Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 351
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    1. החל ממחר, אני יתחיל להגיב בקצב מהיר יותר הבגרויות כמעט נגמרו נשארה אחרונה!!!
    2. ריזוקה למה שינית כינוי? תקולל, בוא לפרטי זה בקשר למשחק שלך...

מייקל:
    אתה אומר שלום למסקייפ החמוד והוא מגיב גם הוא בנחמדות בקול קשקשן... הנער ההוא מיד לוקח את אינהוד ליידים ואומר "אני יכול אבל... לא, אם אתה רוצה להכיר היטב את הפוקימון רצוי שתלמד אותו לבד!" ומחייך.
    אתה מבחין שאתה ולונדון מתקדמים אל מחוץ לעיר, הוא נעצר מול שלט "דרך 001 - העיר לאניטרי במרחק: 2 ימים"
    "אגב שמי לונדון" מוסיף הנער בחיוך ואומר "זהו, סוף הדרך, כאן אנחנו נפרדים!"

רובי:
    אתה נראה מתעניין מאוד בנוגע לכל המחילות וסימני החפירה שמולך... פרילזארד מסכים איתך ואתם הולכים לבדוק את זה כשאר הסלמנדרה הקטנה מובילה בראש.
    לפתע אתה שומע מאחת המחילות קול צרוד ומהדהד "כאאאאר..." נראה שמה שלא יהיה בפנים הבחין בכם!
    ולפתע קופץ החוצה זחל מוזר וחום בעל עניים גדולות ומבט מזוגג בעיניים: .

רומה:
    אתה מציג את עצמך ביפני לייטל, והוא מברך אותך בכך שבזהירות ואיטיות הוא מתקרב עליך מביט בך במבט חודר.
    אתה שותק ואינך מבין ותוך שנייה בקיראת "ליי!" חדה הוא שולח במהירות את הלשון הארוכה שלו היישר לפניך ומביא לך ליקוק דביק!
    לפתע נשמע כל מאחוריך "ככה הם מראים אהבה, אל תיבהל..."
    עומד בחורעם קופיף קטןשלא מוכר לך ושואל "רוצה קרב אימון קטן? זה יעזור לך ולפוקימון שלך להכיר זה את זה!"

.

2. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    רובי:
    אתה נראה מתעניין מאוד בנוגע לכל המחילות וסימני החפירה שמולך... פרילזארד מסכים איתך ואתם הולכים לבדוק את זה כשאר הסלמנדרה הקטנה מובילה בראש.
    לפתע אתה שומע מאחת המחילות קול צרוד ומהדהד "כאאאאר..." נראה שמה שלא יהיה בפנים הבחין בכם!
    ולפתע קופץ החוצה זחל מוזר וחום בעל עניים גדולות ומבט מזוגג בעיניים: .

"וואו מעניין מה זה" אומר לפרילזארד ואשלוף את הפוקידע שקיבלתי ואכוון עליו, לקבל עוד מידע. "נראה לי שמצאנו את הקרב הראשון שלך" אומר שוב לפוקימון שלי "אני רוצה שתשתמש ב.." אומר בילבול, ואז אבדוק, בעזרת הפוקידע את המתקפות שלו "טוב תתחיל עם מסך עשן כדי לבלבל אותו! ואז תעבור לחבטה!" אומר בהתלהבות ואחכה לראות את תוצאות הקרב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לן:
    אחריי שתתפוס אותו תוכל להוציא אותו ולתת לו להסתובב איתך.
    והוא לא התעלל בו!!! לולא הוא לא היית מצליח לתפוס את טובי...
    ---------
    הינך המום למשמע דברי הפוקדע, מביט שוב בטובי ויודע שכל הזמן הזה היה בעצם פוקימון!
    אתה מחליט לתפוס אותו באופן רישמי, וטובי לא מתנגד. אתה זורק את הפוקדור ולאחר כמה נדנודים הוא נתפס ללא התעקבויות.
    "ישש" עצעק "עכשיו נראה אותך בורח" אגיד לפוקדור אשר בידי "צאו פוקימונים!" אחריז בקול גדול "תקירו אחד את השני" אגיד להם

כמו תמיד. עמיטריד.

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה:
    אתה מציג את עצמך ביפני לייטל, והוא מברך אותך בכך שבזהירות ואיטיות הוא מתקרב עליך מביט בך במבט חודר.
    אתה שותק ואינך מבין ותוך שנייה בקיראת "ליי!" חדה הוא שולח במהירות את הלשון הארוכה שלו היישר לפניך ומביא לך ליקוק דביק!
    לפתע נשמע כל מאחוריך "ככה הם מראים אהבה, אל תיבהל..."
    עומד בחורעם קופיף קטןשלא מוכר לך ושואל "רוצה קרב אימון קטן? זה יעזור לך ולפוקימון שלך להכיר זה את זה!"
    איך מתקפת שיגור פועלת אצלך במשחק? כאילו כמו במשחקים או בצורה הגיונית יותר ?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זה יכול להיות נחמד" אענה לו לאחר מכן אסתכל על לייטל ואסמן לו להיתקרב אלי -"לייטל זה הקרב הראשון שלנו יחד ואפילו אם נפסיד לא יקרה כלום אל תדאג, ואם אתה מרגיש שאתה לא יכול יותר תסמן לי", "טוב בוא נתחיל את הקרב, לייטל תתקוף במכת ברק" אקרא בקול.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    אתה שולף את הפוקדע למראה הזחל המוזר והוא אומר:
    קאוורם, פוקימון השלשול. כאברום נמצא אל אף שחיי במקומות רבים לאורך מחוז מלוטו, יהיה לרוב תחת האדמה במקומות בהם היא בוצית ולחה.
    הוא ניזון משורשים ופטיריות, שרירי גופו החזקים מאפשרים לו להתחפר ולנוע במהירות גם בתור אדמה קשה במיוחד.

לאחר שמסיים הפוקדע את דבריו אתה מחייך ומיד מזהה את קאוורם כקרב הראשון שלכם.
    אתה בודק את מתקפותיו של פרילזארד ואומר לו להשתמש במסך עשן, הוא מהנהן בראשו ומיד פולט עשן שחור וסמיך שמקשה על הריאות!
    פרילזארד שבתור פוקימון אש מסתדר טוב בתוך העשן יוצא על קאוורם במתקפת חבטה, אך כלום!
    שהעשן מתפוגג אתם לא רואים דבר מלבד בור, ולפתע ראשו של קאוורם מבצבץ והוא יורה פצצת בוץ חזקה שמעיפה את פרילזארד על הרצפה!

רומה:
    עניתי לך על זה בפרטי כי זה היה ארוך מידי xD
    --------------
    אתה משיב בחיוב לבחור וליפני שאתה מתחילים את הקרב הוא ניגש להגיד בהצלחה ומוסיף "נעים להכיר שמי לנדון"
    ואז הוא מתרחק, כל מאמן עומד בצד, הזירה היא מלאה בדשא, ללא עצים או שיחים, רק דשה פיראי ויפה.
    אתה בודק לגביי הקופיף שנמצא ליד לנדון הפוקידע אומר:
    מסקייפ, פוקימון הקוף במסכה. הוא חיי בדרך כלל ביערות טרופיים בעליי עצי פירות, הוא פוקימון נמרץ בעל רפלקסים מצויינים. המסכה על פניו של מסקייפ משנה את תויי פניה ע"פי ריגשותיו של מסקייפ.
    לאחר מכן הקרב מתחיל, ואתה פותח אותו במכת ברק. לייטל קורא בקול ושולח מגופו הילה חשמלית לעבר מסקייפ.
    "מסקייפ התחמק" קורא לונדון ומסקייפ אכן מתחלק בקלות משתי נסיונות של פגיעה.
    הוא מגיע אל לייטל ותוקף אותו בהצלפת זנב ומעיף אותו מעט לאחור, לייטל קם מיד...

לן:
    תכירו*, אכריז*, אצעק* אבל אתה משתפר... אני יעזור לך לדלל מעט את השגיאות אם הזמן, עוד תראה...
    ----------------
    מרוצה מאוד אתה מוציא את שני הפוקימונים שלך החוצה, פינבור וקאביית... הם מחייכים זה לזה ונראה כי מסתדרים.
    "פינבור וקאביית... נחמד לך!" אומר הבחור, לפתע שעון היד שלו מצפצף, הוא נבהל ואז אומר "אני חייב לזוז אך אני ואתה עוד ניפגש!"
    הוא הולך ואילו אתה נמצא בתוך העיר, או שתלך לשוק או שתלך אל דרך 001.

.

6. the bitch is back
    רובי:
    אתה שולף את הפוקדע למראה הזחל המוזר והוא אומר:
    קאוורם, פוקימון השלשול. כאברום נמצא אל אף שחיי במקומות רבים לאורך מחוז מלוטו, יהיה לרוב תחת האדמה במקומות בהם היא בוצית ולחה.
    הוא ניזון משורשים ופטיריות, שרירי גופו החזקים מאפשרים לו להתחפר ולנוע במהירות גם בתור אדמה קשה במיוחד.

לאחר שמסיים הפוקדע את דבריו אתה מחייך ומיד מזהה את קאוורם כקרב הראשון שלכם.
    אתה בודק את מתקפותיו של פרילזארד ואומר לו להשתמש במסך עשן, הוא מהנהן בראשו ומיד פולט עשן שחור וסמיך שמקשה על הריאות!
    פרילזארד שבתור פוקימון אש מסתדר טוב בתוך העשן יוצא על קאוורם במתקפת חבטה, אך כלום!
    שהעשן מתפוגג אתם לא רואים דבר מלבד בור, ולפתע ראשו של קאוורם מבצבץ והוא יורה פצצת בוץ חזקה שמעיפה את פרילזארד על הרצפה!

'חזק השלשול הזה' אחשוב לעצמי בהתלהבות "קדימה פרילזארד תנסה להשתמש במתקפת הגחלת שלך! ואז תעבור לעוד חבטה!" אקרא ואקווה שזה יעבוד הפעם.
    גיל! 3>

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה:
    עניתי לך על זה בפרטי כי זה היה ארוך מידי xD
    --------------
    אתה משיב בחיוב לבחור וליפני שאתה מתחילים את הקרב הוא ניגש להגיד בהצלחה ומוסיף "נעים להכיר שמי לנדון"
    ואז הוא מתרחק, כל מאמן עומד בצד, הזירה היא מלאה בדשא, ללא עצים או שיחים, רק דשה פיראי ויפה.
    אתה בודק לגביי הקופיף שנמצא ליד לנדון הפוקידע אומר:
    מסקייפ, פוקימון הקוף במסכה. הוא חיי בדרך כלל ביערות טרופיים בעליי עצי פירות, הוא פוקימון נמרץ בעל רפלקסים מצויינים. המסכה על פניו של מסקייפ משנה את תויי פניה ע"פי ריגשותיו של מסקייפ.
    לאחר מכן הקרב מתחיל, ואתה פותח אותו במכת ברק. לייטל קורא בקול ושולח מגופו הילה חשמלית לעבר מסקייפ.
    "מסקייפ התחמק" קורא לונדון ומסקייפ אכן מתחלק בקלות משתי נסיונות של פגיעה.
    הוא מגיע אל לייטל ותוקף אותו בהצלפת זנב ומעיף אותו מעט לאחור, לייטל קם מיד...
    שלחת לנמען אחר בטעות.
    *סורי שלא השקעתי פשוט אני בדיוק יוצא לעבודה אז אני ממהר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לייטל תתקוף בליקוק ואז תעבור למכת ברק" הורה ללייטל.

8. משתמש מנוסה
    1. החל ממחר, אני יתחיל להגיב בקצב מהיר יותר הבגרויות כמעט נגמרו נשארה אחרונה!!!
    2. ריזוקה למה שינית כינוי? תקולל, בוא לפרטי זה בקשר למשחק שלך...

מייקל:
    אתה אומר שלום למסקייפ החמוד והוא מגיב גם הוא בנחמדות בקול קשקשן... הנער ההוא מיד לוקח את אינהוד ליידים ואומר "אני יכול אבל... לא, אם אתה רוצה להכיר היטב את הפוקימון רצוי שתלמד אותו לבד!" ומחייך.
    אתה מבחין שאתה ולונדון מתקדמים אל מחוץ לעיר, הוא נעצר מול שלט "דרך 001 - העיר לאניטרי במרחק: 2 ימים"
    "אגב שמי לונדון" מוסיף הנער בחיוך ואומר "זהו, סוף הדרך, כאן אנחנו נפרדים!"
    "להתראות לונדון!" אומר לו בחיוך ואצא עם אינהוד לדרך 1, "אינהוד רשמית התחלנו את המסע שלנו!" אומר לו בחיוך ונלך ביחד,נשחק,אספר לו את כל הסיפור על האחים שלי ולמקומות שהם הלכו וגם אחפש פוקימון פראי לקרב!

9. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

לן:
    תכירו*, אכריז*, אצעק* אבל אתה משתפר... אני יעזור לך לדלל מעט את השגיאות אם הזמן, עוד תראה...
    ----------------
    מרוצה מאוד אתה מוציא את שני הפוקימונים שלך החוצה, פינבור וקאביית... הם מחייכים זה לזה ונראה כי מסתדרים.
    "פינבור וקאביית... נחמד לך!" אומר הבחור, לפתע שעון היד שלו מצפצף, הוא נבהל ואז אומר "אני חייב לזוז אך אני ואתה עוד ניפגש!"
    הוא הולך ואילו אתה נמצא בתוך העיר, או שתלך לשוק או שתלך אל דרך 001.
    אני לא יכול לחקות!
    ------------------------------------
    "מוכנים?" אשאל את הפוקימונים שלי "אז אנכנו הולכים לדרך 001!" אגיד ואתכיל ללכת לשם

כמו תמיד. עמיטריד.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    הינך נפעם מהכוח המפתיע שיש בקאוורם, אך אינך חושב לרגע על לוותר ויוצא שוב עם פרילזארד לתקוף.
    אתה מחלק את פקודתך ופרילזארד תוקף בגחלת, עשרות קדוריות כתומות ולוהטות נפלטות מפיו וצורבות את קאוורם... הוא עומד בהם בגלל היותו פוקימון אדמה.
    אך ליפני שהוא מתאושש ומגיב לכם, פרילזארד חובט בוא עם זנבו בעצמה בפנים, ומשאיר אותו שרוע על הקרקע!
    לפתע קאוורם שוב צולל אל האדמה עם חפירה!

רומה:

אגב, כך בחשבון שליקוק לפעמים גורם לפוקימון המלוקק לשיתוק... לפעמים תצליח לפעמים לא...
    ------------
    אתה מרוצה מלייטל שקם מיד וקורא בקור רוח "לייטל ליקוק!" הוא מפנח את פיו היטב ואז פולט במהירות לשון ארוכה ודביקה במיוחד שחובטת במסקייפ ומלקקת אותו ומעבירה בום צמרמורת מעטה!
    מסקייפ המצומרר עומד לא מוכן ולייטל לפקודתך מכה בוא במכת ברק והפעם גם פוגע.
    מסקייפ קיבל מהלומה רצינית במהלך הזה, אך הוא ולונדון לא מוותרים. הוא משתמש בצוות כפול ומיד שועטים לעברך 4 מסקייפים!

מייקל:
    אתה אומר ביי ללונדון ולעיר שיין-וויל הנחמדה ונכנס עם אינהוד שבידך לדרך 001.
    שביל רחב ומסודר לפני, בהמשכו פיצול לעוד שלושה, מנורות דרך כבויות כי עכשיו שמש בוקר זורחת בשמיים, ספסלים מידי פעם לאורך הדרך. הכל מוצל ונחמד אך עם זאת יש אווירה טיבעית ונינוחה..
    אינהוד שמרגיש בניחוח הפרא והטבע יורד מידך מיד ונהנה לו קצת...
    לפתע אתם שומעים פיהוק חזק אתה מביט אל מעליך ומביט בך בחיוך פוקימוןשנראה עייף ומאושר למדי, נתלה עם ידיין על הענפים במין ננוחות שכזאת.

לן:

לחכות*, אנחנו*, אתחיל*... מקווה שאתה ממשיך לשנן ולייסם את זה
    -------------
    "מוכנים?!" אתה שואל אותם מלא מרץ והם מהנהנים וכך אתם יוצאים לדרך, במהלך ההליכה אתה מחזיר את פינבור פנימה.
    לאחר הליכה קצרה אתה מבחין בפוקימון קטן, נראה כמו ברנש ירקרק קטן בעל מבט קשוח ומעט קר בעיניים.

.

11. the bitch is back
    רובי:
    הינך נפעם מהכוח המפתיע שיש בקאוורם, אך אינך חושב לרגע על לוותר ויוצא שוב עם פרילזארד לתקוף.
    אתה מחלק את פקודתך ופרילזארד תוקף בגחלת, עשרות קדוריות כתומות ולוהטות נפלטות מפיו וצורבות את קאוורם... הוא עומד בהם בגלל היותו פוקימון אדמה.
    אך ליפני שהוא מתאושש ומגיב לכם, פרילזארד חובט בוא עם זנבו בעצמה בפנים, ומשאיר אותו שרוע על הקרקע!
    לפתע קאוורם שוב צולל אל האדמה עם חפירה!

'פאק איזה קרצייתי' אחשוב לעצמי בכעס וזה רק ייתן לי רצון חזק יותר לנצח אותו "פרילזארד מסך עשן, ואז תקפוץ הכי גבוהה באוויר, ככה כשהוא יעלה למעלה, הוא התבלבל מהעשן הסמיך! ואז תשלח גחלת עליו, ותנחת עם חבטה על ראשו!" אדריך את פרילזארד בהתלהבות.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    [U][B]
    מייקל:
    אתה אומר ביי ללונדון ולעיר שיין-וויל הנחמדה ונכנס עם אינהוד שבידך לדרך 001.
    שביל רחב ומסודר לפני, בהמשכו פיצול לעוד שלושה, מנורות דרך כבויות כי עכשיו שמש בוקר זורחת בשמיים, ספסלים מידי פעם לאורך הדרך. הכל מוצל ונחמד אך עם זאת יש אווירה טיבעית ונינוחה..
    אינהוד שמרגיש בניחוח הפרא והטבע יורד מידך מיד ונהנה לו קצת...
    לפתע אתם שומעים פיהוק חזק אתה מביט אל מעליך ומביט בך בחיוך פוקימוןשנראה עייף ומאושר למדי, נתלה עם ידיין על הענפים במין ננוחות שכזאת.
    [U][B]
    זה קוקולה נכון?

"מעניין מי זה" אמלמל ואוציא את הפוקידע לחיפוש על מידע,סוג וכו'
    "אתה רוצה להילחם בו?" אשאל את אינהוד בחיוך

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    יש לו רגליים נורא קצרות, בשביל שהוא יקפוץ גבוה תשתמש להבא במתקפת מהירות
    --------------
    אתה מתרגז ממתקפת החפירה הזאת ומנסה לחשוב במהירות אל פתרון ליפני שהוא יתקוף מן האדמה!
    ואז לפתע צץ רעיון בראשך אתה פוקד על פרילזארד לקפוץ גבוה, הוא משתמש במתקפפת מהירות ואכן מנטר גבוה ומפזר להוראתך עשן שוב!
    קאוורם יוצא מהאדמה, אתה פוקד על פרילזארד מיד לשלוח גחלת, אך האבנים והחול שעפים בקבעות קפיצת קאוורם מהאדמה מגנים עליו והוא לא סופג נזק רציני...
    אך אז פרילזארד יורד על ראשו וחובט בוא בכוח רב עם חבטה, קאוורם מותך בעצמה ארצה!
    הוא עוד לא מעולף ומנסה להתאושש.. פרילזארד נראה להוט במיוחד ומחכה להוראה

מייקל:
    אכן.. מאיפה לך? תגיד ת'אמת...
    -----
    בסקרנות רבה אתה שולף את הפוקדע ומכוון אותו על העלצן הירקרק הזה, הפוקדע אומר:
    קוקולה, פוקימון העצלן החביב... קוקולה חיי ביערות מוצלים לרוב על עצים גבוהים במיוחד. הוא תמיד יחפש את העץ הסבוך והגבוה ביותר באיזור כמקום מחייה.
    הוא שליו ורגוע תמיד, קשה מאוד להוציא אותו משלווה גם בעת קרב!

אתה שואל את אינהוד אם הוא מעוניין בקרב והוא נובח שוב ושוב בהתלהבות.

.

14. the bitch is back
    רובי:
    יש לו רגליים נורא קצרות, בשביל שהוא יקפוץ גבוה תשתמש להבא במתקפת מהירות
    --------------
    אתה מתרגז ממתקפת החפירה הזאת ומנסה לחשוב במהירות אל פתרון ליפני שהוא יתקוף מן האדמה!
    ואז לפתע צץ רעיון בראשך אתה פוקד על פרילזארד לקפוץ גבוה, הוא משתמש במתקפפת מהירות ואכן מנטר גבוה ומפזר להוראתך עשן שוב!
    קאוורם יוצא מהאדמה, אתה פוקד על פרילזארד מיד לשלוח גחלת, אך האבנים והחול שעפים בקבעות קפיצת קאוורם מהאדמה מגנים עליו והוא לא סופג נזק רציני...
    אך אז פרילזארד יורד על ראשו וחובט בוא בכוח רב עם חבטה, קאוורם מותך בעצמה ארצה!
    הוא עוד לא מעולף ומנסה להתאושש.. פרילזארד נראה להוט במיוחד ומחכה להוראה

אוקיוש 3:
    ותגיב גם אצלי! :@
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה חסל אותו!" אקרא "תשתמש במתקפה המהירות שלך, בשביל לקבל תנופה לחבטה שלך!" אומר בהתלהבות "ואז אחרי החבטה תשלח גחלת מטווח אפס!" אמשיך.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    [U][B]

מייקל:
    אכן.. מאיפה לך? תגיד ת'אמת...
    -----
    בסקרנות רבה אתה שולף את הפוקדע ומכוון אותו על העלצן הירקרק הזה, הפוקדע אומר:
    קוקולה, פוקימון העצלן החביב... קוקולה חיי ביערות מוצלים לרוב על עצים גבוהים במיוחד. הוא תמיד יחפש את העץ הסבוך והגבוה ביותר באיזור כמקום מחייה.
    הוא שליו ורגוע תמיד, קשה מאוד להוציא אותו משלווה גם בעת קרב!

אתה שואל את אינהוד אם הוא מעוניין בקרב והוא נובח שוב ושוב בהתלהבות.
    הוא נראה כמו דוב קואלה, קוקולה, קואלה,נשמע די דומה לא? וגם רציתי לדעת איזה סוגים הוא.

"אוקיי אינהוד! קדימה! תשתמש בשאיבה כדי להפיל אותו מהעץ! לאחר מכן אחרי נפילתו תשתמש בדחיפה שתטיח אותו בגזע העץ!!" אדריך את אינהוד

עמוד 4 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •