Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 24 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 351
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    מייקל:
    אל תשכח שאתה שחקן צעיר, מעולם לא התנסת בדייג ומה לעשות דייג זה לא כזה דבר פשוט XP
    --------------------
    אתה מופתע מעצמך קצת, מנער את הראש ומנסה להתרכז.. בנתיים החכות נזרקות שוב ושוב אל עבר הדג אך ללא תפיסה.
    אתה זורק, ושוב מחמיץ אך הזריקה השתפרה.. נשארו לך רק עוד שתיים.
    אתה מחליט לנסות שוב והפעם החכה הולכת אל אוסייל ממש, שלך ושל עוד מישהו והוא יורה אקדח מים ומעיף את החכות של שניכם.
    אתה מביט בדייג שאתגר אותך המום והוא אומר "זה חלק מהמשחק... מותר לו"
    נגמרו לך הזריקות, וג'ק הדייג אומר "לעוד 5 נסיונות 100$ בלבד, תרצה לנסות שוב?"

רובי:
    פרילזרד שולח מסך עשן ומסווה את עצמו, הברק נוחט והמכה נשמעת. אך פרילזארד לפתע יוצא מעננת העשן ללא פגע...
    הוא מפתיע את ספארקי וחובט בו כהוגן הוא עף לאחור ומתגלגל על הדשא מעט אך קם בזריזות ויוצא ונוטן מכמה הגונה לפרילזארד עם זנבו הארוך באמצעות הצלפת זנב.
    פרילזארד מגיב בגחלת לפתע טוני קורא "ספארקי מסך אור!" ספארקי מקיף את עצמות בכמו כלuב צהוב וזוהר.
    הוא מגון עליו מהמתקפה והוא לא נפגע בכלל, לאחר מכן ספארקי פוגע הייטב בפרילזארד עם מתקפת טעינה!

.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    מייקל:
    אל תשכח שאתה שחקן צעיר, מעולם לא התנסת בדייג ומה לעשות דייג זה לא כזה דבר פשוט XP
    --------------------
    אתה מופתע מעצמך קצת, מנער את הראש ומנסה להתרכז.. בנתיים החכות נזרקות שוב ושוב אל עבר הדג אך ללא תפיסה.
    אתה זורק, ושוב מחמיץ אך הזריקה השתפרה.. נשארו לך רק עוד שתיים.
    אתה מחליט לנסות שוב והפעם החכה הולכת אל אוסייל ממש, שלך ושל עוד מישהו והוא יורה אקדח מים ומעיף את החכות של שניכם.
    אתה מביט בדייג שאתגר אותך המום והוא אומר "זה חלק מהמשחק... מותר לו"
    נגמרו לך הזריקות, וג'ק הדייג אומר "לעוד 5 נסיונות 100$ בלבד, תרצה לנסות שוב?"
    "עוד פעם" אומר לו ואשלם לו עבור 5 תורות נוספים.
    אקח את החכה ואביט טוב באוסייל,אביט במחזוריות שלו וכשאדע את המחזוריות הזו אניח את החכה שתהיה מולו,אך אניע אותה מצד לצד,אביט בריכוז רב,איך אוסייל יתמודד עם זה,יזוז שמאלה או ימינה והאם ישתמש באקדח מים,אם הוא תוקף ארים את החכה ואוריד אותה על גבו,אם יבחר לנוע לאחד הצדדים אביט בריכוז ואנסה לבלבל אותו שיילכד בחכה שלי

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    [u][b]

לן:
    שמע אתה מנסה לקבוע מהלכים מראש... מאיפה לך לדעת שהוא התחמק? מאיפה לך לדעת שהוא התעייף מזה...
    ------------
    אתה מחזיר מעט באכזבה את טובי לפוקדור ולוחש "עשית עבודה נהדרת חבר!" לאחר מכן אתה קורא לפינבור להתשמש במגן מים, נטיני תוקף בטיל סיכות אבל זה לא משפיע...
    לאחר מכן פינבור תוקף בבועות, נטיני שוב מגיב בטיל סיקות ומפוצץ את הבועות ופוגע מעט בפינבור, פינבור מזנק עליו ושורט אותו היטב.
    נטיני כבר נראה ממש טשוש.
    אני לא יודע אם הוא יתחמק או לא אבל אני מעדיף להיות מוכן לכול מצב
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

"כל הכבוד פניבור!" אומר לו וארים את הפוקדור שליד רגלי "צא פוקדור!" אגיד "שוב!" אוסיף "פינבור אם הוא שוב פעם מתחמק מלקידה אז תשתמש ב בועות שוב ובנשיחה" אגיד לו

כמו תמיד. עמיטריד.

4. the bitch is back
    [U][B]

רובי:
    פרילזרד שולח מסך עשן ומסווה את עצמו, הברק נוחט והמכה נשמעת. אך פרילזארד לפתע יוצא מעננת העשן ללא פגע...
    הוא מפתיע את ספארקי וחובט בו כהוגן הוא עף לאחור ומתגלגל על הדשא מעט אך קם בזריזות ויוצא ונוטן מכמה הגונה לפרילזארד עם זנבו הארוך באמצעות הצלפת זנב.
    פרילזארד מגיב בגחלת לפתע טוני קורא "ספארקי מסך אור!" ספארקי מקיף את עצמות בכמו כלuב צהוב וזוהר.
    הוא מגון עליו מהמתקפה והוא לא נפגע בכלל, לאחר מכן ספארקי פוגע הייטב בפרילזארד עם מתקפת טעינה!

"קדימה אל תוותר השתמש בגחלת שלך כדי למנוע ממנו לזוז, ולכלוא אותו בתוך הקופסה בזמן שהיא מתחממת" אומר בביטחון 'הוא יהיה חייב לצאת משם אם לא הוא יישרף בחיים' אחשוב לעצמי בביטחון "תעבור מיד אחר כך לחבטה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    בדוק עליו עכשיו... אני יתן לך מידע עליו.
    ------------
    אתה קונה לך עוד 5 טורות נוספים, ג'ק נותן לך שוב את החכה כשהוא מחוייך וסופר את הכסף שלך ושל כולם.
    אתה מחליט לנסות שוב, בוחן היטב את המחזוריות שלו... או לפחות מנסה לזהות אחת, אך אתה לא רואה שיש מי יודע מה אחת כזאת...
    אתה מנסה לחכות לתנועה שלו ולזרוק למקום שנראה לך שהוא יזוז אליו, מניח את החכה על המים, שולח אותה מעליו ומבזבז כך 4 טורות!
    אתה מתרגז נורא אך אז אינהוד שעל גבך מתחכך בך ומנסה להרגיע אותך בחמידות... אתה מחייך אליו ואומר לו "זהו עכשיו אני מצליח, מאמין בי אינהוד?" והוא נובח מחוייך!
    מישהו שם זורק את החכה ועוד מישהו אחריו, אוסייל מתחמק משניהם לכיוון צד ימין ואז אתה זורק החכה בכך בהטייה משמאל ומפתיע.
    הוא נתפס ומנסה להשתחרר אך אתה מרים אותו באוויר מן המים!
    מיד ליפני שהוא נופל חזרה ג'ק מושיט את הקופסא שעליה ישב, מלאה במים ותופס בא את אוסייל, מחזיר אותו לפוקדור שלו ומגיש לך אותו... "בחרות בחור, כל הכבוד!"

לן:
    אבל כתבת את זה בצורה שמנסה לקבוע לי מה הוא יעשה... ואתה שוכח שאני זה שבסוף מחליט וזה יכול לדפוק אותך לפעמים.
    ----------------
    "כל הכבוד!" אתה קורא אל פינבור והוא קורא בכולו השקט וצורם, "צא פוקדור!" אתה צועק ושוב מנסה לתפוס את נטיני.
    הוא מביט בפוקדור אך לא בורח, לא מספיק.
    הפוקדור נפתח ומשחרר הילה אדומה ששואבת את נטיני לתוכו, הוא נסגר ונופל על הקרקע, הכפתור מהבהב והפוקדור מתנדנד... שוב ושוב ושוב.. אתה לחוץ מאוד.
    אך לבסוף הוא נעצר ומשמיע צליל שקט, נטיני בפנים!
    תפסת את נטיני!

רובי:
    מסך אור, מהרגע שהמשתמש מפעיל אותו, הוא מופיע רק כאשר אתה תוקף מטווח רחוק... אם יצא לך לראות ת'פרק בסדרה... זה פשוט מפחיט את הפגיעה בהרבה.
    --------------
    "אל תוותר פרילזארד תקוף בגחלת ללא הפסק ומנע ממנו לזוז!" אתה קורא, פרילזארד עושה כרצונך ואז יורה גחלת ללא הרף.
    מסך האור שוב מופיע, הואו מגונן על ספארקי למרות שהוא בכל זאת נפגע מעט, כמויות קטנות של גחלת חודרות את המגן ובנוסף החום הלא נפסק מקשה מאוד.
    "ספארקי עכשיו, השתמש בהצלפת זנב על הקרקע ונתר למעלה!" קורא במפתיע טוני, ספארקי מקפל את זנבו, מכה בעצמה באדמה ומנתר לגובה...
    "ספארקי מכת ברק!" קורא טוני ושוב ספארקי מתקיף בזה, הברק טס אל כיוון פרילזארד שמצליח להגיב עם הגחלת ולהתנגד לברק, שתי המתקפות מתנגשות זה בזה ויוצרות פיצוץ!
    פרילזארד מסתדר בעשן ואבק וזאת אתה כבר יודע... אתה קורא לו לרוץ אל ספארק עם חבטה, אך לפתע נשמע מן קריאה קטנה של פרילזארד.
    העשן מתפוגג מעט ואתה רואה שפרילזארד נפל במרכז הדרך ושם לב לזרם סטטי שמופיע סביבו מידי פעם, פרילזארד קיבל שיתוק בעקבות מכת הברק!

.

6. the bitch is back
    [u][b]
    רובי:
    מסך אור, מהרגע שהמשתמש מפעיל אותו, הוא מופיע רק כאשר אתה תוקף מטווח רחוק... אם יצא לך לראות ת'פרק בסדרה... זה פשוט מפחיט את הפגיעה בהרבה.
    --------------
    "אל תוותר פרילזארד תקוף בגחלת ללא הפסק ומנע ממנו לזוז!" אתה קורא, פרילזארד עושה כרצונך ואז יורה גחלת ללא הרף.
    מסך האור שוב מופיע, הואו מגונן על ספארקי למרות שהוא בכל זאת נפגע מעט, כמויות קטנות של גחלת חודרות את המגן ובנוסף החום הלא נפסק מקשה מאוד.
    "ספארקי עכשיו, השתמש בהצלפת זנב על הקרקע ונתר למעלה!" קורא במפתיע טוני, ספארקי מקפל את זנבו, מכה בעצמה באדמה ומנתר לגובה...
    "ספארקי מכת ברק!" קורא טוני ושוב ספארקי מתקיף בזה, הברק טס אל כיוון פרילזארד שמצליח להגיב עם הגחלת ולהתנגד לברק, שתי המתקפות מתנגשות זה בזה ויוצרות פיצוץ!
    פרילזארד מסתדר בעשן ואבק וזאת אתה כבר יודע... אתה קורא לו לרוץ אל ספארק עם חבטה, אך לפתע נשמע מן קריאה קטנה של פרילזארד.
    העשן מתפוגג מעט ואתה רואה שפרילזארד נפל במרכז הדרך ושם לב לזרם סטטי שמופיע סביבו מידי פעם, פרילזארד קיבל שיתוק בעקבות מכת הברק!

מה עם טובות ההנאה שהובטחו לי? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לכל הרוחות" אומר לעצמי בזעם "פרילזארד, אני יודע שזה קשה תתנער מזה!" אקרא ואמשיך. "במידה ואינך מסוגל פזר בכל האיזור מסך עשן וכשתקלוט אותו שלח לעברו גחלת" ואקווה לטוב
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    מייקל:
    בדוק עליו עכשיו... אני יתן לך מידע עליו.
    ------------
    אתה קונה לך עוד 5 טורות נוספים, ג'ק נותן לך שוב את החכה כשהוא מחוייך וסופר את הכסף שלך ושל כולם.
    אתה מחליט לנסות שוב, בוחן היטב את המחזוריות שלו... או לפחות מנסה לזהות אחת, אך אתה לא רואה שיש מי יודע מה אחת כזאת...
    אתה מנסה לחכות לתנועה שלו ולזרוק למקום שנראה לך שהוא יזוז אליו, מניח את החכה על המים, שולח אותה מעליו ומבזבז כך 4 טורות!
    אתה מתרגז נורא אך אז אינהוד שעל גבך מתחכך בך ומנסה להרגיע אותך בחמידות... אתה מחייך אליו ואומר לו "זהו עכשיו אני מצליח, מאמין בי אינהוד?" והוא נובח מחוייך!
    מישהו שם זורק את החכה ועוד מישהו אחריו, אוסייל מתחמק משניהם לכיוון צד ימין ואז אתה זורק החכה בכך בהטייה משמאל ומפתיע.
    הוא נתפס ומנסה להשתחרר אך אתה מרים אותו באוויר מן המים!
    מיד ליפני שהוא נופל חזרה ג'ק מושיט את הקופסא שעליה ישב, מלאה במים ותופס בא את אוסייל, מחזיר אותו לפוקדור שלו ומגיש לך אותו... "בחרות בחור, כל הכבוד!"
    "הצלחתי!" אומר באושר ואקח את הפוכדור של אוסייל ואכניס אותו לתיקי, "אינהוד תודה" אומר לו בחיוך ואלטף אותו בראשו, "אינהוד בוא נטייל בעיר" אציע לו ונתחיל להסתובב בעיר,אחפש אחר דברים מעניינים,בסוף הטיול אחפש את מרכז הפוקימונים

8. עמיטריד.
    לן:
    אבל כתבת את זה בצורה שמנסה לקבוע לי מה הוא יעשה... ואתה שוכח שאני זה שבסוף מחליט וזה יכול לדפוק אותך לפעמים.
    ----------------
    "כל הכבוד!" אתה קורא אל פינבור והוא קורא בכולו השקט וצורם, "צא פוקדור!" אתה צועק ושוב מנסה לתפוס את נטיני.
    הוא מביט בפוקדור אך לא בורח, לא מספיק.
    הפוקדור נפתח ומשחרר הילה אדומה ששואבת את נטיני לתוכו, הוא נסגר ונופל על הקרקע, הכפתור מהבהב והפוקדור מתנדנד... שוב ושוב ושוב.. אתה לחוץ מאוד.
    אך לבסוף הוא נעצר ומשמיע צליל שקט, נטיני בפנים!
    תפסת את נטיני!
    "ישששששש!!!" עצרך בקולי קולות שכול העולם ידע "לקדתי את נטיני!!" אומר בשמחה! "עכשיו הולכים למרפה" אגיד ואחזיר את פינבור לפוקדור

כמו תמיד. עמיטריד.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    רובי:
    חחח...טובות הנאה כמו מה למשל???
    ----------
    אתה מתרגז ממה שאתה רואה, זה קצת מכניס אותך ללחץ.
    אתה מבקש מפרילזארד להתנער מזה אך זה לא כזה פשוט והוא לא מצליח במיידי... אתה דורש ממנו לפזר מסך עכשן וזה מה שהוא עושה.
    אתה ופרילזארד מושכים זמן, מפזר עשן שחור וסמיך בכל האיזור, זה אפילו מקשה עליך ועל טוני לנשום.
    לאחר מכן שהוא מזהה את צלליתו של ספארקי בתוך כל העשן הוא מתחיל לירות גחלת, הוא פוגע בספארקי אבל רק מעט... השיתוק פעל וזה הפסיק אותו מלירות!
    העשן מתפזר וספארקי שואט אל פרילזארד אם מהירות, מתכנן להלום בו הצלפת זנב.

מייקל:
    אחי אתה לא בעיר, תבטי אחורה מעט בעדכונים שלך ותראה... שנה את התגובה שלך.

לן:
    אצרח*, לכדתי*, מפראה*
    ומשהו נוסף למה ללכת למרפאה? אין לך הריי איך להגיע אתה באמצע הדרך.
    -------------
    "יש! תפסתי נטיני!!!" אתה צועק מאושר, אוסף את הפוקדור שלו מהאדמה ושם בחגורת הפוקדורים...
    עכשיו יש לך כבר שלוש, אתמה ממשיך בדרכך, מגביר את קצב ההליכה... פינבור אחריך בצדדים זהירים וקטנים.
    לפתע אתם רואים לפניכם זחל ירוק קטן וחמוד במיוחד, אוכל לו עלים מעץ מסויים להנאתו!

.

10. משתמש מנוסה
    [QUOTE=NivX10;1343131]

מייקל:
    אחי אתה לא בעיר, תבטי אחורה מעט בעדכונים שלך ותראה... שנה את התגובה שלך.
    /QUOTE]

רשמת מזרקה חשבתי עיר..

"אןקיי אינהוס נמשיך בדרך!" אומר לו ונמשיך ללכת בדרך,אביט סביב ואצפה באינהוד

11. עמיטריד.
    [U][B]

לן:
    אצרח*, לכדתי*, מפראה*
    ומשהו נוסף למה ללכת למרפאה? אין לך הריי איך להגיע אתה באמצע הדרך.
    -------------
    "יש! תפסתי נטיני!!!" אתה צועק מאושר, אוסף את הפוקדור שלו מהאדמה ושם בחגורת הפוקדורים...
    עכשיו יש לך כבר שלוש, אתמה ממשיך בדרכך, מגביר את קצב ההליכה... פינבור אחריך בצדדים זהירים וקטנים.
    לפתע אתם רואים לפניכם זחל ירוק קטן וחמוד במיוחד, אוכל לו עלים מעץ מסויים להנאתו!

אני רוצה לרפות את הפוקימונים שלי
    ----------------------------------------------
    "בעע" אגיד בזמן שעוברת צמרמורת בגופי "סונה חראקים" אומר "פניבור חזור" אוסיף ואחזיר אותו לפוקדור "נראלי אני יחפס אגם" אגיד

כמו תמיד. עמיטריד.

12. the bitch is back
    רובי:
    חחח...טובות הנאה כמו מה למשל???
    ----------
    אתה מתרגז ממה שאתה רואה, זה קצת מכניס אותך ללחץ.
    אתה מבקש מפרילזארד להתנער מזה אך זה לא כזה פשוט והוא לא מצליח במיידי... אתה דורש ממנו לפזר מסך עכשן וזה מה שהוא עושה.
    אתה ופרילזארד מושכים זמן, מפזר עשן שחור וסמיך בכל האיזור, זה אפילו מקשה עליך ועל טוני לנשום.
    לאחר מכן שהוא מזהה את צלליתו של ספארקי בתוך כל העשן הוא מתחיל לירות גחלת, הוא פוגע בספארקי אבל רק מעט... השיתוק פעל וזה הפסיק אותו מלירות!
    העשן מתפזר וספארקי שואט אל פרילזארד אם מהירות, מתכנן להלום בו הצלפת זנב.

אתה יודע, תעזור לי אני לך P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פרילזארד שחרר גחלת הכי חזקה שתוכל!" אקרא בלחץ 'בבקשה שזה יעבור' אחשוב בקדחנות
    גיל! 3>

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה:
    תתאר את המהלך יותר... לא הבנתי בדיוק איך תכננת לעשות את זה, אבל נזרום איתך. פעם הבאה פעולות מתוחכמות יותר מסתם לתקוף תפרט קצת.
    -----------------
    לייטל, לפקודתך, משתמש בליקוק, הוא פוגע באחד הכפילים ומעלים אותו וככה ממשיך לנסות ולהצליף בכולם!
    אך הם מתחמקים ומחלקם ושתיים אחרוני מגיעים אל לייטל, אחד קופץ עם חבטת זנב אך שנייה ליפני שפוגע בלייטל הוא נעלם.. זה היה כפיל.
    ולפתע משום מקום מופיע האמיתים עם מתקפת פרצוף מפחיד שמשתקת את לייטל, ואז עוד הצלפת נזב אחת.
    "ליייטל תנסה לתקוף אותו במכת ברק בדיוק ברגע שהוא פוגע בך ככה שהיהיה מעבר חשמל ישיר" אומר ללייטל ואקווה שהוא יצליח.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    מייקל:
    אתה מרוצה מאוד מכך שהצלחת, מודה לג'ק והוא מוסיף "תהנה ילד, זכית בו בכבוד, דרך צלחה!" ואתה ממשיך בדרכך.
    מלטף את אינהוד כל הדרך וחושב כבר על העיר שהולכת וקרבה לה... כבר שלוש פוקימונים בידך.
    לפתע בעודך ממשיך הינה רואה שלושה פוקימונים מטיילים להם בצוותה:
    שניים מהם זהים זה לזה, קטנים וחומים בעלי גבעול קטן על ראשם.
    ואילו אחד מזכיר אותם מאוד, אך נראה גדול ומפותח יותר עם כמה עלי כותרת וורודים לראשו.

רובי:
    אל תדאג שיבוא הזמן אני יתן פוקימון, אתה וכל השחקנים הולכים לפגוש כל פוקימון ופוקימון בפייקדקס הזה + איזה שלושים פייקים שמצאתי לנכון להוסיף... אל תדאג!
    ----------------
    ספארקי מתקדם במהירות מדהימה, אתה קורא לפרילזארד להגיב מהר בגחלת אך הוא לא מספיק בגלל השיתוק וחוטף פגיעה ישירה היישר בפניו!
    לפתע משהו קורא לפרילזארד, עיניו בורקות וגופו מתחמם, הילה כתומה וחמימה מקיפה אותו...
    אתה טוני וספארקי מביטים מופתעים, פרילזארד נוהם בכוח ואז משחרר מתקפת גחלת מדהימה!!!
    חזקה כמו שלא הצליח קודם מעולם, כדורים רבים וצפופים שגדולים בקצת יותר מהפעמים שעברו, ספארקי ההמום סופג פגיעה ישירה ומוצלחת ונכבה כהוגן!
    הוא עכשיו מושפע מהיכולת "כווייה" ומשום מקום פרץ אש מקיף אותו ופוגע בוא לכמה שניות... ספארקי מתעלף מיד לאחר מכן.
    והזוהר המוזר סביב פרילזארד נעלם...

לן:
    אתה מביט בזחל הקטן ועוברת בך צמרמורת מפאת שנאתך לפוקימוני חרק.
    אתה מחליט להתעלם מהפוקימון וממשיך בדרכך!
    אתה ממשיך ללכת ולפתע מעליך אתה שומע רכש של כנפיים, ורואה עשות ציפורים וורודותעפות להם בנדידיה אופיינית ומצייצות להם בקול ממש יפה ונעים!

רומה:
    עולה במוחך רעיון ואתה אומר ללייטל לטעות מכת ברק טוב טוב!
    לייטל מקשיב לפקודך מתחיל לזהור והילת ברק שהולכת ומתגברת סביבו ונראה כי טוען, מסקייפ הפזיז והנמרץ נופל למלכודת.
    הוא יוצא מתקפת מהירות ומקווה להתמש בעוד חבטת זנב, ואז ברגע שהוא פוגע בלייטל אתה צועק "לייטל שחרר עכשיו!"
    והוא פוגע בו במכת ברק חזקה במיוחד!
    מסקייפ מתקשה לקום אך לא מוותר, הוא נעמד על רגליו ואז קופץ על ראשו של לייטל במפתיע, כורך את זנבו הארוך סביב גופו של לייטל ומשתמש מתקפת חניקה ולוחץ על לייטל חזק חזק!

.

15. עמיטריד.
    [U][B]

לן:
    אתה מביט בזחל הקטן ועוברת בך צמרמורת מפאת שנאתך לפוקימוני חרק.
    אתה מחליט להתעלם מהפוקימון וממשיך בדרכך!
    אתה ממשיך ללכת ולפתע מעליך אתה שומע רכש של כנפיים, ורואה עשות ציפורים וורודותעפות להם בנדידיה אופיינית ומצייצות להם בקול ממש יפה ונעים!
    "איזה יופי" אגיד "אבל אני רוצה לנוח קצת" אגיד ואחפס עגם או את העיר

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 8 מתוך 24 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •