- הלו יש לכם פוקדע תתחילו להשתמש בו! אל תעצבנו אותי.
- זה למשתמש The Sir בעיקר, אך גם לשאר:
אני לא יודע אם אתה או מישהו טרחתם לקרוא את המפה קצת... אבל אם כן תבינו שהעיר שיין-וויל היא עיר נמל.
כלומר, גובלת בחוף ויש שם פוקימונים שיאפיינו קצת את הים. נסו ותראו מה מתאים לכם, יש עוד כמה ערים כאלה! אז תחשבו יצירתי ותבקרו במקומות!
לן:
"איזה יופי" אתה מתפאל מיופים של הציפורים הללו ופותח את הפוקדע לבדוק עליהם:
סוויטוייט, פוקימון ציפור האהבה, סוויטוויט מכונת כך כי מסמלת את רגש האהבה במחוז מלוטו, קולה היפה של הסוויטוויט גורם לאנשים להתפעל ולהתרגש והם חלק קבוע בכל חתונה!
אתה סוגר את הפוקדע ומחליט שלא להתגרות בציפורים החמודות, אתה ממשיך בדרך ולפתע אתה מבחין בילד קטן בעל ביגדי צופים, בערך בגילך!
מטייל לו עם עוד שניי חברים.
מייקל:
"אינהוד תראה אותם" אומר לו בחיוך, את מחליט לשלוף את הפוקדע ולברר עליהם:
טוליפון, פוקימון הנבג, טוליפון חיי בעיקר ביערות שמשיים ומסתובב אך ורק ביום כי הוא מאוד אוהב שמש.
מהגבעול שלו אפשר להפיק תרופות רבות.
טאוליפין, פוקימון הפרח המהלך, טאוליפין הוא הצורה המפותחת של טוליפון. הוא ניזון במפתיע בעיקר מצוף של פרחים אחרים ושפתיו הארוכות והצרות עוזרות לו להשיג את מזונו.
ואתה והוא מביטים בהם... אך אתה מחליט להניך להם לנפשם וממשיך בדרכך.
לפתע אתה שומע קולות צעקה ועץ שנופל! וזה מגיע מבין השיחים והעצים, גובל בסטייה קטנה מן השביל...
הינך מופתע מאוד!
מייקל:
אותו בחור כמו בזמנים הטובים... מקווה שהבנת XD
-----------
אתה מעט מבוהל בנוסף מבציר באינהוד להיות מוכן והוא מהנהן בראשו ומגרגר בעצבים בכדי להרתיע.
אתה מתקדמים בשקט בשקט ואתה מציץ בעוד אתה מתחבא אחריי עץ קרוב.
מביט מימינו ורואה בחור גבוה, ירוק שיער בעל גופיה שחורהשמתאמן עם הפוקימון שלו!
"לא טוב, לקח לכם 8 מכות שלמות כדי להפיל את העץ הזה וזה צריך להיות במקסימום 5... בקצב הזה תישארו גרועים!!!" הוא צועק עליהם.
אתה מבחין בגדי קטן ומתחתיובפוקימון שנראה כמו פרחח קטן עם קרן לראשו
.
"עכשיו, אינבוקס התכשחות ואז עוד אחת.. ואז צא במקתפה מהירה ועבור למכת ראש! נטיני נסה להדוף אותו באמצעות עלי תער ואז התנגדות! (Payback)"
מייקל:
ליפני עדכון, ליפני עדכון אחד כתבתי משהו בהודעות... קשה לך לקרוא?!
------------
אתה פורץ לאחר מכן עם אינהוד לידך ואומר בחיוך רציני "אתה חזק!" הוא מביט בך בהרמת גבה, לא ממש מבין מעיין צצת.
ואז אתה מעיר לו על המשמעת והכבוד לפוקימונים, הוא מביט בך ומיד פורץ בצחוק "בעיית משמעת? תיהיה בטוח שהפוקימונים שלי יותר ממושמעים משלך טירון אחד, אל תתערב בענייני!"
אתה מתרגז מאוד ומאתגר אותו לקרב "הוא מביט בך במבט אדיש ואומר "אוקיי עם הפסד יגרום לך לשתוק אני מוכן לנצח אותך..."
"נטיני שלושה צעדים אחורה בבקשה!" הוא קורה ברגזנות ונטיני מיד מצייט ובגוף זקוף לוקח מרחק, נשען עם רגלו על גזע עץ משולב ידיים וצופה בקרב.
הגדי המשונה עומד לפניך (פוקדע בבקשה) "אינבקס אתה מתחיל, זה יהיה 2 נגד 2. זה שנשאר ללא פוקימונים מפסיד!"
חחחחחחחחחחחח XD
"אינהוד!" אקרא ואסמן לו להתכונן לקרב, "תן את כל מה שיש לך,אני יודע שתצליח" אומר לו בחיוך בכדי לעודד אותו ואבדוק מידע שימושי על אינבקס שיעזור לי בקרב, "תחכה לתנועה של אינבקס,אם הוא מתכונן לתקוף אותך תקפוץ מעל המתקפה ותטיח באינקס קליע זרעים! תנחת על הקרקע,תעצבן אותו ותגרום לו לרוץ אליך,תעמוד במקומך ושלא ישים לב תשגר קליע זרעים לרגליו בכדי שימעד וייפול!" אדריך את אינהוד בנחישות ובביטחון
מייקל:
טוב אני יעשה את זה בעצמי, אבל פעם הבאה אתה מציין את זה!
--------------
אתה מוציא החוצה את לאינהוד להתכונן לקרב, הוא נראה עם מבט רציני וקשוח, מוכן ומזומן לקרב.
אתה שולף הפוקדע בנתיים ומברר על הפוקימון שמולך:
אינבקס, פוקימון הגדי הצעיר, גופו עשוי ועטוף כולו בשריון מתכתי המגן עליו מפני מתקפות.
השריון אמנם כבד במיוחד, אך בזכות רגליו החזקות אינו גורע ממהירותו הגבוהה.
הבחור אומר "אגב שמי סטיב, אוקיי אינבקס עכשיו צא עם מתקפה מהירה ואז עבור לחבטה!" קורא סטיב.
אינבקס קורה בכולו החמוד ודוהר במהירות רבה אל מגנוטל, אתה חושב מעט וקורה למגנוטל לשלוח ירי חוטים היישר לרגליו.
המהלך עושה את שלו היטב, החוט הדביק מסתבך בדהירתו של אינבקס והוא מתרסק על הרצפה!
אתה נראה מרוצה, אך אינבקס במהרה קורע את החוט עם קרניו, וממשיך בחבטה חזקה עם נזב המשקולת שלו, פוגע בכובד ובעצמה רבה במגנוטל ומעיף אותו כהוגן.
לאחר מכן סטיב פוקד "אינבקס, התקשחות מתחתית!"
רובי:
"זה היה מדהים פרילזארד!" אתה קורה מחוייך ומחבק אותו. לאחר מכן אתה גם ניגש ללחוץ את ידו של טוני ואומר "גם אתה היית מצויין, קרב ממש מעולה!"
הוא מגרד את אפו מתוך ביישנות ואומר "תודה רבה, אני באמת משתדל".
לאחר מכן אתה מוסיף לשאול "אז אתה הרבה נמצא באזור פה?" וטוני משיב "כן, רוב הזמן... אני בא לכאן מוקדם בבוקר והולך בערב ממש לקראת לילה!"
"פוקימונים מגניבים? יש פה אינספור פוקימונים מעניינים, זאת דרך ארוכה, לקראת אמצע הדרך תראה התפצלות בשבילים. אחד מוביל מקום עם שדות מראה חקלאיים, נופים סלעיים בצדדים, ואילו הנתיב השני ממשיך את היער ויש אגם קטן בהמשכו. בכל אחד פוקימונים שונים פחות או יותר!"
מייקל:
אתה קורא למגנוטל להמשיך בקרב, ושוב אתה פוקד עליו לירות חוט על רגליו של אינבקס.
מגנוטל יורה שוב וקושר את שתי רגליו הקידמיות של אינבקס ובקריאה שלך מנסה למשוך ולהרים אותו מהקרקע.
אינבקס מתחיל להיגרר ולאט לאט אפילו שתי רגליו האחרויות מתרוממות מהקרקע, אך ברגע שזה קורא סטיב צועק "אינבקס נעץ מיד את רגליו האחוריות בקרקע, ומשוך אחורה עם רגליך הקדמיות!"
כך אינבקס עושה והיוט הכובד שלו מגנוטל מאבד שליטה, אינבקס בסוף מושך משיכה חזק ומפיל את מגנוטל על פניו, הוא מטיר את החוט עם קרניו!
מגנוטל ששוב עומד מקבל ישירות מכה רצינית לפנים מאינבקס שהשתמש בחבטת ראש, הוא מוטח בעצמה אל תוך שיח שהיה שם!
זה קרב בלתי אפשרי
"מגנוטל הישאר חזק!" אקרא לכיוונו של מגנוטל, "קדימה תנסה לעשות כמיטב יכולתך! צא מהשיח ותחפש ענף קרוב, תירה עליו חוט ותמשוך את עצמיך אליו! תקבל מהחוט תנופה ותעוף לכיוון אינבקס ובעזרת התאוצה של התנופה תדחף אותו כהוגן! אחר כך תנסה להשתמש במציצת חיים כדי לרפא את עצמיך מאט" אדריך את מגנוטל
רובי:
אתה מודה לו על המידה, אומר לו להתראות כמו שצריך וממשיך בדרכך.
לאחר שעה של הליכה אתה אכן מבחין במזרקה גדולה, סביבה הרבה הורים וילדים וכמה מאמנים עם פוקימונים, חלקם מתאמנים זה עם זה וחלק מחליפים זה עם זה.
מהמזרקה הזאת מתפלצים להם שתי שבילים, ימני ושמאלי... אתה מגיע ממש קרוב אליהם ומנסה לצפות את הנוף.
כפי הנראה הימני מוביל על שדות המראה וההמשך ההרי, ואילו השמאלי הוא יותר בירידה קלה, אל תוך היער וכנראה גם שבהמשכו יש את האגם.
מייקל:
היית אמור להבין אני חושב, שאתה לא באמת אמור לנצח... אין למגנוטל הרבה סיכוי, פשוט תחשוב על התחמקויות והטשה.
-----------------
"מגנוטל הישאר חזק!" אתה קורא לחוץ ומתוסכל, אתה מדריך אותו בהוראותיך והוא פועל ע"פי הן.
מתוך השיח במפתיע נשלח חוץ אל אחד הענפי העצים שלמעלה, מגנוטל עולה במהירות על אחד מהם...
סטיב מביט ברגזנות בך ובמגנוטל וקורא "זה מה שאתה יכול, רד משם פחדן אחד!" ואתה מוסיף בחיוך "כמבוקשך!"
ואז מגנוטל יורד מהעץ עם החוט, לוקח תנופה ומשתחרר ליפני אינבקס עם דחיפה חזקה... הוא פוגע בו היטב ומעיף אותו לרצפה!
מגנוטל בנוסף גם עולה עליו ונושך אותו בגב, משתמש בעלוקת חיים ומוצץ ממנו מעט אנרגיה.
אך אינבקס קם על רגליו, מתחיל לבעוט ולהתפרע ומעיף ממנו את מגנוטל שהספיק לשאוב מעט חיים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)