Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. the bitch is back
    למרות שטען שהוא פרש, אלכס עדיין נכנס לפורום לתת באנים למשתמשים מזדמנים(אולי כדי לבדוק שהוא זוכר איך עושים את זה?)
    שבוע שעבר הוא נכנס לשתי דקות, נתן באן לעמית ונעלם.
    היום הוא נכנס והחליט לתת באן לנדב ולעומר(SS).
    בתור מישהו שטען שהוא "פרש" לא נראה לי הגיוני שהוא עדיין נכנס, ועוד מחלק באנים לההנתו.
    .
    הגיע הזמן, להוריד אותו מ"תפקידו" ככלב השמירה על הפורום.
    בפורום קטן כמו שלנו, באנים אמורים להיות הדבר האחרון שנותנים, ורק לאלכס בעולמו הדמיוני, זה הפתרון היחידי מלמנוע בעיות בפורום.
    רותם, בבקשה, תוריד אותו~ הוא כבר לא שפוי והוא מחלק על סתם באנים.
    הוא נתן לנדב, באן בטענה שהוא ממשיך עם דרכיו (?)

ציטוט פורסם במקור על ידי FIupy צפה בהודעה
    "לא, תודה" אגיד ואצא מהמרכז.
    אם ניל נלחם, לא אפריע לו עכשיו.
    אלך להסתובב בעיר, אבדוק אם יש מטרה קלה שאפשר לשדוד ולבזוז, עם התעניינות יתרה במרכז הרבייה.
    ההודעה האחרונה של נדב, מאז שאלכס נכנס... (תגידו לי רגע מה כ"כ מצדיק באן- וזה ממשחק תפקידים)

ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    ומזל שאתה לא מנהל
    ההודעה האחרונה של עומר, שהוא עומד לצד אלון כשהביא באן למשתמשים שפגעו באביב (איזה גזען הוא!)

אחרי אלה, זה רק מוכיח שאלכס לא רק לא כשיר להיות מפקח בפורום, הוא גם נטפל למשתמשים ספציפיים ומתנכל אליהם.
    אני קורא, לכל הפורום, לדרוש את הורדתו המידית של אלכס בתור פקח בפורום.

הודעה מעומר:

שלום לכולם,זה עומר, SexStyle.
    לפני שאתם נותנים לי באן על כפולים, תדעו שזה לא יעזור והבאנים חסרי השיחה האלה הם מה שגורמים לכל הבלאגן בפורום.
    כשיתפתח פה דיון פורה שיספק תשובות ויעזור להפיק מסקנות לגבי המשך דרכו של הפורום אני אדע שעשיתי את שלי ומצידי תתנו לי באן לעשור, ואני אכבד אותו.
    כל פעם שאני פותח את הפורום ורואה שחטפתי באן, אני תמיד שואל את עצמי "מי החוצפן שהביא באן על השטות הזאת?!", ותמיד אני נוכח לגלות שהתשובה היא אלכס.
    וזה מה שקורה לעוד הרבה אחרים שנכנסים לפורום יום-יום, פעילים בו ותורמים לו יותר ממני.
    כאשר הם מנהלים דיון בין-חברים המשלב מילות גנאי השגורות בשפה העברית ובשפת היומיום, כשהם מנסים לעורר קצת הומור בנו"ד היבש הם מקבלים באן בפורום שלכאורה אמור להיות בוגר.
    האדם הקטן והילדותי שיוצר את האוויר המכוערת הזאת בפורום, בה אי אפשר לצחוק ולנהל שיחה בין חברים בנו"ד זה אלכס.
    אם תשאלו אותי, ותשאלו את הוותיקים בפורום הם יגידו לכם שעוד מראשית דרכו של הפורום אלכס תמיד היה בראש הריבים והמרידות בפורום, תמיד המרד היה נגדו והוא היה האשם העיקרי בו.
    תמיד הבטיח להשתנות ולא עמד במילתו.
    אתמול נכנסתי לפורום והשתתפתי בנו"ד לאחר הרבה זמן, ראיתי פורום מלא משתמשים בוגרים שצמאים לשינוי, ואלכס דורך על הרצון לשינוי עם שיקול הדעת הילדותי שלו.
    ואם הייתי קיצוני בנוגע להתנהלות של אלכס כשהיינו פורום פוקימון עכשיו אני עוד יותר קיצוני ותוקפני!.
    אלכס אדם שלא מסוגל להפעיל שיקול דעת ולנהל את מערכת הענישות בפורום, לא פורום פוקימון ובמיוחד שלא פורום כללי!. ואם פעם היה עם מי לדבר, כשרותם היה פעיל, היום אין עם מי לדבר!.

אתמול, לאחר שהתפנה לי זמן וראיתי שהפורום פעיל, תוסס ובוגר, הצעתי לרותם לעזור להרים אותו.
    היום, כשהבנתי שאלכס נשאר בשלו ושאין מי שיתמודד איתו, הגעתי למסקנה שהדבר הטוב ביותר שאני יכול לעשות למען הפורום ולמען המשתמשים שרוצים פורום בוגר יותר הוא לגרום שאלכס לא יהיה זה שיפעיל את שיקול הדעת בנוגע לדרכי ענישה.
    ומה שמשתמע מכך זה להוריד את אלכס בתפקיד למנהל רגיל כך שלא יוכל להפעיל שיקול דעת בנוגע לענישת משתמשים!.
    אם עומד בראש הפורום ילד קטן, הפורום לעולם לא יהיה פורום בוגר!

כולם, לדרוש את אותו דבר! אלכס הגזים הפעם! להורידו לאלתר ולמנוע ממנו שוב להגיע לעמדת כוח בפורום הזה!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    חלאס נמאס. רוצים פורום עם משתמשים, לא שממה!

3. משתמש מנוסה
    ממה שאני רואה אפילו שאני בכלל לא פעיל בנ"וד אלא רק בפורום חת"ם הרבה מאוד מתלוננים עליו וכנראה שיש לזה סיבה,לא היו מתלוננים עליו אם לא הייתה סיבה אמיתית,אני לא מעט זמן בפורום אז אני מכיר את הריבים עם אלכס אז אני תומך בהצעה של עומר

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תכלס זה מגיע לנדב מה הוא מגיב אחריי חתיכת פושטק זה נחשב לדאבל!
    ולנהל שיחה רצינית על באנים עם אלון זה פשע.
    טוב עכשיו ברצינות, באמת שנדב היה אחד הילדים היותר תמימים(חה) בפורום מאז שאלכס "עזב" הדבר היחיד שהוא עשה היה להגיב אחריי (שיש לנו כינוי דומה 3> ) זה פשע ? זה דאבל ?לא.
    כנראה שלאלכס "שפרש" יש לקסיקון שונה משלנו לגבי החוקים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    אוי.. כל כך נכון..
    10000000000000000000000000000000000000000+
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    אני מפחד גם לקבל באן :-( . אבל רותם תעיף אותו מהפקחות ותיקח מישהו אחר במקומו... אלכס נותן באנים על כלום וזה לא נראה לי בסדר... הוא נכנס לחמש שניות נותן באנים ונעלם. גם אני חושב שאלון אחלה פקח אבל הוא לא יכול להסתדר לבד... חייבים עוד פקח ולהעיף את אלכס ...
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלכס בעקרון ירד כבר, הוא פרש. זה שרותם לא מוריד אותו עדיין זה משהו שונה.. אולי הוא לא יכול, אולי בכוונה, לא שידוע לי.
    אני מבקש להתעלם מזה בינתיים, אני אוריד את מי שהוא שם בבאן..
    נעול

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •