי שעובר בקרבת החווה ורוצה בקרב גם מקבל אותו!" הוא מוסיף.
לאחר מכן הוא מכה אותך בשאלות רבות "נו אז מה איתך? מה הסיפור שלך? ואיך הגעתם לפה? ולמה עשיתם את מה שעשיתם?"
רובי:
פרילזארד חובט עם הזנב, הזכרתי זאת, והידיים שלו קצרות בטירוף אם לא שמת לב... אגרוף ממוקד זה לא יהיה, אבל ניסיון יפה Xd
---------------
פרילזארד שוב שולח מסך עשן ומנסה לחנוק את מיליטרם, שמשתעלת שוב ושובו ומנסה עם מחושיה לאתר את פרילזארד הקטן...
פרילזארד יוצא אליה בחבטה במהירות, לוקח תנופה מכובדת ורץ אליה ומזנק עם זנבו שמוטל אליה בעצמה!
בעזרת המחושים היא מצליח לקלוט את התנועה, שמה ידיים ליפני גופה והודפת את החבטה בקושי רב.
ואז מבעד לשען שתי עיגולים כתומים זוחרים מול פרילזארד ומולך... ועוד מטח להביור פורץ החוצה בכוח ומעיף את פרילזארד כבוי.
הוא נמצא שם על הברכיים מלא שריטות ושפשופים וסימני כביה, הוא כבר לא בטוח בעצמו שהוא מצליח לנצח.
רובי:
לא שרפת לו אותם לגמריי, אל תגזים... כולה גחלת XD
ועוד משהו אני הבנתי מה היה הרעיון שלך (גנבת אותו מנארוטו ביננו) אבל עם מסך עשן? עשן מלא בפד"ח... הוא בדיוק ההפך מלסייע לאש להידלק. אם היה לך Smog עוד איכשהו הייתי הולך עם זה.
--------------------
"פרילזארד היא חרק! אתה סוג של לטאה! לטאות אוכלות חרקים!" אתה קורא ומנסה לעודד אותו, והוא מביט בנמלה בגובה מטר 55.
וקויין מתחילה לצחוק "אהבתי את המקוריות, אבל ללכת להגיד כזה דבר לזיקית בגובה דשא שעומדת מול נמלה בגובה של ילד בן 14 זה בעיה"
אך פרילזארד עוזר אומץ וקם, הוא רוצה להמשיך בקרב למרות הקושי, לאחר מאמץ עומד על רגליו.
הוא מפזר מסך עשן ואז שולח גחלת, אך לא נשמע שזה פגע במשהו... פרילזארד שרואה טוב בתוך העשן זיהה שמיליטרם ירדה למטה עם חפירה, היא יוצאת מאחוריו מרימה אותו עם אחיזת צוות והם עומדים פנים מול פנים כשפרילזארד חנוק.
החור שבידה מתחיל לזהור באור כתום חזק וממנו שוב יוצא מטח להביור עוצמתי!
פרילזארד המסכן עף לאחור שרוע על הדשא. "קום פרילזארד! אתה יכול! רק עוד קצת! אסור לך להפסיד!" אתה קורא שוב ושוב... אך אין תגובה.
השופט כבר בה להכריז על קווין כמנצחת בקרב המכון שלפתע פרילזארד מתחיל לזהור באור לבן ובוהק! אור מסנוור במיוחד!
"נראה שהוא מתפתח!" צועקת מיילין מהקהל.
הוא נעמד על רגליו תוך כדי ההתפחות ושזה מסתיים נשמעת מן צווחה-שאגה שכזאת מחירשת אוזניים "וווננומןן!!!" (פוקדע, אל תתגרה בי)
מייקל:
זה לא הולך ככה האנגלית הזה.. כאילו אין לי בעיה עם השפה, אני חמש יחידות.. אני פשוט לא חושב שאני יעשה את העדכון כמו שצריך.
אני יכין לך אותו מאוחר יותר ואשלח לך הודעה בוואטסאפ!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)