Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    יש כאן שמשחק בגיימבוי והשיג את אחד מהאגדיים הללו: מיו, סלבי, ג'יראצ'י, לוגיה, הו-או, דיאוקסיס.

ויש לי עוד שאלה.. האם אני אוכל לקבל את ההתחלתיים של ג'וטו ללא ג'יראת'י ודיאוקסיס ?

ויש לי רעיו שאני לא בטוח בו לגבי השגת כל שלישית ג'וטו באותו משחק, האם זה אפשרי לקחת אחד, נגיד צ'יקוריטה, להעביר אותו למשחק אחר ומיד לכבות את הגיימבוי ואז לבחור פוקימון נוסף מהשלישייה ולהעבירו וכ הלאה... האם זה אפשרי ?

תודה לעונים !

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי shaul4554 צפה בהודעה
    יש כאן שמשחק בגיימבוי והשיג את אחד מהאגדיים הללו: מיו, סלבי, ג'יראצ'י, לוגיה, הו-או, דיאוקסיס.

ויש לי עוד שאלה.. האם אני אוכל לקבל את ההתחלתיים של ג'וטו ללא ג'יראת'י ודיאוקסיס ?

ויש לי רעיו שאני לא בטוח בו לגבי השגת כל שלישית ג'וטו באותו משחק, האם זה אפשרי לקחת אחד, נגיד צ'יקוריטה, להעביר אותו למשחק אחר ומיד לכבות את הגיימבוי ואז לבחור פוקימון נוסף מהשלישייה ולהעבירו וכ הלאה... האם זה אפשרי ?

תודה לעונים !
    זה אפשרי להשיג את האגדיים האלה בגיימבוי ע"י אירועים מיוחדים.
    אבל אירועים אלה לא מתרחשים יותר, והדרך היחידה היא החלפה.
    לא צריך את דיוקסיס וג'ירצ'י. שים לב שזה רק בברקת
    וזה לא ידוע, ברגע שלקחת אחד לא תוכל לקחת עוד.

3. משתמש מנוסה
    מה זאת אומרת שזה לא ידוע ?
    אני נגיד לא יכול להעביר צ'יקוריטה לפייר רד לדוגמא ?

ויש לי עוד שאלה שהיא לא קשורה, כאשר אני משתמש בthief איך אני יודע אם לקחתי לא משהו (אני יודע שזה עובד 100% אבל איפה נגיד אני אראה את החפץ שחטפתי, בתיק או על הפוקימון החוטף) זה עובד על פוקימונים פיראיים או רק על פוקימונים של מאמנים ?

ותודה רבה (שוב) [=
    נערך לאחרונה על ידי shaul4554, 06-06-2012 בשעה 09:43 PM

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    מה זאת אומרת שזה לא ידוע ?
    אני נגיד לא יכול להעביר צ'יקוריטה לפייר רד לדוגמא ?

ויש לי עוד שאלה שהיא לא קשורה, כאשר אני משתמש בthief איך אני יודע אם לקחתי לא משהו (אני יודע שזה עובד 100% אבל איפה נגיד אני אראה את החפץ שחטפתי, בתיק או על הפוקימון החוטף) זה עובד על פוקימונים פיראיים או רק על פוקימונים של מאמנים ?

ותודה רבה (שוב) [=
    טעות כתיב, הכוונה היא שזה לא אפשרי
    אתה יכול להעביר ציקוריטה לאדום אש, אבל לא תוכל אחר כך בברקת לקחת טוטודייל/סנדקוויל.

גניבה תעבוד על כל פוקימון, פראי או של מאמן, בתנאי שיש לאותו פוקימון חפץ (המתקפה עצמה תעבוד גם על מי שאין חפץ, אבל האפקט רק על מי שיש).
    החפץ יהיה על הפוקימון שלך שהשתמש במתקפה
    זה אומר שעל הפוקימון שלך אסור שיהיה חפץ לפני שימוש במתקפה, אחרת הוא לא יוכל לקבל את החפץ של היריב

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי stm צפה בהודעה
    טעות כתיב, הכוונה היא שזה לא אפשרי
    אתה יכול להעביר ציקוריטה לאדום אש, אבל לא תוכל אחר כך בברקת לקחת טוטודייל/סנדקוויל.

גניבה תעבוד על כל פוקימון, פראי או של מאמן, בתנאי שיש לאותו פוקימון חפץ (המתקפה עצמה תעבוד גם על מי שאין חפץ, אבל האפקט רק על מי שיש).
    החפץ יהיה על הפוקימון שלך שהשתמש במתקפה
    זה אומר שעל הפוקימון שלך אסור שיהיה חפץ לפני שימוש במתקפה, אחרת הוא לא יוכל לקבל את החפץ של היריב
    ואם אני אקח צ'יקוריטה - אעביר אותו לפייר רד ואז אכבה את ברקת בלי לשמור, אז כשאני אפתח את ברקת שוב יהיו לי עוד פעם 3 אופציות לא ?

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ואם אני אקח צ'יקוריטה - אעביר אותו לפייר רד ואז אכבה את ברקת בלי לשמור, אז כשאני אפתח את ברקת שוב יהיו לי עוד פעם 3 אופציות לא ?
    לא, כי ההחלפה בגיימבוי אמיתי דורשת שמירה בשני המשחקים (גם לפני ההחלפה עצמה וגם אחריה).
    במחשב אתה יכול לעשות סוג אחר של שמירות ואז זה עדין ישמור שתחליף, אבל תוכל לחזור לסוג שמירה אחר בו עדין לא בחרת פוקימון.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •