אני בקרוב הולך לקנות את אחד ממשחקי הפוקימון האלה... איזה מהם יותר כדי לי לקנות?
וגם, שמעתי שעומד לצאת משחק פוקימון שחור ולבן 2, זה נכון? ואם כן, כדי לי לחכות שהוא יצא?
אני בקרוב הולך לקנות את אחד ממשחקי הפוקימון האלה... איזה מהם יותר כדי לי לקנות?
וגם, שמעתי שעומד לצאת משחק פוקימון שחור ולבן 2, זה נכון? ואם כן, כדי לי לחכות שהוא יצא?
לא ממש לא 2 זה פשוט שדרוג של 1 כמו שפלטינה שדרוג של פנינה ויהלום ברקת שדרוג של רובי וספיר וכריסטל שדרוג של גול וסילבר.
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
זה ההמשך לעלילה של המשחקים הקודמים.
אז זה לא משנה איזה משחק לקנות?
נעשה סדר:
אין הרבה הבדל בין שחור ולבן.
חוץ מהאגדי הראשי של המשחק אותו אתה יכול להשיג, אגדי אחד משלישית הקאמי, קצת שינוי בפוקימונים בשדות
ואולי הכי חשוב-בלבן יש את היער הלבן ובשחור יש את העיר השחורה.
בעיר השחורה אתה יכול לערוך קרבות, בעוד ביער הלבן תוכל להשיג הרבה פוקימונים ברמה נמוכה מדורות 1-4.
שחור 2 ולבן 2 יוצאים ביפן בעוד כחודש, ובארה"ב ואירופה בחודשי הסתיו (אין תאריך מדויק).
כלומר למשחק באנגלית תצטרך לחכות מספר חודשים
עלילת המשחקים מתרחשת שנתיים אחרי עלילת שחור ולבן, ועל כן יהיה לך יותר קל להבין את העלילה בשחור 2 ולבן 2 (במיוחד אם אתה מתעניין בפרטים הקטנים) אם תשחק בשחור ולבן קודם.
יש גם שינויים רבים בעלילות, כולל אזורים שקיימים בשחור 2 ולבן 2 שלא היו קיימים כלל בשחור ולבן (למרות שהעלילות בכל המשחקים האלה הן ביונובה).
דמויות התבגרו וקיבלו תפקידים חדשים (אחד מהיריבים משחור ולבן הפך להיות מנהיג מכון והיריבה הפכה להיות עוזרת לפרופסור).
בשחור ולבן עד הליגה תוכל להשיג רק פוקימונים מהדור החמישי, אבל במשחקים החדשים יש 300 פוקימונים מכל הדורות בפוקדע שלפני הליגה.
זה הכי הרבה אי פעם בכל המשחקים של פוקימון.
העלילה של צוות פלזמה תמשך גם בשחור 2 ולבן 2, אבל ביחס ישיר לעלילת שחור ולבן.
לעוד הבדלים תראה את הנושא הנעוץ בפורום משחקים שונים של פוקימון.
במילים אחרות יש הרבה קישורים בין המשחקים הקודמים לאלה שעומדים לצאת
ולכן אני ממליץ שתשחק בלבן/שחור ואחרי שתסיים אותם תשחק גם בשחור 2/לבן 2.
גם ככה יש לך כמה חודשים לחכות עד שהם יצאו באנגלית, אז בנתיים תשחר בלבן/שחור.
מישהו יכול לתת לי קוד כדי לתפוס פוקימון של מאמן אחר
יש לי אחד שהוא תופס רק את הפוקימון הראשון
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)