Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 24 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 351
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    מייקל:
    "קליע זרעים!" אתה פוקד על אינהוד והוא מיד תוקף אך פיו קשור (כמו שכתבתי) וברגע שהוא ניסה הוא רק פגע בעצמו ויצר פיצוץ!!!
    אך הקשר נקרע כמעט...
    לאחר מכן אינהוד משתמש בשיאבה, וחום השיאבה קורע את החוט לגמריי. מגנוטל מאבד אנרגיה שוב ואחריי שלוש פעמים כבר רואיםשזה משפיע.
    אינהוד יוצא ותוקף עם קליע זרעים ומתקרב במהירות, שהוא מספיק קרוב מגנוטל שולח את עצמו עליו ומשתמש בעלוקת חיים (Leech Life) הוא נושך את אינהוד ומוצץ ממנו אנרגיה, אינהוד מושפע מזה מאוד!
    אך שניכם לא מוותרים, הוא דוחף בעצמה רבה מטווח קצר את מגנוטל ומעלף אותו סופית.
    [U][B]
    "כל הכבוד אינהוד! התגברת עליו!" אשבח אותו על הקרב ואלטף את ראשו בחיבה, "אני חושב שהמגנוטל הזה יכול לעזור לנו מאוד" אומר לאינהוד בחיוך ואשלוף פוכדור ריק מתיקי,אזרוק אותו על מגנוטל ואחכה לראות מה יקרה

2. the bitch is back

רובי:

אתה פותח את הפוקדע שלך והוא מיד אומר:
    ספארקי, פוקימון העכברון, ספארקי הוא בעל אוזניים וזנב ארוכים במיוחד יחסית לגופו בכדיי לרוץ במהירות ובשווי משקל ולשמוע אויב מתקרב ממרחק גדול.
    הוא מאוד קופצני ונמרץ ולפעמים לא שולט באנרגיית החשמל שהוא פולט.

אתה חוזר ומתקרב אל הילד מברך אותו ומוסיף בציניות "הוא קרציה בלתי נסבלת!" הוא נעשה רציני ואומר בהתגוננות "הא! זה מה שאתה חושב... כשהוא התפתח לסקוואביק הוא יהפוך לאחת הציפורים המהירות במחוז!"
    "אגב שמי טוני, הנינג'ה מאסטר המפורסם... אם תרצה להזמין אותי לקרב תתחרט מאוד!" הוא אומר בגאווה.
    למרות שהינך בטוח שלא שמעת על שום נינג'ה מפורסם והקטנצ'יק מבלף.
    'נינג'ה הא?' אחשוב לעצמי בזלזול "אני גם יודע כמה טריקים" אומר בחיוך "או נינג'ה מהולל" אמשיך את הצגתו ואשחרר את פרילזארד שלי. "בוא תתחיל עם מסך עשן!" אקרא בזריזות ובהתלהבות מרוממת ואז אתכופף לפרילזארד "תפתיע אותו מאחור עם גחלת" אומר לו בלחישה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לן:
    אתה מנסה לחשוב ומחליט על תכנית פעולה, אתה קורא לטובי לקפוץ על נטיני ולהחזיק אותו חזק!
    טובי שלך מנסה, תופס אותו עם ידיו, עם נזבו ואפילו עם פיו ונטיני נאבק ונלחם.
    אתה שולף פוקדור ריק ובצעקת "פוקדור צא!" אתה משליך אותו לכיוון נטיני, אך רגע ליפני שהפוקדור פוגע בוא...
    נטיני מבצע קפיצה והיפוך באוויר, מעיף את טובי עם אגרוף שאיבה וגם את הפוקדור שלך חזרה אל רגליך!!!
    טובי מעולף ואתה המום, כעוס מאוד אתה מוציא את פינבור וקורא לו להשתמש בשריטה ואז בנשיכה.
    הוא מנסה לתמרן בין המהלכים אך נטיני ומצליח להתחמק כמעט מכולם חוץ מכמה שריטות שפוגעות בו...
    אני מחזיר את טובי לפוקדור "עשית טוב חבר" אגיד לו "פינבור תנסה לעייף אותו כמה שאפשר ותשתמש במגן מים ואז תשתמש בבועות ובזמן שהבועות משתגרות אליו הוא כנראה יתחמק אז תקפוץ ישר על המקום שהוא יתחמק אליו ותסרות אותו ותנשך כמה שיותר!"

כמו תמיד. עמיטריד.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    מייקל:
    "כל הכבוד אינהוד! התגברת עליו!" אתה קורא מרוצה וגאה, אתה מושיט אף יד ללטף אותו והוא מתחכך בה בנעימות.
    אתה מביט במגנוטל וחושב על איזה קרב טוב הוא נתן ועד כמה היה קשוח, ומחליט לתפוס אותו.
    אתה שולף בהיסוס פוקדור ריק מן החגורה ומשליח אותו עליו, אור אדום יוצא מהפוקדור ושואב אותו פנימה...
    הפוקדור מתנדנד באיטיות, משמיע רעש מרגיש... אתה מחכה ציפייה ולפתע הוא נעצר!
    תפסת את מגנוטל.

רובי:
    אתה מחליט לזרום עם המשחק הקטן של הילד ואומר "נינג'ה אה... מה אתה מספר..." ואף מספר שגם אתה מכיר כמה טריקים של נינג'ות. הוא מביט בך לא מבין ולפתע אתה אומר לפרילזארד מסך עשן!
    אתם מיד רצים מאחוריו ופרילזארד מתקיף בגחלת... אך לא נשמעת שום פגיעה, לפתע ציחקוק מגיח מאחוריך, הנער הקטן אומר "אתה נינג'ה גרועה במיוחד... נראה אם תתפוס אותי, אם תצליח נלחם... אל תתייאש אולי זה השתלם לך!"

לן:
    שמע אתה מנסה לקבוע מהלכים מראש... מאיפה לך לדעת שהוא התחמק? מאיפה לך לדעת שהוא התעייף מזה...
    ------------
    אתה מחזיר מעט באכזבה את טובי לפוקדור ולוחש "עשית עבודה נהדרת חבר!" לאחר מכן אתה קורא לפינבור להתשמש במגן מים, נטיני תוקף בטיל סיכות אבל זה לא משפיע...
    לאחר מכן פינבור תוקף בבועות, נטיני שוב מגיב בטיל סיקות ומפוצץ את הבועות ופוגע מעט בפינבור, פינבור מזנק עליו ושורט אותו היטב.
    נטיני כבר נראה ממש טשוש.

.

5. the bitch is back
    [u][b]

רובי:
    אתה מחליט לזרום עם המשחק הקטן של הילד ואומר "נינג'ה אה... מה אתה מספר..." ואף מספר שגם אתה מכיר כמה טריקים של נינג'ות. הוא מביט בך לא מבין ולפתע אתה אומר לפרילזארד מסך עשן!
    אתם מיד רצים מאחוריו ופרילזארד מתקיף בגחלת... אך לא נשמעת שום פגיעה, לפתע ציחקוק מגיח מאחוריך, הנער הקטן אומר "אתה נינג'ה גרועה במיוחד... נראה אם תתפוס אותי, אם תצליח נלחם... אל תתייאש אולי זה השתלם לך!"
    אחייך ואתחיל לרוץ אחריו ואנסה לתפוס אותו מהר
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    מייקל:
    "כל הכבוד אינהוד! התגברת עליו!" אתה קורא מרוצה וגאה, אתה מושיט אף יד ללטף אותו והוא מתחכך בה בנעימות.
    אתה מביט במגנוטל וחושב על איזה קרב טוב הוא נתן ועד כמה היה קשוח, ומחליט לתפוס אותו.
    אתה שולף בהיסוס פוקדור ריק מן החגורה ומשליח אותו עליו, אור אדום יוצא מהפוקדור ושואב אותו פנימה...
    הפוקדור מתנדנד באיטיות, משמיע רעש מרגיש... אתה מחכה ציפייה ולפתע הוא נעצר!
    תפסת את מגנוטל.
    "אינהוד חבר הצוות הראשון שתפסנו!" אומר לו בהתרגשות,אצעד באיטיות לכיוון הפוכדור ואקח אותו, "ברוך הבא" אלחש בשמחה ואשים אותו בתיק, "בוא נמשיך אינהוד!" אומר לאטנהוד ונמשיך ללכת

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    אתה מחליט להמשיך ולשחק את המשחק שלו.
    רודף אחריו במלא המרץ, אל-אף שהוא באמת מהיר... אתה בעמדה של כוח כי הינך כבר נער בוגר ורגליך מפותחות וארוכות יותר.
    אתה מנסה לחתוך את כיוון הריצה שלו דרך היער, אבל קצת הולך לאיבוד... כשאתה חושב שאיבדתי אותו כבר אתה רואה לפניך עץ ועליו בית עץ גדול ומושקע כמו שלא ראית מעולם.
    גודלו כגודל של יותר מחדר, ויש פינת ישיבה, הרבה צעועים של קלי נשק מהחלון, עמדת תצפית וכו'...
    וטוני קופץ משיח לידך ואומר "נו, מה אתה אומר על המבצר שלי?"

מייקל:

אחריי שתפסת את מגוטל את נראה נרגש ואינהוד מרגיש זאת. אתה אוסף את הפוקדור לתוך התיק וממשיך בדרך...
    אתה ממשיך בשביל היפה כשלפתע אתה רואה כמה ספסלים ומזרכה גדולה לצד הדרך.
    יש שם כמה ילדים והוריהם.
    והם מתגודדים סביב משהו במזרקה הזו...

.

8. משתמש מנוסה

מייקל:

אחריי שתפסת את מגוטל את נראה נרגש ואינהוד מרגיש זאת. אתה אוסף את הפוקדור לתוך התיק וממשיך בדרך...
    אתה ממשיך בשביל היפה כשלפתע אתה רואה כמה ספסלים ומזרכה גדולה לצד הדרך.
    יש שם כמה ילדים והוריהם.
    והם מתגודדים סביב משהו במזרקה הזו...
    "אינהוד קדימה בוא נלך לראות מה קורה שם" אומר לו בהתעניינות ואלך לכיוון האנשים כדי לראות מה מאסף אותם

9. the bitch is back
    רובי:
    אתה מחליט להמשיך ולשחק את המשחק שלו.
    רודף אחריו במלא המרץ, אל-אף שהוא באמת מהיר... אתה בעמדה של כוח כי הינך כבר נער בוגר ורגליך מפותחות וארוכות יותר.
    אתה מנסה לחתוך את כיוון הריצה שלו דרך היער, אבל קצת הולך לאיבוד... כשאתה חושב שאיבדתי אותו כבר אתה רואה לפניך עץ ועליו בית עץ גדול ומושקע כמו שלא ראית מעולם.
    גודלו כגודל של יותר מחדר, ויש פינת ישיבה, הרבה צעועים של קלי נשק מהחלון, עמדת תצפית וכו'...
    וטוני קופץ משיח לידך ואומר "נו, מה אתה אומר על המבצר שלי?"
    [u][b]

"מרשים ביותר" אומר בהתלהבות "אתה בנית את זה?" אשאל בסקרנות
    גיל! 3>

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    אתה מביע התעניינות רבה וקורא לאינהוד לבוא איתך... אתם ניגשים ומתקרבים והרעשים והקולות של האנשים מתחילים להישמע בברור.
    "קדימה... תפוס אותו... כמעט... אייאייאיי..." וכו'...
    אתה מרים את אינהוד על גבך כדי שיראה גם ואתם שמים לב לאדם לבוש בגדי דייג עומד ומושך צומת לב:
    קורא בקולי קולות "כן, כן קדימה גבירותיי ורבותי מי שיצליח לתפוס עם החכה הזו את האוסייל הזה, יזכה בו במתנה!"
    ואתה מבחין ב-4 אנשים שמנסים לתפוס מן דג זריז במיוחד שמתחמק מהחכות פעם אחר פעם.

רובי:
    אתה מתפאל מאוד מבית העץ שלפניך ושואל אותו עם הוא בנה זאת. הוא מסמיק מחוייך ואומר "בערך... אבא שלי עזר לי, אבל עכשיו הוא בחו"ל אז זה רק שלי..."
    וזיו פניו הופך למצוברח אינך מבין בדיוק ואז הוא מספר לך את סיפור חייו (כתוב 'בדמויות שפגשתי' את הרקע שלו)
    ואז הוא אומר "בכל מקרה באנו לפה להילחם, עכשיו אתה בשטח שלי, שלוף את הפוקימון שלך ונלחם!!!" והוא מוציא מפוקדור שבידו את ספארקי שוב.

.

11. משתמש מנוסה
    מייקל:
    אתה מביע התעניינות רבה וקורא לאינהוד לבוא איתך... אתם ניגשים ומתקרבים והרעשים והקולות של האנשים מתחילים להישמע בברור.
    "קדימה... תפוס אותו... כמעט... אייאייאיי..." וכו'...
    אתה מרים את אינהוד על גבך כדי שיראה גם ואתם שמים לב לאדם לבוש בגדי דייג עומד ומושך צומת לב:
    קורא בקולי קולות "כן, כן קדימה גבירותיי ורבותי מי שיצליח לתפוס עם החכה הזו את האוסייל הזה, יזכה בו במתנה!"
    ואתה מבחין ב-4 אנשים שמנסים לתפוס מן דג זריז במיוחד שמתחמק מהחכות פעם אחר פעם.
    איך ידעתי חחחחח XD

"אני יכול לנסות?" אשאל את הדייג ואחר כך אוציא את הפוקידע כדי לברר על הפוקימון מידע,לאחר שיביא לי חכה, לא אזרוק אותה למים,אביט בדייגים האחרים,לראות לאן הוא מתחמק ואיפה הוא חשוף,לאחר שאזהה מקום כזה אזרוק את החכה בדיוק למקום אליו אוסייל מתחמק משאר הרשתות ואחכה בסבלנות לראות מה יקרה

12. the bitch is back
    [U][B]
    רובי:
    אתה מתפאל מאוד מבית העץ שלפניך ושואל אותו עם הוא בנה זאת. הוא מסמיק מחוייך ואומר "בערך... אבא שלי עזר לי, אבל עכשיו הוא בחו"ל אז זה רק שלי..."
    וזיו פניו הופך למצוברח אינך מבין בדיוק ואז הוא מספר לך את סיפור חייו (כתוב 'בדמויות שפגשתי' את הרקע שלו)
    ואז הוא אומר "בכל מקרה באנו לפה להילחם, עכשיו אתה בשטח שלי, שלוף את הפוקימון שלך ונלחם!!!" והוא מוציא מפוקדור שבידו את ספארקי שוב.

"אין בעיות" אומר ואשחרר את פרילזארד "קדימה השתמש במהירות שלך ואז תקיף אותו בגחלת!" אקרא
    גיל! 3>

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    אתה מאוד מעוניין לנסות ונדחף בין האנשים במעט חוצפה.אתה מגיע אל הדייג ואומר "שלום נערי תרצה להצטרף?"
    אתה מהנהן בראשך והוא מוסיף "מצויין, אוקיי כך לך חכה!" והוא מושיט לך אחת ואז מסביר "יש לך 5 נסיונות, בלבד ברגע שפספסת 5 תצטרך לשלום לי 100$ על 5 חדשים... המטרה שלך היא לדוג אותו בשביל זה אתה צריך להשכיל את החכה ללולאה שבגופו!"
    אתה מתחיל, לא זורק ישר את החכה... נותן לאחרים לעשות את שלהם וברגע שאתה שם לב לאיזה שהיא מחזוריות בהתחמקויות אתה זורק את החכה!
    אבל אתה מגלה להפתעתך שאתה לא כזה טוב בלדוג, מעולם לא עשית זאת בעבר וזה יותר קשה ממה שחושבים. בגלל הניסיון המשפיל אתה מנסה עוד אחד וגם הוא לא מצליח.
    "2 מתוך 5... נשארו 3"

רובי:
    אתה מתמלא מטח ומטוביציה ופתוח ראשון את הקרב, פרילזארד יוצא עם מתקפת מהירות, מתקדם מהר מאוד לא ספארקי!
    "ספארקי קדימה, תשתמש גם אתה במהירות..." ספארקי גם הוא יוצא במהירות, שתי הפוקימון משתוללים ומתקוטטים זה עם זה מזינוק לזינוק אחד על השני, התנגשויות מהירות וחזקות!
    ולאחר מכן שניהם עוצרים, פרילזארד מיד יוצא בגחלת ופוגע בספארק היטב ושורף אותו מעט, אך הוא קם על רגליו מיד לאחר מכן.
    "ספארקי החזק מעמד אנחנו עוד ננצח, מכת ברק!" הוא אומר ולפתע הוא מתרכז שולח אל על זרם חשמל גדול שיורד במהירות רבע לכיוון פרילזארד!

.

14. משתמש מנוסה
    מייקל:
    אתה מאוד מעוניין לנסות ונדחף בין האנשים במעט חוצפה.אתה מגיע אל הדייג ואומר "שלום נערי תרצה להצטרף?"
    אתה מהנהן בראשך והוא מוסיף "מצויין, אוקיי כך לך חכה!" והוא מושיט לך אחת ואז מסביר "יש לך 5 נסיונות, בלבד ברגע שפספסת 5 תצטרך לשלום לי 100$ על 5 חדשים... המטרה שלך היא לדוג אותו בשביל זה אתה צריך להשכיל את החכה ללולאה שבגופו!"
    אתה מתחיל, לא זורק ישר את החכה... נותן לאחרים לעשות את שלהם וברגע שאתה שם לב לאיזה שהיא מחזוריות בהתחמקויות אתה זורק את החכה!
    אבל אתה מגלה להפתעתך שאתה לא כזה טוב בלדוג, מעולם לא עשית זאת בעבר וזה יותר קשה ממה שחושבים. בגלל הניסיון המשפיל אתה מנסה עוד אחד וגם הוא לא מצליח.
    "2 מתוך 5... נשארו 3"
    מה זאת אומרת לא טוב בדיג?

"תתעשת" אמלמל לעצמי,אביט שוב במחזוריות,אראה איך גופו של אוסייל זז במים,אביט בחכה ואתכנן לי דרך איך ללכוד את גופו אמצעות החכה,לאחר שאחשוב על רעיון טוב,אזרוק את החכה ואקווה לטוב

15. the bitch is back
    [u][b]

רובי:
    אתה מתמלא מטח ומטוביציה ופתוח ראשון את הקרב, פרילזארד יוצא עם מתקפת מהירות, מתקדם מהר מאוד לא ספארקי!
    "ספארקי קדימה, תשתמש גם אתה במהירות..." ספארקי גם הוא יוצא במהירות, שתי הפוקימון משתוללים ומתקוטטים זה עם זה מזינוק לזינוק אחד על השני, התנגשויות מהירות וחזקות!
    ולאחר מכן שניהם עוצרים, פרילזארד מיד יוצא בגחלת ופוגע בספארק היטב ושורף אותו מעט, אך הוא קם על רגליו מיד לאחר מכן.
    "ספארקי החזק מעמד אנחנו עוד ננצח, מכת ברק!" הוא אומר ולפתע הוא מתרכז שולח אל על זרם חשמל גדול שיורד במהירות רבע לכיוון פרילזארד!
    "מסך עשן!" אקרא במהירות "תתחמק מהמתקפה כל עוד הוא מתבלבל ואז תפתיע אותו בחבטה ומיד לאחר מכן גחלת!" אקרא בקול בטוח
    גיל! 3>

עמוד 7 מתוך 24 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •