אני מחזיר את טובי לפוקדור "עשית טוב חבר" אגיד לו "פינבור תנסה לעייף אותו כמה שאפשר ותשתמש במגן מים ואז תשתמש בבועות ובזמן שהבועות משתגרות אליו הוא כנראה יתחמק אז תקפוץ ישר על המקום שהוא יתחמק אליו ותסרות אותו ותנשך כמה שיותר!"לן:
אתה מנסה לחשוב ומחליט על תכנית פעולה, אתה קורא לטובי לקפוץ על נטיני ולהחזיק אותו חזק!
טובי שלך מנסה, תופס אותו עם ידיו, עם נזבו ואפילו עם פיו ונטיני נאבק ונלחם.
אתה שולף פוקדור ריק ובצעקת "פוקדור צא!" אתה משליך אותו לכיוון נטיני, אך רגע ליפני שהפוקדור פוגע בוא...
נטיני מבצע קפיצה והיפוך באוויר, מעיף את טובי עם אגרוף שאיבה וגם את הפוקדור שלך חזרה אל רגליך!!!
טובי מעולף ואתה המום, כעוס מאוד אתה מוציא את פינבור וקורא לו להשתמש בשריטה ואז בנשיכה.
הוא מנסה לתמרן בין המהלכים אך נטיני ומצליח להתחמק כמעט מכולם חוץ מכמה שריטות שפוגעות בו...
כמו תמיד. עמיטריד.
מייקל:
"כל הכבוד אינהוד! התגברת עליו!" אתה קורא מרוצה וגאה, אתה מושיט אף יד ללטף אותו והוא מתחכך בה בנעימות.
אתה מביט במגנוטל וחושב על איזה קרב טוב הוא נתן ועד כמה היה קשוח, ומחליט לתפוס אותו.
אתה שולף בהיסוס פוקדור ריק מן החגורה ומשליח אותו עליו, אור אדום יוצא מהפוקדור ושואב אותו פנימה...
הפוקדור מתנדנד באיטיות, משמיע רעש מרגיש... אתה מחכה ציפייה ולפתע הוא נעצר!
תפסת את מגנוטל.
רובי:
אתה מחליט לזרום עם המשחק הקטן של הילד ואומר "נינג'ה אה... מה אתה מספר..." ואף מספר שגם אתה מכיר כמה טריקים של נינג'ות. הוא מביט בך לא מבין ולפתע אתה אומר לפרילזארד מסך עשן!
אתם מיד רצים מאחוריו ופרילזארד מתקיף בגחלת... אך לא נשמעת שום פגיעה, לפתע ציחקוק מגיח מאחוריך, הנער הקטן אומר "אתה נינג'ה גרועה במיוחד... נראה אם תתפוס אותי, אם תצליח נלחם... אל תתייאש אולי זה השתלם לך!"
לן:
שמע אתה מנסה לקבוע מהלכים מראש... מאיפה לך לדעת שהוא התחמק? מאיפה לך לדעת שהוא התעייף מזה...
------------
אתה מחזיר מעט באכזבה את טובי לפוקדור ולוחש "עשית עבודה נהדרת חבר!" לאחר מכן אתה קורא לפינבור להתשמש במגן מים, נטיני תוקף בטיל סיכות אבל זה לא משפיע...
לאחר מכן פינבור תוקף בבועות, נטיני שוב מגיב בטיל סיקות ומפוצץ את הבועות ופוגע מעט בפינבור, פינבור מזנק עליו ושורט אותו היטב.
נטיני כבר נראה ממש טשוש.
רובי:
אתה מחליט להמשיך ולשחק את המשחק שלו.
רודף אחריו במלא המרץ, אל-אף שהוא באמת מהיר... אתה בעמדה של כוח כי הינך כבר נער בוגר ורגליך מפותחות וארוכות יותר.
אתה מנסה לחתוך את כיוון הריצה שלו דרך היער, אבל קצת הולך לאיבוד... כשאתה חושב שאיבדתי אותו כבר אתה רואה לפניך עץ ועליו בית עץ גדול ומושקע כמו שלא ראית מעולם.
גודלו כגודל של יותר מחדר, ויש פינת ישיבה, הרבה צעועים של קלי נשק מהחלון, עמדת תצפית וכו'...
וטוני קופץ משיח לידך ואומר "נו, מה אתה אומר על המבצר שלי?"
מייקל:
אחריי שתפסת את מגוטל את נראה נרגש ואינהוד מרגיש זאת. אתה אוסף את הפוקדור לתוך התיק וממשיך בדרך...
אתה ממשיך בשביל היפה כשלפתע אתה רואה כמה ספסלים ומזרכה גדולה לצד הדרך.
יש שם כמה ילדים והוריהם.
והם מתגודדים סביב משהו במזרקה הזו...
מייקל:
אתה מביע התעניינות רבה וקורא לאינהוד לבוא איתך... אתם ניגשים ומתקרבים והרעשים והקולות של האנשים מתחילים להישמע בברור.
"קדימה... תפוס אותו... כמעט... אייאייאיי..." וכו'...
אתה מרים את אינהוד על גבך כדי שיראה גם ואתם שמים לב לאדם לבוש בגדי דייג עומד ומושך צומת לב:
קורא בקולי קולות "כן, כן קדימה גבירותיי ורבותי מי שיצליח לתפוס עם החכה הזו את האוסייל הזה, יזכה בו במתנה!"
ואתה מבחין ב-4 אנשים שמנסים לתפוס מן דג זריז במיוחד שמתחמק מהחכות פעם אחר פעם.
רובי:
אתה מתפאל מאוד מבית העץ שלפניך ושואל אותו עם הוא בנה זאת. הוא מסמיק מחוייך ואומר "בערך... אבא שלי עזר לי, אבל עכשיו הוא בחו"ל אז זה רק שלי..."
וזיו פניו הופך למצוברח אינך מבין בדיוק ואז הוא מספר לך את סיפור חייו (כתוב 'בדמויות שפגשתי' את הרקע שלו)
ואז הוא אומר "בכל מקרה באנו לפה להילחם, עכשיו אתה בשטח שלי, שלוף את הפוקימון שלך ונלחם!!!" והוא מוציא מפוקדור שבידו את ספארקי שוב.
איך ידעתי חחחחח XD
"אני יכול לנסות?" אשאל את הדייג ואחר כך אוציא את הפוקידע כדי לברר על הפוקימון מידע,לאחר שיביא לי חכה, לא אזרוק אותה למים,אביט בדייגים האחרים,לראות לאן הוא מתחמק ואיפה הוא חשוף,לאחר שאזהה מקום כזה אזרוק את החכה בדיוק למקום אליו אוסייל מתחמק משאר הרשתות ואחכה בסבלנות לראות מה יקרה
מייקל:
אתה מאוד מעוניין לנסות ונדחף בין האנשים במעט חוצפה.אתה מגיע אל הדייג ואומר "שלום נערי תרצה להצטרף?"
אתה מהנהן בראשך והוא מוסיף "מצויין, אוקיי כך לך חכה!" והוא מושיט לך אחת ואז מסביר "יש לך 5 נסיונות, בלבד ברגע שפספסת 5 תצטרך לשלום לי 100$ על 5 חדשים... המטרה שלך היא לדוג אותו בשביל זה אתה צריך להשכיל את החכה ללולאה שבגופו!"
אתה מתחיל, לא זורק ישר את החכה... נותן לאחרים לעשות את שלהם וברגע שאתה שם לב לאיזה שהיא מחזוריות בהתחמקויות אתה זורק את החכה!
אבל אתה מגלה להפתעתך שאתה לא כזה טוב בלדוג, מעולם לא עשית זאת בעבר וזה יותר קשה ממה שחושבים. בגלל הניסיון המשפיל אתה מנסה עוד אחד וגם הוא לא מצליח.
"2 מתוך 5... נשארו 3"
רובי:
אתה מתמלא מטח ומטוביציה ופתוח ראשון את הקרב, פרילזארד יוצא עם מתקפת מהירות, מתקדם מהר מאוד לא ספארקי!
"ספארקי קדימה, תשתמש גם אתה במהירות..." ספארקי גם הוא יוצא במהירות, שתי הפוקימון משתוללים ומתקוטטים זה עם זה מזינוק לזינוק אחד על השני, התנגשויות מהירות וחזקות!
ולאחר מכן שניהם עוצרים, פרילזארד מיד יוצא בגחלת ופוגע בספארק היטב ושורף אותו מעט, אך הוא קם על רגליו מיד לאחר מכן.
"ספארקי החזק מעמד אנחנו עוד ננצח, מכת ברק!" הוא אומר ולפתע הוא מתרכז שולח אל על זרם חשמל גדול שיורד במהירות רבע לכיוון פרילזארד!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)