שיפרתי עוד כמה פייקים שלי
![]()
פששש... מד הים
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
האבן בסדר גמור, ונראית כמו פוקימון נורמלי וטוב.
הצפרדע (צפרדע נכון?) שבצד שמאל מעט מוזרה ולא נראית "צפרדעית", ואם היא לא אמורה להיות כזו, אז לא מדגישה מה שניסית להעביר בה.
החלק של הזנב אצל הנחש לא יצא לך טוב, החיבור בין החלק הסופי של הזנב לגוף שלו, מציע לשפר.
היתר בסדר גמור
ספוילר
אבל על רובם אתה יודע על מה הם מבוססים
ועדיין, אני לא אמרתי שהאבן לא מצוירת טוב, אמרתי שהוא לא נראה מעניין בכלל, אם היית מוסיף לו משהו מעניין
אבל אם אתה משתמש בו כצורה פשוטה, ככה רק אבן בלי ידיים ורגליים, ואתה מתכוון לעשות אותו במשחק או סתם בכללי, תלך יותר בכיוון של בלדום, יש לו צורה די פשוטה ובעל מתקפה אחת, והופך לפוקימון חזק הרבה יותר ויפה יותר
שמע אני בתכלס רוצה לעשות שהפוקימונים שלי מיוחדים ולא דומים לאחרים, כל הרעיון בזה שהוא נראה כמו פוקימון פשוט יש כמוהו הרבה פוקימונים שנראים פשוטים חלשים וכאלה, אבל הוא נחשב פוקימון מאוד חזק, מתקפות מים, אש, חשמל, לוחם, ומעופף לא משפיעות עליו בכלל, כשהוא מתקשה הוא יכול להוריד מכל מכה פיזית או אנרגתית של היריב 70 אחוז מהנזק שהיא עלולה לגרום לו.
מה שאני רציתי זה ליצור פוקימונים מיוחדים משלי, שלא יהיו דומים לפוקימונים אחרים ושיהיו מיוחדים בדרכם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)