Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 24 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 351
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [u][b]

מייקל:
    "שלום פרופ' אוליבר" אתה קורא נרגש ואילו הוא בטוח בעצמו מעשן ומחייך עליך כאילו ראה אלפי מאמנים במהלך שנותיו (מה שנכון)
    "שלום נערי, אין צורך להתבייש אני מבין את ההתרגשות.. פעם ראשונה שאתה יוצא למסע!" הוא מסיר דאגה מליבך.
    עוד ליפני שאתה פותח את פיך לבקש את הפוקימון הוא מביט בך מבט חטוף ואומר "חח.. אינהוד נכון?" ופולט את עשן הסיגריה.
    אתה מופתע מהנהן בראשך והוא הולך ומביא לך אותו, את הפוקדור שלו יחד עם עוד 5 אחרים ריקים, פוקדע, פוקיגיר ומחסנית תגים.
    [u][b]
    "תודה פרופסור!" אומר בשמחה רבה ואביט בו, "נתראה!" אומר לו ואתרחק ממנו, "ותפסיק לעשן!" אצעק ואתרחק מהפרופסור, "הגיע הזמן לעשות היכרות!" אמלמל בהתרגשות ואשחרר את אינהוד, "אינהוד! שמי מייקל! אנחנו צוות! ביחד נטייל בכל מחוז מלוטו ונרכוש חברים חדשים!" אומר לו בחיוך ואראה את תגובתו

2. the bitch is back

רובי:

טיימינג משהו..
    ------
    אתה מודה ללונדון שנית, ומתחיל לחשוב שהגיע הזמן להיכרות עם ההתחלתי שלך.. אתה מוציא אותו החוצה אור חזק בוקע מהפוקדור.
    לאחר מכן אתה רואה את פרילזארד, מנער את ראשו ומביט בך ובלונדון.
    אתה מציג את עצמך בחביבות ואומר "היי פרילזארד אני רובי ג'יילס, ואני יהיה המאמן שלך מעתה ואלך.."
    הוא מטה את ראשו הצידה ואינו נראה כי מבין... -.-
    "חחח הוא התרגל" מעודד אותך לונדון, לאחר מכן פרילזארד נוהם ורותן, הוא רץ אל מסקייפ ומתחיל להתקוטט עימו!
    "לא אל תעשה את זה פרילזארד!" אומר לו ואתפוס אותו בשני ידיי ואחזיק אותו בחוזקה "הוא לא עשה לנו כלום." אומר לו בקול סמכותי "אני מצטער על זה" אומר ללונדון בחיוך מתנצל "בכל מקרה, אנחנו נראה לי נזוז" אומר לו בחיוך ואתחיל ללכת משם יחד פרילזארד בניסיון למצוא פוקימון חדש שאוכל להלחם בו יחד עם פרילזארד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לן:
    "טובי!!!" אתה צועק לעברו מבוהל וזועם... רץ אחריו בשיא המהירות ולא מבין מה נפל עליו שהוא מתנהג ככה...
    אתה נכנס אל תוך סמטאות העיר רץ בין האנשים בכל המרהירות ועוקב אחריי קצה נזבו של טובי הזריז!
    לפתע נשמע צעקה, אתה מיד מזהה אותה כזעקה של טובי.
    אתה נבהל עוד יותר ודוהר בעקבותיה ואז מולך עומד בחור גבוה, בעל שיער חום וחולצה כחולה.
    תופס את טובי בזנבו ומחייך אליך "כך, לפי הפרצוף המבוהל, נראה לי שהוא שלך... לא ככה?"
    הוא מוסר לך אותו בחוסר עדינות ואתה מיד תופס אותו ומחזיק אותו היטב בידיים רועדות.
    "אז כמה זמן יש לך את הקאביית הזה?" הוא מוסיף לשאול.

מייקל:
    "תודה פרופסור!" אתה אומר בשמחה והוא משיב "העונג הוא שלי!"
    אתה מתרחק ממנו וצועק "תפסיק כבר לעשן!" הוא שומע וצוחק צחוק שמתחלף בשיעול בגלל הסיגריה...
    בלי עיקובים מיותרים אתה מחליט שזה הזמן להיכרות, מוציא את אינהוד החוצה והוא מתמתח ומפהק מיד.
    אתה מסב את צומת ליבו ומציג את עצמך והוא נראה נרגש ושמח. הוא מקפץ סביבך ונראה כי הוא רוצה לשחק!
    אתה נכנע לחמידותו ואתם רצים אחד אחריי השני ואז מבלי לשים לב נתקל אינהוד בילד.
    הילד נראה מבוהל..

רובי:
    מבוהלים מאוד אתה וגם לונדון, מפרידים את הפוקימונים זה מזה... אתה מתנצל והוא בביישנות אומר שזה בסדר.
    אתה אומר לו יפה להתראות ויוצא לדרכך, פותח את הפוקיגיר והוא באופן מפורט מראה לך היכן אתה נמצא, מיד מופיעות לך ברקע גם המלצות לחנויות שיש בעיר...
    עוד כמה מטרים יש עד היציאה משיין-וויל ומאמנים השהפעילו איתורית לחיפוש קרב.

.

4. משתמש מנוסה
    [u][b]

מייקל:
    "תודה פרופסור!" אתה אומר בשמחה והוא משיב "העונג הוא שלי!"
    אתה מתרחק ממנו וצועק "תפסיק כבר לעשן!" הוא שומע וצוחק צחוק שמתחלף בשיעול בגלל הסיגריה...
    בלי עיקובים מיותרים אתה מחליט שזה הזמן להיכרות, מוציא את אינהוד החוצה והוא מתמתח ומפהק מיד.
    אתה מסב את צומת ליבו ומציג את עצמך והוא נראה נרגש ושמח. הוא מקפץ סביבך ונראה כי הוא רוצה לשחק!
    אתה נכנע לחמידותו ואתם רצים אחד אחריי השני ואז מבלי לשים לב נתקל אינהוד בילד.
    הילד נראה מבוהל..
    ארוץ מהר בכדי להגיע לילד ולהרגיע אותו,ארים את אינהוד בידיי ואלטף אותו בראשו, "זה בסדר,אינהוד ואני רק שיחקנו,אינהוד לא התכוון,נכון אינהוד?" אומר לילד ואחייך,אקווה שלא נבהל יותר מדי

5. the bitch is back
    [u][b]
    רובי:
    מבוהלים מאוד אתה וגם לונדון, מפרידים את הפוקימונים זה מזה... אתה מתנצל והוא בביישנות אומר שזה בסדר.
    אתה אומר לו יפה להתראות ויוצא לדרכך, פותח את הפוקיגיר והוא באופן מפורט מראה לך היכן אתה נמצא, מיד מופיעות לך ברקע גם המלצות לחנויות שיש בעיר...
    עוד כמה מטרים יש עד היציאה משיין-וויל ומאמנים השהפעילו איתורית לחיפוש קרב.
    "אז מה בא לך פרילזארד?" אשאל אותו בחיוך "מאמן או פראי?" אשאל בחיוך ואתכופף עד כמה שאוכל כדי להסתכל עליו.
    "אני חושב שפראי יהיה לנו יותר קל בהתחלה מאשר מאמן" אומר ואחכה לראות את תגובתו.
    גיל! 3>

6. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לן:
    "טובי!!!" אתה צועק לעברו מבוהל וזועם... רץ אחריו בשיא המהירות ולא מבין מה נפל עליו שהוא מתנהג ככה...
    אתה נכנס אל תוך סמטאות העיר רץ בין האנשים בכל המרהירות ועוקב אחריי קצה נזבו של טובי הזריז!
    לפתע נשמע צעקה, אתה מיד מזהה אותה כזעקה של טובי.
    אתה נבהל עוד יותר ודוהר בעקבותיה ואז מולך עומד בחור גבוה, בעל שיער חום וחולצה כחולה.
    תופס את טובי בזנבו ומחייך אליך "כך, לפי הפרצוף המבוהל, נראה לי שהוא שלך... לא ככה?"
    הוא מוסר לך אותו בחוסר עדינות ואתה מיד תופס אותו ומחזיק אותו היטב בידיים רועדות.
    "אז כמה זמן יש לך את הקאביית הזה?" הוא מוסיף לשאול.
    "מה זה קאביית?" אשאל את הילד שמתעלל בטובי "ותוכל לעזוב לו את הזנב ולהביא לי אותו" אומר ואשלח את ידי לקבלת טובי

כמו תמיד. עמיטריד.

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

רומה:
    "סוף סוף!" אתה נאנח והולך צעד או שתיים נוספים אל הפרופסור. הוא מחייך בזיו פניו המקומט, עם סיגריה בפיו.
    ואומר בבטחון ובעליזות "נו בחורי מה בשבילך?" אתה משיב לו מיד שתרצה בלייטל והוא עונה "לייטל... לייטל תקבל!"
    הוא פונה אל מכונה גדולה מאחוריו לוחץ על כפתור צהוב, היא משמיעה רעש מחריד ומגלגלת עליך פוקדור אדום ונוצץ מתוך צינור.
    לאחר מכן אתה מקבל גם את שאר הציוד: מחסנית תגים, פוקדע של פוקימוני המחוז, פוקיגיר וחמישה פוקדורים ריקים.
    "תודה רבה לך פרופסור" אומר לו בנימוס בזמן שאכניס את הציוד לכיסים של הג'ינס שלי, "להיתראות" אומר ואתחיל ללכת לכיוון היציאה מהנמל, לאחר שאגיע למקום עם קצת פחות אנשים, אקח את הפוכדור ואלחץ על הכפתור במרכזו.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    אתה רץ מיד להרגיע את הרוחות.. ואומר לילד שלא התכוונתם שזה יקרה הוא מביט באינהוד בחיוך ואומר "זה בסדר, ניבהלתי רק כי חשבתי שדרכתי עליו! אבל אם הכל בסדר זה מעולה!"
    אתה מביט בוא היטב עכשיו, בחור גבוה בעל שיער חום עיניים כחולות וחולצה ירקרקה
    .
    הוא מלטף את ראשו של אינהוד שנראה כי אוהב נורא את הצורה שבא הילד מלטף "היה לי אינהוד, ליפני שנים, אני יודע עליהם הכל" הוא אומר בחיוך.
    לפתע אתה מבחין בזנב ארוך ומפוטל שכאילו יוצא מתחתית גבו של הבחור איתו אתה מדבר!

רובי:

אתה שואל את פרילזארד בחיוך ושוב מטה ראשו הצידה ועושה עצמו תמוהה על שאלתך...
    קצת מתוסכל אתה מחליט לקחת את ההחלטה על עצמך בלבד ובוחר בפיראי. אתה מתקדם אל דרך 001.
    פרילזארד ביד אחת הפוקיגיר בשנייה, מטבונן באיך שמספר הקילומטרים מתקצר.
    ואז היציאה מהעיר, שביל רחב ומסודר לפני, בהמשכו פיצול לעוד שלושה, מנורות דרך כבויות כי עכשיו שמש בוקר זורחת בשמיים, ספסלים מידי פעם לאורך הדרך. הכל מוצל ונחמד אך עם זאת יש אווירה טיבעית ונינוחה..
    לפתע אתה מבחין בפוקימון בכמה בורות וסימני מחילה בצד הדרך!

לן:

הוא החזיר לך כבר את הטובי, קרא עד הסוף...
    --------
    הילד מביט בך בהרמת גבה בעקבות שאלתך, "קאביית, יש לך קאביית ואתה לא יודע מזה?! פתח את הפוקדע!"
    וכך אתה עושה, אתה פותח את הפוקדע ומקליד את שם הפוקימון...
    ומיד מופיעה לך תמונה של עכבר אשר זהה לטובי לחלוטין!
    - קאביית, פוקימון העכברון. קאביית חיי בעיקר בערים מיושבות ומאוכלסות. הוא אינו זקוק להרבה מזון וניזון בעיקר מאוכל אורגני כמו דשה ועשבים, כפות רגליו הארוכות מאפשרים לא לנתר ולזוז במהירות רבה!
    ואתה מבין בעצם שטובי שלך הוא פוקימון!

רומה:

עצה שלי תכניס לתיק xP לא סתם הבאתי לך אחד...
    --------
    אתה מכניס את הציוד לתיק, מסודר וראוי, את הפוקדורים הריקים לחוגרת המכנס, ואת הפוקדור של לייטל שומר בידך.
    מודה לפרופסור ואומר להתראות, ממשיך ללכת עד שאתה מגיע לשביל עם גבעה דשה רכה, מעל ממנה אפשר להשקיף על כל העיר שיין-וויל הקטנה והיפה!
    ומוציא החוצה את לייטל, הפוקדור נפתח וממנו קרן אור לבנה ובוהקת פוגעת באדמה ומקבלת צורה של לטאה.
    ואז לייטל מופיעה וקורא באדישות "ללאייי.." ומביט בך בחיוך.

.

9. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    QUOTE=NivX10;1336741]]

לן:[/COLOR]
    הוא החזיר לך כבר את הטובי, קרא עד הסוף...
    --------
    הילד מביט בך בהרמת גבה בעקבות שאלתך, "קאביית, יש לך קאביית ואתה לא יודע מזה?! פתח את הפוקדע!"
    וכך אתה עושה, אתה פותח את הפוקדע ומקליד את שם הפוקימון...
    ומיד מופיעה לך תמונה של עכבר אשר זהה לטובי לחלוטין!
    - קאביית, פוקימון העכברון. קאביית חיי בעיקר בערים מיושבות ומאוכלסות. הוא אינו זקוק להרבה מזון וניזון בעיקר מאוכל אורגני כמו דשה ועשבים, כפות רגליו הארוכות מאפשרים לא לנתר ולזוז במהירות רבה!
    ואתה מבין בעצם שטובי שלך הוא פוקימון!
    [U][B]
    [/QUOTE]

אופס לא סמתי לב
    --------------------------------

"מה!!?" אגיד מופתע ,חשבתי שהוא לא פוקימון איזה זן נדיר כזה" אסביר לילד שהתעלל בטובי "טוב אני אסים אותו בפוקדור" אגיד "טובי אני הולך לסים אותך במקום ממש כיפי" אגיד לטובי "כל מה שאתה צריך לעשות זה לא להתנגד" אסביר לו "צא פוקדור!" אחריז ואזרוק פוקדור ריק על וטובי

כמו תמיד. עמיטריד.

10. משתמש מנוסה
    מייקל:
    אתה רץ מיד להרגיע את הרוחות.. ואומר לילד שלא התכוונתם שזה יקרה הוא מביט באינהוד בחיוך ואומר "זה בסדר, ניבהלתי רק כי חשבתי שדרכתי עליו! אבל אם הכל בסדר זה מעולה!"
    אתה מביט בוא היטב עכשיו, בחור גבוה בעל שיער חום עיניים כחולות וחולצה ירקרקה
    .
    הוא מלטף את ראשו של אינהוד שנראה כי אוהב נורא את הצורה שבא הילד מלטף "היה לי אינהוד, ליפני שנים, אני יודע עליהם הכל" הוא אומר בחיוך.
    לפתע אתה מבחין בזנב ארוך ומפוטל שכאילו יוצא מתחתית גבו של הבחור איתו אתה מדבר!
    "אשמח אם תספר לי כמה דברים" אומר לו בחיוך וכשאבחין בזנב אצעד צעד אחורה ואביט בזנב, "מה זה אמור להיות?" אומר ואצביע על הזנב

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    לן:
    אחריי שתתפוס אותו תוכל להוציא אותו ולתת לו להסתובב איתך.
    והוא לא התעלל בו!!! לולא הוא לא היית מצליח לתפוס את טובי...
    ---------
    הינך המום למשמע דברי הפוקדע, מביט שוב בטובי ויודע שכל הזמן הזה היה בעצם פוקימון!
    אתה מחליט לתפוס אותו באופן רישמי, וטובי לא מתנגד. אתה זורק את הפוקדור ולאחר כמה נדנודים הוא נתפס ללא התעקבויות.

מייקל:
    אתה נשמע מתעניין מאוד ושואל אותו מה הוא יכול לחלוק איתך, הוא אומר "אוהוו יש הרבה..."
    לאחר מכן אתה שם לב לזנב ומצביע מופתע אל מאחרויו, ורואה שיש פוקימון דמוי קופיף קטן שתלויי לו על החולצה!
    הנער מתחיל לצחוק ואומר "חחח לא אין לי זנב, עדיין לא... תכיר זה המסקייפ שלי"

.

12. משתמש מנוסה
    [U][B]
    מייקל:
    אתה נשמע מתעניין מאוד ושואל אותו מה הוא יכול לחלוק איתך, הוא אומר "אוהוו יש הרבה..."
    לאחר מכן אתה שם לב לזנב ומצביע מופתע אל מאחרויו, ורואה שיש פוקימון דמוי קופיף קטן שתלויי לו על החולצה!
    הנער מתחיל לצחוק ואומר "חחח לא אין לי זנב, עדיין לא... תכיר זה המסקייפ שלי"
    "נעים מאוד מסקייפ" אומר למסקייפ בחיוך בעודי ממשיך ללטף את אינהוד, "אשמח לשמוע מה יש לך לומר,אתה יודע אולי מאיפה יוצאים מהעיר? לכיוון העיר עם המכון הראשון?" אשאל אותו בהתעניינות

13. the bitch is back
    [U][B]
    רובי:

אתה שואל את פרילזארד בחיוך ושוב מטה ראשו הצידה ועושה עצמו תמוהה על שאלתך...
    קצת מתוסכל אתה מחליט לקחת את ההחלטה על עצמך בלבד ובוחר בפיראי. אתה מתקדם אל דרך 001.
    פרילזארד ביד אחת הפוקיגיר בשנייה, מטבונן באיך שמספר הקילומטרים מתקצר.
    ואז היציאה מהעיר, שביל רחב ומסודר לפני, בהמשכו פיצול לעוד שלושה, מנורות דרך כבויות כי עכשיו שמש בוקר זורחת בשמיים, ספסלים מידי פעם לאורך הדרך. הכל מוצל ונחמד אך עם זאת יש אווירה טיבעית ונינוחה..
    לפתע אתה מבחין בפוקימון בכמה בורות וסימני מחילה בצד הדרך!

'מעניין מה זה' אחשוב לעצמי ואתקרב לעבר המחילות "פרליזארד בוא נבדוק את זה" אומר לו בחיוך ואמשיך להתבונן בסקרנות.
    גיל! 3>

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    טופס ריק:
    שם בפורום: supermr
    גיל במשחק: 15
    שם השחקן: לוקאס
    תיאור/ספרייט:כמו זה שאתה מתחיל איתו בפוקימון רובי/ספיר/ברקת רק עם שיער חום
    רקע אישי:טוב אין משהו מיוחד ואם זה רק לבדוק אם אני משקיע אז תבחר אם אתה רוצה ואם לא (תלוי אם יש מקום אני לא יודע) אם אני אתחיל לא להשקיע בתגובות תעיף אותי
    פוקימונים:
    חפצים: פוקדורים(X5), תיק למסע, פוקדע, אוכל ושתייה, מחסנית תגים, פוקגיר.
    כסף: 1500$
    הערות/בקשות מיוחדות:אין מצטער על הטופס העלוב

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

רומה:

עצה שלי תכניס לתיק xP לא סתם הבאתי לך אחד...
    --------
    אתה מכניס את הציוד לתיק, מסודר וראוי, את הפוקדורים הריקים לחוגרת המכנס, ואת הפוקדור של לייטל שומר בידך.
    מודה לפרופסור ואומר להתראות, ממשיך ללכת עד שאתה מגיע לשביל עם גבעה דשה רכה, מעל ממנה אפשר להשקיף על כל העיר שיין-וויל הקטנה והיפה!
    ומוציא החוצה את לייטל, הפוקדור נפתח וממנו קרן אור לבנה ובוהקת פוגעת באדמה ומקבלת צורה של לטאה.
    ואז לייטל מופיעה וקורא באדישות "ללאייי.." ומביט בך בחיוך.
    "היי חמוד קטן, אני רומה, המאמן שלך" אומר והושיט לו יד לאות חיבה.

עמוד 3 מתוך 24 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •